Snowy Days

asusnowy (1 of 1)-2

Näitä kuvia katsellessa tulee melkein jo ikävä talvea ja lumisuutta. Kuvat on jo jonkun aikaa pyörineet koneellani, mutta olen unohtanut ne julkaista. Tukanväri koki muutoksen viime Helsingin reissullamme, ja siitäkin on pitänyt julkaista kuvia. Tässä on kuitenkin parin viikon sisään sisältynyt niin flunssa kuin oksennustautikin, ja aika paljon kaikkia työhommia, joten uusien kuvien ottaminen on yksinkertaisesti jäänyt. Yritimme Tampereella napsia kuvia, mutta sää oli niin harmaa, että luovutin vaan kesken leikin. Nyt olisi hirveetä draivia pukeutua kivasti, mutta ulkona näyttää kyllä niin rumalle, kun lumi on sulanut eikä vihreyttä ole vielä näköpiirissä pitkään aikaan! Onneksi ensi viikon lopulla suuntaamme huomattavasti valokuvauksellisempiin maisemiin. Lentoyhtiömme sallii kaksi matkalaukullista tavaraa mukaan, niin onko se OK pakata ne ihan täyteen ja vaan valokuvailla päivät pitkät? Tokiossa näyttäisi olevan +16-+18 lämpöastetta luvassa, joka mahdollistaa jo vihdoin korkkareiden jalkaan vetämisen ja nahkatakkiin sonnustautumisen. Ei tässä talvessa nyt mitään pahaa ole, mutta jotenkin jo kaipaisin kuivempia kelejä ja senmukaisia asuja!

Täällä on tämä viikko menty aika haipakkaa, kun on sisko käymässä, töitä on riittänyt ja yksi uusi projektikin saatiin nyt alulle 🙂 Joku teistä olikin jo lehdestä bonganneet, ja Mungolifea Facebookissa seuraavat huomasivatkin jo ehkä, että meikäläinen aloittaa Savon Sanomien kolumnistina ja bloggaajana huomenna! Kirjoitan joka toinen lauantai kolumnin sekä printtilehteen, että sitten blogiin. Blogissa saattaa osa jutuista olla hieman pidempiä, mutta lähtökohtaisesti samasta aiheesta ovat sitten jutut 🙂 Huomenna voipi sitten tutustua blogiin ja näköislehteähän saa tilattua verkossa, jos ei vielä Savon Sanomat tule kotiin. Tuon kolumnin ja blogin sisältö ei tule sinänsä liippaamaan läheltäkään Mungolifen antia, sillä tarkoituksena on kirjoittaa ajatuksiani yhteiskunnallisista ja kulttuurin ilmiöistä, eikä vaatteista ja omasta elämästäni. Liittykää siis lukijoiksi, jos kiinnostusta näitä ajatuksia kohtaan on!

asusnowy (7 of 11)

asusnowy (1 of 11)

asusnowy (4 of 11)
asusnowy (11 of 11)

asusnowy (6 of 11)

asusnowy (10 of 11)

Eilinen meni äherrellessä pääsiäisaiheisten postausten kimpussa, sillä ajattelin tehdä teille ensi viikolle pari ruoka-aiheista postausta pääsiäistä silmällä pitäen 🙂 Tai no pari 😀 Tein tuossa jo valmiiksi ohjeet macaronseihin ja hyviä pääsiäistäytteitä niihin, mutta nyt on niin älytön into leipoa, että voisin vaan leipoa joka päivä jotain. Kiinnostaako teitä nähdä täällä enemmän ruoka- ja leivontaohjeita? Enhän minä mikään ruokabloggaaja ole, mutta leipomisinnostus on vienyt mukanaan ja voisin kyllä tehdä mielelläni vaikka joka päivä herkkuja. Huomisseksi teen kakun kavereiden kanssa illanviettoa varten ja varmaan ensi viikolla voisin tehdä pääsiäiseen sopivia cupcakeja. Lammasohjeenkin voisin kyllä tehdä vaikkapa myös. On täällä muutamia uusia asukuviakin tarjolla lähipäivinä. Laitoin juuri oven siskon takana kiinni ja nyt olisi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kaksi ja puoli vuorokautta suunnitelmatonta aikaa! I-ha-naa. Mies halusi mennä pelailemaan jotain, mä haluaisin vaan leipoa 😀 Oon ihan koukussa, saa nyt nähdä kauanko tätä intoa nyt sitten kestää.

Kuinka paljon ihmisiä kiinnostaa lukea tällaisen kotikokkailijan reseptejä? Jotenkin netti on tulvillaan hyviä ruokablogeja, että tuntuu omat pienet väkertelyt aika turhilta. Toisaalta se voi olla helpompaa hakea niitä ideoita täältä, kun tietää että täälläkin on tekijä aika lailla peukalo keskellä kämmentä? Vai mitä sanotte te? Nyt pääsee vaikuttamaan tässä asiassa blogin lähiviikkojen sisältöön 🙂

asusnowy (2 of 11)

asusnowy (9 of 11)
asusnowy (5 of 11)
asusnowy (3 of 11)

Amber takki
Zara farkut
Zara bootsit
Zara neule
Chanel laukku

Mitäs tykkäätte asusta? 🙂

Kommentit (14)
  1. Odotan innolla sun ensimmäistä kolumnia, ihan mahtavaa! 😀

  2. Ilman muuta leivonta- ja ruokaohjeita kehiin!!:) Ohjeiden ei tarvitsekaan olla mitään molekyyligastronomiaa, ihan ”perusruuista” tehdyt reseptit ovat enemmän kuin tervetulleita.=)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *