"So if you love me let me go / And run away before I know / My heart is just too dark to care / I can't destroy what isn't there"

Mungolife

VÄRIKÄS LISÄ TUMMAAN ASUUN. Kevään merkkejä alkaa näkymään pikkuhiljaa Lontoossa, ja pakko kyllä fiilistellä sitä, että täällä talvi ei kauaa kestä, ja senkin pärjää melkeinpä nahkatakissa, tai ainakin ohuessa villakangastakissa. Vielä viimeisiä viikkoja viedään sitä, että voi kietoutua lämpimiin huiveihin ja pipoihin :) Ihastelen edelleen tuota Zaran huivia, joka piristää jokaisen asun, ja on samaan aikaan trendikäs ja perinteikäs. Sopii myös joka asuun ja väriin, joten sitä tulee kyllä käytettyä aika ahkerasti. Tavalliseen kouluasuun tuo piristystä huivin lisäksi piposta ja sukista, jotka kurkkii saappaanvarsista :)

POP OF COLOUR TO A DARK OUTFIT. There are some signs of spring already visible in London, and I must say I'm thrilled that the winter here doesn't really last too long. There's a few weeks still left to wear my warm scarves and beanies :) I'm still very much in love with this tartan scarf from Zara, that adds a pop of colour to any outfit, being both trendy and traditional. It also goes with any outfit! The cute socks peaking out of the boots and a beanie also add a little twist to a very plain basic dark outfit :)

Tää päivä alkoi taas fiilistelyllä siitä, miten hemmetin hyvä tuuri meillä kävi tän asunnon kanssa. Mä oon kuullu sata tarinaa siitä, miten hirveitä vuokraisäntiä Lontoossa on. Jos haluaa laittaa naulan seinään, täytyy selvittää asunnon omistajalta, onko se OK. Mun edellinen vuokraemäntä oli jo aivan mahtava, ja sain remontoida mitä halusin. Kuitenkin, edellisessä asunnossa oli vuokraajan velvollisuus vaihtaa palanut lamppu uuteen ja muut tuollaiset pienet huoltojutut. Mä soitin viime viikolla meidän isännöitsijälle, kun mun vessanpöntön ympärillä oleva tiiviste vuosi ja meidän taloyhtiön huoltotyyppi tuli tänään isännöitsijän kanssa käymään. Me ollaan Annikan kanssa vähän saamattomia kaikissa pienissä korjaustoimenpiteissä, ja meidän n. 25 lampusta varmaan joku seittemän halogeeniä oli palanut tässä välissä. Ollaan myös asuttu tässä kolme kuukautta, eikä olla saatu telkkaria vielä toimimaan, kun ei osattu selvittää yhden johdon oikeata paikkaa, kun meidän kämpässä on vähän monimutkanen systeemi. Tänään ei mennyt kuin puoli tuntia, niin meidän molempien suihkujen putket oli putsattu kaikesta rojusta ja hiuksista, mun wc oli tiivistetty uusiks, kaikki lamput vaihdettu ja telkkari toiminnassa. Mä en ikinä muuta täältä pois!

I've been so happy with our apartment and today my building manager came over to do some works at the flat. I must say I'm very thrilled with how well our building is managed, and everything works like a charm whenever we need something fixed. I don't want to ever move out of this place ever! 

On jotenkin niin ihanaa, kun vuokrasuhteessa kaikki toimii ilman moitteen sijaa :) Juttelin myös meidän isännöitsijän kanssa kun huoltomies vaihteli lamppuja. Tää meidän asunto on sijaintiinsa ja kokoonsa nähden loppujen lopuksi melko edullinen. Lontoossa monet asunnot omistaa jotku yritykset, ja niissä vuokrasuhteissa tärkeimpänä tuntuu olevan mahdollisimman korkeiden vuokrien ylläpito ja mahdollisimman hankalat elinolosuhteet vuokralaisille. Meidän kämpän omistaja on koko ajan korostanut, että hänelle tärkeimpänä oli hyvien vuokralaisten löytäminen mahdollisimman pitkäksi aikaa. On jotenkin ihanaa kun ei tarvii huolehtia tollasista pikkujutuista jatkuvasti, vaan vuokrasuhde toimii erinomaisesti :) Tämä siis tällaisena toiveikkaana ilmoituksena kaikille niille, jotka tuskailee ulkomaanmuuton kanssa. Vaikka ensimmäisen asunnon kanssa joutuu katsomaan neljäkymmentä asuntonäyttöä, saa kivan vuokraemännän, ja kämpän, johon ensin iskee pieni kosteusvaurio ja sittemmin rotat, niin tulevaisuus voi olla sangen valoisa siitäkin huolimatta. Euroopan yksillä vaikeimmista asuntomarkkinoistakin voi käydä hyvä tuuri.

I love it that everything with our rental agreement is working so well, and there's no room for any complaints. It takes a load of my mind after struggling with some issues on a daily basis in the last place I lived. The owner of our flat has always thought it's more important to have good tenants, to make a lot of money, and you can really see it in the way we are being treated. Hopefully this gives a little bit of hope to people who want to move to another country and are afraid of all the bureaucracy involved. Sometimes it takes 40 viewings and you get a decent place, that will have some problems with funghi and rats. And sometimes you go to one viewing and find the perfect place :) 

Tässäpä siis tämä tummanpuhuva asu ja vähän valoisempia ajatuksia näin viikon alkuun :) Mitäs te tykkäsitte asusta? 

So, here's a dark toned outfit from the bygone week. What do you think of it? :)

Kommentit

IraCassandra (Ei varmistettu)

Asu kolahti, pipo jotenkin kruunaa kaiken! :) Helpottaa kyllä elämää kummasti kun on mukava vuokranantaja jonka kanssa ei ole ongelmia! T. 3,5 vuotta samassa kämpässä, myös hyvällä sijainnilla ja edullisella vuokralla (tosin Suomessa :D) asuva

Anna (Ei varmistettu)

No aijaa, ihan mieleton plussa arkeen on hyva vuokrasuhde :)

Tiina (Ei varmistettu) http://www.tiinamn.blogspot.fi

Noi sun saappaat on aivan ihanat!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

mie (Ei varmistettu)

Ihana tuo huivi ja simppeli asukin kolahti! Muistatko paljonko muuten maksoit tosta huivista ebayssä? Pakko varmaan hankkia itellekin tuo, kun on niin megalomaanisen hieno!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Oisko ollut 40? Muistaakseni :)

anonilli (Ei varmistettu)

Anteeksi nyt, mutta totta kai se on vuokralaisen velvollisuus vaihtaa palaneet lamput ihan itse?! Niin Suomessa kuin Englannissakin.

Nuo hapsusaappaat ei kyllä ole minun makuuni sitten yhtään.

Anna (Ei varmistettu)

Vuokrasopimus kai sen maarittelee, mika on vuokralaisen velvollisuus, eika anonilli? ;) Kyse ei ollutkaan siita, mika on velvollisuus, vaan kyse on siita, miten ihana on vuokranantaja, joka tekee sen ihan itse hyvaa hyvyyttaan. Se oli kehu mun vuokranantajaa kohtaan, ei nillitys muista vuokranantajista.

Sun kommenttis ei kylla ole minun makuuni sitten yhtaan. Ei haittaa vaikket tykkaa jostakin, mutta asennevamma kommentoinnissa kay ilmi jo nickissasi, eika sisaltokaan kommenttia pelasta :D

mee (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu, oon kyl tykänny kaikista sun asuista, joissa näkyy toi huivi :) eli hyvä ostos siis! Itellä kiikarissa vähän vastaava, vaikka kylhän noita ruutuhuiveja ennestäänkin löytyy :D

Ei enää montaa päivää kisoihin! Kai kuullaan taas leijona-päivityksiä? :) Olis kiva kuulla myös, että mitä muita lajeja mahdollisesti seuraat. Hyvää helmikuuta Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia kovasti :) Kuullaan varmasti, jahka kisat starttailee :) Muita lajeja en itse asiassa seuraa ollenkaan, en ehdi :)

Vinni (Ei varmistettu)

Siis ettekö te osaa vaihtaa lamppuja itse? :D vai tulkitsinko nyt tyylilleni uskollisesti jotenkin väärin..

Anna (Ei varmistettu)

Missa lukee, ettei osata? Tulkitsit. Emme ole saaneet aikaiseksi vaihtaa niita. Aivan eri asia kuin osata.

elkku (Ei varmistettu)

Heippa! ajattelin ilmoittaa vain, että nyt viime aikoina (ehkä kolme viimeistä päivää) on mulla Google Chromella tähän blogiin tultaessa ensin ladannut sivu tosi hitaasti ja sitten kun kärsimättömästi koitan selata sivua niin se herjaa ja ilmoittaa että Sivusto ei vastaa pyyntöihin tarpeeksi nopeasti. Muita blogeja lukiessa tätä ongelmaa ei mulla oo ollut :(
Pikkuvika, voihan selaimen aina vaihtaa toiseksi tai odottaa sen puoli tuntia että sivu lataa, mutta jos muillakin on sattunut olemaan samaa häikkää niin olisi kiva saada korjausta asiaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Heippa, kiitos tasta, saatiin loydettya se pieni viba tuolta, ja nyt se on korjattu :)

Rakastan sun blogia niin paljon<3 On kiva, että jaksat kirjoittaa blogia ja pitkiä postauskia usein. Olet niin kaunis!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ihana kuulla :)

Cynthia (Ei varmistettu) http://cynthia-lifestyle.blogspot.fr

I love this Zara scarf
(& the outfit)

Anna (Ei varmistettu)

Thank you :)

Sanna (Ei varmistettu)

Sun hiukset on näissä kuvissa jotenkin erityisen kivat! Sävy näyttää ehkä vähän lämpimämmältä? En tiedä :D
Varmaan 5 minuuttia mietiskelin noita otsikon sanoja ja oli pakko googlettaa toi biisi! En ihan kauheesti kuuntele tollasta musaa, mutta toi kolahti!! Spotifyyn meni samantien :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Sama savy itse asiassa jatkuvasti, mutta eri valaistus varmaan vaan :) Tuo on aivan ihana ihana biisi, rakastan sita jo vuosien takaa :)

meow (Ei varmistettu)

Hyvät biisin sanat otsikossa :) Ja tykkään taas asusta. Toi huivi ja kengät sulatti sydämen.

Anna (Ei varmistettu)

Ihana biisi, yksi parhaista ever :)

Marjo (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.fi

Noi kengät on pala taivasta!! Ahh! <3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

Mika (Ei varmistettu) http://www.keraily.info

Hei, kiitos Lontoon tunnelmista, tytär täällä haaveilee ulkomaille opiskelemaan.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, onneksi kevat tuo varit mukanaan :)

Kommentoi