"So when you're sleeping right next to me / I know you're the one"

Mungolife

Arvatkaa mitä? Mä oon aika innostunu koulusta.. Voitteko kuvitella, että mä unohdin eilen avata blogin, koska liian innostuneesti suunnittelin tulevaa kouluvuotta. Nyt on aika tiukka aikataulu tosiaan, mutta ekaa kertaa varmaan koko tän mun yliopistourani aikana oon jostain kurssista superinnoissani! Meillä sattuu olemaan siinä mua eniten kiinnostavassa osuudessa opettajana ihan mieletön luennoitsija, joka on osastonjohtaja UCL:ssä, joka on aivan huippuyliopisto. Kyseinen luennoitsija sattuu vielä olemaan superhauska ja mielenkiintoinen, joten olin ihan fiiliksissä eilen. On kyllä mahtavaa, kun saa opiskella asioita, jotka kiinnostaa itseään ja huomata, miten monisäikeistä on omakin käyttäytyminen kaikin puolin. Mua tosiaan kiinnostaa ihan hirveesti psykologia, ja tää kulutuskäyttäytyminen ja kuluttajapsykologia ehdottomasti mielenkiintoisimpia osia meidän koulutuslinjassa. Oon jo aikaisemmin höpöttänyt siitä mun lempiosasta, joka on siis kulttuuri- ja historialliset opinnot, joissa näitä aiheita on sivuttu. Molemmat vuodet tähän mennessä on ollu vähän tylsiä osittain mun mielestä, mutta tähän vuoteen on kyllä pakattu kaikki mielenkiintoinen. Dissen aihe nyt oli vähän itsensä valittavana, mutta nää kurssia. Mä aion olla näissä ihan ässä!!

Oon aina puhunu siitä, miten mä rakastan syksyä ja syyspukeutumista. Tänä vuonna taas vähän enemmän, koska saan vetää noi Joiet taas jalkaan. Pitkä kesä ollut välissä ilman näitä, joten näitä tullaan näkemään jatkossa taas varmasti enemmän kuin tarpeeksi. Osan teistä iloksi, osan vihaksi :D Tältä voisin muuten näyttää mun puolesta vaikka koko syksyn. Iso poncho, kivat saappaat, ja istuvat farkut. Muuta en kaipaa. Tai no onhan syysmuodissa vaikka ja mitä kaikkea ihanaa, mutta tuntuu, että itse jumitan noissa vaatteissa suurimmaksi osin. Tuota tämän syksyn ponchoakin olen pitänyt nyt joka päivä Lontoossa. On vaan niin mukava asu ravata asuntonäytöissä!

Asuntonäytöistä puheen ollen, olin tänään oudoimmassa asuntonäytössä varmaan ikinä. Tai ei siinä kai mitään outoa, mutta lähinnä en oo koskaan ollu tollasessa näytössä. Kävelin sisään ja siellä oli öööö seinät? Oikeastaan se lienee hyvä kuvailu, koska puolet lattiastakin vielä puuttui. Sillai, jaha, vähän tällanen mielikuvitusnäyttö sitten tämä. Sinänsä olin kuitenkin tosi innoissani, koska pohjaratkaisu, alue, koko ja hinta oli kaikkea sitä, mitä haluamme asunnolta. Mutta hirveän vaikeeta jotenkin tehdä tarjousta sillai, että kylppäri on revitty kokonaan irti, keittiö suurimmaksi osaksi ja lattialaatoituksessa on reikiä, joiden yli pitää hypellä. "Nää seinät maalataan, lattia laitetaan uusiks, ikkunat uusitaan ja kylppäri ja keittiö uusitaan täysin." Eli se saattaa olla mahtavalla paikalla oleva kämppä, joka remontoidaan kauniin neutraaliksi ja moderniksi, tai sitten huomaamme marraskuussa seisovamme kämpässä, jossa on sinapinkeltaiset seinät, pinkki kylppäri ja samat vanhat ikkunat ku nytkin.

Toisaalta oon huomenna sopinu näytön asuntoon, joka on kaunein asuntoilmoitus, jonka oon koskaan nähnyt, mutta saa nyt nähdä mitä tapahtuu. Kolme viikkoa aikaa, kyllä se tästä vielä ehkä iloksi muuttuu. Ois vaan kivaa, jos ei menis joka päivästä parista tunnista seitsemään tuntiin hakemista, soittelua ja näytöissä ravaamista. Oon soittanut keskimääräisesti kolmeenkymmeneen kämppään päivässä, joista 90 % on aina mennyt sinä päivänä. Vaikka oisivat siis ilmoittaneet ne samana päivänä. En tiedä lamasta tai muusta, Lontoon asuntomarkkinoilla menee ainakin hyvin :D

No mutta nyt mä syvennyn vielä hetkeksi mun torstain dissertation inductionin pariin, ja sitten kofeiinittoman jälkkärikahvin (joojoo, oli ikävä mun espressokonetta...) kanssa vastailen kommentteihinne :)

Mitäs tykkäsitte asusta? 

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Kommentit

hmclehto (Ei varmistettu)

Ihanaa saappaat on takas ;) Taala alkaa ilmat lampenemaan, mutta rakastan syksyn vareja ja naissa kuvissa on hehkua. Kylla se kamppa taas sielta loytyy. Tiedan miten se tuntuu toivottomalta, mutta se oikea vain etsii loytajaansa.

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä :) Ja kiitoksia, toivotaan :)

s (Ei varmistettu)

Kiva asu, vaikka en itselleni sitä osaisi kuvitellakaan. Kyllä noi Joiet on näppärät sinun säärillesi! Toivottavasti asunnonmetsästys tuottaa tulosta :) Itse tuli kamala ikävä koulun penkille, ajattelin aloittaa kansalaisopistolla jonkun kielen lukemisen, valinnan vaikeus vaan iskee! Saksa vaiko espanja? Toisaalta venäjä olisi tosi hyödyllinen kieli, ja ruotsia ois kiva kerrata. Ja viittomankieli ois kanssa kiva! :D Joo, ladoinpa ajatukseni tähän, kiitos hei!

Anna (Ei varmistettu)

Espanja, espanja!!! Mäki haluan oppia espanjaa, se on niin upea kieli! Mutta toisaalta, venäjä olisi noista varmasti hyödyllisin, jos Euroopassa asut. Tai no ei tiedä miten tilanne kehittyy, mutta työmarkkinoilla se on arvostettu kieli :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihana asu! Siun blogissa on kyllä aina todella hyvin onnistuneet asukuvat, inspiroivia syksyisiä kuvia nytkin.:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

World according to me

En käsitä, en tiedä ootko värjännyt hiuksiasi lähiaikoina vai johtuuko tää jostain kuvien muokkauksesta mutta nyt vasta iski tajuntaan kuinka herkullisen värinen toi sun tukka on!! Ensimmäisen kuvan ku näin niin tuli sellanen fiilis että mä tarvitsen just täsmälleen ton sävysen tukan asap! Eli näin jälkeenpäin pakko sanoa että todella onnistunut toi sun oman sävyn kasvatusoperaatio, näyttää tosi freesiltä!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, en oo värjännyt :) Ehkä tuo värien kontrasti näissä kuvissa tuo niitä esille enemmän, mutta on tässä kohta jo pari vuotta menny värjäämättä joo :) Kiitoksia :)

Sini (Ei varmistettu)

Vuokra-asuntomarkkinoillahan meneekin aina hyvin, kun taloudella menee huonosti. Ihmiset eivät uskalla ostaa vaan muuttavat vuokralle. Talouden huonontuminen vaikuttaa eniten juuri omistusasuntokauppoihin. Eli toi sun kokemus kertoo ihan vain Lontoon vuokra-asuntomarkkinoista. Jos ette siis ole ostamassa kämppää? Mutta tämä on tätä kansantaloustiedettä jota ei teidän oppialalla varmaan hirveesti käsitellä :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei olla ostamassa ei :) Täällä tuntuu olevan aika iso villitys muuttaa Lontooseen tällä hetkellä muutenkin, että ehkä pikkukaupungeissa ei oo töitä senkään vertaa tarjolla nyt.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

alh (Ei varmistettu)

hei etsit jossain vaiheessa vinkkejä niiden mustien Joiein kiillon poistoon/mattapintaiseksi saamiseen - löysitkö mitään? :) mulla eri saappaat mut sama ongelma.

Anna (Ei varmistettu)

En :/

maripui

Ihan superihana toi poncho!

Ja tiedäks toi sun tukka! Mä törmäsin Pinterestissä kuvaan susta tosi blondissa tukassa, ja vaikka sekin oli tosi kiva, mä taidan silti suosia tätä tummempaa enempi :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo ei enää koskaan sitä superblondia :D

jane (Ei varmistettu)

Aivan mielettömät saappaat!! ja mukavaa syksyä sinne :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

jenni (Ei varmistettu)

Nyt on aika sekava asu. Näyttää siltä, että olet kaivanut viimeiset puhtaat vaatteet ja asusteet kaapista.

Anna (Ei varmistettu)

No aina ei voi miellyttää :)

Sarah (Ei varmistettu)

Avant j'adorais ton blog. j'aimais tes tenues, très jolies.
Maintenant je trouve que tu as pris la grosse tête, ton blog ressemble de plus en plus à tous les autres blog mode, "je me la pète avec mes sacs hors de prix et des tenues importables pour les autres"...
Avant je me retrouvais en toi, tu avais des tenues que l'on pouvait s'approprier. Maintenant t'es inaccessible, au-dessus des autres et ça j'aime vraiment pas. Mais c'est tellement prévisible avec la célébrité.
Dommage... Je sais que tu ne publieras pas mon commentaire (ni même ne prendra la peine de le traduire, ton précieux temps est compté ! mais j'ai dit ce que j'avais sur le coeur)

French girl

Anna (Ei varmistettu)

Actually I did translate it, even understood some of it, as I have studied French. Not sure why you've always commented in English before, and now had to use French. I am sorry that you no longer feel inspired by my blog, but I do have the right to dress as I like to, with objects I love. You don't need to carry Chanel and Celine as well to dress like me. You can just look at clothes and think oh, cool, I'll wear my blue jeans like that too next time and use your wardrobe in a way that looks the same, not exactly similar.

Susanna (Ei varmistettu)

Iha asu :0 oot niin kaunis c:
Sun blogia on niin kiva lukee, luen aina junassa ku meen kouluu ni menee matka nopsaa :D
Hei koska saa tietää kuka voitti seerumin ? :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiva tietää, kiitoksia :) Mä arvon ne huomenna ja laitan suoraan viestiä voittajille :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha yeah the most perfect boots I've ever seen are back :) I love all your outfits with them Anna :) It's always a pleasure to see them. This one also. Yo! :) you're great. x

Anna (Ei varmistettu)

Ohh thanks so much! :)

tintti (Ei varmistettu)

Pakko sanoo, että vaikka jossain vaiheessa keväällä alko mennä jo maku noista kengistä niin nyt kun taas ne on jalassa niin onhan ne ihan mahtavan ja nolostellen myönnän että olihan niitä jopa vähän ikävä :D Mukavan näköinen asu muutenkin. Ihanaa syksyä ja tsemppiä koulun kanssa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, joo, käytinhän mä niitä aika paljon, ymmärrettävää moinen :D

Cherry (Ei varmistettu)

Ihana syksyinen asu!! Upeasti sopii yhteen beige ja musta.:) Henkilökohtaisesti en tykkää ton laukun mallista yhtää mutta ei se sentään kokonaisuutta pilaa munkaa silmissä.:P

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no hyvä, ettei ihan tuhoa fiilistä :D

Eeva (Ei varmistettu)

En kestä kun nuo sun hiukset on niin ihanat! Ja mukavaa, että tulee taas nuo Joien saappaat käyttöön, ne on upeet :) Kiva nähä mitä asuja kehittelet taas niiden kanssa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) ja voi, eiköhän niihin ehdi taas kyllästyä, sopii nimittäin kaikkeen :D

TK (Ei varmistettu)

Muakin alkoi himoittaa toi poncho :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on ihana :)

H (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu, ihanan mukavan ja rennon näköinen ja samalla chic, me like :) ja joo kyllä, hiukset pääsee jotenkin oikeuksiinsa näissä sävyissä, hyvältä näyttää!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Tiia (Ei varmistettu)

Kiva asu muuten mutta hanskat ei mielestäni ihan sovi tähän. Mun mielestä kyllä ihanat semmoseen rokkityyliin yhdistettynä :) Muutatteko muuten nykyisen kämppiksesi kanssa eri asuntoon? Ja miksi luovutte nykyisestä?

Anna (Ei varmistettu)

Nykyisessä nousi hinta 600 euroa kuussa ja en muuta. Nykyinen kämppikseni lähtee vähän seikkailemaan, joten ei voinut sitoutua vuodeksi asuntoon :)

ssm_ (Ei varmistettu)

Pakko kysyä kun asukuvissasi näkee paljon korkokenkiä että kuinka paljon niitä esim. viikon aikana käytät? Vai onko arkisin koulussa ihan vaan tennarit ja sitten illalla kun menet vaikka ulos niin laitat korkokengät?
Joskus blogien asukuvista tulee vähän vääristynyt kuva kun tuntuu että näytät ja pukeudut noin joka päivä! Siis toki mahdollista mutta yleensä näin ei ole. Mutta mielummin katselen kyllä näitä tälläisiä asukuvia koska niistä saa inspiraatiota ;)
Ja mietin tätä ihan vaan siksi että kun itse lähden kaupungille ja mallailen mukavien kenkien ja korkokenkien välillä niin aina tulee otettua ne mukavat (vaikka ne korkokengät näyttävät paremmilta).
En osaa pukea ikinä ajatuksiani sanoiksi ja selittää mitä haen tällä :D Mutta kuitenkin rakastan blogiasi ja jos minulla ikinä koskaaaaan tulee kriisi niin olen ensimmäisenä pommittamassa sinun kommenttiboksia koska jotenkin luotan juurikin sinun "arvostelukykyyn". Mukavaa syksyn jatkoa! :)

Anna (Ei varmistettu)

No yleensä aika 50-50. En kahta päivää putkeen välttämättä superkorkeilla koroilla hiihdä, mutta kyllä mulla suunnilleen kolmen päivänä viikossa on korkeet korot aamusta iltaan :) Tennareissa hiihdän sitten kiireisimmät päivät :) Ballerinatkin menee, mutta tällä hetkellä rakastan high topeja, ja haluaisinkin vielä valkoiset mustien ja punaisteni kaveriksi :)

Salla (Ei varmistettu)

Kaunis asu ja upeat värit kuvissa.. Just mietin yksi päivä mihin asuun oma beige Celinen veska sopisi näin syksyllä ja talvella, ja tästä pitää napata muutama idea talteen :) Nyt vasta tajusin miten mullakin oli ikävä noita saappaita, ne on niiiin törkeen hienot!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, beige laukku sopii nyt syksyllä kaikkiin väreihin erinomaisesti :)

Lotta (Ei varmistettu)

Ihana laukku!!!! Olen himoinnut tota jo jonkin aikaa ja ajattelinkin ehkä ostaa ton seuraavalla ulkomaan matkalla, jossa on Celinen liike. Mistä itse ostit ton laukun ja mitä maksoi? Heidän omilla nettisivuilla kun ei hintaa lue :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Tuota laukkua ei kyllä enää saa kuin käytettynä, ei ole enää tuossa värissä :(

Kommentoi