Soriiiii

Anteeksi anteeksi anteeksi muruset, nyt joudun aiheuttamaan pettymyksen, nimittäin en ole mitenkään ehtinyt tänään kirjoittamaan postausta loppuun kuumailmapallolennostamme 🙁 Nyt olen yltä päältä maalin peitossa ja viiden minuutin päästä pitäisi olla matkalla Wine Festivaleille ystävien kanssa. Meillä muuttui remonttisuunnitelmat jyrkästi, kun parin tarpeellisen osan kuljetus myöhästyikin viime tingassa, ja meille ilmaantui mahdollisuus pitää kavereiden kanssa tänään remppatalkoot, joten siellä me oltiin puoli ysiin asti ja nyt vauhdilla suihkun kautta kohti keikkaa ja pientä viineilyä!

Lupaan heti huomenna herättyäni hyökätä kuumispostauksen viimeistelyn kimppuun, jotta saadaan teille myös yksi huikea arvonta käyntiin!

Anteeksi anteeksi anteeksi, meikäläinen joutuu nyt spurttaamaan sinne suihkuun ja hylkäämään blogin. Mutta arvatkaa mitä? Minä ihan itse maalasin tänään seinän! Ensimmäistä kertaa elämässäni! JA vieläpä suunnittelin struktuuriseinän, joka näytti tosi kivalta. Iiiii, innoissaan ku lapsi jouluna.

Okei, nyt mä meen, ennen ku ollaan taas myöhässä.

Huomenna oikaisen sitten tämän pettymyksen heti herättyäni! Ihanaa keskiviikkoiltaa rakkaat lukijat! ♥

Kommentit (2)
  1. Voi ei! Oot niin söpö, kun pyytelet tollasta anteeks:D Kyllä me lukijat jaksetaan odottaa. Ihanaa viinifestaria!<3

  2. Ihana, miten onnelliselta vaikutat! Keep on going, girl!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *