Sporttista

Mungolife

Huomenta!

Tai päivää. Mulla on aina tiistaisin sellainen olo, että on maanantai. Meillä on maanantait koulusta vapaita tässä jaksossa, ja jotenkin tää tiistai tuntuu aina kauhian rankalta. Toisaalta, tiistai-illat on pyhitetty tankotanssille, eli jotain erityisen kivaa tässäkin päivässä siis! :)

Olen nyt taas pari viikkoa ollut yhtään liikkumatta, kun hammas revittiin vähän vajaa kaksi viikkoa sitten, eikä ole ollut tolla lääkemäärällä mitään asiaa salille. Pakko sanoa, ettei koskaan ennen oo elämässä ollut näin kovaa hinkua salille. Jotenkin olen nyt ottanut sen aika tosissani, että ikää on tosiaan 25 jo mittarissa, ja jos ei nyt aloita liikunnan rakastamista, niin sitä ei tule koskaan tehtyä ja sitten nelikymppisenä saa ihmetellä pömppömahaa ja huonosti istuvia vaatteita. Tein siis lupauksen uutena vuotena pitää itsestäni parempaa huolta tänä vuonna. Ja koska olenhan välineurheilija ihan kaikessa, niin sitä lupausta piti tukea uusilla salikengillä. Sallittavaa sinänsä, että edelliset alkoi ratkeemaan liitoksistaan. Eksyttiin äipän kanssa ale-kierroksellamme urheilukaupoille (for the love of God no idea why, ei kumpikaan olla mitään kulmakunnan kovimpia bodaajia) ja kokeilin siellä paria lenkkariparia ale-puolelta. Oli ihan kivoja tossuja, mutta mikään ei jalkaan tuntunut MIELETTÖMÄLTÄ. (Kyllä, mulle kaiken pitää olla mieletöntä. Myös juoksukenkien.) Löysin hyllystä söpöt leopardikuosiset kaverit ja päätin piruuttani heittää jalkaan. TÄYDELLISET. Ja aivan täydellisen järkyttävän hintaset. 150 euroa? Kiitos mä juoksen mieluummin tätä menoa korkkareilla siellä juoksumatolla.

Long story short, löysin ne 85 punnalla täältä, eli n. 110 euroa noihin upposi, mutta siinä ne nyt on. Nike Lunarglide 5+ SHIELDit. Tavallaan täydelliset ulkona juoksemiseen, kun on toi vesisuojus, mutta mä todennäkösesti kuitenkin pidän niitä salikenkiä. Eli voin kaataa sitten juomapulloni aina niiden päälle saadakseni koko rahan edestä iloa irti niistä.

Mutta niin, se urheiluharrastus. Melkein kaksi viikkoa sen oltua ihan telakalla, nyt on taas aika tehdä salikortista lompakon käytetyin kortti (pankkikortin sijaan) ja suunnata iloisesti LAFitnessin huomiin mahdollisimman usein. Tiistait on pyhitetty tankotanssille, mutta muille päiville olen tehnyt teettänyt itselleni treeniohjelman, ja aion pitää siitä kiinni kuin se Ice Agen orava pähkinästään. (Eli välillä tulee lipsuttua pahemman kerran, mutta metsästän tavoitetta vimmatusti aina..)

Pitkästä aikaa mulla on jatkuvasti sellainen olo, että mä HALUAN salille. Mun jäsenyys tuolla salilla kattaa uimisen, ryhmäliikunnan ja huippuhyvät salit ympäri Lontoota, joten siitäkään ei voi olla kyse, että liikkuminen olisi tylsää. Mä en halua mitenkään laihtua tai vetää itseäni sellaiseen fitnessmimmi -kuntoon. Arvostan valtavasti sitä vaivannäköä ja omistautumista, mutta se ei vaan oo mua varten. Mä tykkään naisissa pehmeistä linjoista, pienestä pehmeydestä ja naisellisista muodoista, en niinkään jykevistä lihaksista. Niinpä mun ohjelman tavoite on kiinteytyä vähän, mutta ennen kaikkea saada huipputason peruskunto. Mä haluan pystyä aina liikkumaan hengästymättä ja ilman mitään ongelmia. Lontoo on ollut uskomaton apu tähän, kun päivässä tulee usein käveltyä tiedostamattaan 5-10 kilometriä hyötyliikuntaa. Mä jaksan nyt oikein hyvin tän mun menevän elämäntyylini, ja koenkin tän mun uuden vuoden lupauksen enemmänkin satsauksena tulevaisuuteen. En mä nyt varsinaisesti itke, jos mun jenkkakahvat vähän supistuu ja käsivarsista voi jatkossa käyttää sanaa "toned", mutta ennen kaikkea mä haluan energiaa, voimaa ja jaksamista. Sekä liikunnan tuomaa hyvää mieltä.

Tossut siis on. Salijäsenyys myös. Olen täyttänyt keittiön kaappini jo Spirulinalla, Chlorellalla ja MSM:llä. Spiruliina ja Chlorella on loistavia proteiinin lähteitä, joissa on hirveesti tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja jne. Niiden kaverina on sitten MSM, eli metyylisulfonyylimetaani, jota mulle on suositellut personal trainer ja pari eri fyssaria. Mulla on edelleen polviongelmia, ja siihenkin tuon on epäilty olevan avuksi :) MSM:stä on kuulemma apua jäykkien lihasten ja nivelvaivojen hoitoon, ja päätin kokeilla sitä nyt.

Mun leikattu polvi voi ihan hyvin. Jäykistyy ja kiukuttelee lennoilla, mutta muuten suurimmaksi osaksi on kiltisti. Ongelma onkin tuo vasen polvi. Ylitaipuvat niveleni eivät ole hirveästi avuksi, vaan vasen polveni on nykyään heikompi kuin oikea. Kuitenkin polvileikkauksen jälkimainingeissa opin jotenkin luottamaan enemmän vasempaani (terve polvi), ja viimeisen parin vuoden aikana siihen on pariin otteeseen tullut "hyppääjän polvi". Kuormitus tuohon vasempaan polveen kohdistuu jotenkin väärin, ja siihen voi olla syynä huono lihastasapaino. Polvi myös kiertyy jonkin verran sisään päin, samaten kuin nilkkakin. Siksi olen jonkin verran treenannut PT:n kanssa, jotta saataisiin liikkeisiin oikeanlainen tekniikka. Pari kortisonipiikkiä myöhemmin voin kertoa, että ko. "tauti" ei ole kauhean kiva. Kun polvi tarpeeksi ärtyy, niin siihen iskee ärsytystulehdus, joka tuntuu todella ikävältä. Siispä maltilla eteenpäin ja toivottavasti tuosta MSM:stä on oikeasti jotain hyötyä kuten mulle on sanottu. Pysyn toiveikkaan skeptisenä. 

Mun tavoitteena on käydä salilla kolme kertaa viikossa ja siihen päälle tankotanssi. Katsotaan miten tavoite etenee ja pidän teidät kartalla tästä :)

Tämä välineurheilija ei tossujen lisäksi ole muuta uutta hankkinut. Heitin urheiluvaatteistani puolet varmaan siskoilleni eteenpäin, ja jäljelle jäi vain ehdottomat suosikit. Olen tässä puolentoista vuoden aikana tehnyt muutaman täsmäiskun SportsDirectiin, josta saa urheiluvaatteet superedullisesti, ja näillä mennään täällä treeniharrastuksessa:

Addun verkkaripaita on ainoa ei-Niken vaate, minkä olen hyväksynyt kaappiini. Lähinnä ihanien väriensä takia. Ja kivan mallinkin. Belkinin iPhone-kotelo on kätevä paikka iPhonelle. Oon usein pitänyt puhelinta/musalähdettä urheilurintsikoissa, mutta totesin, että se hikisyys ei ehkä tehnyt hyvää sille. Sormettomat painonnostohanskat mulla on aina salilla ihan siitä syystä, etten tykkää niistä syylämäisistä rakkuloista, jotka mun käsiin muodostuu. En siis kuvittele kiskovani sellasia painoja, että noille olisi oikeata tarvetta, vaan suojelen lähinnä käsieni ohutta haavoittuvaista ihoa :)

Aika yksiväristä.. Paidat mulla on nähtävästi kaikki Niken :D No ne on vaan parhaita! Ja väriskaala on valkoisesta liilaan kaikissa pinkin väreissä. Tykkään useimmiten T-paidoista salilla, mutta joskus hihaton paita tulee tarpeeseen. Molempia löytyy, ja suursiivouksen jälkeen treenipaitoja jäi kaappiin seitsemän. Näiden lisäksi kaksi mustaa, jotka huiteli pesussa eilen vielä. Treeneen useimmiten caprimittaisissa juoksuhousuissa (mustat) tai Niken juoksushortseissa, joissa on vähän pidempi lahje (eli jotka ei nouse tuntemettomaan jatkuvasti). Samat housut löytyy mustana ja mustana pinkillä osilla. Villiä. On ollut kauheen kiva avata urheilulaatikkoni viime aikoina, kun sieltä ei tule kulahtaneita vanhoja paitoja ("näistä tulee hyviä treenipaitoja") vaan ainostaan kauniita ja kivoja urheiluvaatteita. Mulla oli myös jostain syystä seitsemät urheilurintsikat. Nyt niitä on jäljellä kolmet. Väliin mahtui syviä huokaisuja ja "poistoon" -kasan kasvattamista.

Liikunnan lisäksi olen alkanut hieman tarkemmin tarkkailemaan, mitä suuhunsa laittaa. Olen jo viime vuodet muutenkin ollut ruoastani melko tarkka, mutta nyt olen nostanut sen vielä enemmän ajatuksiini. Syön ylipäätään melko terveellisesti, joskin syön myös paljon karkkia ja suklaata. Kuitenkin mun ruokavaliossani on paljon terveellisiä osia, paljon kasviksia ja paljon kalaa. Haluan jatkossa kiinnittää vielä enemmän huomiota tähän. Mä en juuri tykkää vaaleasta leivästä, joten sitä ei mun ruokavaliosta oo ennenkään hirveesti löytynyt. Ruisleipä lyö sen aina mennen tullen. Pyrin vaihtamaan pastat täysjyväisiksi, kaikki mehut 100 % tuoremehuiksi ja kiinnittää muutenkin vielä aikaisempaa enemmän huomiota tuoteselosteisiin. Sanat "organic", "farmers market" ja "no additives" on äärimmäisen tervetulleita. Kaikki kirjain-numero yhdistelmät sitten vähemmän. Kyllä mä jatkossakin varmasti hörpin lemppari passionhedelmälimua ja kokista ja vetelen napaan suklaata entiseen malliin. Uskon kuitenkin siihen, että jos pääruokavalio on kunnossa ja päivässä pyrkii syömään kolme terveellistä ruokaa, niin sitten voi napsia välissä mitä lystää.

Olen innoissani. Jos vielä noi tikit jo sulaisi, niin tää turpa ois täydessä kunnossa ja voisin paahtaa menemään sata lasissa. En kuitenkaan jaksa odottaa sitä, että tikit sulaa, joten tänään alkaa lupauksien täytäntöönpano, ja huomiseksi on ryhmäliikuntatunti jo varattu.

Pidän teidät ajan tasalla onnistumisprosentista :)

Täysin asiaan liittymättä....

*Toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua* 

Nelly.comilla on menossa Epic Shopping Week, ja siellä on nyt lauantaihin asti aivan mielettömiä 24 h kestäviä alennuksia! Tänään klo 14 huomiseen klo 14 on tarjouksessa 40 mekkoa -40 %, joten jos kevätmekoille on tarvetta varastoon, käykää kurkkimassa nyt täältä ale-mekot :)

Mun suosikkini olivat nämä, erityisesti oikean alakulman tummansininen pitsimekko John Zackilta :)

Musta / Viininpunainen / Petrolinsininen / Tummansininen

Käykääs kurkkaamassa nämä ja ja monta muuta -40 % alessa olevaa mekkoa Nellyn kampanjasivulta tai TÄSTÄ! :)

Kommentit

Is (Ei varmistettu)

Noi Niken tossut on kyllä ihanat :)

Chlorellasta pieni varoituksen sana, että siitä ainakin allekirjoittaneella meni maha aluksi tosi pahasti sekaisin, eli suosittelen aloittamaan varovasti sen kanssa. Niin ja se muuten sitten toimii myös krapulaan :D Poistaa mulla ainakin sen veemäisen pääkivun.

Anna (Ei varmistettu)

UUUU jeeees! :D

Nea (Ei varmistettu)

Noi kengät on aivan yli ihanat!! En yleensä kommentoi mitään, mutta nyt oli ihan pakko vinkata sulle yhestä kirjasta, kun noista mehuista tossa höpisit (: mä ite omistan tän kyseisen kirjan nimeltä mehukas. Sielä on kaikkia ohjeita erilaisiin smoothiehin ja mehuihin (jos on mehukone). Kauppaan on ton jälkeen mehut jääny! Kannattaa ehdottomasti tutustua paremmin jos kiinnostuit (:

http://petrasippola.fi/mehukas-terveeksi-ja-hoikaksi-vastapuristetuilla-mehuilla

Anna (Ei varmistettu)

Jes, kiitos tästä, täytyy tutkia :)

Noora (Ei varmistettu) http://mylife-noora.blogspot.com

Täältäkin Niket ja salikamat löytyy, ja innoissaan kävelin kuntosalille "kesäkuntoon 2014" fiiliksillä, mutta käännytettiin ovelta kun kaupungin ainoa halpa sali olikin k-18. Eli kesäkuntoon 2015 sitten.. Voipahan hyvällä omatunnolla maata sohvalla vielä puoli vuotta!

Anna (Ei varmistettu)

Voi eii, tosi ikävää tollanen :/

Sini (Ei varmistettu)

Tää oli tosi kiva postaus! Ihanaa, kun suhtaudut niin rennosti ja järkevästi liikuntaan ja ruokaan. Olen masistellut omaa "surkeaa" saliharrastusta (3-6 kertaa viikossa) ja "huonoja" ruokailutottumuksiani jo pidempään, mutta sun postaus sai mut tosi paljon paremmalle tuulelle. Miksi ihmeessä pitäisi suunnitella liikkumisensa ja syömisensä niin kuin joku kehonrakentaja? Miksen voisi liikkua vain sen oman terveyden takia? Miksi tunnen morkkista siitä, että syön rivin suklaata päivittäin, kun ruokavalio muuten on kohdillaan?

Mua kiinnostaa ihan valtavasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat. Vaikutat niin tasapainoiselta ihmiseltä, että olisi kivaa lukea lisää sun ajatuksia liittyen näihin aiheisiin. Laita idea korvan taaksi, jos sua kiinnostaa/ehdit kirjoittelemaan terveydestä ja hyvinvoinnista.

Niin ja olet ihan huippuhyvännäköinen ja kaunis nainen! Kiitos vielä kivasta blogista ja ihanaa kevättä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Heiiii, "surkea"? Come on, toihan on mieletön määrä!! Nimenomaan kaikkea järkevässä määrin, eikä mitään masisteluja!!! :)

H (Ei varmistettu)

Ootko miettinyt, että muoti on se ala, jonka parissa haluat tehdä lopunikääsi töitä, vai voisitko kuvitella joskus palaavasi esim. edellisen alasi hommiin tai jatkamaan opiskeluita?

Tiedän, ettei 25-vuotiaana oo varmaan järkevää lyödä lukkoon loppuelämänsä suunnitelmia, eikä sitä koskaan tiedä, mitä haluaa ehkä kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua tehdä, mutta miltä susta juuri nyt tuntuu?

Tai jos joutuisit kokonaan etsimään uuden alan, niin minkälaisissa hommissa näkisit itsesi?

t. 25-alanvaihtoa suunnitteleva

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä uskon joo :) Mutta mä olen sitä mieltä, että jos alanvaihto kiinnostaa, niin ei muuta kuin uusien tuulien kimppuun!! :) Itse aion opiskella brändäämistä enemmän, jotta voisin olla töissä myös muulla alalla kuin muodin parissa, se antaa vähän vaihtoehtoja sitten tulevaisuudelle :)

Emilia (Ei varmistettu)

Hyvä postaus! Mulla liikunnassa antaa takapakkia mun nilkat, molemmissa nivelsiteet ihan riekaleina ja rustovaurio, mut nyt oon 19-vuotiaana tajunnu sen et oikeesti liikunta auttaa stressinhallinnassa ja muussa - kunhan ei liiku liikaa.

Sanoit hyvin tosta syömisestä, oon samaa mieltä! Mua aina särähtää korvaan ku joku sanoo jotain itsekurista. Onks se elämästä nauttimista jos on "kova itsekuri" ja syö aina vaan superterveellisesti eikä anna itsensä syödä ikinä mitään hyvää ja epäterveellistä? Elämästä nauttiminen on ainakin mulle melkein tärkeintä tässä maailmassa :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi eii, kuulostaa ikävältä :/ Ja oon ihan samaa mieltä :) Mun mielestä kova itsekuri on se, että pitää kaiken maltillisena ja kaiken järkevissä mittasuhteissa, eikä anna minkään karata käsistä :D

Juuliaa (Ei varmistettu)

Mulla on myös samat ongelmat jaloissa: yliliikkuvat nivelet ja sisäänpäin liikkeessä taittuvat polvet ja nilkat ja mun polvi leikattiin 3 kk sitten. Vasen eli terve polvi alkoi myös mulla viotteleen leikkauksen jälkeen mutta olen saanut fysioterapeutilta niin hyvät ohjeet että vaiva lähti hetkessä!:) eli kannattaa harjoitella molempien jalkojen käyttöä esim. seisoessa ja että polvi ei väänny väärään asentoon portaita noustessa. Myös se, etten seiso polvet lukossa on auttanut paljon polven kuntoon! Mulla meni noin kuukausi ja nyt kaikki nämä liikkeet menee jo huomaamatta ja tervettä polvea ei enää särje:)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, nyt kun on ollut joku valvomassa, ettei polvi kierry ja asennot on oikein, niin ei ole mitään ongelmaa :)

noora (Ei varmistettu)

Kirjain-numero-yhdistelmistä..
http://io9.com/what-if-natural-products-came-with-a-list-of-ingredient-1503320184

Mutta ei siis mun mielestä on tosi hienoa, että porukka alkaa käyttämään enemmän "jalostamatonta" ruokaa, mutta sellaiset lisäaine-totaalikieltytyjät(niinku mitkä tahansa äärimmäisyyksiin viejät) aiheuttaa aina inhon väristyksiä..
Kuullostaa tosi hienolta noi sun ajatukset liikunnasta ja sun muusta :) Kiva että kaikki blogit ei yhtäkkiä muutu tavoitteena bikifitness 2014 Suomen mestari!-blogeiksi :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, joo, en mä mikään natsi ton suhteen ole :) Vaan ennemmin pyrin vaan terveellisiin kotona tehtyihin ratkaisuihin, en valmisruokiin :)

Yasminjosefina

Jos kiinnostaa huippulaatuinen, terveellinen ja aivan valtavan makoisa kasvissafka niin oxford streetillä Vantra on aivan huikee paikka! Sieltä saa myös smoothieita, tuorepuristettuja mehua ja raakakakkuja nam nam. Kannattaa mennä ennakkoluulottomasti tsekkaa. Ihan jo vaan paikan fiiliksen takia, ei uskois olevansa oxfordilla siellä istuessa.

Anna (Ei varmistettu)

Oihhh, täytyy käydä kokeilemassa :)

Reetta (Ei varmistettu)

Hei! Oon jo noin vuoden lukenut blogiasi ja tykkään tosi paljon! Nyt ajattelin ensimmäistä kertaa kommentoida, kun puhuit että sinulla on vasemman polven kanssa ongelmaa välillä yms? Ajattelin kysyä, että oletko koskaan käynyt jalkaterapeutilla? :) itse opiskelen alaa ja ammatti on vielä aika tuntematon suurimmalle osalle ihmisistä, mutta jalkaterapeutilta voisit saada apua säären kiertymään ja jalan kipuun. Jalkaterapeutti katsoo tarkaan jalan virheasennot ja lihasepätasapainot ja osaa niiden mukaan tehdä tarkat jalan kuntoutusohjeet ja tarvittaessa pohjallisen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Olen joo, ja hänkin itse asiassa suositteli MSM:ää ja mulle tehtiin erityispohjalliset siellä :)

tuuli (Ei varmistettu)

Vinkki polvi ongelmiin :). Kannattaa miettiä myös millaisessa asennossa seisoo, että rasittaako se polvea. Meinaan jos seisoo aina huomaamatta niin, että varaa painon sille rikkinäiselle polvelle, joka taas sitten rasittaa lisää. Itsellä meni vähän lonkka vinoon oman leikkauksen jälkeen kun varasin kaiken painon sille terveelle jalalle seisoessa. :/

Anna (Ei varmistettu)

Joo, me ollaan tota eri ammatti-ihmisten kanssa tutkittu, ja oikeestaan vaan jalkapäivien jälkeen oli ongelmia, nyt ei ole onneksi mitään ollut :)

Elina (Ei varmistettu) http://uusiuljaampi.blogspot.com

Mulla on tismalleen samat kengät ulkojuoksuun. Vinkkinä vaan, että näistä on vesisuojattomat versiot myös ja ne on vielä vähän kevyemmät ja täydellisemmät kuin nämä ;) Ite en ainakaan oo ikinä löytänyt näin täydellisiä lenkkareita! Kesällä kuule murtuneella jalkapöydällä ei paljoo tepasteltu muuta kuin lunarglideilla. Ulkona nää shieldit vielä loistaa niinku heijastimet! Heti tuli ikävä omia lenkkareita, jotka jäi autoon :D

Anna (Ei varmistettu)

Nooo, mä pärjään ehkä hetken ihan näillä, ellen siirrä näitä ulkokäyttöön jossain vaiheessa pian :)

Tiia (Ei varmistettu)

Moi! Kirjoitit jonkun aikaa sitten kauneushoitola Pausesta ja tarjosit lukijoille suhteellisen edullista tarjouksen :) Jäin kuitenkin vielä miettimään, että paljon siellä sitten normaalisti maksaa yksinään esim. brasilialainen sokerointi? Jos tulisi käytyä vaikka useamminkin.. =)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en osaa sanoa tarkkaa hintaan, mutta kannattaa soittaa Tiinulle ja kysellä? :)

Sussu (Ei varmistettu)

Tuota...Jos kaapista löytyy jopa huiveja, joiden hinta paukkuu yli tuon 150€ niin miten sama summa laadukkaista treenikengistä, joiden tarkotus on pitää jalkojen lisäksi myös esim. selkä ehjänä voi yhtäkkiä tuntua järkyttävältä? Tai mikä mä olen sanomaan mikä on kenellekin kallista, mutta jotenkin tuntuu hassulta lukea valitusta kalliista kengistä, ne kun tuskin on kallein pari sun kokoelmissa. Ja urheilukengät kun on juurikin se setti, joilla sä voit ääritilantessa joko paskoa nilkat, polvet, selän tms. tai panostamalla pitää ne hyvässä tikissä. :)
Ehkä mulla meni joku sarkasmiksi tarkoitettu läppä vaan ohi tai muuta vastaavaa, mutta tässä yhteydessä hinnan kritisointi vaan vaikuttaa vähän kummalliselta :D

Anna (Ei varmistettu)

Tää on välillä mulle bloggaamisessa haaste. Omassa päässä asia on niin selkeesti, ettei kaikkea tule kirjoitettua auki. Se mua kyrsi noissa, että oli normaalihintaiset ja mun koossa oli huikeen hyviä kenkiä paljon alessa. Ja päätin siellä liikkeessä yrittää metsästää samat edullisemmin :) missä onnistuinkin :) mä ehkä ostan kalliita juttuja, mutta aina jos voin säästää jotakin saman tuotteen kohdalla, sen teen. Briteissä on paljon kauppoja, joissa on kantisaleja/opiskelija-aleja, joten miksei käyttää niitä? Sain samat kengät paljon halvemmalla. Mun ongelma on maksaa jostakin tuotteesta ylihintaa. Niken omassa kaupassa nuo on 95 puntaa, eli jotain vähän alle 120 euroa. Stadiumissa 150 e. Mun mielestä ihminen saa ostaa vaikka tonnin kaulahuivin, ja samalla saa kitistä siitä, että joku halvempi tuote on kallis toisaalla. Kyllä järkeä kannattaa aina käyttää. Tuli tossakin pienen surffailu jälkeen säästettyä 40 e. Sillä alottaa jo sen kalliin merkkilaukun säästämisen :) ja samat kengät lopulta mulle muutti oikeassa koossa, ei en tyytyny huonompaan tässä, vaan jahtasin kohteeni halvemmalla :)

Paula (Ei varmistettu)

Mä niin ymmärrän tän pointin :D Mäkin voin ihan helposti laittaa vaikkapa tonnin laukkuun tai useemman kympin johonkin tajunnan räjäyttävään ravintola-annokseen, mutta sitten esimerkiksi baariin mennessä tuntuu aivan kauheelta tuhlaukselta jos illan aikana menee yli 50e :D

Anna (Ei varmistettu)

No juuri näin!! :)

Sussu (Ei varmistettu)

Aivan, kiitos tästä tarkennuksesta :) Ja ilmanmuuta kannattaa mennä tarjousten ja alennusten perässä, mikäli se vain on mahdollista. Itsekin (köyhänä opiskelijana :D) hyödynnän aina kaikki mahdolliset ale-kupongit, ale-koodit ja tarjoukset ja suurempien ostosten kanssa koluan joka mestan läpi ennen kuin teen ostopäätöksen. Koska kaikki on aina kotiin päin, ja niiinkuin sanoit, säästöön jotain isompaa juttua varten :)
Tässä kohtaa tämä töhöpää luki varmaan vähä laput silmillä :D

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin! :D ja ei missään nimessä, vaan kun kirjoittaa jostain, niin omassa päässä se on hirveen hyvin jäsennelty, eikä osaa lukea tavallaan niillä silmin, jotka ei tiedä koko tarinaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Jep.

Anu (Ei varmistettu) http://www.anuemilie.com

Rikki kyllä voi toimia jos on rikistä puutetta. Se jää nähtäväksi kun kokeilee toimiiko. :) Itselläni ei ollut mitään vaikutusta, mutta parilla asiakkaalla kylläkin ollut. Nuista yliliikkuvista polvista/polvileikkauksista, onko PT:si puhunut sulle VMO:sta ja sen vahvistamisesta? Jos ei, niin vaihda traineria ja äkkiä. Voin alalla toimivana sanoa, että ei tiedä mistä puhuu jos siit ei mainitse. Ps. IHANAT TREENIKENGÄT! <3

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa on puhuttu joo sen kanssa, ja olen kyllä todella tyytyväinen mun traineriin :)

Jaanatta (Ei varmistettu)
Anna (Ei varmistettu)

:(

annika (Ei varmistettu)

http://www.iltalehti.fi/popstars/2014012817987396_ps.shtml

just luin iltalehden sivuilta ja tuli heti sut mieleen. Mitä mieltä =(?

Olivia (Ei varmistettu)
Mminski (Ei varmistettu)

Oli aivan pakko tulla kommentoimaan kun näin tän uutisen.. Oonko mä vaan jäljessä, vai miksi tää on mulle yllätys ja suuri järkytys! Mötley Crüe :-(

http://m.iltalehti.fi/popstars/2014012817987396_ps.shtml

Hansu (Ei varmistettu)

Oon kyllä sitä mieltä, että kun on sellaisia urheiluvaatteita, joissa on hyvä olla ja niistä tykkää, treeni kulkee myös paljon paremmin. Silloin siitä salikortistakin tulee se käytetyin kortti ja sitä saattaa olla refleksin omaisesti tunkemassa myös käteisautomaattiin (kuten joskus käynyt...) ;)

Anna (Ei varmistettu)

NIMENOMAAN!! :) Ja haha, mä teen välillä samaa :D

sairaanhyvä (Ei varmistettu)

Moi Anna! Mitäs ajattelet Mötleyn lopettamisuutisesta? Oliko suuri yllätys? Pyritkö vielä jollekin viimeisistä keikoista?

Anna (Ei varmistettu)

No tästä kirjotinkin jo :)

Pia (Ei varmistettu)

Ei liity kyllä aiheeseen mutta pisti silmään Iltalehdestä: "Yhdysvaltalaisbändi Mötley Crüe panee pillit pussiin. Asiasta ilmoitettiin hetki sitten tiedotustilaisuudessa.
Uransa lopuksi yhtye järjestää viimeisen kiertueen, joka käsittää 72 konserttia Pohjois-Amerikassa. Kiertueella on mukana myös Alice Cooper."

Anna (Ei varmistettu)

Juuu :(

kirsi (Ei varmistettu)

Mitäs mieltä oot Mötley Crüen lopettamisesta?

Anna (Ei varmistettu)

Kirjoitinkin tästä oman postauksen :)

Saikku (Ei varmistettu)

Heippa!
Mua jäi kiinnostamaan, että mikä osa polvesta sulla on leikattu? Oon itse kilpaurheilija ja toipumassa ristisideleikkauksesta. :) Aina kiinnostaa samantyyppiset tapaukset ja se, että miten on kuntoutunu, joten siksi mietin.
On muuten maailman siisteimmät kengät, oon myöskin katsellut noita pidemmän aikaa, hinta vaan on aikamoinen täällä Suomessa! Tsemppiä hyvinvoinnin vuoteen 2014 ja siitä eteenpäin. ;)

Pages

Kommentoi