SPRING, I AM WAITING FOR YOU

*Kaupallisessa yhteistyössä Ellos 

982 Pine crest st (1).jpg

Tänä vuonna oon ollut poikkeuksellisen valmis kevääseen jo näin tammikuussa. Sinänsä ei mitään vikaa tässä talvessakaan (paitsi pimeys) varsinkin kun lunta on riittänyt. On kiva olla pulkkamäessä pojan kanssa ja tehdä lumiukkoja, mutta jotenkin pukeutumisessa mulla on katse jo kaukana aurinkoisissa kevätkeleissä. Niin ihana kuin viime kesä olikin, en haluaisi hypätä taas pakkasesta kahteenkymmeneen lämpöasteeseen, vaan haluaisin ihan oikeasti voida pukea saappaat ilman sukkiksia mekon ja nahkatakin kanssa. Haluan kulkea vähän aikaa ihan niissä välikausivaatteissa ja sen takia ehkä odotankin kevättä niin paljon tänä vuonna. 

Keräilin hieman Elloksen sivuilta inspiraatiota sille, mitä mun kevätpukeutuminen tarkoittaisikaan. 

2.jpg

 

Oon hurahtanut kahteen juttuun tällä hetkellä. Kukkakuvioinnit ja hempeä vaaleanpunainen. Kukkakuvioinnit ei vaan ikinä tule menemään muodista tai ainakaan mun mausta. Ihastuin täysin tähän Odd Molly mekkoon, mutta en ole ihan varma kumpi malli olisi kivempi. Kimonomaiset hihat ovat valloittavat molemmissa, mutta nyt pitäisi miettiä onko O-mallinen kaula-aukko kivampi vai tuo korkeampi. Hmm. Aivan ihastuttava on hieman Japani-henkinen pitkä paita, jonka näkisin aivan täydellisenä lisänä tavalliseen kevätasuun, jossa on raitapaita ja vaaleat farkut. Edelleen niiden valkoisten tennareiden kanssa. Onneksi kaapissa on maailman ihanimmat vlakoiset tennarit, joten ei tarvii niitä alkaa metsästää. 

3.jpg

Töissä oon tällä hetkellä jatkuvasti neuleessa, mutta kun lämpöasteita tulee hieman lisää keväällä, niin sitten kauluspaidat, rennot ja mukavat sellaiset, tullevat olemaan se olennaisin pukeutumiseni kulmakivi. Kaikki pastellivärit innostavat, onneksi niitä löytyy jo omasta kaapista. Tosin taivaansininen rusetillinen kauluspaita on niin ihastuttava, että se hieman jäi pohdittavaksi vielä. 

4.jpg

Kuten ehkä olette huomanneet mustan lisäksi mun pukeutumisen kulmakivenä on usein beige tai harmaa ja vaaleanpunainen.  Se ei tule muuttumaan tänä keväänäkään. Itse asiassa tähän kollaasiin ihan vahingossa päätyi nämä tuotteet, mutta nyt kun katson tätä, niin siinähän olisi sangen helppo pohja mihin tahansa pukeutumiseen. Hyvin istuva rento, mutta asiallinen neulehame (love them!), imartelevat hyvin istuva body ja kaunis perustoppi on supertoimiva pohja mille tahansa asulle. Siihen päälle yksi vähän nätimpi pitsipaita ja ihana pörröinen vaaleanpunainen takki, niin avot. Näitä voi pyöritellä ristiin rastiin aika tehokkaasti. Tuo Elloksen takki on muuten lähin malli, jonka olen löytänyt tuohon omaan vaaleanpunaiseen takkiini, josta juuri viimeksi kirjoittelin. Ja tuo hamekin on hyvin samannäköinen kuin mun harmaa neulehame, jota oon tosi paljon käyttänyt. Siitä suosittelen kyllä ottamaan talteen pari vaatekaapin kulmakiveä. 

Kaikki Elloksen kevätuutuudet löydätte täältä 🙂

Mikä teitä houkuttelee eniten kevätpukeutumisessa tänä vuonna? 

Kommentit (1)
  1. NEWJETNET LOGIN
    22.1.2019, 17:22

    AMAZING ARTICLE BTW!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *