Steal my style!

Mungolife

Pariisin junan tunneliosio menikin aika rattoisasti leikkien kollaaseilla :)

Kokoilin teille pienet inspiraatiokollaasit mun viimeisten Suomi-tyylien varastamiseksi, ja tältähän ne näyttää.

STEAL MY STYLE: 

Military-takin juhlaa: 

1. Pitkä nappitakki, 2. Ohutolkaiminen toppi, 3. Lyhyt takki koristeellisilla napeilla,
4. Nahka/mokka -laukku, 5. Leopardivyö, 6. Käärmelaukku, 7. Kultainen rannekoru,
8. Nudien tummat farkut, 9. Pitkät saappaat, 10. Cheap Mondayn farkut

Tylypahka-inspiroitunut kokonaisuus:

1. Viitta, 2. Paljettitoppi, 3. Nahkatakki (sopii talveen löysän takin alla pidettäväksi lyhyen mallinsa vuoksi), 4. Nilkkurit (istuvat erinomaisesti jalkaan), 5. Nahkahousut 6. Edullisempi musta clutch, 7. UPEA nahkaclutch

Paksu neule ja liehuhame: 

1. Nahkatakki, 2. Kauluri, 3. Piikkilaukku, 4. Palmikkoneule (TÄYDELLINEN), 5. Kuvioneule, 6. Edullisempi palmikkoneule, 7. Tekonahkahame (edullinen ja juuri oikeanmallinen neuleen kanssa pidettäväksi :), 8. Käärmekuosinen laukku, 9. Kuvioitu hame (kauniit detaljit), 10. Pitkät saappaat (ihana solkiyksityiskohta!!)

Mikä kokonaisuus oli teidän suosikki? :)

(Postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua)

Kommentit

Aino (Ei varmistettu)

Moikka Anna!

Mulle jäi vähän epäselväksi tässä, että onko linkit mainoslinkkejä kun sitä ei mainita postauksessa. Onko kyseessä ainoastaan niin, että saat rahaa siitä kun laitat kuvia Nelly.comin sivuilta ja mainostat heidän vaatteitaan (mikä oli mainittu postauksessa), vai saatko rahaa myös jos lukijat klikkaavat linkkejä/tilaavat linkkien kautta vaatteita? Näin lukijan näkökulmasta olisi mukava jos kertoisit myös mikäli linkit ovat mainoslinkkejä, nyt asia jäi vähän epäselväksi :) Joskus tuntuu, että blogeja lukiessa mainokset eivät ole kovin selkeitä (esim. juuri sun blogissa oon huomannut tän, siksi palaute), ja silloin jää vähän ikävä maku suuhun kun tuntuu, että bloggari tahtoo piilomainostaa vaikka varmasti tästä ei ole kyse.

Hauskaa päivänjatkoa!

Anna (Ei varmistettu)

Mitenköhän se on mahtanut jäädä Sinulle epäselväksi? Postauksen lopussa seisoo: (Postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua). Se on selvällä Suomen kielellä ja tarkoittaa, että kyseessä on mainosyhteistyöpostaus. Lukijan näkökulmasta varmasti moni asia olisi kovin mukava, mutta haluaisin muistuttaa jotakin. Suomen Laki määrittelee piilomaininnan, ei bloggaaja eikä lukija. Suomen laki määrittelee mainonnan tunnistettavuudesta näin: "Markkinoinnista on käytävä selkeästi ilmi sen kaupallinen tarkoitus sekä se, kenen lukuun markkinoidaan." ja "Mainos on aina voitava tunnistaa mainokseksi, kaupallisia viestejä ei saa piilottaa muuhun viestintään ja mainostaja on markkinoinnissa voitava tunnistaa."

Onko minun mainopostaukseni selkeästi ilmoittanut sen kaupallisesta tarkoituksesta? On. Onko siinä tullut ilmi kenen lukuun markkinoidaan? On.

Lain tarkoitus ei ole se, että joku yksi lukija, joka ei ymmärrä, tai tässä tapauksessa selvästikään halua ymmärtää postausta mainokseksi, ei sitä siksi ymmärrä. Lain tarkoitus on se, että yleisellä tasolla asiaan vihkiytymätön henkilö, tunnistaa sen mainokseksi.

Piilomainontaa ei ole se, jos lukija ei saa omasta mielestään tarpeeksi omaa uteliaisuuttaan ruokkivaa tietoa. Piilomainontaa on silloin, kun nämä kaksi edellytystä ei täyty. Lause, jossa kerron postauksen olevan yhteistyöpostaus ja sen sisältävän tuotesijoittelua ja sen olevan Nelly.comin kanssa tehty, täyttyvät nuo to the dot.

Minulla ei TODELLAKAAN ole minkään lain määräämää velvollisuutta kertoa sinulle, mikä on minun sopimukseni Nelly.comin kanssa. Se on ihan yksityisyydensuojan ja sopimuksemme suojan parissa se tieto. Minun ei tarvitse kertoa MITÄ saan mainoksesta, KUINKA PALJON, MITEN ja MILLOIN. Minun tulee vain kertoa, että se ON mainos.

Tästä päästään siihen, että lain tarkoitus ei ole antaa oikeutta kiusata bloggaajia jatkuvasti vetämällä piilomainos-korttia, vaan lain tarkoitus on luoda raamit, joissa lukija/kuluttaja tietää, lukeeko mielipidettä, johon on mahdollisesti vaikuttanut jokin, vai ei. Laki ei ole lukijan / kuluttajan yksinoikeus. Myös bloggaajalla ja mainostajalla on oikeus tietynlaisiin oikeuksiin mainonnan parissa, ja niitä oikeuksia ei pitäisi talloa.

Minun postaukseni ei sisällä piilomainontaa. Sinun kommenttisi sen sijaan taitaa sisältää roppakaupalla piilovittuilua.

eevi (Ei varmistettu)

Voi Anna, olet mielenkiintoinen bloggaaja, mutta miksi vastaat aina niin kovin hyökkäävästi lukijoiden kommenteihin? Jos todella huomaat piilovittuilua, eikö kannattaisi "nousta tilanteen yläpuolelle", vastata ystävällisesti ja asiallisesti?

Anna (Ei varmistettu)

Ei tämä mielestäni ollut mitenkään epäasiallinen? Vastasin perustellusti ja pitkällisesti kommenttiin, jossa minua syytetään piilomainonnasta. Kai minullakin on siis oikeus epäillä piilovittuilua siinä tapauksessa? :D

Inka (Ei varmistettu)

Moikka. Kyselisin sulta vinkkejä, kun olen nyt vuoden alussa tulossa ystäväni kanssa Lontooseen muutamaksi päiväksi. Eli mihin lentokentälle kannattaisi lento ottaa? Entäs osaatko neuvoa hotelleissa? Mistä kannsattaisi ottaa hotelli, kun kuitenkin haluttaisiin läheltä kaikkea mutta mahd edullisen silti. Ja vielä parhaita shoppailupaikkoja? : )))

Anna (Ei varmistettu)

Lentokenttä riippuu siitä, missä päin asuu, mutta Heathrow on ainoa, johon pääsee ihan metrolla. Gatwickistä tulee junia vähän minne tahansa, ja sinne lentää edullinen Norski, mutta metro on aina halvempi kuin juna. Itse tosin käytän Heathrowta sen takia, että siitä pääsee 15 minuutissa Expressillä Paddingtoniin, ja kiireisenä ihmisenä, mulla aika voittaa rahan useimmiten :) En valitettavasti osaa neuvoa hotelleissa, koska en ole niissä koskaan täällä joutunut asumaan, mutta sen verran voin alueista sanoa, että kaiken lähellä ei ole halpoja hotelleja :D Tässä kaupungissa asuminen on kallista, eli joutuu vähän valitsemaan joko halvan tai lähellä, se riippuu sitten siitä, mihin kannattaa mennä. Suosittelen olemaan kuitenkin metrolinjojen varrella, busseja on turistien vaikea käyttää. Enkä kyllä menisi 10 pysäkin päähän keskustasta itse, mutta se on valintakysymys :) Shoppailusta tein juuri oppaan.

Tara (Ei varmistettu)

Voin suositella Premier Inn -hotelliketjua, mun mielestä ihan siedettävä hintataso. Oon aina yöpynyt siinä King's Cross St. Pancras -alueen hotlassa kun siitä pääsee niin kätevästi liikkumaan, mutta näitä on ympäri Lontoota ja vähän reilu 100£/yö on halvimmat.

Tara (Ei varmistettu)

Jatkan vielä, tää on siis Zone 1:llä ja 2 pysäkin päässä esim. Oxford Circukselta.

(Huomenna taas London calling!)

vauvaTON (Ei varmistettu)

Anna pakko kommentoida sulle. Olet varmasti kuullut ja kirjoitellut tästä aiheesta kyllästymiseen asti.
Mutta tosiaan, mie olen seurannu sun blogia jo iät ja ajat, varmaankin melko alkuajoista lähtien. En tiedä missä mielenhäiriössä eksyin johonkin ihme keskustelupalstoille lukemaan keskustelua otsikolla "Mungiksen vaattet.".. Ja ei helvetti! En oikein tajua miten tuommoiseen paskaan pitäisi ihmisen suhtautua. Siellä oli arvosteltu KAIKKI "halvan" näköisistä vaatteista siihen, ettet pelastaisi ihmistä koiran sijaan ja olisit varmasti surkea lapsenvahti Ystävillesi. SIIS MITÄ! En miekään ole välttämättä aina tykännyt kaikista asukokonaisuuksista tai jostain, mutta eikai mun tarvitsekaan pitää, tai varsinkaan mennä heti avautumaan johonkin kuinka ruma se ja se paita olikaan!?

Joten.. on aivan huippu juttu, että sie vielä bloggaat aivan intoa täynnä ja kuitenkin suht intohimoisesti, kun lukee millasta juttua porukka viljelee tuolla.

Mie toivon, että nuo ihmiset on se vähemmistö. En tajua, mikä heiltä on pois, jos sulla on haluamiasi vaatteita/laukkuja/kenkiä, tai värjäät ja laitat hiuksesi niin kuin haluat, meikkaat kuten itse haluat ja sanot mitä haluat. Koitin pitää siulle puolustuspuhetta siellä, mutta uskon, että se menee kuuroille korville, koska mie olen se suuri vähemmistö siellä ja saan varmasti itsekin paskamyrskyn niskaan :D

Mutta siis pointtina vain että ihailen sua, sitä että säilytät tyylisi juuri sellaisena kuin Itse haluat, pukeudut niin kuin haluat, meikkaat niin kuin haluat ja olet oma itsesi. Sellasta täytyy nykypäivänä arvostaa ja kovaa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti kommentistasi <3

IDAHO

Hei pakko kysyä, että millaisia rintsikoita käytät tollasen ohutolkaimisen vähän yöpaitahenkisen topin kanssa? Itselläni ainakin on sen kokoinen rintavarustus, että ilman en voi olla, mutta silti haluaisin kokeilla mikäli voisin tollaisia semi"olemattomiakin" yläosia käyttää. Kaikki vinkit otettais nyt vastaan!
Kiitos ihanasta blogista :-)

Anna (Ei varmistettu)

Ihan olkaimettomia perusrintsikoita :)

Anna (Ei varmistettu)

I want to steal all of your outfits! :'D haha

Anna (Ei varmistettu)

Hahha thanks :)

jane (Ei varmistettu)

Tulipa vaan yhtäkkiä mieleen, että oletko koskaan lahjoittanut rahaa esim eläinsuojelutyöhön tai vastaavaan?

Anna (Ei varmistettu)

Olen. Sekä WWF:lle, että MLL:lle, ja lisäksi perheeni tekee jatkuvasti lahjoituksia, myös vaate/kodinkone jne. lahjoituksia erääseen venäläiseen orpokotiin.

jane (Ei varmistettu)

Hienoa kuulla. Kunhan saataisiin vielä lisää ihmisiä tekemää lahjoituksia hyvän asian puolesta :)

Anna (Ei varmistettu)

Se olisi hienoa, mutta jokainen valitsee itse, mihin rahansa käyttää, eikä mielestäni näissä asioissa voi muuta kuin toivoa. Ihmisten "saaminen" tekemään vapaaehtoista jotain on mielestäni vähän jyrkkä ilmaisu. Sen pitää johtua halusta, ei pakotuksesta tai syyllisyydestä :)

random (Ei varmistettu)

haluaisin myös lahjoittaa venäläisille katulapsille/orvoille vaatteita yms. en halua lahjoittaa raahaa, en luota, että se menisi koskaan avuntarvitsijoille. olen käynyt vapaaehtoistyön kurssin ja sielläkin painotettiin tuota, että kaikkien tulee olla siellä OMASTA HALUSTA, ei pakotettuina tai syyllisyydestä esim.

Anna (Ei varmistettu)

Mä en valitettavasti muista tän orpokodin nimeä, kun äitini on tämän kaiken järjestänyt, mutta ne tulevat keräämään ihan sulta himasta tavarat kun käyvät Suomessa tietyin väliajoin, eli tuollainen on tosi helppo systeemi :)

jane (Ei varmistettu)

no mielestäni ihan sama mistä johtuu kunhan sitä tekevät :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo asenne on musta vähän hyväntekeväisyystyötä syövä. Sen on tapahduttava omasta vapaasta tahdosta kun joku haluaa tehdä hyvää. Ei yhteiskunnan paineiden pakottamana :)

Sanna (Ei varmistettu)

Kivasti toteutettu "mainospostaus"! Tällasia on kiva lukea, kun näissä on joku idea, kuten nyt tässä :) Winwin-tilanne kaikille, ainakin mun mielestä :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :) Ja pyrin ylipäätään useimmiten toteuttamaan mainokseni mahdollisimman lukijoitakin hyödyttäen :)

Laura (Ei varmistettu)

Hei ihana sun uus banneri :)

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Olipas todella hauska postausidea tämmöinen! :)

Lempparein näistä on vaikea valita ekan ja tokan välillä. Eka on äärimmäisen käytännöllinen ja itse kunkin helppo ottaa käyttöön, mutta toisaalta tuo Tylypahkasta inspiroitunut viitta on jotenkin hauskan erilainen, varsinkin kun siihen tuo vähän edgeä nuo nahkahousut. Ehkäpä menen Tylypahkan messiin tällä kertaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Kiitoksia :)

Essi (Ei varmistettu)

Ihania asukokonaisuuksia! Mistä nuo kakkoskollaasin kuvassa olevat nahkapökät oot löytänyt? Mielettömän hyvin istuu sulle! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on Hennesin ikivanhat ja kirpparilta :)

Suvppa (Ei varmistettu) http://tavallinenruokablogi.blogspot.fi/

Hehe, mua alko naurattaa, kun kuvittelin itteni tuohon viereen kävelemään samoissa vaatteissa, kun oon sua varmaan puoli metriä lyhyempi. :-D En ehkä olisi yhtä vakuuttava näky!

Lemppari on ehkä viimeinen, vaikka toisaalta tuo Tylypahka-lookikin on upea! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, korkkarit jalkaan vaan ja ryhti korkeaksi, niin varmasti on vakuuttava :)

Netta (Ei varmistettu)

On vähän kalliita kopioitavia. Kuka herranjestas ostaa 400€ villapaidan tai eden sen 70€ ei minulla ainakaan ole varaa sellasiin

Netta (Ei varmistettu)

Edes*

Anna (Ei varmistettu)

No mä en nyt valitettavasti hinnoittele maailman palmikkoneuleita eikä tuon halvempia ollut. Enkä mä mitään ihan 5 euron muovisia rytkyjä haluaisikaan laittaa noihin postauksiin, vaan itsekin pyrin laatua ostamaan mahdollisimman usein, ja kun sitä pyydetään myös kollaaseihin, niin siksi tuo Spend -osio :)

Tykkäsin tuosta kokoelmasta jossa oli tuo leopardivyö. Olisin tilannut sen mutta se olikin nellystä loppuunmyyty :( käytän todella harvoin vöitä housujen kanssa mutta toi vyö on tosi hieno.

Anna (Ei varmistettu)

Hittolainen, niitä oli vielä kun postauksen tein :)

Lauraa (Ei varmistettu)

Mun on nyt pakko tulla kertoo mun unesta toissa yönä, koska sä olit siinä.
Mul ei oo mitään hajua et missä tää tapahtu mut olin lähössä jostain ja sit siin oli sellanen älyttömän iso mäki. Sä olit kävelemäs sitä mäkee ylöspäin ja olin menos samaa suuntaa mut se mäki oli niin jyrkkä et mun kengät vaan luisu joten sä autoit mut sinne mäen päälle. Sit mä olinki yhtäkkiä tulos sun luo, mut sun asuntos ei näyttäny kyl yhtää sellaselt missä nyt asut. Sit me vaa juteltii jotain ja sit ovikello soi. Sä kävit avaamas oven ja tulit takasin ja mä olin vähän sillee et ku siel oikee oli. Sit vähän ajan pääst sielt tulee joku mies ja se alkaa selittää ihan älyttömän huonol suomel mulle jotain mut mä en tajunnu mitää mitä se sano. Ja yritin sanoo sille että en tajuu. Ja sä sanoit mulle et 'älä siitä välitä et se on vaa mun naapuri ja se on slovakialainen eikä osaa kunnol suomee'. Sit mä heräsin.. Väsymys ja koeviikkostressi tekee nähtävästi tehtävänsä :D Mä mietin aamul et mitä ihmettä oikeen tapahtu ja minkä takii mä nään tollasii unii

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, hauskaa, että mä oon alkanut tulemaan lukijoiden uniin viime aikoina vissiin aika paljon :D Tosin en tiedä onko se samalla jotenkin todella outoa :D Vähän ku telkkarisarjan tyyppi :D

Taru (Ei varmistettu)

Jee, lisää steal my style -postauksia! Tää oli tosi kiva tapa yhdistää asukuvat ja yhteistyölinkit :)

Ja jossain aiemmassa postauksessa taisit kysyä halutaanko nähdä vanhempia asukuvia, täällä ainakin on yksi joka haluaa! Toimiihan ne inspiraationa vaikkei juuri nyt tismalleen samanlaisina sopisikaan Suomen ilmastoon :)

Anna (Ei varmistettu)

Kivaa, kiitoksia :)

Kommentoi