Steal my style!

Pariisin junan tunneliosio menikin aika rattoisasti leikkien kollaaseilla 🙂

Kokoilin teille pienet inspiraatiokollaasit mun viimeisten Suomi-tyylien varastamiseksi, ja tältähän ne näyttää.

STEAL MY STYLE: 

Military-takin juhlaa: 

Mungo vaiheessa 2

Desktop

1. Pitkä nappitakki, 2. Ohutolkaiminen toppi, 3. Lyhyt takki koristeellisilla napeilla,
4. Nahka/mokka -laukku, 5. Leopardivyö, 6. Käärmelaukku, 7. Kultainen rannekoru,
8. Nudien tummat farkut, 9. Pitkät saappaat, 10. Cheap Mondayn farkut

Tylypahka-inspiroitunut kokonaisuus:

Asuja

Desktop1

1. Viitta, 2. Paljettitoppi, 3. Nahkatakki (sopii talveen löysän takin alla pidettäväksi lyhyen mallinsa vuoksi), 4. Nilkkurit (istuvat erinomaisesti jalkaan), 5. Nahkahousut 6. Edullisempi musta clutch, 7. UPEA nahkaclutch

Paksu neule ja liehuhame: 

IMG_3194Desktop-1.psd

1. Nahkatakki, 2. Kauluri, 3. Piikkilaukku, 4. Palmikkoneule (TÄYDELLINEN), 5. Kuvioneule, 6. Edullisempi palmikkoneule, 7. Tekonahkahame (edullinen ja juuri oikeanmallinen neuleen kanssa pidettäväksi :), 8. Käärmekuosinen laukku, 9. Kuvioitu hame (kauniit detaljit), 10. Pitkät saappaat (ihana solkiyksityiskohta!!)

Mikä kokonaisuus oli teidän suosikki? 🙂

(Postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua)

Kommentit (41)
 1. Moikka Anna!

  Mulle jäi vähän epäselväksi tässä, että onko linkit mainoslinkkejä kun sitä ei mainita postauksessa. Onko kyseessä ainoastaan niin, että saat rahaa siitä kun laitat kuvia Nelly.comin sivuilta ja mainostat heidän vaatteitaan (mikä oli mainittu postauksessa), vai saatko rahaa myös jos lukijat klikkaavat linkkejä/tilaavat linkkien kautta vaatteita? Näin lukijan näkökulmasta olisi mukava jos kertoisit myös mikäli linkit ovat mainoslinkkejä, nyt asia jäi vähän epäselväksi 🙂 Joskus tuntuu, että blogeja lukiessa mainokset eivät ole kovin selkeitä (esim. juuri sun blogissa oon huomannut tän, siksi palaute), ja silloin jää vähän ikävä maku suuhun kun tuntuu, että bloggari tahtoo piilomainostaa vaikka varmasti tästä ei ole kyse.

  Hauskaa päivänjatkoa!

  1. Mitenköhän se on mahtanut jäädä Sinulle epäselväksi? Postauksen lopussa seisoo: (Postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua). Se on selvällä Suomen kielellä ja tarkoittaa, että kyseessä on mainosyhteistyöpostaus. Lukijan näkökulmasta varmasti moni asia olisi kovin mukava, mutta haluaisin muistuttaa jotakin. Suomen Laki määrittelee piilomaininnan, ei bloggaaja eikä lukija. Suomen laki määrittelee mainonnan tunnistettavuudesta näin: ”Markkinoinnista on käytävä selkeästi ilmi sen kaupallinen tarkoitus sekä se, kenen lukuun markkinoidaan.” ja ”Mainos on aina voitava tunnistaa mainokseksi, kaupallisia viestejä ei saa piilottaa muuhun viestintään ja mainostaja on markkinoinnissa voitava tunnistaa.”

   Onko minun mainopostaukseni selkeästi ilmoittanut sen kaupallisesta tarkoituksesta? On. Onko siinä tullut ilmi kenen lukuun markkinoidaan? On.

   Lain tarkoitus ei ole se, että joku yksi lukija, joka ei ymmärrä, tai tässä tapauksessa selvästikään halua ymmärtää postausta mainokseksi, ei sitä siksi ymmärrä. Lain tarkoitus on se, että yleisellä tasolla asiaan vihkiytymätön henkilö, tunnistaa sen mainokseksi.

   Piilomainontaa ei ole se, jos lukija ei saa omasta mielestään tarpeeksi omaa uteliaisuuttaan ruokkivaa tietoa. Piilomainontaa on silloin, kun nämä kaksi edellytystä ei täyty. Lause, jossa kerron postauksen olevan yhteistyöpostaus ja sen sisältävän tuotesijoittelua ja sen olevan Nelly.comin kanssa tehty, täyttyvät nuo to the dot.

   Minulla ei TODELLAKAAN ole minkään lain määräämää velvollisuutta kertoa sinulle, mikä on minun sopimukseni Nelly.comin kanssa. Se on ihan yksityisyydensuojan ja sopimuksemme suojan parissa se tieto. Minun ei tarvitse kertoa MITÄ saan mainoksesta, KUINKA PALJON, MITEN ja MILLOIN. Minun tulee vain kertoa, että se ON mainos.

   Tästä päästään siihen, että lain tarkoitus ei ole antaa oikeutta kiusata bloggaajia jatkuvasti vetämällä piilomainos-korttia, vaan lain tarkoitus on luoda raamit, joissa lukija/kuluttaja tietää, lukeeko mielipidettä, johon on mahdollisesti vaikuttanut jokin, vai ei. Laki ei ole lukijan / kuluttajan yksinoikeus. Myös bloggaajalla ja mainostajalla on oikeus tietynlaisiin oikeuksiin mainonnan parissa, ja niitä oikeuksia ei pitäisi talloa.

   Minun postaukseni ei sisällä piilomainontaa. Sinun kommenttisi sen sijaan taitaa sisältää roppakaupalla piilovittuilua.

   1. Voi Anna, olet mielenkiintoinen bloggaaja, mutta miksi vastaat aina niin kovin hyökkäävästi lukijoiden kommenteihin? Jos todella huomaat piilovittuilua, eikö kannattaisi ”nousta tilanteen yläpuolelle”, vastata ystävällisesti ja asiallisesti?

    1. Ei tämä mielestäni ollut mitenkään epäasiallinen? Vastasin perustellusti ja pitkällisesti kommenttiin, jossa minua syytetään piilomainonnasta. Kai minullakin on siis oikeus epäillä piilovittuilua siinä tapauksessa? 😀

 2. Moikka. Kyselisin sulta vinkkejä, kun olen nyt vuoden alussa tulossa ystäväni kanssa Lontooseen muutamaksi päiväksi. Eli mihin lentokentälle kannattaisi lento ottaa? Entäs osaatko neuvoa hotelleissa? Mistä kannsattaisi ottaa hotelli, kun kuitenkin haluttaisiin läheltä kaikkea mutta mahd edullisen silti. Ja vielä parhaita shoppailupaikkoja? : )))

  1. Lentokenttä riippuu siitä, missä päin asuu, mutta Heathrow on ainoa, johon pääsee ihan metrolla. Gatwickistä tulee junia vähän minne tahansa, ja sinne lentää edullinen Norski, mutta metro on aina halvempi kuin juna. Itse tosin käytän Heathrowta sen takia, että siitä pääsee 15 minuutissa Expressillä Paddingtoniin, ja kiireisenä ihmisenä, mulla aika voittaa rahan useimmiten 🙂 En valitettavasti osaa neuvoa hotelleissa, koska en ole niissä koskaan täällä joutunut asumaan, mutta sen verran voin alueista sanoa, että kaiken lähellä ei ole halpoja hotelleja 😀 Tässä kaupungissa asuminen on kallista, eli joutuu vähän valitsemaan joko halvan tai lähellä, se riippuu sitten siitä, mihin kannattaa mennä. Suosittelen olemaan kuitenkin metrolinjojen varrella, busseja on turistien vaikea käyttää. Enkä kyllä menisi 10 pysäkin päähän keskustasta itse, mutta se on valintakysymys 🙂 Shoppailusta tein juuri oppaan.

  2. Voin suositella Premier Inn -hotelliketjua, mun mielestä ihan siedettävä hintataso. Oon aina yöpynyt siinä King’s Cross St. Pancras -alueen hotlassa kun siitä pääsee niin kätevästi liikkumaan, mutta näitä on ympäri Lontoota ja vähän reilu 100£/yö on halvimmat.

   1. Jatkan vielä, tää on siis Zone 1:llä ja 2 pysäkin päässä esim. Oxford Circukselta.

    (Huomenna taas London calling!)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *