Still moving...

Mungolife

Kuulutus kuulutus, paikka tarjolla ihmiselle, joka on hyvä käsistään ja kiinnostunut pakkaamisesta ja purkamisesta.

Oon niin ärsyyntynyt itseeni ja muuttamiseen, että en ole uskaltanut avata blogia muutamaan päivään. Pahoitteluni. Tää muutto on imenyt mut niin kuiviin, ettei mitään järkeä. Eilen saatoin poikaystävän lentokentälle ja totta kai mun uusi vaatekaappi tuotiin kolme tuntia sen jälkeen kotiin. Melkein satakiloa ja lähes 400 osaa kannettiin keskelle makkaria, ja pakkohan se oli kasata. 6 tuntia ja järkyttävä määrä naarmuja, haavoja, kirosanoja ja kyrpiintymistä myöhemmin kaappi oli paikallaan. Kolmeen asti järjestelin tavaroita paikalleen, herätäkseni 8 aamulla viimeistelemään työt, jotka piti palauttaa kouluun. Sekään ei mennyt ihan nappiin, ja kun tulin 18 kotiin, olin jo niin rikki tähän menneeseen viikkoon, etten uskalla edes ajatella viikonloppua.

Mun ystävät on nyt Lontoossa, ja mun pitäis kuoria itseni sängystä suihkuun ja dinnerille, vaikka suurin osa musta haluaisi vaan maata sängyssä ja kiukutella maailmalle. Pahoitteluni siis vielä kerran siitä, kuinka huono bloggaaja olen ollut tämän viikon. Tässä menee viikonloppu varmasti toipuessa, joten läppärillekin jää aikaa. Ensimmäinen kurssi tältä vuodelta on paketissa, ja nyt on vapaa viikonloppu kahden kurssin välissä, eli ehdin vähän toipua ja tehdä töitäkin. Muuttohässäkät lienee huomenna olevan ohi vihdoin. I sincerely hope so.

Nyt mä hyppään suihkuun ja siten lähden näkemään tota Suomi-possea, joka on Lontoon vallannut täksi viikonlopuksi :) Palaan huomenna ihan kunnon postauksella sitten langoille! :)

Kommentit

noora (Ei varmistettu)

Tsemppiä! Toivottavasti saat levättyä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

ALAM (Ei varmistettu)

Hei mainitsit tekstissa poikaystävän! Onko hän tullut jäädäkseen vai? Olisi mahtavaa kuulla jotain lisää hänestä, onko esimerkiksi Suomestai vai muualta :)
Ja tsemppiä vielä muuton loppu hälinään.

Anna (Ei varmistettu)

Toivottavasti on :) En kyllä aio hänestä sen kummemmin kertoilla. Kiitoksia! :)

samson (Ei varmistettu)

onko hän tullut jäädäkseen……. mitä hittoa :D "ei vaan tää on tämmöne kesäheila kelasin jättää sen kohta ehkä joulun jälkee niin saa lahjoja"

Anna (Ei varmistettu)

:D Joo. En mä ainakaan seurustelis, ellei ajatus olis, että se on tullut jäädäkseen :D

sartsa (Ei varmistettu)

Mun piti kysyy kun taannoisessa postauksessa sul oli noi freddy wr.up housut! et mikä malli sulla on niistä? mä kokeilin jotain low waist mallia ja ne oli niin matalat mulle et melki alapääkarvat loisti :D en ymmärrä miten ne menee muille, mulla on vissii nii korkee ja levee lantio ettei mitää toivoo käyttää niitä

Anna (Ei varmistettu)

Öööö, low waist taitaa olla, ja kieltämättä ne on aika matalat, mutta sopii mun kropalle yllättävän hyvin :D

sandal (Ei varmistettu)

Hei miks muuten muutit sieltä edellisestä kämpästä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Siellä nostettiin vuokraa niin reippaasti, ettei ollut järkevää jäädä :)

Kommentoi