Still moving…

Kuulutus kuulutus, paikka tarjolla ihmiselle, joka on hyvä käsistään ja kiinnostunut pakkaamisesta ja purkamisesta.

Oon niin ärsyyntynyt itseeni ja muuttamiseen, että en ole uskaltanut avata blogia muutamaan päivään. Pahoitteluni. Tää muutto on imenyt mut niin kuiviin, ettei mitään järkeä. Eilen saatoin poikaystävän lentokentälle ja totta kai mun uusi vaatekaappi tuotiin kolme tuntia sen jälkeen kotiin. Melkein satakiloa ja lähes 400 osaa kannettiin keskelle makkaria, ja pakkohan se oli kasata. 6 tuntia ja järkyttävä määrä naarmuja, haavoja, kirosanoja ja kyrpiintymistä myöhemmin kaappi oli paikallaan. Kolmeen asti järjestelin tavaroita paikalleen, herätäkseni 8 aamulla viimeistelemään työt, jotka piti palauttaa kouluun. Sekään ei mennyt ihan nappiin, ja kun tulin 18 kotiin, olin jo niin rikki tähän menneeseen viikkoon, etten uskalla edes ajatella viikonloppua.

Mun ystävät on nyt Lontoossa, ja mun pitäis kuoria itseni sängystä suihkuun ja dinnerille, vaikka suurin osa musta haluaisi vaan maata sängyssä ja kiukutella maailmalle. Pahoitteluni siis vielä kerran siitä, kuinka huono bloggaaja olen ollut tämän viikon. Tässä menee viikonloppu varmasti toipuessa, joten läppärillekin jää aikaa. Ensimmäinen kurssi tältä vuodelta on paketissa, ja nyt on vapaa viikonloppu kahden kurssin välissä, eli ehdin vähän toipua ja tehdä töitäkin. Muuttohässäkät lienee huomenna olevan ohi vihdoin. I sincerely hope so.

Nyt mä hyppään suihkuun ja siten lähden näkemään tota Suomi-possea, joka on Lontoon vallannut täksi viikonlopuksi 🙂 Palaan huomenna ihan kunnon postauksella sitten langoille! 🙂

Kommentit (10)
 1. Tsemppiä! Toivottavasti saat levättyä 🙂

 2. Hei mainitsit tekstissa poikaystävän! Onko hän tullut jäädäkseen vai? Olisi mahtavaa kuulla jotain lisää hänestä, onko esimerkiksi Suomestai vai muualta 🙂
  Ja tsemppiä vielä muuton loppu hälinään.

  1. Toivottavasti on 🙂 En kyllä aio hänestä sen kummemmin kertoilla. Kiitoksia! 🙂

  2. onko hän tullut jäädäkseen……. mitä hittoa 😀 ”ei vaan tää on tämmöne kesäheila kelasin jättää sen kohta ehkä joulun jälkee niin saa lahjoja”

   1. 😀 Joo. En mä ainakaan seurustelis, ellei ajatus olis, että se on tullut jäädäkseen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *