Stone Cold Fox

Mungolife

Heissan ja moi taas Helsingistä!

Mun pitäisi purkaa matkalaukku ja tehdä miljoona asiaa, mutta ulkona paistaa aurinko, joten ajattelin olla tekemättä noista asioista mitään vaan mennä Simban kanssa hieman riehumaan puistoon ja nauttimaan viimeisistä kesäpäivistä.

Tulin kotiin tänään joskus kaheksan maissa aamulla, ja olo oli sen verran vetopois, että vetelin hirsiä muutaman hassun tunnin. Nyt on jotenki vähän pöhnänen olotila :D Oon hengannu himassa vaan peiton alla tuhiseva Simbuska mun vieressä ja ajatellut, että vaikka reissussa on ihanaa, on kotona vielä kivempaa! Varsinkin jos on ihana kotiasu.

Tilailin sellaisen itselleni tuossa muutama viikko sitten Largo Drivesta, kun siihen siellä törmäsin.

Hellohello!

I'm back in Helsinki, and feeling slightly jetlagged and tired at the moment. Haven't really done anything but slept for a few hours with Simba being overly cute next to me. I do love to travel, but travelling also reminds me how much I love to come back home. Especially when I hve the cutest little piece of clothing to wear around the house. 

Ihastuin Stone Cold Foxin aamutakkeihin, kun ne jostakin lehdestä bongasin, ja olen yrittänyt metsästää moista jo hetken. Tosin ensin meni aika pitkä aika kun yritin päättää minkävärisen aamutakin haluan. Musta ja valkoinen olivat jotenkin niin ajattoman tyylikkäitä ja vaan niin yksinkertaisen kauniita, mutta tämä ruusukuvioinen oli sitten se, joka hurmasi mut eniten. Ehkä musta on tulossa vanha, koska en ennen olisi voinut kuvitella käyttäväni tämänkuosista vaatetta, edes aamutakkina. No, nyt se viehättää minua suuresti!

I fell for the Stone Cold Fox robe when I saw a picture in a paper somewhere, and it took me ages to first decide which colour I want and then actually find one. I ordered mine at Largo Drive, and I guess I am getting old, because I decided on the one with rose pattern, a pattern that I would've hated not long ago. But now I find it absolutely gorgeous.

Kaipaan tällä hetkellä jotenkin ihan hirveesti elämääni rauhoitavia elementtej. Olen huomannut tässä viime aikoina, että mun elämässä on koko ajan niin järkyttävä karuselli pyörimässä, että viime aikoina mun yleensä seikkailunhaluinen luontoni on kaipaillut jotain rauhaa, pysyvyyttä ja muuttumattomuutta. Jotenkin kaipaan hirveästi jo omaa kotia, jota voisin laittaa täysin mieleiseksi ja sitä. Tämä väliaikainen kesäkotini täällä on kyllä aivan ihana, ja tykkään myös mun Lontoon kodista valtavan paljon (ilman niitä pirun rottia..), mutta kumpikaan näistä ei ole juuri sellainen kuin haluaisin, ja tavallaan ahdistaa se tieto, että ennen kuin pääsen asettumaan ja muutamaan kotiin, joka on sitten ihan oikeesti omannäköinen, menee hetken verran. Olen kuitenkin Lontoossa vielä kaksi vuotta, ja siihen kotiin en halua panostaa sen enempää kun jo on panostettu. En sinne kuitenkaan jää. Jotenkin on vaan viime aikoina vaan muuttunut enemmän omat ajatukset, kun vaatekauppojen sijaan selaa inspiskuvia asunnoista ja kalusteista. Toisaalta, kaipa tätä elämää on vielä muutama hassu vuosi toivottavasti edessäpäin, niin ehkä sitä ehtii sitten valmistumisen jälkeen taas miettiä näitä juttuja.  Nyt voi siis vielä nauttia tällaisesta juurettomasta elämästä, matkailusta ja kaikesta ihanasta, sitten kuitenkin kun jonnekin asettuu ja vähän rauhoittuu, tätä aikaa kaipaa haikaillen takaisin.

Enkä mä kyllä tästä antaisi mitään pois, kun tarkemmin mietin. Ensi viikolla painelen Puolaan parhaan ystäväni häihin neljäksi päiväksi, sitten syyskuussa olisi edessä matka Espanjaan. Lokakuussa Singapore kutsuu näillä näkymin ja sitten jouluksi tulen varmaankin taas Suomeen. Ei tässä tylsäksi kyllä ehdi aika käymään :D

I've realised I'm looking for something calming in my life. I feel like my life has been lately like a carousel with no stop, and I'm going round and round and round all the time. I've found myself lately looking at a lot of inspirational photos of flats and homes, instead of fashion and beauty. I'm really looking forward to settling down at some point and making myself a home. It's great to have this gorgeous flat for the summer, and I love my flat in London as well, but anyway I've just come to the point where I'm really looking forward to living in a place that I can make my own, and have it my way. 

But then again, maybe I should just enjoy my life as it is right now, I know I'll miss all of this later on in life. Like for example the travel. I just came back, and next week I'm off to Poland, then September Spain and in October to Singapore. And back to finland for the winter holidays. I definitely cannot call my life boring :D

"Miksi sä leikit kukilla, kun mäkin olisin tässä?"

"Why are you playing with flowers when I'm right here?"

Sellasta. Nyt kun tätä purkamishanketta on venytetty jonninjoutavalla tekstillä, niin voisinkin ehkä kerätä itseni ja tehdäkin jotain.

 

Mitäs te tykkäätte tuosta mun aamutakista? 

What do you think of the robe? :)

Kommentit

Mulla ei nähtävästi ole ollut tänään mitään muuta tekemistä tyttäreni hoitamisen yhteydessä kuin istua mustassa nahkatuolissa ja surffailla netissä ja tietty täällä sun blogissa =) älä ihmettele jos täällä on tiukun kommentteja vähä väliä =D sorii! Voi vitsit, ihanaa, singaporeen oon halunnu päästä niin paljon, mutta sinne on pelkästään lentoliput tosi kalliit..snif.=/ eli pitäs sitte säästökuurille pyrkiä jossain vaiheessa kun äippälomalta pääsen ja häät vietetty. Miten sulla on niin kauheesti varaa matkustella..? sori en halua udella.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, anna tulla vaan :) Mä matkustelen ihan mun palkkatuloilla :) Ei sen kummempaa oo taustalla :)

Maria - Petite Living (Ei varmistettu) http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

Hih, voi suloista Simbaa! :) Ja aamutakki on aivan kertakaikkisen ihastuttava! Hienoa myös, että pääsitte turvallisesti takaisin Helsinkiin :))

Maria

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

anni (Ei varmistettu)

ihana! todella kaunis ja nuo pitsiset yksityiskohdat tuo siihen raikkautta!

mulla on ihan samoja fiiliksiä täällä kans meneillään. mikään ei ois ihanempaa tällä hetkellä kun muuttaa ikiomaan asuntoon ja laittaa sitä kuntoon, mutta raaka totuus on se, ettei moista tule tapahtumaan vielä useampaan vuoteen. muutenkin kai jonkinnäköistä ikäkriisiä tässä alkaa pikkuhiljaa pohtimaan kun kodin laittaminen ja jopa perheen perustaminen on ollut haaveissa viimeaikoina vähän pelottavankin paljon. :D mutta sitten toisaalta myös rakastan yli kaiken matkustamista, ja sitä vapautta mikä tällä hetkellä elämässä on, joten en toisaalta olis vielä kyllä siitä valmis luopumaankaan. on tää elämä vaikeeta :D

Anna (Ei varmistettu)

Se on oikeesti jotenkin hankalaa, koska noita kahta ei vaan voi yhdistää :D Ellei oo joku miljonääri :D

May (Ei varmistettu)

Aamutakista en tiedä, mutta sun hiukset on aivan UPEAT näissä kuvissa :) Onko Simba itse hypännyt pöydälle, se kun kuitenkin on aika mini...?

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Kyllä se siltä vähän taitoa vaatii, jos oikein haluaa. Ensin vauhdilla tuolille, sitten varovasti pöydälle :D

nkkb (Ei varmistettu)

Hello :) Where, when and why you'll visit Poland? I'm from Poland and I'm in love in your blog! You're a big inspiration form me. So i'm exciting about this information. I'm hope that you'll spend nice time here, and take beautiful memories.

Kisses
nkkb

Anna (Ei varmistettu)

Hello :) I'm going to my best friends wedding, and I'll be visiting next weekend Wroclaw :) Thank you so much, and I fully intend to :)

huh haa haa (Ei varmistettu)

Hei toi sun tyvikasvu on jäätävä! Mee ny kampaajalle ja laita väriä päähän!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos, hiukseni on ihan tarkoituksella tuonväriset )

Annasuvi (Ei varmistettu)

Aivan ihastuttava aamutakki! Ja herran jestas miten pieni Simba tosiaan on. Noista kuvista tulee se hyvin esiin! Tulihan hänen kokonsa jo
niissä sun aikaisemmissakin kuvissakin hyvin esiin, mutta nää demonstroi hänen pienuuttaan vielä paremmin :) Mulla oli aikoinaan (6 v.sitten) collie, joka oli ihan samannäköinen kuin Simba, paitsi tietysti paljon isompi. Siksi mulla onkin varmaan erityinen soft spot sydämessä Simballe :)

Anna (Ei varmistettu)

Awww, ihana kuulla, kiitoksia :) ja joo, toi pikkurotta on tosi tosi pikkunen, kaikki aina ihmettelee, että onko se vielä pentuiässä :D Varsinki nyt ku sisko nyrhi sen karvat vähän lyhyemmäks :D

R (Ei varmistettu)

Voi ei, Simba on niin suloinen :) koirakuume potenssiin sata taas

Anna (Ei varmistettu)

Se on :)

Siina (Ei varmistettu)

Ihana tuo aamutakki! Tuolla kehtais jo lehteäkin lähteä hakemaan laatikosta aamuisin :)

Ja se taitaa olla niin, että kun kovasti matkustelee ja sitä yhtä omaa kotia ei ole, ni silloin sitä kaipaa. Ja sit taas kun on vakiintunut paikoilleen ja oma ihana koti on, ni sit kaipaa matkustelua :) Aina kaipaa vähän sitä mitä ei ole ja sitä myös romatisoi sitä ajatusta siitä mitä ei ole. Näin se ainakin mulla on :)

p.s. Sulla on minusta aivan ihana sisutus aina missä asutkin! Et kuin ihanat sisutukset sulla mahtaa olla sit ku voit tehdä kaiken mitä haluat!?! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Niinhän se menee, että tuo romantisointihan tässä on se "ongelma". Ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolen, paitsi kun se ei ole :)

zhanna (Ei varmistettu)

Pitäiskö sun vaikka sen verran asettua aloillesi että voisit keskittyä tuohon karvavauvaasi? Ei koiraa oteta sen takia että sen voi sitten porukoille sysätä "hoitoon" moneksi vuodeksi kun ite elää ja rällättää ympäri maailmaa. Ei koiran elämän pitäis olla tommosta pomppimista eri kotien ja ihmisten välillä. :/ Itse kun en pystyis kuvitellakaan muuttavani mihinkään ilman koiraa. Tai ottavani koiraa ilman päätöstä että tässä sitä nyt ollaan ja pysytään.
Itse pidän paljon matkustamisesta mutta koiran myötä oli pakko sitä vähentää. Eikä se oikeastaan edes pakko ollut, kun enää ei edes tee mieli lähtä minnekään sen ihanan karvakasan luota. Haluaa tehdä kaikkensa että sillä on hyvä olla ja haluaa olla sen lyhyessä elämässä paljon läsnä. Kotihan on siellä missä sydän on, ennen se oli maailmalla auringon ja palmujen alla, nyt se on pienen suloisen hauvan vieressä :)
Ja joopa kuulostipa hienolta saarnaamiselta. :D Mutta harmittaa vain Simban puolesta. Vaikka luultavasti sillä on ihan hyvä olla hoidossansakin, mutta eihän se ole silti sama. Tietääkö se edes että ketä sen laumaan kuuluu ja kuka sitä laumaa johtaa..

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia huolenpidosta, mutta ite en oo kyllä niin elämäänsä tyytyväistä otusta kuin Simba tavannut kyllä aikoihin. Simban laumaa on meidän perhe, sillä on kaksi kotia, mun luona ja mun perheen luona. Se rakastaa olla mun porukoilla, temmeltää mun äidin kukkalaatikoissa ja leikkiä mun siskojen kanssa. Se nukkuukin siellä aina pikkusiskon kainalossa ja on jokaisen perheenjäsenen ihan piloille rakastama. Simba on pienestä asti tottunut siihen, että mä olen paljon poissa, ja vaikka mä olenkin sille aina laumanjohtaja, niin sillä on kokonainen lauma, jota se palvoo ja jotka palvoo sitä takaisin. Simba ei juuri koskaan ole edes surkeena (ellei se saa herkkua pöydästä, mikä on sen mielestä sen oikeus) ja sillä on aina ollut äärimmäisen iloinen meininki.
Jos mun mielestä mun elämäntyyli satuttaisi tuota otusta, niin toki tekisin muutoksen, mutta kun mä tiedän, että se painelee superiloisena porukoille, tyytyväisenä kattoo maman sylistä ku mä häivyn matkalaukun kanssa ja yhtä iloisena pomppii vastaan kun tuun takaisin. Se ei ikinä edes surkuttele kun olen poissa, eikä surkuttele sitäkään kun tulee mun kanssa kaksin mun kämppään. Simban kun kerran kohtaisi, niin ymmärtäisi, että sillä ei ole kyllä muita ongelmia kuin se, millä lelulla sitä leikkisi.
En kutsuisi töiden tekemistä ja opiskelua rällättämiseksi, mutta kukin toki tyylillään. Huomattavasti kivuliampaa olisi minusta lennätellä Simbaa mukanani opiskelujeni takia, ja sitten se joutuisi olemaan puolivieraiden hoidossa kun joudun tulemaan Suomeen työasioiden vuoksi.
Simban puolesta ei tarvitse harmitella, jos muilla menisi niin hyvin kuin sillä, olisi maailma aika onnellinen mesta.

krissuk88 (Ei varmistettu) http://sisallissota.blogspot.fi/

Hei, Anna :) Olen lueskellut blogejasi vuosia mutten ole tainnut kommentoida kertaakaan ;) Eikä tämä kuulu yhtään aiheeseen, mutta En muista edes enää kuinka löysin blogisi, mutta koukutuin heti. Tunnut mahtavalta ja energiseltä ihmiseltä. Hassua että ollaan melkein saman ikäisiä(n.25 ja -88) ja sinä menet maita ja mantereita ympäri kun minä vasta olen löytänyt elämässäni rakkauden ja terveyden (ex-anorektikko) ja vasta tänä vuonna ymmärtänyt elämisen merkityksen ja mahtavuuden :) Vähän tämä elämä on erilaista täällä Oulun korkeudella mitä siellä etelässä missä käväistiin heinäkuun alussa täällä ei ole niin kiire kaikkialle :)
Sun tausta on ihana se venäläinen :) meillä on vanhemmilla mökki eli tatsa venäjän puolella tuossa kostamuksen korkeudella rauhainen milisi alueen tatsa alue kirkkaan puhtaine vesineen :) mahtava paikka, vaikka tien kunnosta nyt ei välttis tarvii puhua ;) Sun tausta on oikeasti rikkaus ja sun persoona tuntuu myös hirmu mahtavalta :) ja kyllä sitä ehtii vielä asettua sinne omaan kotiin siihen missä asuu sitten pidempään ja laittaa sitä kuntoon :) eihän se 25 vielä ole paljon ( vaikka siltä minusta tuntuukin ;D ) sitä ehtii monet kerrat asettua ja rauhoittua siihen omaan elämään ja omaan kotiin :) Nuorena on hyvä matkustella ja seikkailla jos siihen pystyy :) Tsemppiä sulle jatkoon:)
t. uskalsin viimen kommentoida :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Aivan ihanaa, että uskalsit kommentoida vihdoin :) Ja niinhän se on, että erilaisuus on rikkaus, ja erilaiset elämäntilanteet vaan avaa silmiä kaikelle :)

Agata (Ei varmistettu)

Hey!

I am your Polish fan, currently living in Luxembourg. I love your blog, and easily can say that I watch it everyday, is kind of may daily rutine :-) As I could see you are going to Poland next month, which city do ypu plan to visit? Definately recommend to visit Cracow :-) plenty of people and nice places to see :-) and clubs to have party ;-)

Anna (Ei varmistettu)

Ohh, thank you so much :) I'm going to Wroclaw for my best friends wedding, and don't think I will have time to go anywhere else on that visit, but hope to visit Poland soon again after :)

heini (Ei varmistettu)

Ihania virkistävän erilaisia kuvia :) Tykkään väreistä ja muutenkin! Ja toi Simba.. Miten se on noin minipieni vaikka on uros :DD

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Joo, se on tollanen mini sheltiks, mikä on musta vaan tosi kiva :)

ellen (Ei varmistettu)

Uskotko, että se sun mahdollisesti tuleva pysyvä kämppä olis sitten Suomessa? Vai aiotko jäädä ulkomaille? :)

Anna (Ei varmistettu)

Tosi vaikee sanoa, totta puhuen :) En oikeen halua enää edes ajatella, minne elämä vie, koska suunnitelmat ei toteudu kuitenkaan, mutta lähtökohtaisesti Suommessa :)

lalla (Ei varmistettu)

Koira pöydällä....?!

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole ruokapöytä, niin saa mun mielestä sinne välillä nousta :)

sari (Ei varmistettu)

Todella ihastuttavia kuvia! Tuo aamutakki on niin herkullinen, että varmaan pakko metsästää samanlainen ja sun hiukset näyttää upeilta! :)

Simba on kyllä suloinen mini! Tosi järkyttävää, että ihmiset jotka eivät ole tavanneet sinua/simbaa tulevat arvostelemaan kykyjäsi koiranomistajana.. Mutta onneksi itse tiedät mikä on parasta, sehän se tärkeintä on! :) Koska miksi sinulla edes olisi Simba jos et antaisi kaikkeasi sen hyvinvoinnin edistämikseksi...

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, on se välillä jännää, miten lukijat olettavat tietävänsä kaiken paremmin mun perheen, ystävien ja Simbankin elämän :D

Miraprkl (Ei varmistettu)

Kaunis nainen on kaunis. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi