Stone Cold Fox

Heissan ja moi taas Helsingistä!

Mun pitäisi purkaa matkalaukku ja tehdä miljoona asiaa, mutta ulkona paistaa aurinko, joten ajattelin olla tekemättä noista asioista mitään vaan mennä Simban kanssa hieman riehumaan puistoon ja nauttimaan viimeisistä kesäpäivistä.

Tulin kotiin tänään joskus kaheksan maissa aamulla, ja olo oli sen verran vetopois, että vetelin hirsiä muutaman hassun tunnin. Nyt on jotenki vähän pöhnänen olotila 😀 Oon hengannu himassa vaan peiton alla tuhiseva Simbuska mun vieressä ja ajatellut, että vaikka reissussa on ihanaa, on kotona vielä kivempaa! Varsinkin jos on ihana kotiasu.

Tilailin sellaisen itselleni tuossa muutama viikko sitten Largo Drivesta, kun siihen siellä törmäsin.

Hellohello!

I’m back in Helsinki, and feeling slightly jetlagged and tired at the moment. Haven’t really done anything but slept for a few hours with Simba being overly cute next to me. I do love to travel, but travelling also reminds me how much I love to come back home. Especially when I hve the cutest little piece of clothing to wear around the house. 

IMG_2937

Ihastuin Stone Cold Foxin aamutakkeihin, kun ne jostakin lehdestä bongasin, ja olen yrittänyt metsästää moista jo hetken. Tosin ensin meni aika pitkä aika kun yritin päättää minkävärisen aamutakin haluan. Musta ja valkoinen olivat jotenkin niin ajattoman tyylikkäitä ja vaan niin yksinkertaisen kauniita, mutta tämä ruusukuvioinen oli sitten se, joka hurmasi mut eniten. Ehkä musta on tulossa vanha, koska en ennen olisi voinut kuvitella käyttäväni tämänkuosista vaatetta, edes aamutakkina. No, nyt se viehättää minua suuresti!

I fell for the Stone Cold Fox robe when I saw a picture in a paper somewhere, and it took me ages to first decide which colour I want and then actually find one. I ordered mine at Largo Drive, and I guess I am getting old, because I decided on the one with rose pattern, a pattern that I would’ve hated not long ago. But now I find it absolutely gorgeous.

IMG_2924

Kaipaan tällä hetkellä jotenkin ihan hirveesti elämääni rauhoitavia elementtej. Olen huomannut tässä viime aikoina, että mun elämässä on koko ajan niin järkyttävä karuselli pyörimässä, että viime aikoina mun yleensä seikkailunhaluinen luontoni on kaipaillut jotain rauhaa, pysyvyyttä ja muuttumattomuutta. Jotenkin kaipaan hirveästi jo omaa kotia, jota voisin laittaa täysin mieleiseksi ja sitä. Tämä väliaikainen kesäkotini täällä on kyllä aivan ihana, ja tykkään myös mun Lontoon kodista valtavan paljon (ilman niitä pirun rottia..), mutta kumpikaan näistä ei ole juuri sellainen kuin haluaisin, ja tavallaan ahdistaa se tieto, että ennen kuin pääsen asettumaan ja muutamaan kotiin, joka on sitten ihan oikeesti omannäköinen, menee hetken verran. Olen kuitenkin Lontoossa vielä kaksi vuotta, ja siihen kotiin en halua panostaa sen enempää kun jo on panostettu. En sinne kuitenkaan jää. Jotenkin on vaan viime aikoina vaan muuttunut enemmän omat ajatukset, kun vaatekauppojen sijaan selaa inspiskuvia asunnoista ja kalusteista. Toisaalta, kaipa tätä elämää on vielä muutama hassu vuosi toivottavasti edessäpäin, niin ehkä sitä ehtii sitten valmistumisen jälkeen taas miettiä näitä juttuja.  Nyt voi siis vielä nauttia tällaisesta juurettomasta elämästä, matkailusta ja kaikesta ihanasta, sitten kuitenkin kun jonnekin asettuu ja vähän rauhoittuu, tätä aikaa kaipaa haikaillen takaisin.

Enkä mä kyllä tästä antaisi mitään pois, kun tarkemmin mietin. Ensi viikolla painelen Puolaan parhaan ystäväni häihin neljäksi päiväksi, sitten syyskuussa olisi edessä matka Espanjaan. Lokakuussa Singapore kutsuu näillä näkymin ja sitten jouluksi tulen varmaankin taas Suomeen. Ei tässä tylsäksi kyllä ehdi aika käymään 😀

I’ve realised I’m looking for something calming in my life. I feel like my life has been lately like a carousel with no stop, and I’m going round and round and round all the time. I’ve found myself lately looking at a lot of inspirational photos of flats and homes, instead of fashion and beauty. I’m really looking forward to settling down at some point and making myself a home. It’s great to have this gorgeous flat for the summer, and I love my flat in London as well, but anyway I’ve just come to the point where I’m really looking forward to living in a place that I can make my own, and have it my way. 

But then again, maybe I should just enjoy my life as it is right now, I know I’ll miss all of this later on in life. Like for example the travel. I just came back, and next week I’m off to Poland, then September Spain and in October to Singapore. And back to finland for the winter holidays. I definitely cannot call my life boring 😀

IMG_2874

”Miksi sä leikit kukilla, kun mäkin olisin tässä?”

”Why are you playing with flowers when I’m right here?”

IMG_2851

IMG_2870 IMG_2866

Sellasta. Nyt kun tätä purkamishanketta on venytetty jonninjoutavalla tekstillä, niin voisinkin ehkä kerätä itseni ja tehdäkin jotain.

 

IMG_2939

Mitäs te tykkäätte tuosta mun aamutakista? 

What do you think of the robe? 🙂

Kommentit (34)
 1. Mulla ei nähtävästi ole ollut tänään mitään muuta tekemistä tyttäreni hoitamisen yhteydessä kuin istua mustassa nahkatuolissa ja surffailla netissä ja tietty täällä sun blogissa =) älä ihmettele jos täällä on tiukun kommentteja vähä väliä =D sorii! Voi vitsit, ihanaa, singaporeen oon halunnu päästä niin paljon, mutta sinne on pelkästään lentoliput tosi kalliit..snif.=/ eli pitäs sitte säästökuurille pyrkiä jossain vaiheessa kun äippälomalta pääsen ja häät vietetty. Miten sulla on niin kauheesti varaa matkustella..? sori en halua udella.

  1. Haha, anna tulla vaan 🙂 Mä matkustelen ihan mun palkkatuloilla 🙂 Ei sen kummempaa oo taustalla 🙂

 2. Maria - Petite Living
  15.8.2013, 13:25

  Hih, voi suloista Simbaa! 🙂 Ja aamutakki on aivan kertakaikkisen ihastuttava! Hienoa myös, että pääsitte turvallisesti takaisin Helsinkiin :))

  Maria

  1. Kiitoksia kovasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *