Stripes and powder // Lahti

Mungolife

Näiden kuvien katsominen on jyrkässä epäsuhdassa sen kanssa, millainen olo mulla on. Päivän yksi aktiviteetti on nimittäin ollut talvivaatteiden varastoon pakkaaminen. Mä päätin, että talvi loppui nyt, mutta jotenkin nää lumiset kuvat ei nyt käy yksiin sen mun fiiliksen kanssa. Todella ärsyttävää. Tää on se aika vuodesta, jolloin mä vihaan talvea ja lunta. En jaksa yhtään tätä sulamisvaihetta, joka tuntuu aina kestävän iäisyyden. Mun koko fiilis on jotenkin todella kesäinen ja keväinen juuri nyt. Haluan verhoutua vaaleisiin vaatteisiin, käyttää pelkästään vaaleanpunaista ja fiilistellä aurinkoa aamusta iltaan. Mikä on jyrlässä ristiriidassa tuon ulkona vallitsevan tihkusateisen, ajoittain lunta puskevan +2 asteen kanssa. Eikä aurinkoakaan ole näkynyt yhtään. Mä haluan pakata jo ylipolvensaappaatkin pois ja käyttää vain lenkkareita ja avokkaita paljain nilkoin. Tänään tuli totaalistoppi, enkä jaksa talvea enää yhtään :D Onneksi ei sentään ole enää kylmä. Tai silleen oikeesti kylmä. Pakkasin tänään kaikki untuvatakit ja lämpimimmät villakangastakit kokonaan jo pois, mikä aiheutti hyvän fiiliksen lisäksi lähinnä hirveen selkäkivun. Talven lisäksi oon kyllästynyt tähän loppuraskauden voimattomuuteen, kun pienikin siivousinspis kostautuu lähinnä karmeilla selkäsäryillä tai harjoitussupistuksilla. Masusta tykkään edelleen, ja sain jo pienen paniikin aikaiseksi siitä, että kohta en enää saakaan tuntea pieniä potkuja jatkuvasti. Mut nää muut oireet vois kyllä kadota kokonaan. Mulla on hirveen puuhaileva fiilis ja tämänhetkinen hieman yllättävä tilanne elämässämmekin vaatii melkoista aktiivisuutta, joten tää voimattomuus ei ole yhtään tervetullutta. Toivottavasti ei ole flunssa jyräämässä päälle.

Asuna olisi tällä kertaa asua menneeltä viikonlopulta, kun olimme anoppilassa. Näissä kuvissa on ensiesittelyssä myös uusi tukanväri, joka on kaikkea muuta kuin edustavana tai oikeannäköisenä näissä kuvissa. Tukka on likainen, kosteudessa lässähtänyt ja näyttää jostakin syystä punertavan, vaikka kameran ulkopuolella väri on kauniin tuhkaisen vaaleanruskea. Tänään ei näköjään ole mikään hyvin :D Paitsi tuo asu. Tykkään siitä!

Mä voisin tällä hetkellä kulkea aamusta iltaan asuissa, joissa on harmaata, beigeä ja vaaleanpunaista. Paitsi, että tuolla ulkona on niin likaista, että jo autoamme päin katsominen saattaisi sotkea näitä nättejä värejä. Eikä tuonne uskalla laittaa mitään muuta kuin mustat kengät, koska lätäköt on ainakin Atlantin kokoisia. Mulle on tullut kahdessa päivässä hirveä kevätvimma, ja nyt oon ihan malttamattomuuden keskiössä selvästikin. Toki todellisuus on ehkä se, että olen malttamaton aivan eri syistä, mutta kevään malttamaton odotus on kaiketi helpompaa kuin vauvan, niin puran energioita nyt nähtävästi siitä nupisemiseen :D

Mutta tiedättekö kun välillä on niitä päiviä, kun kaikki menee vaan ihan persiilleen? Sellaiset pienet asiat. Kaadat suklaamaitoa sänkyyn ja joudut liinavaatepesuhommiin. Hieraiset itseäsi vahingossa likaista autoa vasten kun yrität tankata ja farkut näyttää siltä, ku ois mutakylvyssä ollut. Tiputat pankkikortin auton istuimen ja keskikonsolin väliin ja yrität ähertää sitä sieltä piiiiitkään. Ja kaikkea muuta sellaista ärsyttävää. Ja siihen päälle vielä ulkona on maailman kuppaisin keli ja poltat ruoankin pohjaan. Sellainen päivä täällä siis tänään. Mistäs muusta mä siis keksisin valittaa tänään :D No ei, kunhan nupisen. Oikeesti on tavallaan tosi kiva viikko. Mies on työreissussa, mutta tulee huomenna jo kotiin, ja loppuviikolla on kaikkea kivaa ohjelmaa ystävien kanssa. Lisäksi suunnitelmissani on leipoa ja kokeilla homemade toffeen tekemistä ja täytin kodinkin leikkokukilla omaksi ilokseni eilen. Oon myös yrittänyt tehdä pientä listaa siitä, mitä pitäisi tehdä ennen vauvan syntymää, mutta jotenkin esim. nettisurffailu ja kukkakaupat kiinnostaa enemmän kuin pyykkääminen ja sairaalakassin valmistelu. Let me tell you, mä tuun olemaan siellä sairaalassa varmaan henkkarit mukana, ja sit saan pomputtaa miestä hakemaan kotoa vaikka ja mitä. Onneksi asutaan suht. lähellä sairaalaa, eikä missään kahden tunnin ajomatkan päässä.

Mulla ei nyt oikeestaan oo mitään järkevää kerrottavaa, koska mun ajatukset sinkoilee jotenkin laidasta laitaan, enkä saa keskityttyä mihinkään. Syytän tästä myös osittain vauvaa, joka on kohta kolme tuntia kiepsutellut itseään mitä kummallisimpiin asioihin, ja oon melko varma, että se on päättänyt tulla mun oikeasta kyljestä ulos. Koko tyyppi on parkkeerannut toiselle puolelle vatsaa, ja aina kun saan jostain pienestä ajatuksesta kiinni, menee kaikki ajatukset taas sekaisin, kun toinen potkii kantapäätään suoraan kylkeen. Ehkä mä siis yritän huomenna paremmalla menestyksellä. Voisin muuten esitellä teille mun uuden laukun vihdoin! :)
MARIMEKKO mekko (Kaste-mekko, loppuunmyyty netistä, samantyyppinen *täällä ja *täällä)
STUART WEITZMAN saappaat (nämä, samantyyppiset *täällä, *täällä ja *täällä)
LOUIS VUITTON City Steamer laukku (tämä, samantyyppiset *täällä ja *täällä)
FILIPPA K takki (second hand, lienee loppuunmyyty, samantyyppiset *täällä, *täällä ja *täällä)
COS kashmirhuivi (ei löydy enää, samantyyppiset *täällä ja *täällä)

Mitäs tykkäätte asusta? :) 

Kommentit

H (Ei varmistettu)

Oikein kiva asu! Tuo ajatusten poukkoilu on nimeltään "äitiaivot" ja se tulee sulle hyvinkin tutuksi lähivuosina :D

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaaa, onko tämä jatkuva tila siis? :D

Anniina (Ei varmistettu)

Ihanan harmoninen asu! Kevään tullen tekee aina mieli vaihtaa kevyempiin/vaaleampiin kuoseihin ja sävyihin :) Vielä kun vain sääkin sallisi kevyet ja vaaleat vaatteet ilman paleltumisen ja likaantumisen vaaraa :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep, ja jos ei ois ihan näin kalkkilaivan kapteeni, että ne vaaleat vaatteet vielä sopisivatkin päälle :D

Martta (Ei varmistettu)

Olis kiva nähdä vauvan huonetta enemmänkin!

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy kuvailla sitä pian lisää :)

Anna (Ei varmistettu)

Milloin esittelet meille sun uuden läppärin? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en ymmärrä tätä kysymystä, jota esitetään jatkuvasti, en tiedä onko sama kyselijä :D Läppäri on näkynyt parissa kuvassa. Mulla on MacBook 12" läppäri isoimmalla muistilla. Oon tykännyt, mutta ei tää musta mitään omaa postausta ansaitse, kun on ihan samaa linjaa kuin muutkin Macbookit. Erittäin hyvä akku, nopea toimimaan ja ohut ja nätti :D

Heini (Ei varmistettu)

Hei Anna :) kirjoitit muistaakseni 2013 (kyllä olen lukenut blogiasi sieltä asti) siihen että uskot karmaan ja energioihin ja kuoleman jälkeen energiat jatkaa kulkuaan. Onksulla vielä sama ajatus kun oot raskaana? :) olis kiva saada sun pohdintatekstejä enemmän :)<3
Entä mikä on sun mielestä elämän tarkoitus? :) ja onksulla ikäkriisiä?

Anna (Ei varmistettu)

Aika hyvin tiivistetty :D Tai no en mä tiedä, osaanko mä itsekään selittää mihin uskon. Eikö usko ole itsellekin välillä selittämätön? Mä uskon ehdottomasti siihen, että on karma ja on energioita. Pienimmällä tasolla niin, että kun lähdet tilanteeseen itse hymyillen ja hyvillä mielin, sitä todennäköisemmin sitä palautuu sulle itsellesikin. Isommalla tasolla, näen jollakin tapaa, että mummini on suojelijani. Hän rakasti minua valtavasti ja ajatteli vain hyviä asioita minulle. Miellän hänet aina minun suojelusenkeliksi ja sen kaiken positiivisuuden, jonka hän suuntasi minuun tietynlaiseksi puolustuskilvekseni kaikelta inhottavalta.

Raskaana oon tietyllä tapaa jopa enemmän ajatellut tätä. Olen halunnut suunnata vauvaan vain positiivisia ajatuksia. Kivut, säryt ja pahoinvoinnit olen ohittanut yleensä samointein ja ajatuksissa keskittynyt vain positiiviseen. En ole katsonut mitään rumaa tai pelottavaa ja vältellyt kaikkea stressaavaa. Tietyllä tapaa tiedostan itsekin sen olevan hölmöä, mutta samalla ajattelen, että ei se vaaraksikaan ole, jos pyrin välittämään lapselle sisälläni pelkkiä positiivisia ajatuksia.

Elämän tarkoitus on rakkaus ja onnellisuus, joka ei loukkaa muiden onnea. Ei oo yhtään ikäkriisiä. Mua ei oikeastaan hievauttaisi mihinkään nyt, olisin 28 tai 33 tai mitä tahansa muuta. Olen elämässäni juuri sellaisessa tilanteessa, etten vaihtaisi siitä mitään pois, ja sikäli ikä on täysin yhdentekevä mulle tässä tilanteessa :)

Karolina (Ei varmistettu)

You look ravishing!!!
greetings from Poland xoxo

Emma (Ei varmistettu)

Kivan keväinen asu ja voi vitsi kun itsekin joskus raaskisi ostaa nuo kengät! <3 On ne vaan aika suolaisen hintaiset :D Kävin muuten myös Helsingissä viikonloppuna reissussa ja sun hehkutusten ansiosta käytiin Naughty Burgerissa (kuten sinäkin instasta päätellen :D) ja kyllä todellakin kannatti! Sisko otti burgerin gluteenittomana ja myös sen sämpylä oli todella hyvä, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvyys :) Tämän jälkeen käytiin vielä kulman takana Murussa jälkiruuilla ja sitäkin voin kyllä suositella!

Kommentoi