SU Hotel - Antalya

Mungolife

ANTALYAN HOTELLIMME PARHAAT PUOLET. Totta kai juuri kun eilen suunnittelin vastaavani kommentteihin lennolla, kohdalleni osui se yksi Norwegianin lento, jolla Wi-Fi ei toiminut ollenkaan. Tietenkin. No, ei siinä mitään, käytin aikani tehokkaasti ja kävin läpi kaikki kuvat Antalyasta :) Ajattelin aloittaa suosittelemalla teille hotellia, jos joku sattuu Antalyaan matkaamaan! Mä valitsin hotellin puhtaasti allasalueen perusteella. Mä halusin aurinkotuolien sijasta aurinko"sängyt" ja kun näin SU Hotelin kuvat, laitoin huoneen varaukseen.

Hotelli oli AIVAN IHANA! Valkoista lattiasta kattoon, superpuhdasta, herkulliset ravintolat ja ihanat valoisat ja avarat huoneet. Suosittelen hotellilla käymistä, jos ei siellä asukaan, nimittäin hotellin aulassa on ihan superyummy sushiravintola!

Jos tämä ei vielä vakuuta, niin enpä ole missään nähnyt näin valtavaa aamupalaa:

Ihan hillittömän pitkä seinä täynnä erilaisia herkullisia ruokia. Juustoja, makkaroita, hedelmiä, paistettuja herkkuja, muroja, varmaan 10 erilaista pullaa ja sämpylää, omelettipöytää, pannukakkuja jne. Siis oikeesti, ei mitään tolkkua mikä määrä safkaa voi yhdessä buffetissa olla! Ja pelkkiä juustoja varmaan lähemmäs 50 erilaista!

Take me back! Nam!

Ja tärkeimpänä... Ihana allasalue, jolla viihtyi helposti kokonaisen päivän!

Allasalueelle oli kaunis lyhyt matka patiolla, joka oli ympäröity appelsiinipuilla. Huumaavan ihana tuoksu ja ainakin näki mistä aamuinen appelsiinimehu oli peräisin. Koko hotellin alueella oli ihan hirveesti appelsiinipuita, joiden ihailuun meni hetki jos toinen. Eikö oo outoa, etten oo koskaan ennen nähnyt appelsiinipuita?

Hotelli sijaitsee kivirannalla, jolta löytyy hotellin aurinkotuolit paksuine patjoineen ja aurinkovarjoineen :) Näköalaa piisaa vuoristoon ja kaupungille ja ranta tuntuu loputtomalta. Kyseinen ranta (Konyaalti) oli mm. TripAdvisorilla saanut hyvät pisteet, koska ei ole niin turistien täyttämä kuin Lara Beach ja mittaa sillä riittää.

Tykkäsin valtavasti Antalyasta ja kyseisestä hotellista ja olenkin melko varma, että jossakin vaiheessa lähitulevaisuudessa palaan vielä sekä kaupunkiin että hotelliin!

Toivottavasti joku hyötyy tästä vinkistä! :) 

Lisää aurinkoisia tunnelmia on muuten Mungostylen puolella, jossa on postaus Coachella-festivaalin tyyleistä!! :)

Nyt laitan tilaukseen vähän kiinalaista herkkuruokaa ja hyökkään noiden satojen kommenttienne kimppuun! OLETTE AIVAN IHANIA!!♥

Kommentit

pau (Ei varmistettu)

Heippa! Sellaista kysyisin että varaatko aina hotellin ja lennot erikseen? Muistan etäisesti että olet maininnut joskus Hotels.comin joten sitäkö aina käytät? :) Olen aina matkustanut perheeni kanssa vain pakettimatkoilla, mutta lennon ja hotellin varaaminen erikseen on ilmeisesti halvempaa?
Hienolta näyttää hotelli. :)

Anna (Ei varmistettu)

Yleensä kyllä :) Se antaa enemmän vapautta lippujen ja hotellin suhteen, ja useimmiten se tulee edullisemmaksi :)

Jaana (Ei varmistettu)

Olipa ihana nähdä nuo aamupalakuvat!!!! Meidän Antalyan matkan hotelli on juurikin tää Su!!!! :) Nyt ei millään malttais oottaa kesäkuulle saakka :)

Anna (Ei varmistettu)

Oi, se on kyllä ihana, loistava valinta! :)

qwerty (Ei varmistettu)

Näyttää niin mahtavalta aamiaiselta! Kuinka paljon oli hintaa tuolla, jos saan kysyä? Oon ehkä menossa juuri tuonne kaupunkiin, joten kaikki vinkit kyllä kelpaa! Millaiset on shoppailumahdollisuudet?

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, n. 80 euroa yö oli tuohon aikaan, kun ei ollut kovinta turismiaikaa :)

Suski (Ei varmistettu)

Hei!

Pahoittelut kun taas mainitsen tästä samasta viasta, mutta blogisi jumittaa edelleen, sama ongelma, josta minä ja joku muu aiemminkin mainitsi: selain kaatuu ja tulee se "Pysäytä komentosarja" -ikkuna :/ Eikä tätä siis esinny minkään muun kuin sinun blogisi kohdalla. Todella ikävää, olisi hyvä jos asialle voitaisiin tehdä jotain? Ellei ongelma sitten ole omassa selaimessani.

Todella kauniita kuvia muuten, tämä hotelli meni harkintalistalle, kun suunnittelemme reissua poikaystäväni kanssa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kommentistasi, hyvä aina tietää tästä. Olen nyt viikkoja jo valittanut tekniseen tukeen, mutta ratkaisua ei tunnu löytyvän :/ Ja kiitoksia :)

jenni (Ei varmistettu)

Missä hotellissa muuten olitte Dubaissa ja suosittelisitko sitä?

Anna (Ei varmistettu)

Me oltiin Grand Midwestissä Media Cityssä ja voin kyllä suositella :)

ellu (Ei varmistettu)

Sama ongelma mullakin, sivut kaatuvat todella usein työkoneella, joka on PC, selaimena chrome. Jossain kohtaa ilmeisesti myös sivulla on ollut sen verran kamaa (useita kuvapostauksia), että kaataa koko välilehden ja reloadilla saattaa olla sama homma.

Anna (Ei varmistettu)

Moikka! Kiitos tiedosta. Kyse ei ole kuvien määrästä, se on jo testattu :)

hara (Ei varmistettu)

Kyllä tosi ihana hotelli! Aivan uskomaton palvelu! Olisi mahtava päästä joskus itsekin todistamaan tällaista:)
No, ei millään pahalla, mutta todetaan nyt että toi kuva mistä yritettiin arvailla, minne suuntaat matkasi ei Antalyasta oikeesti ollut ollenkaan :D Vaan Limassol:sta, kuten kirjoitinkin :)

Anna (Ei varmistettu)

On joo! Ja siis joo, en ajatellutkaan kuvaan laittaa suoraan tuota hotellia. Tai itse asiassa meillä ei silloin kai edes ollut vielä hotellia :) Mä hain vsaan Antalya-sanalla google-hausta, ja se kuva sieltä nyt tuli yhtenä ekoista :)

Michaela (CZ ) (Ei varmistettu)

Wooow! These are amazing photos :o)) I would like to be in there... nice place :)

Anna (Ei varmistettu)

Thanks! :)

Kommentoi