Success!!

Mungolife

Huhhei!

Käytiin eilen tosiaan siellä asuntonäytössä! Mulla oli kuvien perusteella ko. asunnosta aika korkeat odotukset, mikä johtikin siihen, että olin tosi varuillani, että onko asunto nyt kuitenkaan sellainen kun kuvissa.Viimeksi kun asuntoa Lontoosta metsästin, oli ihan normaalia tulla asuntoon, jossa olikin jaettu kylppäri neljän muun kämpän kanssa. Vaikka ilmoituksessa ei asiasta mitään mainintaa ollut. Kuvatkin usein otetaan laajakuvina ja tosi ärsyttävää kun niihin ei voi luottaa metriäkään.

Mun oli pakko hilpasta eilen taksilla paikalle, jotta ehdin luennolta suoraan näyttöön, ja no, brittitaksit on kyllä siitä ihania, ettei ne ihan tajuttoman hintasia ole. Mun koululta tuonne kesti 5 min taksilla, hintaa kertyi huimat 6,60 puntaa. Ei paha ollenkaan :D

Ihastuimme Annikan kanssa asuntoon, eikä siinä ollut mitään huomautettavaa. Meidän hintahaarukassa kahden makkarin JA kahden kylppärin asunto on aika hankala löytää näin keskeiseltä paikalta, ja lisäksi tämä vastasi oikeestaan kaikkia toiveita.

Asunnon pohjaratkaisu oli myöskin meitä oikein miellyttävä. Samankokoiset makkarit (no melkeen) ja hyvät sisäänrakkenetut vaatekaapit, sekä todella uudessa kunnossa olevat kylppärit ja keittiö. Yleensä täällä saa aika helposti katella sellasia luonnonvalkoisia seiniä, jotka on maalattu joskus 10 vuotta sitten, mutta tässä agentti ilmoitti jo muutenkin huippukunnossa olevan kämpän kohdalla, että seinät maalataan ja matot pesetetään ennen muuttoamme asuntoon.

Asunnossa on kauttaaltaan halogeenilamput luomassa tosi lämmintä ja valoissa tunnelmaa, makkareissa on tosi siistis vaaleat kokolattimatot, kun taas muualla on puulattia. Koko kämpässä on myös lattialämmitys ja uudet (lue: eristetyt :D) ikkunat.

Mä yritin keksimällä keksiä jotain vikaa asunnosta, enkä sellasta keksinyt. Näin ollen suunnattiin heti tuon jälkeen Annikan kanssa nopeelle illalliselle luonnostelemaan meidän tarjousta. Todettiin heti, että asunto saa varmasti reippaasti tarjouksia, ja että ei lähetä edes ottamaan riskiä ja tarjoamaan vähempää :)

Asunto on tosiaan tullut markkinoille perjantaina, ja sain puhelun välittäjälle läpi heti ma-aamulla (pommitettiin molemmat koko vkl välittäjää, ilman tulosta) ja pääsimme näkemään sen heti eilen illalla. Meidän lisäksi oli muitakin katsojia eilen, mutta onneksi saimme asunnon nähtyä heti eilen.

Nimittäin tänään saimme välittäjältä tiedon, että tarjouksemme on hyväksytty!!! Mikä helpotus! Joku oli tehnyt hieman alhaisemman tarjouksen asunnosta, mutta nostanut tarjoustaan meidän yli kuullessaan, että olimme tarjonneet suuremman summan. Asunnon omistaja kuitenkin piti reiluna, että tarjosimme heti alusta asti hänen pyytämäänsä summaa, ja valitsi meidät tarjouksen. Mahtava fiilis! Allekirjoitimme juuri varauspaperit ja maksoimme varausmaksun, asunto otetaan siis pois markkinoilta, ja me pääsemme muuttamaan siihen tasan kuukauden kuluttua! (tietenkin sillä ehdolla, että meidän luottotiedot jne. on asunnon omistajan vaatimusten mukaiset; mun osalta tää on aina hankalaa, kun mun tulot on kaikki Suomessa, mutten usko, että on ongelmaa :)

Tässä vähän osviittaa siitä, missä mennään.

1. on nykyinen asuinpaikkani tuossa ihan Hyde Parkin kyljessä Lancaster Gaten ja Paddingtonin asemien välissä. Asuntoni on huikealla paikalla, täältä pääsee helposti minne vaan, ja tämä on säädyllisen hintainen siihen nähden, missä tämä on. Mun vuokra tässä on nyt 270 GBP eli 323 euroa viikossa.

2. Mun kouluni High Holbornissa. (kartalta voitte bongata missä esim. Oxford Street menee, se on tuossa A-kirjaimen yläpuolella hieman.

3. Uusi asunto, joka sijaitsee Barbicanin ja Angelin metroasemien välissä. Koulumatkaa mulla on tuosta 1,8 km, eli ei todellakaan mikään kovin mittava matka. Annikakin pääsee tuosta töihin kävellen, eli todella hyvällä paikalla meidän tarpeisiin tuo asunto. Metrolinjoista tuolla kulkee Hammersmith & City Barbicanilta, joka ei tosiaan ole mikään vuosisadan linja ehkä. Angelista menee Northern Line. Tavallaan tässä vaihdossa yhdeydet on hiukan heikommat kun nyt mulla tästä, mutta tuolla menee busseja hyvin, ja lisäksi Barbicanista on kaksi asemaa King's Crossille ja yksi suora metro Paddingtoniinkin n. 10 minuutissa, mistä sitten pääsee siis lentokentälle helposti. Eli oikein erinomaiset yhteydet meille.

(Pientä sneak peekiä. En viitsinyt muita kuvia laittaa, kun asunnossa asuu vielä joku, eikä olisi reilua näyttää hänen tavaroitaan:)

Uusi asuntomme on yhteensä 415 GBP viikossa, eli mun osuus on n. 250 euroa viikossa. Kuukaudessa hintaero vuokrassa tulee siis olemaan n. 320 euroa ja vuodessa vähän alle 4000 euroa, mikä on aika selvää säästöä! Tämän lisäksi säästöä tulee tietenkin ihan perusasioissa kuten netissä ja sähkössä, kun on kaksi maksajaa. Lisäksi saan enemmän "asumistilaa". Tuo asunto on kuitenkin 73 neliötä, ja kun molemmilla on omat makkarit ja kylppärit, niin lisäksi siellä on kuitenkin hyvänkokoinen olkkari ja iso keittiö, jossa pyöriä. Mä vietän kuitenkin aika paljon aikaa kotona, joten viihtyminen siellä on tärkeetä, kun siellä teen kouluhommia ja töitä ja rentoudun. Ja mikä parasta, saan kämppiksen, ystävän, jonka kanssa viihdyn ja jonka kanssa varmasti arkikin rullaa helpommin! Kun pohdin tätä yhteenmuuttohanketta kesällä Suomessa, kaikki sanoi vaan aina, että "mieti plussia ja miinuksia". Ongelma oli vaan se, etten keksinyt miinuksia. Jos ei jonkun nassua jaksa katsoa, silloin menee omaan makkariin. Ei se ole miinus, että asuu jonkun kanssa. Ainakaan mun mielestä. Ainiin. Ja tuolla on tiskikone. Hail to the king ja sitä rataa :D

Olen niiiiiiiiin helpottunut! Se, ettei tarvii ettiä asuntoa taas kuukautta semipaniikissa, vaan saatiin asia nyt eteenpäin ja muutto on siis papereiden tarkistusta vaille varma, helpottaa jotenkin niin paljon. Ei tarvii sopia näyttöjä, ravata niissä ja toivoa parasta tarjousten puolesta. Jos viimeksi kävin lähemmäs 40 asuntoa muistaakseni läpi, nyt riitti yksi näyttö. IHANAA.

Jesssss!!!

Kommentit

Jas (Ei varmistettu)

Hei onnittelut tuosta asunnosta! Kuvauksen ja parin kuvan perusteella näyttää suorastaan hulppealta, ihanan näköistä! Onko Briteissä siis tapana maksaa vuokra viikottain vai miten se menee? :)

Anna (Ei varmistettu)

Vuokra maksetaan yleensä kerran kuussa, mutta se ilmoitetaan lähes aina viikkohinnoilla jostain syystä :D

Jas (Ei varmistettu)

Kun olette tuonne kotiutuneet paremmin niin olisi muuten mukava nähdä kuvia enemmän talosta, maisemista ja muutenkin ympäristöstä jossa asut(te)! Siinä sulle yksi postausidea/-toive, jos se vaan on toteuttamiskelpoinen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kodista tulee varmasti jotakin kuvia, mutta itse kadusta ja talosta ei, voin sanoa sen nyt jo. En ole koskaan kertonut kotikatuani nytkaan, tai nayttanyt taloa ulkoapain. Ihan turvallisuussyista tallainen, koska esim. mun blogista on helppo lukea, milloin en ole paikalla ja jos tietaa talon, on helppo keksia asunto jne. Voi olla vainoharhaista, mutta koskaan ei voi olla liian safe :)

Jas (Ei varmistettu)

Et ole vainoharhainen, täysin ymmärrettävää!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva, että ymmärrät :)

lena (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Paljon onnea asunnosta ja sijainnista myös! Tuo Briteissä (varsinkin Lontoossa) asunnon etsintä on kyllä aina erittäin mielenkiintoinen prosessi, koskaan ei tiedä mikä yllätys tulee vastaan seuraavaksi. :)

Mulla on asunnon vaihto kohta taas edessä ja en kovin innolla sitä odota.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja paljon tesmppia omaan etsintaan! :)

jenny (Ei varmistettu)

Hei, onnea uuteen kotiin! Asian vierestä yksi kysymys..
mitä mieltä oot tästä laukusta? http://www.theoutnet.com/product/406807
Onko sun Wangin laukkujen laadussa mitään mainittavaa? Mua himottas toi, mut mietin että onks noloo käyttää "niittilaukkua" vaikka oon jo kolmenkymmenen rajanpyykin ylittänyt? :D

Anna (Ei varmistettu)

Henkilokohtaisesti en fanita tuota laukkua, mutta se on vain makuasia :) Wangin laukut on tosi laadukkaita, ma en loyda niissa mitaan moitten sijaa :)

Helew (Ei varmistettu)

Onnea asunnon saamisesta! :)

Sitä vain mietin, että eikö tuo oo aika hintava kumminki? :D Koska kuitenkin Suomessa halvimmat (opiskelu)kämpät voi olla sitä 200-300 euroa kuukaudessa, kun sulla se on viikossa. Tietysti jos on rahaa mitä käyttää niin mikäs siinä, mut kumminkin :D

Toinen asia mikä tuli mieleen, oli se, että etkö muka pysty jakamaan kylpyhuonetta toisen kanssa? Onko se nyt muka niin välttämätöntä että saisitte omat kylpyhuoneet? :D

Anna (Ei varmistettu)

En tieda tarkoititko, mutta kommenttisi huokuu jotenkin negatiivista savya ja halveksuntaa, joten vastaan lyhyesti.
Suomen mittakaavassa on hintava, Lontoon mittakaavassa TODELLA edullinen. Suomessa halvimman opiskelukampan hinnallakin on paljon eroa ollaanko Taka/Hikialla vai Helsingissa. Helsingissa et saa mitaan keskusta-alueelta parilla sadalla. Ja Lontoossa sa et saa kamppaa keskustan alueelta mitenkaan alle 1000 eurolla, ja sekin on todennakosesti aika kamala murju.
Pystyn. Ei ole valttamatta. Mutta oikein mukava lisa. Kyse ei ole pystymisesta jakamaan, vaan kyse on kaytannollisyydesta, kun on kaksi naista, niin on huomattavasti helpompaa laittautua ja valmistautua paivaan, kun ei tarvii jonottaa vessaan.

mimmi (Ei varmistettu)

Tuli vaan mieleen, että kumpi saa ton isomman huoneen, jossa on kylppäri sen huoneen sisällä? :-)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, me ei olla vielä päätetty. Se ei varsinaisesti oo isompi se huone, se on vähän leveempi kyllä, mutta sitten taas lyhyempi loppujen lopuksi, koska se suihku tulee siihen :) Mutta Annika ilmotti, että hänelle ihan sama, minä saan valita,ja mä en oo vielä päättäny kumman haluan, kun loppujen lopuksi jako on aika sama :D Toinen saa suihkun ja vähän leveemmän huoneen. Toinen ison kylppärin ja kapeemman huoneen :D Hankalaa :D

Kipsu (Ei varmistettu)

Tein vertailua Helsingin vuokrahinnoista vertailukohteena Mungon asunto Lontoossa.

Asunnot on katsottu Oikotiestä, hakukriteereiksi merkkasin asunnon kooksi 70-75m2 ja sijainniksi Etelä-Helsingin. Näillä kriteereillä halvin asunto oli 1190e/kk ja kallein 2585e/kk, keskiarvo oli ehkä jotain 1500e.

Koska Lontoon hintataso on kalliimpi kuin Helsingissä, niin mielestäni Annan maksama vuokra on suhteessa kohtuullinen, vaikkakin itse olisin etsinyt jaettavaksi huomattavasti pienempää kämppää (ja pienempiä kustannuksia. Mutta jokainen tekee omat valintansa!

Onnittelut asunnosta, näyttää hyvältä! Asunnon etsiminen on perseestä, oon nyt niin ikionnellinen, että vuokranantajani on tällä hetkellä HOAS ja tässä saa rauhassa asua niin pitkään kuin opiskelee, ilman että on pelkoa törkeistä vuokrankorotuksista tai yllättävistä irtisanomisista.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :) Ja mielenkiintonen toi sun tutkimus :)

Meidän minimivaatimus oli 60 m2, ja moni senkokoinen on kalliimpi kuin tuo meidän kämppä. Tuo sen koko oli plussa, jota ei osattu edes odottaa. Mun mielestä 30 m2 asuintilaa per asukas ei ole liian iso vaatimus kahdelle aikuiselle, varsinkin kun mä esimerkikti teen töitä kotoota, ja viihdyn kotona muutenkin paljon (koulujuttuja jne. tehden) eli mä tarviin vähän sitä elintilaakin :)

Helew (Ei varmistettu)

Tarkoitus ei ollut olla mitenkään negatiivinen, sori, jos sait tuosta sellaisen vaikutelman :) Mua vaan jäi häiritsemään nuo asiat, ja oli pakko kysyä :D Ymmärrän kyllä kantasi.

Anna (Ei varmistettu)

Nää on tän nettikirjoittelun ngatiivisia puolia :/ Kun ei kuule toisen äänensävyä, niin pienistä asioista tulee negatiivinen fiilis helposti, varsinkin kun bloggaajana tottuu saamaan turhaa paskaa niskaan :/ Just tollaset "etkö pysty" -muotoilut luo helposti ivallisen fiiliksen kommentille, vaikkei sitä välttämättä tarkoittaisikaan :)

Helew (Ei varmistettu)

Joo, no mun olisi ehkä pitänyt muotoilla lauseeni vähän paremmin, anteeksi, jos tuli huono fiilis. Sitä mä en halunnut D:

Anna (Ei varmistettu)

No kiva kuulla :)

vilme (Ei varmistettu) http://vilme.blogspot.fi

Tuo näyttää ihan tismalleen samalta ku mun entinen väliaikanen lontoonkämppä, aivan ihana! Helmen löysitte kyllä :) Nyt ku sulta alkaa tulla näitä lontoota koskevia postauksia enemmän, niin mun hinku lähteä takasin kasvaa entisestään :D Ehkä mä tammikuussa sitte lähen, pitäs vaan ettiä sopiva työpaikka...

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja kannattaa varautua, etta niita tulee varmasti ylipaataan aika paljon :D

Veronika (Ei varmistettu)

Onnea paljon uudesta asunnosta! :)

Eikö talot tuolla alueella ole aika hintavia kun edellinen asuntokin maksoi viikossa sen verran mitä moni asunto kuukaudessa Suomessa? Onko yleensäkin Lontoon hintataso korkeampi vai riippuuko ihan paikasta? :) Olen todella kiinnostunut aina kaikista vuokrajutuista, haaveissa itselläkin muuttaa joskus Oulun keskustaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Yleensa Lontoon hintataso on todella paljon korkeampi. Ouluun verrattuna todennakosesti nelinkertainen :D Taalla saa pienesta yksiosta keskustassa maksaa yhta paljon ku kaksiosta tai kolmiosta Bulevardilla, Helsingissa. Taalla tuo budjetti jolla etsimme, ja tuo hinta, jolla loysimme on aika alareunoill a:)

eeve (Ei varmistettu)

Veronikalle: Täällä yksi Oulun keskustassa asuva :) meillä on reilu 50 neliöinen kaksio, remontoitu kokonaan, kuitenkin vanhasta taloyhtiöstä. Meillä vuokra n. 700e/kk ... Mutta hiukan ydinkeskustan ulkopuolella aivan uusissa kämpissä yksiössäkin vuorka on tuon 700!

Mutta siis kyllä Lontoossa hintataso on ''hiukkasen'' korkeampi :DD

Sonja (Ei varmistettu)

Siis aivan huikea kämppä! Kuvailujen ja parin foton perusteella näyttää (ja kuulostaa) supermahtavalta. Onneks olkoon! :-)

ps. ootko innostunut vaihtelemaan bannerikuvaa vähän tiuhempaan, vai onko sulla sellanen automaattisesti vaihtuva banneri? :-D haha, kuitenkin kaunis kuva jälleen!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, ei oo automaattisesti vaihtuva, mulla vaan kesti hetken ennen ku loysin jonkun, joka miellytti mua :D

villa trogen (Ei varmistettu) http://villatrogen.blogspot.com

Vautsi onpa mahtava asunto! Näyttää vallan lukaalilta, kamala muuttokuume täälläkin kun uusi talo valmistuu pian :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Onnea asunnosta! Näistä kuvista päätellen näyttää oikein hyvältä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

elina (Ei varmistettu)

Toi asunto näyttää upealta! Teillä kävi hyvä tuuri. :)
Osaisitko Anna sanoa luotettavia nettikauppoja, jotka myyvät Michael Korsia? Haluaisin sen ruskean Hamiltonin kultaisilla yksityiskohdilla, mutta sitä ei löydy mistäään! Ei stockmannilta ei yhtään mistään.. :(

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mun kasittaakseni ainakin Michael Korsin oma liike toimittaa Suomeen? Sitten on net-a-porteria, shopbopia jnejne. Suomalaisista liikkeista en keksi muita ku Stocka ja Maranello :)

surku (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/laurareissaa/

Herranpieksut, miten upealta asunnolta tuo vaikuttaa. 8D Onnittelut! Ja jotta ne kiukkuiset anonyymit saisivat taas vähän perseennuolentavalitusmatskua, niin mun on pakko tunnustaa eilinen naiivi hetkeni, kun ennen nukkumaanmenoa mietin mielessäni, että kunpa nyt saisit tuon kämpän. :) Niin monella tutulla on tällä hetkellä ollut kämpänhakuongelmia ihan koto-Suomessa, että haluaisin vaan säästää kaikki siltä stressiltä. Itse olen tällä hetkellä reissun päällä ja on ollut mukavaa, että on voinut vuokrata kämppänsä kalustettuna eteenpäin. Hemmetisti vähemmän muutto- ja varastointistressiä minulle + hyvä kämppä sellaista väliaikaisesti tarvitsevalle, esim. opinahjon harjoittelujaksolle -> voitto kaikille!

Muuten, minkämittaisia sopimuksia Lontoossa yleensä tehdään? Suomessahan ainakin yksi yleisimmistä malleista on se, että alkuun vuosi ja sen jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi. Onko Lontoossa joku täysin oma systeeminsä? Itsekin olen Lontooseen muuttoa joskus suunnitellut, koska kaupunki on vain niin, noh, mukava ja asuttava. :D Mutta minun onnettomalla tulotasollani päädyttäisiin asumaan sellaisiin helvetinloukkuihin, että ei kauheasti houkuttele..

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, kaltaisesi lukijat ovat kylla niin sydamella mukana, ja se on jotenkin niin supermukava aina kuulla :)
Yleensa tehdaan vuoden soppareita, niissa on sitten yleensa puolen vuoden kohdalla mahdollisuus irtisanoutua kahden kk ajalla. Mulla ois jatkunut mun soppari toistaiseksi tassa kampassa jos oisin jatkanu :) Joo, Lontoo on kylla ihana kaupunki, mutta hitto tama on hintatasoltaan ihan eri sfaareissa tietylla tapaa :)

Katinka (Ei varmistettu)

Huii melkein 2000€:n vuokra-asunto! Onpas siellä melkoiset hinnat tai vaihtoehtoisesti teillä kallis maku. Mutta kivalta kyllä näyttää! :)

Anna (Ei varmistettu)

Vaihtoehtoisesti meilla on kylla todella edullinen maku :D Taalla 2000 euron vuokrakolmio kaupungin keskustassa on aikamoinen ihme :D

samson (Ei varmistettu)

onneks olkoon! jotenki onnistut(/te) aina löytämään täydellisen asunnon täydellisestä sijainnista ja täydelliseen hintaan! haluaisitko alkaa mun asunnonvälittäjäks ja löytää mulle pari matalahintasta kartanoo? thanks :D

tuleekohan asuntopostausta sitten kun ootte asettuneet? mua kiinnostaa sun sisustaminen, varsinkin nyt kun pitää sumplia ja saate yhdessä sisustaa. En nyt ollenkaan muista että kenen kanssa muutat yhtään että onko hän kanssa muotibloggari vai ei (en seuraa mitään blogijuttuja muuta kun sun blogia joten älä luulekaan että erottaisin Veet ja Vivvet ja Vatut).

Anna (Ei varmistettu)

Hahahaah, kylla tohon etsintaan on tunteja uponnut, mutta ylipaataan voisin tehda pienen oppaan kampan metsastyksesta, koska siinakin on omia jujuja, ainakin taalla :) Tulee varmasti postausta, jahka kamat on paikallaan, ja Annika, mun tuleva kamppis bloggaa myos, Britannika -blogissa :)

Sanni (Ei varmistettu) http://silverliningsn.blogspot.com

Täydellinen!
Onnea uuteen asuntoon ja sisustuspostauksia odotellessa ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Elisa (Ei varmistettu)

En yleensä kommentoi blogeihin kovin paljoa, mutta nyt oli pakko, tuli niin hyvä fiilis sun puolesta. Onnea!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Marjut (Ei varmistettu)

Paljon onnea uudesta asunnosta. :) Kuulostaa ja näyttää hienolta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Iidis (Ei varmistettu)

Eikö sun pitäisi sanoa "hail to the Queen" eikä "hail to the king" ;D

Mutta näyttää jo noiden parin kuvan perusteella todella raikkaalta ja valoiselta asunnolta. Etenkin nuo keittiön kaapit näyttää tosi isoilta. Sinänsä kyllä hassua että kaksiossa on kaksi kylppäriäkin, mutta kahdelle naiselle se on varmaan ihan passeli juttu :D Kateus iskee!!

Onko briteissä nuo kokolattiamatot kuinka yleisiä, että mennäänkö siellä jenkki-linjalla jolloin sitä on melkein kylppärissäkin asti? :)

Anna (Ei varmistettu)

hahaha, olen todella epabritti ja hailaan mieluummi kuningasta, Avengedin levyn sanoilla :D
On ne aika yleisia, mutta ma oon pyrkiny kylla valkkaamaan asuntoja, joissa edes osa on puulattiaa. Ei kylla onneksi ihan niin hulluja olla taalla (ainakaan suurimmaks osin), etta kylppareissa noita olisi :D Tosin sellasiakin varmasti loytyy :D

myoskin opiskelija Englannissa (Ei varmistettu)

Itseasiassa kokolattiamatto kypparissa on varsin yleinen varsinkin hieman vanhemmissa taloissa.

Anna (Ei varmistettu)

No mitä ainakin vuosi sitten välittäjien kanssa aiheesta juttelin, niin kokolattiamatto OLI yleinen vanhemmissa taloissa, mutta melkein kaikki sen ajan talot, joissa oli vielä kokolattimattoja, on viime vuosina ja vuosikymmeninä ainakin Lontoon keskusta-alueella korvattu kosteusongelmien takia :)

sofianna (Ei varmistettu)

Minä täällä taas tiedustelemassa siitä Samsungin kamerasta...
-toimiiko YouTubessa kaikki videot, vai tuleeko joihinkin videoihin jotain että "videota ei voi katsoa mobiililaitteilla?
-jos menen vaikkapa juuri sinne youtubeen, onko se siinä alkunäytössä valmiina, pitääkö se ladata siihen itse vai onko siinä joku painike, esim. Internet, josta voi painaa ja sitten kirjoittaa sinne sen hakusanan?
-voiko katsomoa/yleä yms katsoa sillä (ilmaiseksi)?
-voiko ladata sinne musiikkia?
Onko kuulokeliitäntää? (haha no tuskin :D)
-onko helppokäyttöinen?
Voiko siihen laittaa wlan-nettiyhteyden, niinkuin vaikka kännykkäänkin voi?
-voiko lähettää viestiä?
Ei kuitenkaan voi soittaa :D haha. No en kysele enään, mutta oot jo paljon auttanut mua... Kiitos vielä jos näihin kysymyksiin jaksat vastata :)

Pages

Kommentoi