Sudenpentu

IMG_1867-001

SUDENPENTUJEN JALANJÄLJILLÄ. Jaaaa hän on taas hereillä klo 5.30. Ei naurata. Kituuttelin eilen valveilla johonkn 22.30 asti, kunnes sammuin ku saunalyhty. Ei oo muuten ennen jetlag vetäny ihan näin pahaan kondikseen, eli kai se pitää vaan todeta, että mä alan olemaan vanha, ja tuollaiset edestakaisin lentelyt ja kuuden tunnin aikaerot alkaa pikkuhiljaa tuntumaan. Katellaan sitten tänään, että vetelenkö mä hirsiä vuoden vaihtumisen aikaan, vaan pääsenkö peräti näkemään kun vuosi 2014 alkaa Suomessa.

Koska tonne ulos ei kukaan jaksa mennä, kun siellä ei ole edes lunta, ja koska valoakin on se n. kolme tuntia päivässä, niin tähän väliin on hyvä heittää kuvia päivältä ennen lähtöäni lomalle. Musta on epäreilua, että joulukuun alussa oli näin paljon lunta, ja nyt ei yhtään! Jos ei kaikista sadasta muusta syystä kuten Simban kanssa lumihankeen kaatumisesta ja lumisodasta, niin jo asukuvien vuoksikin olisi kauheen kiva saada toi kaunis valkoinen tausta, joka luo värit kohilleen kuviin!

CUB SCOUT. Aaaaaaand I’m up again at 5.30 am. Ridiculous. I’m clearly getting old, because now I actually know what a jetlag is. It never used to affect me, and now I’m completely out by 11 pm and waking up at 5. Hope I’ll stay up long enough to witness the year of 2014 to begin 😀 Because I cannot be bothered going outside (there’s no snow, it’s pathetic!!), and besides there’s only like three hours of sunlight anyway, I thought I’d show you some outfit photos from the day before I left on the trip to Australia and Bali. 

IMG_1892

IMG_1920

IMG_1711

IMG_1833

IMG_1772

Mun kaverilla on tollanen sudenpentuhattu, jonka se erehty laittaa päähänsä kun näki mua. Sanomattakin selvää, että ko. päähine muutti mun vaatevarastoon hetkeksi. En ymmärrä vieläkään, mitä se tarkoitti, että minä en saanut muka pitää MINUN pesukarhua, enkä ainakaan kun itse olin +40 asteessa Australiassa ja hän täällä Suomessa kuulemma palelemassa. Ihmeellinen tyyppi. Mun periaatteet ei anna mun ostaa itselleni tuollaista, se kun on aitoa turkista, mutta voisinpa kuvitella, että ko. hattu saattaa löytyä päästäni pienen ryöstöretken seurauksena joku toinenkin kerta. Pesukarhut on kuitenkin ”wild fur” – turkista, ja lähtökohtaisesti niitä pidetään aika eettisenä valintana, vapaana luonnossa kun pesukarhut enimmäkseen kuolevat, eikä niitä pidetä arvokkaina turkiksina ja harvemmin turkistarhaukseen valitaan minkkien sijaan pesukarhuja. Silti, olen sopinut itseni kanssa, etten koskaan osta uutta turkista, joten voin siis leikkiä omistavani Meekon aina vähän väliä kun kaveri ei huomaa mun koluavan sen vaatekaappia.

My friend had this hat that on when I saw him before leaving for Australia. It reminded me of my childhood when I really wanted to be a cub scout (remember, the triplets in the Donald Duck? I wanted to be one of the boys..) My friend didn’t seem to like the idea of me adopting this little raccoon, especiallyw ith me leaving for +40 in Australia, and him having to stay in the cold winter in Finland. Not completely sure why… I can’t allow myself to buy a new fur, it just goes against what I believe in. I’m perfectly fine with wearing fur that is second hand, but I don’t want to support the industry by buying a new one. Even though raccoon fur is mostly ”wild fur”, and has died of natural causes (if being hit by a car can be considered natural cause…), I still couldn’t buy this. 

IMG_1875

IMG_1805IMG_1919

IMG_1829

Pesukarhuhatun lisäksi uusi osa asua on tuo koristeellinen kollari Nelly.comilta. Esittelin tämän aikanaan kun sen tilasin, ja voi että, se oli luonnossa vielä upeampi!! Nimikkopaita on ehkä vähän ala-astetta, mutta toisaalta pitää vähän aikaa tuijottaa, että tajuaa tuossa olevan A-kirjaimen ylipäätään. Kollari on sisältä sellainen pörröisen superpehmeä, ja tuo koristelu on aivan ihana mun mielestäni! Kollari on muuten nyt nähtävästi isketty aleen (ei edes ärsytä, on nimittäin sen verran ihana yksilö!!) ja sen saa puoleen hintaan täältä 🙂

I bought this cool jumper from American Retro in November, and even though it came with an unreasonable price tag for a basic jumper, I have to say I’m super happy with it. It’s beautiful and so comfortable, the quality is absolutely amazing! And besides, I had a very good reason (at least in my opinion..), after all it has my initial on it! 

IMG_1855

IMG_1793IMG_1867

IMG_1837IMG_1701

Kollariin linkkiä etsiessäni huomasin muuten, että Nelly.com on laskenut lisää hintojaan aletuotteista ja lisännyt tuotteita täydennettyyn aleen, joten kannattaa tsekkailla nekin, jos vielä jotakin aletuotteita kaipaa 🙂

There’s some great sales going on in Finland at the moment 🙂 

*Toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua* 

Screen Shot 2013-12-31 at 5.23.53.png Desktop

Mä sain omat pakettini, jotka tilasin ennen lähtöäni, eilen ja jeejeejee, kaikki oli aika lailla täydellisen sopivaa! Tässä varmasti revin siskoa korvasta ulos kuvailemaan asukuvien osana noita Nellylta ja Bubblikselta lomani aikana saapuneita juttuja 🙂 Kuitenkin, alessa oli sen verran kivoja juttuja, etten voinut vastustaa tehdä pientä inspiskollaasia siitä, mitä sieltä löytyykään.

1. Ruutupaita, 2. Leoneule, 3. Jumpsuit, 4. Vihreä mekko, 5. No se asukuvien kollari, 6. Shortsit, 7. Pitsimekko, 8. Nubuck-nahkainen takki trendivärissä, 9. Vihreä pitsimekko

Paketeista puheen ollen. Oon tässä jännittänyt viikon verran, että tuoko postimies mulle yhden aika mieluisan paketin tuossa ensi kuun puolella Jenkeistä asti.. Ja kyllähän ahkeralla huutokorottelulla niin pääsi käymään, että kyllä vaan se paketti sieltä vielä tulee…

Speaking of packages… Guess what I managed to finally buy off eBay? 

Untitled-1

Kyllä!!! VIHDOIN!! Kuten tuossa kesällä kerroin, näitä Joien nauhasaappaita olin etsinyt kai kolme vuotta, ennen kuin kesällä bongasin ne tuossa mushroom-värissä eBaysta. Kuten ehkä olette tässä syksyn ja alkutalven aikana huomanneet, on saappaat saaneet aika rutosti käyttöä. Silti jotenkin kai mulle jäi päälle se viikoittainen niiden saappaiden tsekkaus eBayssa, koska Balilla ollessani bongasin ne, joita alunperinkin etsin. Rakastan noita mun ihonvärisiä (kuten niiden esiintymisestä kuvissa voidaankin ehkä päätellä), mutta mustille on aina ollut tilaa mun vaatekaapissa. Mun noi vaaleat on kokoa 39, ja oikein sopivat jalkaan, mahtuu hyvin paksumpikin sukka. En enää kyllä uskonut ikinä löytäväni mustia, ja olin jo oikein tyytyväinen vain siitä, että vaaleat edes löytyivät. No, nyt on sitten voittava huuto jätetty eBayhin, ja alle 200 eurolla irtosi nämä mustat koossa 38,5 mulle! Jesjesjes, en malta odottaa!!

Finally!!! As you may have witnessed, I am absolutely obsessed with my mushroom coloured Joie OTKs. Well, now I found them in my size in the black, the colour I originally was searching for. I canät believe that finally after so many years, I will actually have them!!

Tänä vuonna on ollut kyllä uskomaton shoppailutuuri eBayssa, ja sen lisäksi muutenkin vaatevarasto on aika lailla täydellinen näin vuoden 2013 viimeisenä päivänä 🙂 Koska vietin tän joulukuun aika lailla lomaillen, niin en ole vielä tänne kasaillut vuoden suosikkejani, mutta sitähän varten tammikuu on, että voi muistella mennyttä vuotta! Tulossa siis ensi vuoden puolella mm. vaatekaappini kulmakivet ja muita toivottuja postauksia, ja samalla pienet tiivistelmät menneestä vuodesta ja menneistä asuista ja ostoksista.

Mä toivottavasti palaan vielä illemmalla uuden vuoden toivotusten kera. Nyt voisinkin hyökätä kommenttienne kimppuun, koska mä en tuu olemaan hengissä, jos käyn nyt herättämässä joululomalla olevat teini-ikäiset siskot 😀 Me ollaan perheen naiset suuntaamassa tänään tyttöjen päiväksi harrastamaan vähän herkkuruokailua ja pienimuotoista UV-shoppailua kaikki yhdessä, mutta meikämandoliini on kyllä ensimmäinen perheenjäsen, joka on avannut silmät tänään. Simbakin katto mua aika murhaavasti kun suvaitsin herättää hänet nukkumasta otsani päällä ennen 6 aamulla.

This year has been all in all great with different purchases and I have mastered my eBay ninja status to a whole new level. Because I spent most of the December having a holiday, I haven’t have a chance to think about this year as a whole and do some posts related to that. However, what’s January made for anyway? To remember what’s been going on 🙂 So, I will get back to all of those in the upcoming weeks 🙂

Now I might answer some of the comments left, because if I go and wake my family up now, they will probably end up starting the new year with one less member in the family. 

Sellasta sillisalaattia tällä kertaa. Mutta kertokaahan, mitä olette mieltä vuoden viimeisestä asusta? 🙂 

What do you think of this outfit? 🙂 

Kommentit (57)
  1. Maarit Johanna
    31.12.2013, 06:48

    Ihana hattu! Mulla on samantyyppinen Mummon varmaan 60-vuotta vanha hattu Eestistä ja on edelleen kuin uusi 🙂 en itekkään ostaisi kaupasta uutta turkista mutta vanhoja voi aivan hyvin käyttää. Noi sun ruskeat saappaat on myös täydelliset ^^ hyvää uutta vuotta!

    1. Kiitoksia ja samoin sinne ihanaa vuotta!! 🙂

  2. Muutin pari kuukautta sitten Las Vegasiin ja tänne lensin neljän välilaskun kanssa, pahin virhe ikinä! Tää kymmenen tunnin aikaero olisi varmasti ollut riittävästi mulle saamaan tuon Jet Lagin päälle, se sitten kestikin pidemmälle kahta viikkoa. Siun jalat on aivan ihanan malliset! Hyvää uuttavuotta Vegasista terkuin uskollinen lukija;)

    1. Hyi yäk, siinä on ollu kyllä piiiitkä reissu varmaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *