"Summer don't go, I love you so"

Mungolife

Hello hello!

Oon tänää vaan kiukutellu tolle kelille, kun ulkona on kylmä, ja oon murissu ikkunalaudalla ulkona humisevalle tuulelle.

Kai se on vaan myönnettävä, että kesä on nyt oikeesti loppu, näin syyskuun puolessavälin on ehkä pakko todeta, että tästä ilosta saatiin nauttia poikkeuksellisen kauan tänä kesänä :) Kuten sanottua, mulla on kesäisiä asukuvia vielä muutamia varastossa, joten ehkä sen verran vielä voi muistella aurinkoista keliä.

Hello hello!

I've just been angry at the weather and I've just been  making faces at the wind outside. 

I guess I have to admit to it, the summer is finally over. Well, it is mid-September, so maybe I should just be happy it lasted as long as it did :) I have so many nice outfit photos from this summer, here's one of them.

Onneksi syyskuussakin on saatu nauttia muutamasta todella aurinkoisesta päivästä, joista yhtä vietin valkoisessa lepakkohihaisessa mekossa ja kermanvärisissä asusteissa. Rakastan kesässä auringon tuomaa rusketusta ja sitä miten kauniissa kontrastissa se on vaaleiden asusteiden kanssa :)

Luckily enough, there has been some summery days in September, one of which I spent wearing a batwing-dress and some creamy accessories :)

Tuo mekko on muutaman vuoden takainen hankinta VILAsta, ja on yksi ehdottomia suosikkivaatteitani kesäkeleillä. Mekko on mukava, laskeutuu kauniisti ja sopii joka tilaisuuteen juhlista arkeen. Ennen kaikkea mekko päällä on uskomattoman itsevarma olo, koska se päällä ei todellakaan tarvitse miettiä sitä, näkyykö pömppis tai onko muutenkaan turvonnut olo. Kuitenkin samalla mekko saa sääret näyttämään kilomertipitkiltä ja kapoisilta :)

The dress is from a couple years back by VILA, and is definitely one of my favourite items in the summer. It's very comfy, flows beautifully and fits any situation from daytime to evening .I don't need to stress if my stomach looks big, and yet it always makes my legs look great! :)

Tulen kaipaamaan kesästä auringon lisäksi rusketusta, jonka valkoiset mekot saavat kauniisti korostumaan :)

Besides the sun I will definitely miss the tan, that white dresses make stand out so nicely :)

Mun kohdalla syksyn tulosta kiittää ainakin päkiät ja varpaat, sillä huomaan kesällä ravaavani aika paljon korkkareilla, kun taas syksyn tullen tulee enemmän ja enemmän kuljettua lattapohjaisilla kengillä. Kesällä vaan nauttii siitä, kun saa pitää kauniita ja kevyitä kenkiä, vaikka kyllähän jokainen korkkareilla täyttä päivää hyppelevä tietää, ettei se varsinaisesti mukavaa touhua päivän päätteeksi ole. Siksi olenkin viime aikoina yrittänyt panostaa enemmän ja enemmän kenkien mukavuuteen, ja nää Nellyn kahlesandaalit on kyllä yllättäneet mut positiivisesti mukavuudellaan.

I do have to say that my feet are happy about summer turning to autumn. I tend to wear a lot of heels in the summer, and even though I love beautiful light shoes, I must admit they're not the best for the feet. Lately I've been trying to purchase shoes, that are comfortable, and I must say I have been positively surprised with these cuffed sandals from Nelly.com :)

Bloggaaja elementissään. Pörröpää riemuidioottina.

This is me in my element. It's funny how somehow the least posed photos are the best ones :)

Kesä, et menisi vielä. Rakastan sinua niin kovasti.

Summer, don't go. I love you so.

Kommentit

sirpa (Ei varmistettu) http://sirpaliisan.blogspot.fi

Ihana asu! <3 Kesän lyhyys on oikeastaan ainoa syy, minkä takia voisin muuttaa Suomesta pois. :(

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä :/

Oot kyllä aivan järjettömän kaunis ja nuo kuvat on niin ihanan kesäisiä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

katrii (Ei varmistettu)

Moikka,
ois hauskaa jos voisit tehdä postauksen wanhojen tansseista! haluisin myös tietää millaseen mekkoon siskos päätyi ja inspistä tarttettais ! sulla kun on aina niin hyvä maku !!:)

Anna (Ei varmistettu)

Varmasti tulee moinen :)

Lauraa (Ei varmistettu)

Mä niin ootan tätä postausta! Itelläki on vanhojentanssit edessä helmikuussa ja vaikka harkatkaan ei oo vielä alkanu nii mä en jaksa enää oottaa! :D Pari, mekko ja kampaaja on jo varattu ja nyt on kengät etsinässä.

Anna (Ei varmistettu)

No sellanen tulee jahka sisko saa mekkonsa valittua :)

Johanna (Ei varmistettu)

Oi taas niin upea asu! Oon kyllä niin kade sun upeasta tyylistä ja vaatteista. :) Kauniita kuvia!

Anna (Ei varmistettu)

voi, kiitos paljon :)

Camilla (Ei varmistettu) http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

Tää on ehkä upein asu ikinä! :) Ja kuvat niin täydellisen onnistuneita!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

Jannis (Ei varmistettu)

Aivan ihana kesäinen asu! Oon ihan mahtava bloggari ku et hakkaile poikkeuksetta lähes jokaisen muun bloggarin tavoin nyt syksy tänne heti -tyyliin. Ite rakastan kanssa kesää ylitse muiden, joten kesä, älä vielä lopu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no jokaisella on eri suhtautuminen vuodenaikoihin :)

Ihana asu, rakastan noita värejä! Ja toi huivi, mulla on tiekkö ollu toi sama huivi mielessäni jo pari viikkoa ja haaveillu että joku päivä sen hankkisin itselleni. :) toi on niin ihana huivi ettei sanat riitä kertomaan. Mä tilasin nellystä noi samat kengät mutta ite en oikee tykännyt noista kun tuntu korko jotenki liian huteralta ja en oikee pysyny pystyssä niissä. En tiedä mikä niissä oli. Ihana malli ja väri ja harmitti kun joutu palauttamaan ne. :(

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :) Mä olin yllättyny miten hyvin noi istu mun jalkaan :)

Ja toi säärikuva! Vaihde! Kuin suoraan jostain gillette Venus mainoksesta :))

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, kiitos :)

Katih (Ei varmistettu)

Huikeat kengät!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

noora (Ei varmistettu)

Kesä voisi kyllä jatkua ikuisesti. <3 Asu on taas kerran upea! Ihanan rauhallinen värimaailma. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Minna (Ei varmistettu) http://styleinacoconutshell.blogspot.fi/

Ihana asu, niin kaunis ja rauhallinen toi valko-kerma-kultainen värimaailma! Ja ihan huikeita kuvia jälleen kerran, hieno kuvauspaikka tuo tuossa reunalla kaiteen vieressä.

Allekirjoitan kyllä täysin kesäkaipuusi. Hassua, kun tuntuu jotenkin epätodelliselta, että kesä on nyt oikeasti ohi, vaikka kyllähän se syyskuun puolivälissä on ihan normaalia. Liian nopeasti se silti meni, kuten aina...

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Joo, mulla ehkä se kesän loppuminen on myös "Suomi-ajan" päättyminen tältä vuodelta, niin ottaa enemmän voimille :/

Anniina (Ei varmistettu) http://hymykuoppaisellatiella.blogspot.fi/

Ei oikein kahlesandaalit ja mukavuus passaa samaan lauseeseen äkkiseltään :DD

Anna (Ei varmistettu)

Siksi olinkin aika yllättynyt :D

heini (Ei varmistettu)

ihana tunnelma näissä kuvissa, tulee semmoinen kreikkalainen prinsessa -fiilis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Laura (Ei varmistettu)

Ei hitsi että nyt on kyllä niin osunut nappiin tämä kokonaisuus!! Tykkään oikein paljon, ihana kesäfiilis välittyy kuvista :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla :)

rooosa (Ei varmistettu)

Jostakn syystä tää on ehkä ihanin asu mitä muistan sun ikinä postaannees! :)eli kolahti muhun kyllä tosi kovaa!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla :)

Minja (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu, rakastuin tohon mekkoon! Ite oon talla hetkella Ausseissa koulussa ja kiitos tylsien mantsan ja bilsan tuntien pelastamisen. Sun blogi on meinaa ainoa sivu iltasanomien kanssa mika ei oo blogattu koulun koneella :) Kaikki mun aussikamut kanssa ihastelee sun asuja aina!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, mahtava kuulla :D Ja kiitoksia :)

Annika (Ei varmistettu)

Hei!

En ole varma näinkö jossain postauksessa Vuittonin huivisi silityskasassa kun tuskailit pyykkejä! Ajattelinkin kysyä, vietkö oman Vuittonisi pesulaan vai pesetkö itse ja jos peset, niin miten? Oma huivini on sitä pehmeää materiaalia ja se on mennyt aika kurjan näköiseksi.

Annika

Anna (Ei varmistettu)

Mä en oo itse asiassa ikinä pessyt niitä, vain tuulettanut :) Silityskasassa se oli, kun se oli ihan rypyssä kun jätin sen jonnekin laukkuun sisälle :D

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Oi mikä asu, ihanat vaaleet värit ja ihana fiilis näissä kuvissa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

P (Ei varmistettu)

Harvoin jätän kommenttia, mutta nyt on kyllä sanottava, että todella kauniita kuvia ollut blogissa viime aikoina. Pisteet valokuvaajalle ja mallille, panostus näkyy! Lämpöisiä syyspäiviä :)!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

Elisa (Ei varmistettu) http://bohemianwonderland.blogspot.fi

En kestä miten upea asu taas! Täydellisesti yhdistelty asusteet mekkoon kyllä. Nyt tuli hirveä kriisi, että kumpaan panostaisi seuraavaksi, LV:een huiviin vaiko laukkuun, kun tuo sinun beigesi näyttää niin hyvältä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja se on kieltämättä aivan ihana huivi :)

Rsa (Ei varmistettu)

Tää on kyllä heittämällä kaunein asu hetkeen, jonka oon nähny!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla :)

Pumetta (Ei varmistettu)

Ihana asu ja aurinkoinen hymy :) Sain juuri samaisen huivin vaaleanpunaisena tuoreelta aviomieheltäni lahjaksi ja olen se kaulussani varmasti yhtä onnellisen näköinen!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana lahja ja kiitoksia kovasti :)

Kaima2345 (Ei varmistettu)

Harvoin kommentoin mutta nyt kyllä pakko sanoo että täydellinen asu!! Sopivan simppeli kokonaisuus ja kaikki mätsää :) Hyvää syksyä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia samoin :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia samoin :)

:) (Ei varmistettu)

Moi! :) upeita kuvia sulla! Saanko kysästä missä toi täydellinen kuvauspaikka on heh? :) Oot tosi kaunis!!

Pages

Kommentoi