Sunday

Mungolife


EASY LIKE SUNDAY MORNING. Yleensä päivän alku kertoo aika paljon tulevasta. Jos aamulla on kuuma vesi loppunut kesken hiustenpesun ja poltat korvalehtesi kihartimeen, voit olla aika varma, että loppupäivä menee ihan päin helvettiä sekin. Joskus voit viettää täydellisen mukavan aamun ja silti kaikki menee pieleen. Sen takia pitää muistaa nauttia niistä arjen pienistä hetkistä, siitä luksuksesta arjessa.

Mä rakastan juoda kupin kahvia ja syödä aamupalaa mun pöydän äärellä aamuisin, seuranani läppäri tai laatulukemista höpölehtien muodossa. Tänään oon kuitenkin rauhallisen aamun jälkeen mm. pannuttanut persuksilleni ja kärsinyt hirveistä mahakrampeista muutenkin todella huonon brunssin jälkeen. Tiedättekö ne päivät, kun koko maailma on vastassa? Tänään on sellainen. Oli se sitten dösän venaaminen puolen tunnin ajan normaalin kahden minuutin sijaan tai vieressä istuva muksu, joka murusti kokonaisen sipsipussin syliini, koko ajan tapahtui jotain pientä ärsyttävää tänään. Kiitos luojan voin nyt käpertyä sänkyyn pistaasijäätelöpurkki ja Skype seuranani.

EASY LIKE SUNDAY MORNING. Quite often your morning gives you some idea of the day to come. When the hot water stops mid-hairwash and you burn your earlobe on a curler, you can quite easily presume that the rest of your day will go down the drain as well. Sometimes you get to have a nice and relaxed sunday morning and then it all goes to hell anyway. So the little nice moments of everyday luxury should be cherished, I guess. 

I love having a cup of coffee and some breakfast in the morning at my desk with my laptop and some quality light reading. This day has seen me fall on my ass in a groceries store and having some stomach cramps after a brunch that was less than decent to begin with. You know those days when everything just seems to be against you? Well, that's my day today. Whether it was having to wait for a bus for half an hour instead of the usual two minutes when already in a rush, or having a kid throw her crisps in my lap on the bus, something annoying happened all the time. Thank God now I can curl up in my bed with a pint of pistachio ice cream and some nice Skype moments. 

Kommentit

tintti (Ei varmistettu)

Mutta toisaalta tällaisina päivinä lohdutusta tuo se fakta, että jollain muullakin on ollut epäonnistunut sunnuntai. Eli siis kiitos, että postasit tästä. Oma päiväni on koostunut näistä aamuinen parisuhderiita, epäonnistunut aamianen, parisuhderiidan epäonnistunut korjaaminen (2 tuntia pelkkää itkua), fiilis että maailma kaatuu päälle, äidin mielenpahoittaminen ja sen epäonnistunut korjaaminen, josta seuraa ehkä peruutetut pikkujoulut suosikkityttöjen kanssa sekä koko päivän jatkunut päänsärky (eikä tietenkään koko asunnossa buranaa). Huh.. hyvä vuodatus. Mutta onneksi huomenna on uusi päivä ja ehkä maailma näyttää valoisammalta.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiva, että saan olla lohdutuksena :D Onneksi aina tulee seuraava päivä, joka on usein sitten aina parempi :)

antep fistik (Ei varmistettu)

Mikä on paras pistaasijäätelö? :)

Anna (Ei varmistettu)

Waitrosen oma :)

Tinja Karlsson

Mulla oli itseasiassa eilen samanlainen päivä, jolloin kaikki pienetkin jutut ärsytti ihan suunnattomasti... Välillä niitä päiviä tulee. Pitää vaan asennoitua niin, että voi itse tehdä huonosta päivästä hyvän. Mulla toimii mm. kynttilöiden sytyttely, Doris-keksien napostelu, iso kaakaomuki, kotivaatteisiin vaihtaminen, siivous ja ruoanlaitto. Lopulta eilinen oli todella mukava ja rentouttava ilta :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mulla on aika sama maku selkeesti ku sulla :D paitsi että kotivaatteisiin vaihdan joka tapauksessa heti kun pääsen himaan :D Ja kynttilät, Dorikset ja kaakao = iso sydän :)

Amanda (Ei varmistettu)

Oletko ostanut uuden kännykän, meinaan yhdessä kuvista on tuo kännykkä eikä se näytä olevan I phone 5. ? :)

Anna (Ei varmistettu)

Tarkka silmä :) Asiaa puhelimesta tulossa pian :)

AnnaRosa (Ei varmistettu)

Mä en oo saanut tätä sun hehkuttamaa pistaasijädeä mielestä ja viimeviikolla yhtenä iltana lähdin hetken mielijohteesta lähi Waitroseen sitä metsästämään. Pettymys oli suuri kun pistaasi oli ainoa maku joka oli loppu noista waitrosen omista jätskeistä ja tyydyin sitten valkosuklaajätskiin, hyvää sekin oli mutta se pistaasi on varmasti parempaa! No ens kerralla sitten ;-) Onko muuten iranilainen "Bastani" pistaasi-rosewater-saffron-kermajätski tuttua? Mun poikaystävän isä on iranilainen ja tehnyt tätä taivaallista herkkua ja ollaan tilattu välillä ihan take away paikoista jälkkäriks. On aivan jumalaisen hyvää, vähän sellaista sorbettimaista herkkua. Meidän pakastimen luukku oli jääny muutama viikko sit yöks auki ja voi sitä surua kun kokonainen rasia tätä home made versiota oli sulanut :(! Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos et oo vielä maistanut :) Onnea muuten uudesta kämpästä!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, se on tosi usein loppu, mikä on aina yhtä traagista :D En oo maistanut, kuulostaa todella jännälle! Täytyy joskus yrittää moista jostain saada :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, onneksi ilta sitten pelasti :)

Kommentoi