Sunday

Mungolife

Aitoa ja ajanakohtaista. Nyt on kuulkaa oikeesti todella ajankohtainen asu, sillä tämä on räpsäisty aika tasan viisitoista minuuttia sitten tossa pihalla. ISO on väännetty 2000, jotta 1,4 aukollakin riittäisi valo pimenevässä Kuopion illassa. Asussa ei sinänsä ole mitään niin spessua, että kannattaisi sen takia alkaa kuvailla iltahämärällä, mutta kun olette näitä aitoja asuja toivoneet niin paljon, ja tämä on hyvinkin pitkälti juurikin sitä, aitoa. Oltiin eilen viettämässä pariskuntailtaa ystävien seurassa, ja no, ei sen alku nyt ihan nappiin mennyt. Instagramiani seuraavat tietänevät mistä puhun, mutta palataan siihen muuten tarkemmin huomenna. Viini ja maailmanparannus aamukolmeen auttoi, ja jäimmekin Lauran ja Jounin vierassohvalle nukkumaan aamuyhteen asti. Päivä on sisältänyt Benkun ja Jutin päällä pomppimista, darrapizzat ja Miss Koviksen katsomisen. Sunnuntaikooma, täydellistä. Tultiin kotiin tuossa puoli viiden aikaan ja nyt olisi kymmenen minuutin päästä lähtö keskustaan syömään Marikan kanssa.

Ihan käsittämätöntä miten nopeesti nää päivät on menny tässä alkuvuoden aikana ja me ihan oikeesti lähdetään sinne Japaniin jo viikon päästä. Sitä ennen käydään vielä Lahdessa ja Tallinnassa ja pitäisi ehkä vielä saattaa tämä suursiivous loppuun ja pakatakin :D No mutta ainakin jänniä asioita piisaa :)

Sitä ennen kuitenkin nämä kuvat tältä päivältä, koska nyt pitäisi jo juosta kohti ruokapaikkaa, ettei taas olla myöhässä. Halusin ehtiä postaamaan, vaikka aikaa oli tasan vartin verran, mutta tässä olisi kuitenkin tämä asu ja pikaterveiset sunnuntaikoomaajilta :)

Converse tennarit
Zara farkut
Ginatricot toppi
Balmuir neuletakki
Balmuir Milano-huivi
Prada laukku
eBaysta löytynyt tekoturkiskarvapallero

Ihanaa sunnuntaita sinnekin puolelle ruutuja ja kertokaas toki mitä tykkäätte tästä rennosta talviasusta? Jeij or neij? 

Psst! Huomenna lisää epäonnisen kakkusen seikkailuista ja ensimmäinen pääsiäisjälkkäriohje :)

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Aivan ihana rento sunnuntain asu!! Mä kyllä voisin pukea noi ihan kouluunkin päälle, tykkään kaikesta super paljon :) Ihanan rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

Nuutsa (Ei varmistettu)

Päivä on sisältänyt Benkun ja Jutin päällä pomppimista, darrapizzat ja Miss Koviksen katsomisen.

Mielikuva, kun hypitte teidän koirien päällä

Nuutsa (Ei varmistettu)

Ei siis naurata, jos oikeesti hyppisitte, mut you know

SHaidi (Ei varmistettu)

Naurahdin myös itse ääneen tuolle mielikuvalle.

O (Ei varmistettu)

Minne päin Japania menette? :)

marix
Mari style - oho

Sullakin on kuitenkin sen verran hyvä runko, ettei tuollanen ISO 2000 tunnu vielä missään :) Rohkeesti vaan ISOa kuviin! :) Näistäkään sitä ei huomaa ollenkaan :)

Ja kiva asu! :)

Minski (Ei varmistettu)

Mikä ISO!? :D

marix
Mari style - oho

"ISO-arvo on standardoitu määre, joka merkitsee herkkyyttä, joka kameran kennolla tai filmillä on valoa kohtaan."

Laura (Ei varmistettu)

Katsoin nopeesti, että sulla on tossa ekassa kuvassa sellaset valkoiset "nahka"saappaat/nilkkurit/kamaluudet/younameit jotka oli muodissa joskus yläasteella... Sellaset nilkkamittaset jotka jää vähän ruttuun. Oli joku slaagi todella lähellä :D

Tarkemman tarkastelun jälkeen tosi toimiva sunnuntaiasu!

Enni (Ei varmistettu)

Heii jostain syystä kaikki sun postauksien kuvat ei lataudu kun selaa puhelimella ;o Ja sitten välillä tulee todella iso väli tekstiin, niin, että saa selata tosi kauan ennenkuin voi jatkaa.
Android ja nettinä chrome

Nuppe (Ei varmistettu)

Sama ongelma täälläkin, ja android sekä chrome mullakin käytössä.

Henna (Ei varmistettu)

Mullakaan ei kaikki kuvat lataudu! Ja android+chrome käytössä.

DressemberSinikka
Dressember

Hei tykkäänpäs tästä tosi paljon. Olis mun arkeenkin aika sopiva. Monet sun asuista on upeita, mutta pienten lasten kanssa ei vaan koskaan vois käyttää. Mutta tätäpä vois! Siksi piti ihan instan kautta tulla blogiin saakka ihastelemaan ja komme toidakin ekaa kertaa :)

Kommentoi