Sunday = sun day

Mungolife

Arvatkaa minne päin aurinkoon minä ja Vanhasten nuorin suuntaamme lauantaina? Vinkkinä kerrottakoot, että sunnuntai tullee olemaan aika aurinkoinen päivä aika makeissa maisemissa :) Kohde on uusi, maa ei ;)

Who guesses, where we headed next? :)

Kommentit

H (Ei varmistettu)

Turkin Side ;)

Anne (Ei varmistettu)

Rodos!

minna (Ei varmistettu)

Turkin sideä veikkaan koska tuo paikka näyttää ihan siltä missä kävin itsekin maaliskuussa, mutta voin myös olla väärässä :D!

Linda (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Side! Vietin Sidessa viikon toukokuun alussa ja paikka oli juuri sopiva täydelliseen rentoutumiseen ja auringosta ja lämmöstä nauttimiseen :)

Sidessä näkee mitä mielettömämpiä auringonlaskuja ja kirjoitinkin blogiini parista suosittelemisen arvoisesta ravintolasta, joista oli upeat näkymät juuri auringonlaskun aikaan. Käyhän lukaisemassa jos kiinnostaa: http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/2015/05/sunsets-at-side.html?m=1

marix
Mari style - oho

Mulle tuli noista pylväistä mieleen vaan Kreikka. Oon lukenu liikaa lastenkirjoja, joissa seikkailee kreikkalaiset ja roomalaiset jumalat sekä puolijumalat :D

Anna (Ei varmistettu)

Mulle tulee mieleen Kreikan Naxos. Tai sitten Turkki. Hauskaa matkaa! :)

Sussu (Ei varmistettu)

Veikkaan Turkkia, olisko Alanya tai Side ehkä? :)

Nexus (Ei varmistettu)

Hah, juurikin sunnuntaina palasin Suomeen Sidestä! Säät helli ainakin meitä vaikka ukkosta olisi ennusteiden mukaan pitänyt olla, toivottavasti teillä käy yhtä hyvä tuuri. Hyvää matkaa! (:

mallu (Ei varmistettu)

Mutta arvaapa mihin mä lähen.. Australiaan!!! :) Sun blogin löysin aikoinaan kun Ausseista haaveilin ja kirjoitit sieltä. Mun piti sillon lähtee mut pieleen meni... ja nyt vihdoin!

Moikkaaa (Ei varmistettu)

Turkin Sidehän toi näyttää olevan, sama kuva kun löytyy googlesta sillä hakusanalla!

Hohhoijaa (Ei varmistettu)

Side, Turkki

Sharron (Ei varmistettu) http://sharronhope.blogspot.com

I don't know, but can I come!!!!!! :D
-Sharron

Sofia (Ei varmistettu)

Turkin Sidestähän Apollon temppeli vai mikälie tuo on! viime vuonna tähän aikaan oltiin tuolla ja nyt torstaina taas lähdössä sinne samaiseen Sideen. Hauskaa reissua teille, ehkä siellä törmätään :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja jeij, toivottavasti törmäillään :)

Iida (Ei varmistettu)

Moikka! Ollaan lähdössä poikaystävän kanssa syksyllä Dubaihin niin kun te olitte siellä niin bongasin, että olisitte olleet Grand Midwest Tower hotellissa?
Mitä piditte siitä hotellista? Millaiset matkat siitä oli keskustaan ja rantaan?
Kiitos jo etukäteen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tykättiin kovasti ja matkan pääs helposti metrolla tai taksilla, jotka on superhalpoja siellä :) Maksokohan jonku 6 euroa Bur Khalifalta tyyliin :)

Jenni (Ei varmistettu)

OI, jos ootte menossa Sideen(niinkun kuvasta päättelisin((jos ei oo jossain muualla just samanlaista pylväsrykelmää)), niin SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI <3 Oltiin siellä just vuos sitten, ja tykkäsin paikasta ihan hulluna! Alanyassa käyneenä, eroovat toisistaan kun yö ja päivä, ja ainakin omasta mielestäni Side on paljon parempi paikka kun Alanya :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tämä on kyllä tosi kiva paikka :)

Ellu (Ei varmistettu)

Mäkin veikkaan Turkin Sideä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Oikein :)

Kommentoi