Sunday wanties

Mungolife

Huomenta ja ihanaa sunnuntaita :) Vitsi kun voisikin viettää päivän nyhjöttäen lempparipoikien kanssa, mutta lopputentit painaa hullun lailla päälle, joten nyt täytyy keskittyä.

Sain Boozt.comilta teille mukavan alennuksen näin sunnuntain kunniaksi, ja keräilin hieman inspiraatiota, mihin mieleni tekisi pukeutua tänä keväänä :)

Koodilla mungolife15 saatte 15 % alen normaalihintaisista JA aletuotteista Booztilta tänään ja huomenna maanantaina :) Kannattaa käyttää tilanne hyväkseen, nimittäin aika huikeita alennuksia on vielä Booztilla reippaasti, vaikka kevään uutuudetkin on tipahdelleen jo kauppaan.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Boozt.comin kanssa, ja sisältää tuotesijoittelua*

1. Palmikkoneule 2. Cashmere neule 3. Kukallinen paita 4. Mikki Hiiri -paita
5. Napillinen neuletakki 6. Boyfriend-farkut 7. Epäsymmetrinen neule
8. Harmaat farkut

1. Leokuvioinen kännykkäkuori 2. Leokuvioinen clutch 3. Isokivinen hopeasormus (aitoa hopeaa)
4. Rannerengas 5. Ihanat rintsikat 6. Kauniin keväinen korttikotelo
7. Upea rannekoru 8. Loaferit 9. Kaunis arkku 10. Upeat remmikorkkarit
11. Kynttilänjalka

1. Vaaleanpunainen toppi 2. Harmaa T-paita 3. Valkoinen paitapusero 
4. Nahka/mokkatakki 5. Pitkänmallinen  bleiseri 
6. Siniraidallinen T-paita 7. Valkoinen paitapusero 8. Raidallinen T-paita

Kaikki nämä ja paljon muuta Booztilta siis -15 % kaikista yli 30 euron ostoksista tänään ja huomisen koodilla mungolife15! :) 

Kommentit

pinsku (Ei varmistettu)

Heips, meinasin käyttää kyseistä koodia tänään, mutta se ilmoitti kassalle mennessäni, ettei koodi käy kaikkiin merkkeihin :) Voisi siis olla hyvä laittaa postaukseen joku huomio siitä, etteivät ihan kaikki merkit sisälly tohon tarjoukseen, ettei tule väärinkäsityksiä :) Kiva alekoodi joka tapauksessa, kiitos siitä!

Anna (Ei varmistettu)

Ai hitsi, tosiaan unohdin noi muutaman poikkeusmerkin :/ Kiitos kommentistasi, mäpä korjaan :)

maanantai (Ei varmistettu)

Hmm... vielä ei näy, että olisi tätä korjattu blogitekstiin... Vai ihan tarkoituksellako tässä halutaan johtaa ihmisiä harhaan?

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti mulla ei ole mahdollisuutta roikkua blogissa 24/7, vaikka joku niin ehkä toivoisikin. Varsinkin tässä kun on sellaset pikkujutut kun lopputentit ja muutto maasta toiseen :D

maanantai (Ei varmistettu)

Sulla on kuitenkin ollut aikaa julkaista ja vastailla kommentteihin (esim. tähän), julkaista uusi postaus, piirrellä asunnon pohjapiirrustusta jne... mutta yhtä pientä työhön liittyvää tärkeää korjausta et ole "ehtinyt" tekemään. Nämä sun selitykset on ihan kummallisia! Joten päätelmä on se, että tässä haluttiin nyt ihan tarkoituksella johtaa lukijoita harhaan. Säälittävää. Todella säälittävää.

Anna (Ei varmistettu)

Koska osaat hoitaa työni paremmin kuin minä, niin mikset sitten perusta suosittua blogia ja pyöritä sitä sillä osaamisella? On aika lailla eri asia vastata kännykällä Norwegianin wifissä kommentteihin, joihin menee jokaiseen pieni ikuisuus ladata, kuin korjata postaus, jota kyseinen valonnopea netti ei suostu edes avaamaan :D

Nämä teidän vihaajien/av-mammojen/negailijoiden kommentit on välillä niin yksioikoisia. Miksi ihmeessä mä en korjaisi sitä, jos voisin?! Lentokoneesta käsin kaikki ei vaan ole mahdollista. Tällä kommentilla haluttiin nyt ihan vaan tarkoituksella vittuilla mulle tietämättä kuitenkaan todellisuudesta yhtään mitään. Säälittävää. Todella säälittävää.

SP (Ei varmistettu)

Ei liity postaukseen, mutta oletko ladannut Macbookiin uusin Yosemite päivitys? Jos miten olet tykännyt siitä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Olen. En oo fani, jotenkin ihan erilainen, ja tykkäsin edeltäjästä enemmän :)

Maria (Ei varmistettu)

Moi!
Mun asia ei liity juuri tähän postaukseen, mut ehkei se haittaa. Oon lukenu sun blogia melkein alusta asti, välillä useammin, välillä harvemmin. Oon sellaisella alalla ja työpaikalla töissä, missä juuri kukaan ei laittaudu liiemmin, ja itse tykkään päivittäin meikata, kihartaa hiukset, mietin pitä puen päälle etc. Tunnen olevani erikoinen ilmestys töissä ja koen, että jotkut myös kadehtivat mua tästä syystä (vaikka kaikilla olis kyllä mahdollisuus laittautua, jos vaan haluaisivat/viitsisivät!!). Anyway, käyn lukemassa sun blogia aina varsinkin silloin, kun kaipaan "voimaantumista"; sä näytät upealta ja uskallat olla juuri sen näköinen, kuin haluat, ja voit laittautua "viimeisen päälle" ihan tavallisenakin koulupäivänä (?). Pitkä tarina, mutta haluan siis kiittää blogistasi ja varsinkin susta, kun uskallat olla oma itsesi (välittämättä kadehtijoista ynnä muista turhista ihmisistä)! :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Ja älä anna ikinä muiden vaikuttaa omaan laittautumiseen, jokainen saa aina pukeutua ja näyttää juuri siltä kuin haluaa :)

Kommentoi