Sunless

Mungolife

 

Oletteko te kyllästyneitä tähän kesättömään kesään Suomessa? Mä ainakin oon. Onneksi pääsin hakemaan kesärusketuksen Turkista jo, mutta sen ylläpitäminen tullee olemaan vaikeeta, jos on tällasia päiviä kuin tänään.

Onneksi keksin ratkaisun tähän ongelmaan jo ennen lähtöäni. Tai se ratkaisu tuotiin mun nenän eteen oikeastaan. Sain nimittäin kokeiluun Guerlainin Terracotta Sunless -itseruskettavan, ja vastoin kaikkia odotuksia, se singahti ihan mun luottotuotteeksi. Mä en lähtökohtaisesti ikinä oo tykänny itseruskettavista. Erään teiniajan suihkurusketus-katastrofin jälkeen olen niitä vältellyt. Jää aina viiruja sinne tänne ja tonne, lähtee laikuttain tai näyttää oranssilta. Ei.

Tätä päätin kokeilla viimeisenä oljenkortena pari viikkoa ennen lomaa, kun olin aivan kypsä kalkkilaivan kapteeniuteeni. Sain valtavasti kehuja väristä, ja se oli kyllä aivan supertasainen ja rusketuksen näköinen!

Suosittelen tuotteen levittämistä vartalolle tarkoitetulla BeautyBlenderillä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Itse levitin yhden kerran ihan vaan hanska kädessä, ja siitäkin tuli kyllä supertasainen jälki. Nassulle suosittelen sekoittamaan hieman tätä kosteusvoiteeseen, ettei väri ole liian hyökkäävä.

Tuote on aika hintava, lähes 60 euroa, mutta kyllä mielestäni ehdottomasti sen arvoinen!!

Nyt kun on näin inhottava kesä, Guerlainilta oltiin niin ihania, että lähettivät minulle kolme pulloa näitä arvottavaksi. Kuka muu siis kaipaisi vähän väriä pintaan? :) Arvontaan osallistuu kommentoimalla tähän jotain kivaa ja arvonta jatkuu sunnuntai-iltaan asti.

Kommentit

O (Ei varmistettu)

Minä ehdottomasti! Olen niiiin valkoinen, että tulis todella tarpeeseen! :)

Kesäheinä (Ei varmistettu)

Kesäloma peruuntui uuden työn myötä. Eli auringossaloikoilu jää konttorihaaveilun tasolle tänävuonna. Vaikuttaa kivalle tuotteelle!

Sini (Ei varmistettu)

Kyllä, väriä kaivattaisiin, en pääse kesällä pahemmin ottamaan aurinkoakaan kun loma on vasta syyskuussa, joten tällä saisi varmaan sen ihanan sunkissed lookin päälle :) Hyvää juhannusta!

nemilian (Ei varmistettu)

Tänne kaivataan väriä elämään!! :)

Almost twins

Voih tuo olisi meikäläisen kanankoipien pelastus Ei kehtaa pitää lyhyitä mekkoja tms...mutta pitkät housut jalassa ei kyllä vahingossakaan väri tartu koipiin. Mä niin toivon, että onni on myötä tässä arvonnassa

Emppu (Ei varmistettu)

Jospa sitä uskaltautuis kokeileen vihdoin itseruskettavaa pakon sanelemana. Ei oo nimittäin täällä Pohjois suomessa ollu vielä yhtään lämmintä kesäpäivät.

living with em

Mitä pidit tuotteen tuoksusta? Mielelläni tätä testaisin. Lämmintä, toivottavasti myös aurinkoista juhannusta sinulle!

heta (Ei varmistettu)

Tulis kyllä niiiin tarpeeseen! Koko kesä menee töissä ja eipä sitä aurinkoa täällä päin pahemmin oo tähän mennessä edes näkynyt, niin purkista se väri kai on hankittava :D

hhh (Ei varmistettu)

Mulletoi! Meen ens kuussa naimisiin, suunnittelin et tässä kesäkuussa ehtiiottaa oikein kivan brunan mut pahalta näyttää sään puolesta :/

Osallistun arvontaan. En ole ikinä eläissäni kokeillut itseruskettavaa, joten nyt olisi kyllä korkea aika. :-) Jotenkin olen aina "pelännyt" laikukasta/oranssia lopputulosta(tai tuotteen pahaa hajua) ja kulkenut kalkkilaivan kapteenina. Lisäksi mun iho ei edes rusketu mitenkään helposti, lähinnä alkaa punoittamaan, joten hyvä itseruskettava tulisi tarpeeseen. :-)

Sanna (Ei varmistettu)

Mä niiiin tarviisin tätä. Oon kyllästynyt kuulemaan avomieheltä lakana kommentteja...

Tiia (Ei varmistettu)

Ois kiva saada kokeiluun! Itse en ole koskaan uskaltanut itseruskettavia käyttää, mutta tämä kuulostaa niin hyvältä, että jopa uskaltaisin kokeillakin.

iitu (Ei varmistettu)

Oon niin mukana tässä arvonnassa!! :)

linnea (Ei varmistettu)

Tahtoo! Kuulostaa lupaavalta :)

Liisa Niemi (Ei varmistettu)

Väriä kaivattas kipeesti supervaalealle iholleni!

nipsu (Ei varmistettu)

Mä oon tainut syntyä albiinoksi, ainakin ihoni puolesta! Jos vampyyreitä ois olemassa, niin mä saletisti kuuluisin culleneiden klaanii, ainaki sen puolest ku vaaleen ihon alta paistaa verisuonetkin tosi kauniisti esiin. Raskastakun labratäditkin kettuilee, et eipähä ainakaa oo verisuonia vaikea löytää.. Saavutan toki kesäisin arskassa (+50 aurinkovoiteesta huolimatta) yhden värin; ravunpunainen ja vesikellojen kera.. Eli auringonpalvontaa, kerran jopa toisen asteen palovammojen jälkeen, tuu paljon harrastettua..

oon lätränny erilaisten itseruskettavien kanssa saaden a)hajusta migreenin b) oranssin ulkomuodon ja c) enemmin kettuilua kuin albiinona olemisesta.. Ja kaikenlisäksi oon juuri opiskelujen jälkeen saanut oman alan töitä, niin kukkarossa ei paljoakaan ole varaa lähteä noin huipputuotetta ostamaankaan. Köyhän fakta, haha :--D

mä en oo kyllä ikinä arvonnoissa voittanut mitään. Jopa huvipuiston narunvedoista oon saanu kiskottua tyhjiä naruja esiin, mut yrittänyttä ei laiteta!

huippuhauskaa eli siis masentavan sateisen kesän jatkoa! Kirjotetaaks kesän jatkoja erikeee vai yhtee ees? Hm..

tiian (Ei varmistettu)

Kelpais! Täällä yks kalkkilaivankapteeni joka ei rusketu, enkä kylllä kummemmin uskalla auringossa paahtaakaan itseäni. Terveisin melanooman riskiryhmään kuuluva :[

N (Ei varmistettu)

En oo vuoteen ollu lomalla ja kohta paukkuu kovalla työllä ansaitsemat lomat ja olis kiva vetää hyvännäköstä säärtä esiin kun tota pirkan pakastekalkkunaa :D (tähän sellanen aurinkolasi -emoji :D)

Elli (Ei varmistettu)

Toi ois kyllä ihan huippu mulle!:)

Annika (Ei varmistettu)

Oih tuollainen tulisi tarpeeseen, kaikkeni joka kesä yritän ja väri ei vain muhun tartu, ei millään. Lisäksi muistutan ympäri vuoden väriltäni valkoista lakanaa, joten hyvästä itseruskettavasta todella olisi hyötyä :D

Sini Poutanen (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan, ois super!!

Eppi (Ei varmistettu)

Hyvää juhannusta :)

essi (Ei varmistettu)

Oii tolle tulis kyllä käyttöä näissä säissä!! Tuntuu, että muistutan päivä päivältä enemmän kalkkilaivan kapteenia.

airaammaaria (Ei varmistettu)

Täälä löytyis tarvetta!

Annika (Ei varmistettu)

Tulisi todella tarpeeseen sateisen Suomen kesän keskelle! :)

hanna (Ei varmistettu)

Tätä ois ihana kokeilla! Yleensä jää itseruskettavat kaupan hyllyyn ihan siks kun oon varma etten saa niitä levitettyy tasasesti, yleensä vihaan niiden hajua ja noh kesällä rusketun varsin hyvin muutenki niin että väri säilyy jossai määrin pitkälle talveen. Nyt kyllä kun tosiaan kesä ei tunnu alkavan ennen ku on jo kokonaan ohi, olis mahtavaa saada vähän värii nassuu ees jostakin! :)

Salla (Ei varmistettu)

Mukana myös:-) Itse en tykkää hirveästi käyttää itseruskettavia juurikin siksi, että usein lopputuloksesta tulee liian oranssi tai tunkkasen näköinen. Välillä kuitenkin joutuu purkkiin turvautumaan kun väri ei auringosta meinaa edes kesäisin tarttua. Olisi mukava kokeilla tätä:-)

Tää kesä ei oo kyllä se parhain ollut.. :D Väri pintaan kävis kyllä, niin ei tarttis olla ku lakana ihan koko kesää haha..

Pam (Ei varmistettu)

Mukana ehdottomasti! Ei näillä keleillä pääse ikinä luonnostaan ruskettumaan, höh.

Nimppa (Ei varmistettu)

Sopis tälläselle kalkkilaivan kapteenille! :D

Johanna (Ei varmistettu)

Täällä yksi valkoinen haamu ilmoittautuu arvontaan! :)

oona (Ei varmistettu)

Oijoi kelpais! varsinkin nyt kun en voi antibioottikuurin takia paljoa auringossa hengailla (tosin ei toi sää edes lupaile mahdollisuutta siihen...) niin tarviis jotain mikä pelastas tän kalkkunaihon värin! Vaikka suurin osa ihosta onkin tatskojen peitossa, mut niille muutamille paljaille kohdille ois kiva jotain sävyä saada :)

Tätä ois kyl ihana päästä kokeilemaan! Tää Suomen kesä nyt on mitä on, eikä kauheesti pääse ruskettumaan nii hyvä itseruskettava tulis kyllä tarpeeseen.
Ja hei ihanaa juhannusta sulle<3

Kesällä suunta vie Irlantiin, joten en usko siellä rusketusta kerääväni.. Täten uskon tässä olevan tulevan kesäni luottotuote, sillä kuvassa rusketuksesi näyttää täydelliseltä! Hyvää juhannusta sulle Anna:)

Heidi (Ei varmistettu)

Täydellinen itseruskettava hakusessa joten mukana ollaan:)

Tepu (Ei varmistettu)

Täällä BINGO! Rusketus uupuu! :(

salla (Ei varmistettu)

Itse olen myös usein pettynyt itseruskettaviin joten tätä olisi ihana päästä testaamaan, varsinkin kun aurinkoa ei pahemmin ole näkynyt. Hyvää juhannusta! :)

Oona (Ei varmistettu)

Tää arvonta on kuin tehty mulle tän kesän kalkkilaivojen kaikkivaltias-kapteenille :D itseruskettaviin kun en oikeen oo uskaltanu turvautua ennen, ehkä mieli nyt muuttuis;) hyvää juhannusta!:)

layra (Ei varmistettu)

Täällä huutelee yksi albiino kelle kelpaisi moinen puteli!

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Tulis kyllä niin tarpeeseen! Mä oon nimittäin lakananvalkoinen ja en tykkää yhtään siitä :S

Leni Mäkinen (Ei varmistettu)

Kelpais mullekin, näyttää tosi aidolta toi rusketus. :) Ite oon kokeillut vaikka ja mitä purkkirusketuksia, mutta mikään niistä ei oo ollut täydellinen, vaan monesti tullut rumia läikkiä :D Ne on kyllä aina ollut alle 20e/purkki, että ehkä voi johtua siitäkin. Olis siis ihan huippua päästä testaamaan vähän laadukkaampaa kamaa! :)

kristal (Ei varmistettu)

Tuo palkinto kelpaisi myös minulle! t. Kalkkis

Taru (Ei varmistettu)

Moikka,
Joo ehdottomasti mukana arvonnassa, väriä pintaan kiitos! Ja voisi se oikea kesäkin jo vihdosta viimein alkaa.
-Taru-

K-Mari (Ei varmistettu)

:D Ymmärrän mitä tarkoitat tuolla, että rusketuit Turkissa ja täällä Suomessa näillä ilmoilla vähän hankala "ylläpitää" rusketusta "luomukeinoin" :). Mun miehen perhe asuu Karibialla ja käydään siellä yleensä lomalla jouluisin/uutenavuotena, rusketun siellä aina kauniisti ja sit kun tuun tänne Suomeen tammikuussa niin se värihän häviää ihan heti, kun täällä koskaan mitään aurinkoa silloin ole :D Olen joskus yrittänyt jollain itseruskettavilla ylläpitää sitä väriä ja lopputulos ei kyllä ollut mitenkään hyvä... jospa tää suosittelemasi tuote toimisikin. (Mä keväällä kokeilin sun kampaajaa ja hänkin oli super-poikkeuksellisen hyvä joten uskallan luottaa sun suosituksiin :)) Niin, ja olishan hauska voittaa tämä tuote ja kokeilla millaista olisi olla ruskettunut Suomessa KESÄLLÄ, kun mä en koskaan ole kun me ollaan aina kesät Suomessa. (Pitäis varmaan jatkossa ruveta reissaamaan kesäisinkin, näillä ilmoilla.)
Hyvää juhannusta :))

Stella (Ei varmistettu)

Oi kuulostaa ihan täydelliseltä tuotteelta, ehdottomasti osallistun! Kivaa juhannusta! :)

Kiia (Ei varmistettu)

Kelpaisi kyllä pieni päivetys tännekin!:D

Emppu (Ei varmistettu)

Minä minä minä haluan!! :D En itse asiassa oo koskaan kokeillut itseruskettavia mutta sulla tuo näytti kyllä sen verran hyvältä että tahtoisin kokeilla..!

minna-mari möttönen (Ei varmistettu)

Minun osaltani kesäloma meni jo ja siinä sivussa ruskettumisen toive. Tosin harvoin rusketun, koska palan helposti auringossa. Purkkirusketukseen en ole koskenut, koska olen nähnyt niin monta katastofaalisen hauskaa näkyä kaupungilla. Jospa tällä saisi edes pienen päivetyksen iholle, kun olen töissä loppukesän. Oikein hyvää juhannusta ja kesän jatkoa!

Niina (Ei varmistettu)

todella tulis tarpeeseen. Ei lomaa tänä kesänä että pääsis ottamaan aurinkoa, ja sitä rusketusta iho kyllä kovin kaipais...

Laura (Ei varmistettu)

Oi ihanaa ihanaa iiihaanaa!!

Pages

Kommentoi