Sunless

mainoskuvaukset (1 of 5)

 

Oletteko te kyllästyneitä tähän kesättömään kesään Suomessa? Mä ainakin oon. Onneksi pääsin hakemaan kesärusketuksen Turkista jo, mutta sen ylläpitäminen tullee olemaan vaikeeta, jos on tällasia päiviä kuin tänään.

Onneksi keksin ratkaisun tähän ongelmaan jo ennen lähtöäni. Tai se ratkaisu tuotiin mun nenän eteen oikeastaan. Sain nimittäin kokeiluun Guerlainin Terracotta Sunless -itseruskettavan, ja vastoin kaikkia odotuksia, se singahti ihan mun luottotuotteeksi. Mä en lähtökohtaisesti ikinä oo tykänny itseruskettavista. Erään teiniajan suihkurusketus-katastrofin jälkeen olen niitä vältellyt. Jää aina viiruja sinne tänne ja tonne, lähtee laikuttain tai näyttää oranssilta. Ei.

Tätä päätin kokeilla viimeisenä oljenkortena pari viikkoa ennen lomaa, kun olin aivan kypsä kalkkilaivan kapteeniuteeni. Sain valtavasti kehuja väristä, ja se oli kyllä aivan supertasainen ja rusketuksen näköinen!

mainoskuvaukset (2 of 5)

mainoskuvaukset (3 of 5)

mainoskuvaukset (4 of 5)

mainoskuvaukset (5 of 5)

Suosittelen tuotteen levittämistä vartalolle tarkoitetulla BeautyBlenderillä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Itse levitin yhden kerran ihan vaan hanska kädessä, ja siitäkin tuli kyllä supertasainen jälki. Nassulle suosittelen sekoittamaan hieman tätä kosteusvoiteeseen, ettei väri ole liian hyökkäävä.

Tuote on aika hintava, lähes 60 euroa, mutta kyllä mielestäni ehdottomasti sen arvoinen!!

Nyt kun on näin inhottava kesä, Guerlainilta oltiin niin ihania, että lähettivät minulle kolme pulloa näitä arvottavaksi. Kuka muu siis kaipaisi vähän väriä pintaan? 🙂 Arvontaan osallistuu kommentoimalla tähän jotain kivaa ja arvonta jatkuu sunnuntai-iltaan asti.

Kommentit (410)
  1. Minä ehdottomasti! Olen niiiin valkoinen, että tulis todella tarpeeseen! 🙂

    1. Kesäloma peruuntui uuden työn myötä. Eli auringossaloikoilu jää konttorihaaveilun tasolle tänävuonna. Vaikuttaa kivalle tuotteelle!

  2. Kyllä, väriä kaivattaisiin, en pääse kesällä pahemmin ottamaan aurinkoakaan kun loma on vasta syyskuussa, joten tällä saisi varmaan sen ihanan sunkissed lookin päälle 🙂 Hyvää juhannusta!

    1. Tänne kaivataan väriä elämään!! 🙂

    2. Voih tuo olisi meikäläisen kanankoipien pelastus Ei kehtaa pitää lyhyitä mekkoja tms…mutta pitkät housut jalassa ei kyllä vahingossakaan väri tartu koipiin. Mä niin toivon, että onni on myötä tässä arvonnassa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *