Sweet 16

Mungolife

"MOI. Mä olen 16-viikkoinen shelttihurmuri Jedi. Olen kasvanut valtavasti, ja painankin jo 4,4 kg. Tassujeni koosta ja säkäkorkeudestani päätellen tulen olemaan isoveljeäni jonkin verran isompi; ruokahaluni tukee tätä myös. Rakastan kengännauhojen tuhoamista ja isoveljeni kiusaamista. Olen operoinut kaikki lelut, jotka löytyy lelukoristamme ja luut kestävät käsittelyssäni korkeintaan päivän. Korvani elävät aivan omaa elämäänsä ja jokainen päivä herään korvat vähän eri suuntiin sojottaen. Tällä hetkellä olen luppakorva. Pidän kovasti jääkaapin ja tiskikoneen äänistä, sekä ruokakuppini kolahduksesta lattiaa vasten. Syödä voin rajattomasti. Onnenpäiväni oli, kun omistajani päättivät kokeilla, josko rajani tulisi vastaan. Sain illalliseksi täyden ruokakupin. Söin kaiken. Olisin syönyt enemmänkin. 

Olen aika leppoisa kaveri. Viihdyn hyvin sylissä ja tykkään leikkiä pitkiä aikoja omistajieni sylissä. Pidän myös heidän herättämisestä tassulla mätkien. Yllän jo nimittäin sänkyjen ja sohvien laidoille. Nukun useimmiten selälläni ja pidän omituisia ääniä. Olen oppinut istumaan käskystä ja kulkemaan narussa; tällä hetkellä harjoittelen tassun antamista. Olen hurmannut kaikki vastaantulijat, ja olenkin aika viehättävä persoona. Söpöt shelttitytöt, ottakaa yhteyttä!"

Siinä kaverin kasvukäyrää vähän kiinnostuneille :) Valtava kasvu on kyllä tapahtunut, kehitystäkin jonkun verran näkynyt. Kahdeksassa viikossa on tullut painoa 2,7 kg, eikä kasvulle näy loppua. Oppiminen ei ole ollut ihan yhtä nopeaa, mutta eiköhän tästä ihan yhteiskuntakelpoinen yksilö saada. Ihana pieni tuholainen ♥

Kommentit

ARBE (Ei varmistettu)

Jedillä on R- kirjain muodostunut toiseen tassuun ;) Sen huomaa toisesta ja kolmannesta kuvasta :D

ARBE (Ei varmistettu)

*toisesta ja neljännestä kuvasta

Anna (Ei varmistettu)

LOL :D Nyt huomasin itsekin, enkä nyt pysty olemaan näkemättä sitä :D

Kati (Ei varmistettu)

R niin kuin Ritari Jedi! :D

Anna (Ei varmistettu)

:D

paulahelena
ALUAP

haha, tulee ihan mieleen se Annan nimmaritatska! mites se oli että koira ja omistaja muistuttaa toisiaan... ;)

Anna (Ei varmistettu)

LOL :D

Jani (Ei varmistettu)

Kylläpäs Jedistä kehkeytyy kokoajan komeampi ja komeampi...kyllä se on hurmuripoika ;-)

Anna (Ei varmistettu)

Ihan on isäänsä tullut siis ;)

Taija (Ei varmistettu)

Kuulostaa omaan korvaan niin hassulta että pentu saa ruuan vain kaksi kertaa päivässä kun omien koirieni kasvattaja silloin ohjeisti neljä kertaa päivässä, ja iän mukaan aletaan vähentämään kertoja. Mutta kaipa se on kasvattajakohtaista? :) niin söpö pallerohan tuo on <3

Anna (Ei varmistettu)

Missä kirjoitin näin? Joko mulle on tullut joku ajatushäiriö, tai sitten olet ymmärtänyt jotain väärin :) Jedi saa tällä hetkellä ruoan kolme kertaa päivässä. Tai molemmat pojat siis. Aamuisin ja iltaisin kuivamuonaa ja päivällä raakaa naudan jauhelihaa :) Vaihdoimme pois tuosta neljän systeemistä pari kolme viikkoa sitten ja sitten puolen vuoden kohdalla vaihtunee jo kahteen :)

Frida (Ei varmistettu)

On niin söpön näköinen pentu! Mielestäni Jedistä tulee jotenkin vaan söpömpi kokoajan, se on mun mielestä nyt söpömpi kun ihan pienenä :) Minulla on tällä hetkellä 2-vuotias koirakamu kotona, ja pentu kuume vain kasvaa kasvamistaan! Kohta on pakko alkaa etsimään sopivaa kamua täydentämään meiän pientä perhettä!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se näytti alkuun vähän vinosilmäiseltä ja höntiltä, mut nyt on vähän kasvanut tohon olemukseensa :D Kömpelöltä se vieläkin näyttää kyllä :D

Oi Jedistä on tullut sun avustajabloggaaja :D hän kirjoittaa todella hyvin pienestä koosta ja karvaisesta olemuksestaan huolimatta :D ihana postaus <3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, on lahjakas kyllä bloggaamisessa hän :D Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Your boys are so adorable! <3

Anna (Ei varmistettu)

They are <3

Iina (Ei varmistettu)

Hullua miten Jedi kuulostaa vieläkin ihan meidän Luna lagotolta :D. Ainut ero tuon kuvauksen perusteella on sylissä oleminen! Meillä tuo vanhempi villakoira on kunnon sylivauva, mutta Luna ei sylissä viihdy. Liikaa virtaa niin ei jaksa olla yhtään paikallaan ja nukkuminenkin on paljon kivempaa selällään ketarat ojossa lattialla. Ikää on tietty meidän vekaralla jo 19 viikkoa ja painoa löytyy sellanen vajaa 9kg. Selvästi massakausi hänellä nyt, enää ei korkeus kasva niin paljoa, mutta rotevammaksi tulossa (vaikka silti eläinlääkäri sanoi hoikaksi viime viikolla). Mutta hauska kuulla että siellä hyvin samankaltainen karvakorva! Ruoka maistuu ja virtaa riittää! :)

Anna (Ei varmistettu)

No todella samanlaiselta kyllä kuulostaa :D

Catherine (Ei varmistettu)

Your dogs are so nice!!! Thank you for writing about them)))) I really like your blog, and I'm glad to see that your interest not only in fashion)))

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much :)

Kommentoi