Sweet 16

IMG_1897”MOI. Mä olen 16-viikkoinen shelttihurmuri Jedi. Olen kasvanut valtavasti, ja painankin jo 4,4 kg. Tassujeni koosta ja säkäkorkeudestani päätellen tulen olemaan isoveljeäni jonkin verran isompi; ruokahaluni tukee tätä myös. Rakastan kengännauhojen tuhoamista ja isoveljeni kiusaamista. Olen operoinut kaikki lelut, jotka löytyy lelukoristamme ja luut kestävät käsittelyssäni korkeintaan päivän. Korvani elävät aivan omaa elämäänsä ja jokainen päivä herään korvat vähän eri suuntiin sojottaen. Tällä hetkellä olen luppakorva. Pidän kovasti jääkaapin ja tiskikoneen äänistä, sekä ruokakuppini kolahduksesta lattiaa vasten. Syödä voin rajattomasti. Onnenpäiväni oli, kun omistajani päättivät kokeilla, josko rajani tulisi vastaan. Sain illalliseksi täyden ruokakupin. Söin kaiken. Olisin syönyt enemmänkin. 

Olen aika leppoisa kaveri. Viihdyn hyvin sylissä ja tykkään leikkiä pitkiä aikoja omistajieni sylissä. Pidän myös heidän herättämisestä tassulla mätkien. Yllän jo nimittäin sänkyjen ja sohvien laidoille. Nukun useimmiten selälläni ja pidän omituisia ääniä. Olen oppinut istumaan käskystä ja kulkemaan narussa; tällä hetkellä harjoittelen tassun antamista. Olen hurmannut kaikki vastaantulijat, ja olenkin aika viehättävä persoona. Söpöt shelttitytöt, ottakaa yhteyttä!”

IMG_1914-001

IMG_1938 IMG_1944-001 Starred Photos2-002

Siinä kaverin kasvukäyrää vähän kiinnostuneille 🙂 Valtava kasvu on kyllä tapahtunut, kehitystäkin jonkun verran näkynyt. Kahdeksassa viikossa on tullut painoa 2,7 kg, eikä kasvulle näy loppua. Oppiminen ei ole ollut ihan yhtä nopeaa, mutta eiköhän tästä ihan yhteiskuntakelpoinen yksilö saada. Ihana pieni tuholainen ♥

Kommentit (21)
 1. Jedillä on R- kirjain muodostunut toiseen tassuun 😉 Sen huomaa toisesta ja kolmannesta kuvasta 😀

  1. *toisesta ja neljännestä kuvasta

  2. LOL 😀 Nyt huomasin itsekin, enkä nyt pysty olemaan näkemättä sitä 😀

   1. R niin kuin Ritari Jedi! 😀

  3. haha, tulee ihan mieleen se Annan nimmaritatska! mites se oli että koira ja omistaja muistuttaa toisiaan… 😉

 2. Kylläpäs Jedistä kehkeytyy kokoajan komeampi ja komeampi…kyllä se on hurmuripoika 😉

  1. Ihan on isäänsä tullut siis 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *