Swiss Clinic Skin Care Range

swissclinic (1 of 7)
* Kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa

Swiss Clinic on ollut esillä tässä blogissa jo useamman kerran ja useamman vuoden aikana. Swiss Clinicin mikroneulain ja seerumi ovat olleet mun suosiossa jo pitkään, ja pakko sanoa, että kaikesta kosmetiikasta olen eniten ikävöinyt nimenomaan mikroneulainta nyt raskaana. Olen jättänyt sen pois sen takia, että sen käyttöä raskaana ei ole tutkittu, ja koska se kuitenkin tekee mikropieniä haavoja ihoon, on siinä jonkin kokoinen tulehdusriski, jonka oon halunnut minimoida. Ihoni ikävöi mikroneulainta, sillä sen avulla ihoni on aina paljon kosteutetumman tuntuinen eikä kuivu tai halkeile. Edelleen suosittelen ko. kapistusta kaikille! En ole kuullut keneltäkään siitä pahaa sanottavaa, ja viimeisimpänä kyseisen vimpaimen käyttöön ottanut siskonikin vannoo ko. laitteen nimiin nykyään 🙂

Kun Swiss Cliniciltä tiedustelivat haluanko kokeilla heidän uutta The Skin Care Rangea, jota saa käyttää myös raskaana, kiljaisin että kylläkyllä, haluan ehdottomasti!

PENTA-teknologialla kehitetty ihonhoitosarja tuo iholle viisiosaisen tehon, jonka tarkoituksena on kosteuttaa, ravita, elvyttää ja palauttaa entiselleen ihon hehkua.

Sarja sisältää päivä- ja yövoiteen, kasvoseerumin ja silmävoiteen sekä miscellar-puhdistusgeelin.

swissclinic (3 of 7)

swissclinic (7 of 7)

swissclinic (6 of 7)

Kasvoseerumi sisältää viittä hyaluronihappoa ja viittä peptidikompleksia, jotka ovat Swiss Clinicin PENTA-teknologian ytimessä. Kasvoseerumin yhdistelmä, jossa on korkeat pitoisuudet näitä ainesosia lupaa ehkäistä ikääntymisen merkkejä ja edistää ihon uusiutumista. Tuote on täydellinen seerumi heille, jotka haluavat ehkäistä ihon roikkumista ja/tai jotka haluavat lisätä ihon kimmoisuutta. Seerumia on tarkoitus käyttää aamuisin ja iltaisin ennen päivävoidetta ja yövoidetta, mutta mä oon käyttänyt tätä myös keskellä päivää, jos olen ollut lähdössä jonnekin, ennen meikin laittamista.

Päivävoide on kaikille ihotyypeille sopiva voide, joka sisältää niin kasviperäisiä ainesosia kuin bioteknologisia öljyjä ja sen tehtävänä on suojata ja uudistaa ihoa. Päivävoide lupaa antaa kudokselle uutta voimaa tunkeutumalla syvälle vähentäen ryppyjä ja antaen iholle kohottavan vaikutuksen. Tämä saa ihon näyttämään raikkaalta ja kuulaalle. Päivävoide levitetään kevyttä painetta käyttäen aamulla ihon putsaamisen (ja seerumin) jälkeen koko kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Yövoide on ihan mielettömän pehmeän tuntuinen ja sitä levittäessä tuntee heti sen rauhoittavan vaikutuksen iholle. Yövoide lupaa palauttaa ja tiivistää kudoksia, tehden ihosta sileän ja kauniin. Sen juju on sen nesteenpoistoa edistävissä aineissa, jotka ehkäisevät turvotusta, jota helposti muodostuu yöllä. Ihon putsauksen ja kasvoseerumin jälkeen tätä on hyvä levittää koko kasvoille, kaulan alueelle ja dekolteelle juuri ennen nukkumaanmenoa.

Sarjaan kuuluva silmävoide on suunniteltu kosteuttamaan silmiä ympäröivää herkkää ihoa ja lisätä sen kimmoisuutta. Tätä tulisi käyttää aamuin illoin, vaikkapa samalla kasvoseerumin kanssa.

swissclinic (4 of 7)

Swiss Clinicin puhdistusgeelissä on ainesosina taikapähkinävettä, kamomillavettä, ruiskaunokkivettä ja aloe veraa, ja kyseessä on todella mieto tuote, jota ei tarvitse huuhdella pois. Samalla kun se irrottaa epäpuhtaudet ja meikin, se suojaa ja kosteuttaa ihoa. Tätä voi käyttää myös aamuisin ja iltaisin, ja se on tarkoitus levittää iholle vanutupolla. Silmien ympäristön saa puhtaaksi pitämällä tuppoa silmän päällä, ja varovasti alas- ja ulospäin pyyhkäisemällä. Ihon nuorekkuuden säilyttämiseksi pitäisi välttää liiallisia pyöriviä liikkeitä, vaan varovasti putsata vanutupolla, eikä tuotetta tarvitse huuhdella pois. Toki sitä pitää käyttää sen verran, että kasvoille ei jää meikkiä, vain ainoastaan tuota tuotetta.

Kahden viikon kokemukseni…

Sain tosiaan tuotesarjan kokeiltavakseni pari viikkoa sitten, ja olen aivan rakastunut! Varsinkin kasvoseerumi on ollut mielestäni aivan mieletön, ja tuo yövoide on aivan ihana! Olin hieman varautunut tuon puhdistusgeelin suhteen, sillä en oikein osannut kuvitella tuotetta, joka puhdistaa, mutta jonka jälken kasvoja ei tarvitse pestä? Hämmentävä. Mutta se jättää iholle ihanan puhtaan ja kimmoisan tunnun, joten mun epäilykset hälveni tosi paljon.

Huomasin muutoksen ihossani jo muutaman päivän jälkeen, sillä vaikka tässä raskaushormonien keskellä ihoni on välillä voinut hieman kyseenalaisesti, ihoni oli paljon kuultavampi ja kimmoisamman tuntuinen, ja suurimman eron huomasi nimenomaan meikatessa, sillä meikki liukui kasvoille paljon nätimmin ja helpommin.

swissclinic (2 of 7)

swissclinic (5 of 7)

Näin kahden viikon kohdalla ihoni voi todella hyvin, ja on paljon kimmoisamman ja kosteamman tuntuinen. Iholla on meikittäkin sellaista kevyttä kaunista hehkua, joka saa ihon näyttämään terveemmältä ja nuoremmalta.

Sarja ei todellakaan ole edullisimmasta päästä, joskin jos hinnan jakaa viidelle tuotteelle, kuulostaa se heti melko järkevältä. Kertasatsauksena se on aika iso, mutta itse ainakin olen kahden viikon kohdalla melko lailla vakuuttunut sen tehokkuudesta. Tokikaan mulla ei ole alun alkaenkaan maailman hankalin iho, mutta sen ongelmakohtia on nimenomaan kuivuus ja sellainen harmaus ja kuullottomuus. Näihin tuotesarja on auttanut ihan hirveesti!

En edes meinannut kommentoida paketointia, koska eihän siitä ole apua ihonhoidossa, mutta pakko kuitenkin sanoa, että tsiisus on nätit pakkaukset tuotteilla. Tällainen kosmetiikkahiiri arvostaa aina kaunista pakkausta, ja näissä on jo ihan pakkauksenkin puolesta ihanan luksusmainen tuntu!

Yhteistyömme ansiosta lukijani saavat nyt Swiss Clinicin kaikista ihonhoito-tuotteista 15 % alennuksen keskiviikkoon 22.3. asti koodilla MUNGOALE (sinisistä hinnoista). Tämä sisältää siis tämän koko sarjan sekä kaikki muut ihonhoito-tuotteet, mukaanlukien tuon Skin Rollerin, eli mikroneulaimen (suosittelen siinä ehdottomasti sitä Skin Renewal-settiä, jossa tulee seerumi mukana)Tätä ihonhoitosarjaa saa myös osissa ostettua, jos haluaa kokeilla vain jotakin tiettyä tuotetta, mutta parhaan tuloksen saa varmasti nimenomaan koko tuoteperhettä käyttämällä. 

Suosittelen kokeilemaan, jos täydellinen kattava ihonhoitosarja vielä kaapistanne uupuu!

Kommentit (11)
 1. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että bloggaajien kuuluu saada työstään rahaa, mutta mones yhteistyö yms postaus oli tällä viikolla? Mennyt maku koko blogista 🙁

  1. Niin, onhan näitä ollut tällä viikolla enemmän kuin yleensä. En tosin ymmärrä kritiikkiä sinänsä, koska postausten sisältö on ollut tosi vaihtelevaa. On ollut ruokajuttuja, on ollut vaatejuttuja, on ollut pankki/vakuutusasiaa ja nyt kosmetiikkaa.

   Haluan mainita kaikki saamani tuotteet yhteistöiksi, ettei tule epäselvyyksiä ja siksi esim. granola-ohjeessa ja tässä postauksessa on merkintä, sillä olen saanut nämä tuotteet.

   Minua oikeasti kiinnostaa, mistä kiikastaa, sillä menneellä viikolla (ma-su) on ilmestynyt
   – Kosmetiikkapostaus, jossa esittelyssä uusi tuotesarja
   – Asupostaus, jossa kuulumisiani
   – Granolaohjepostaus, osana juttusarjaa terveellisistä aamupaloista
   – Inspiraatiopostaus kevättrendistä, josta itse olen sekaisin (ja jota en pääse toteuttamaan koska sää, ja johon liittyen olen julkaissut seuraavan asun)
   – Pankki ja -vakuutusasioiden esittelypostaus, jossa olen antanut lukijoiden tuoda toiveena esille, mitä he haluavat jatkossa lukea
   – Uuden laukun esittely
   – Asupostaus, jossa kuulumisiani viikonlopulta

   Mitä postauksia olisit toivonut näiden sijaan? Ärsyttääkö sinua siis postausten sisältö (joka on mielestäni ollut esim. tällä viikolla tosi monipuolinen ja vastannut pitkälti lukijoiden toiveita postauksista), vai ärsyttääkö sinua vain se tieto, että niitä on tehty kaupallisessa yhteistyössä? Minua ihan oikeasti kiinnostaa tämä, sillä itse olen pyrkinyt tuottamaan monipuolista sisältöä ja mielestäni onnistunut siinä viime viikolla. Postauksen sisältöä kun ei muuta se, olenko saanut siitä korvauksen tai olenko saanut siinä näkyvät tuotteet ilmatteeksi.

 2. Voiko näitä tuotteita käyttää yhessä skin rollerin kanssa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *