Sydäriä hakemassa

Mungolife

EDIT:// En löytänyt tarpeeksi jykevää gifiä mun reaktiolle kun kuulin uutisen siitä, että Rask ei pelaa. KUINKA SAATANAN PALJON TASOITUSTA NOI MUUT JENGIT TARVII, KUN SUOMI SITÄ NIIN AULIISTI JAKELEE. En pidä ollenkaan Lehtosesta. En niin yhtään. Hermot sulaa maalin suulla ku uunissa aina isoissa peleissä, ja nyt välierään sitten tolppien väliin. Tää olympiakulta-unelma oli tässä. Haluan olla väärässä, onhan näissä kisoissa mielipiteeni Olli Jokisestakin muuttunut 180 astetta. Ehkä Kärppä siis seisoo päällään ja pelaa nollapelin ja näyttää Lundqvistille närhen munat. I rather doubt that. Toivottavasti olen väärässä.

Kun tilaan aamukahvin kolme tuntia ennen peliä ja myyjä kysyy, mitä saisi olla?

Kun kyselen Facebookissa kavereilta onko OK vetää suojakännit ennen peliä ja ystäväni vastaa lähettämällä minulle tämän...

Kaksi ja puoli tuntia elämästäni tuleekin menemään näissä merkeissä:

Joka kerta kun King Henrik torjuu:

.. ja joka kerta kun Karlsson ottaa kiekon:

Jumalauta, että tulee olemaan rankka perjantai!

Onneksi mulla sattuu loppumaan aamutunnit tänään 20 min ennen pelin alkua ja seminaari alkaa Suomen aikaa 17.30. Täydellinen ajoitus. Naapurit saa taas kärsiä. Ois ollutkin aika noloa kesken luennon alkaa tuulettamaan :D

P.S. Toivottavasti tänään mennään näissä merkeissä jälleen:

P.P.S. Jos joku ei ole vielä virittäytynyt tunnelmaan, niin hanki suomalainen sielu ja hoitoa, koska miten voit olla olematta virittäytynyt?!? suosittelen katsomaan tämän:

.. ja mun ehdoton henkilökohtainen suosikki:

Postauksesta voi jokainen ihan itse päätellä paljonko unta bloggaaja sai viime yönä.

Kommentit

annika (Ei varmistettu)

Rask on kipeenä, no can do. Annetaan jätkille mahollisuus ja täysi kannustus eikä epäillä yhtään!

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä kannustaa voi, vaikka ei jostakin pelaajasta tykkää. Viimeiseen sekuntiin asti täälläkin oli sydäri tulossa, mutta no, ei ollut yllättävä lopputulos sitten kuitenkaan :)

Neely (Ei varmistettu)

Samaa täälläkin kiroillaan järkyttyneenä!
Noh, ekasta erästä selvittiin..
Itte kun selviis viel ilman sitä sydäriä!!!

Sussu (Ei varmistettu)

Mikään ei sieppaa niin paljon kuin se että kisakatsomo on päättäny hävitä pelin ennen kun pelaajat on ollu edes aamujäillä. Mulla ainakin sinivalkonen sydän jaksaa sykkiä siihen asti kun kellosta loppuu aika tai viimenen rankkari on vedetty. Fakta on se, että joka kerta kun kiekko tippuu jäähän, alkaa kokonaan uusi peli. Sillon aiemmilla peleillä saati aiemmilla arvokisoilla ole paskankaan väliä ja ihan kaikki on mahdollista. En mäkään tykkää maksalaatikosta, mutta jos ei muuta syömäkelpoista ruokaa ole tarjolla ni sillon syödään sitä ja luotetaan siihen että nälkä lähtee.

Kaikki me ollaan erilaisia ja suhtaudutaan asioihin erisuuruisella draamalla, mutta voin kertoa että positiivinen asenne ja usko siihen, että kaikki mahdollinen ja mahdoton voi tapahtua tekee pelin katsomisesta paljon mukavampaa niin itselle kuin muillekin.Sillä mopolla ajetaan, joka on ehjä ja ja tarjolla. Lätkä on kuitenkin joukkuelaji, ei yhdenmiehen show.

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti se veska on vaan ainoa osa joukkuelajia, joka on yhden miehen show. Kun veska on voittava ja ottaa kaiken TARVITTAVAN kiinni, kuten Vehanen tai aikanaan joissakin turnauksissa Kipper, tai nyt Rask, valaa se uskoa jengiin. Lehtonen ei vaan ole joukkuetta peliotteillaan ajava maalivahti. Ei oo koskaan ollut maajoukkueessa. Joku siitä olemuksesta puuttuu, joka valaisi jengiin peli-iloa. Vaikka ottikin niitä gamesavereita tänään, niin Karlssonin oli otettavissa, ja jengi meni siltaan sen jälkeen. Joku siinä vaan on, että toiset veskat tekee sen fiiliksen, että kaikki on mahdollista. Luen näihin Rinteen, Raskin, Vehasen ja aikanaan Kiprusoffin. Niittymäenkin jopa. En lue näihin Lehtosta tai Niemeä. Joku siitä vaan puuttuu. MUN MIELESTÄ.

Ja mun mielestä jokaisella on oikeus lähteä peliin vaikka pessimistisesti. Eipähän pety. Realismi ja negatiivisuus eivät ole sama asia. Ja totta kai se jengin henkeen vaikuttaa kun meille välieräpaikan pelannut veska lyödään kaksi tuntia ennen peliä katsomoon. Ei voi mitään, tällasta sattuu. Huomenna pronssi siitä huolimatta, että olympialaisissa ollaan MM-joukkueella, ja paperilla jopa heikolla sellaisella :D

Voi tsiisus (Ei varmistettu)

Oikeesti väität, että se Karlssonin laukaus oli "otettavissa"? Katoitko sä samaa peliä kuin mä? Maskin läpi täydelliseen ylämummoon. Sä soimaat Lehtosta nyt vaan soimaamisen ilosta, aika ikävä asenne.

Anna (Ei varmistettu)

En ollut läheskään ainoa, joka oli sitä mieltä, että kiekko oli täysin otettavissa. Oli siellä aika moni palkattu ammatilainen samaa mieltä :) Ja en todellakaan soimaa, moneen kertaan todennut, että otti gamesavereita, ei vaan tarpeeksi siihen, että tuo joukkue olisi mennyt finaaliin. Ja kyllä, väitän, että Raskin kanssa oltaisiin menty finaaliin. Ei pelkästään torjunnoilla, vaan sillä että joukkue olisi pelannut rohkeammin Rask maalissa. :)

Enfant Terrible

Mua on aina ärsyttänyt asenne "no perhana se oli helppo" ja " se oli otettavissa" jne. Ymmärrän, että sellaista se urheilu on ja ihmiset jotka sitä katsovat niin sitä ne tekevät.

MUTTA silti. Mä pissaisin housuihini kun päälle olisi tulossa neljä ruotsin pelaajaa ja lähtisin varmaan itkien karkuun. Me emme olleet siinä tilanteessa, ja me emme tiedä millainen tilanne oikeasti Lehtosella on. Se, että sie väität että Raskilla oltaisiin menty finaaliin - ei välttämättä. Ruotsi pelasi hyvin, (likaista peliä joo) mutta hyvin. Ei se yksi maalivahti tilanteeseen vaikuta.

Ja älä vedä hernemaissipaprikoita nenuseesi, vaikka nyt sinua tässä vähän ruodinkin. :) peace

Anna (Ei varmistettu)

Sinäpä et olekaan miljoonapalkkainen lätkämolari, jonka ammattia on katsoa, kun ne neljä ruotsalaista on tulossa päin :) Mä olen kirjoittanut postauksen ENNEN peliä, mutta samaa mieltä olen yhä edelleen. Uskon, että Rask olisi pelillään vaikuttanut Suomen muuhun peliin piristävästi ja finaaliin olisi menty :) Hauskaa on muuten se, että minä en saa "ruotia" ja kertoa mielipidettäni siitä, kumpi kahdesta urheilijasta on parempi. Kumpaakaan en ole haukkunut huonoksi. Olen todennut Raskin olevan mun mielestä PAREMPI. Minua kuitenkin saa ruotia ja henkilökohtaisesti parjata. En nyt tarkoita pelkästään sinun kommenttia, vaan näitä kaikkia :) Jännä kuvio...

Enfant Terrible

I got it :)

Hans (Ei varmistettu)

Kyllä se oli se vika ihan hyökkäyksessä. Rask ei varmasti olisi maalia tehny.

-Hans

Anna (Ei varmistettu)

En käsittääkseni niin ennen peliä laittamassani kommentissa muutenkaan pyytänyt? En jaksa vastata tähänkin pitkästi, lue muiden vastaukset ja yritä sieltä löytää mun pointti siitä, miten voittava maalivahti omalla olemuksellaan ja pelillään vaikuttaa myös maalintekoon ;)

Ellu (Ei varmistettu)

Olen kanssasi täysin samaa mieltä Anna! :)

LAVJUUEVERYBODY! (Ei varmistettu)

ÄÄ ÄÄ!

LAVJUUEVERYBODY! (Ei varmistettu)

Miten käy, miten käy.... nyt Suomipoika! !!!

LAVJUUEVERYBODY! (Ei varmistettu)

Miten saadaan tasoitus??

Anna (Ei varmistettu)

Ei saada :/

NN (Ei varmistettu)

perrrr..... jos ei sitä maalia kohta tuu niin!! Mä en kestä, sydäri tässä tulee.

Anna (Ei varmistettu)

:(

Sara (Ei varmistettu)

Nyt hevon kuuseen noi rask ei pelaa jutut. Lehtonen on iha jäätävän hyvä 2 mokke!!

Anna (Ei varmistettu)

No, mä pitäydyn kannassani ja olen eri mieltä. Ei taaskaan ollut voittava maalivahti, ja kainalosta menevä maali ilman maskia (oli se kenen tahansa tekemä) ei ole gamesaver, johon maailman parhaan maalivahdin pitää venyä. Nää voi olla jotain hölmöjä uskomuksia tai henk. koht. fiiliksiä, mutta mulle on päivänselvää kumpi on parempi molari, ja ennen kaikkea kumpi on voittava sellainen. Olisin mieluummin nähnyt Niemen maalissa kuin Lehtosen. Jos veska lähtee hävitystä välierästä haastatteluun niin, että yrittää tukahduttaa hymyä, no sillon ei olla ihan oikeissa kantimissa..

simppa (Ei varmistettu)

Nyt täytyy kysyy, että mitäköhän lähetystä sä oot katsonut kun sun mielestä Karlssonin vedossa ollu maskia? Se oli vielä meijän oma sininen siinä maskina... Ja Lehtonen ollu voittava tällä kaudella ja joutunut yksin kannattelee Dallasin umpipaskaa joukkuetta pystyssä + ja sillä on kokemusta maajoukkueesta. Vuonna 2007 MM kisoissa johdatti Suomen finaaliin ykkösveskana ja valittii all star-kenttään :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei siinä varsinaista maskia ollut. Kaksi suomalaista luisteli eri suuntiin, mutta kyllä siinä näköyhteys kiekkoon oli, eikä tullut jonku muurin takaa. Lehtonen oli hieman liian alhaalla ottamassa, eikä Komarovin kanssa mennyt kemiat yksiin siinä, kuka ottaa minkä väylän :)

Simppa (Ei varmistettu)

Kommenttini pointti oli kuitenkin siinä, että lätkäpostausmääristä huolimatta olit unohtanu sellasen pienen faktan tarkistaa liittyen Lehtosen maajoukkueuraan. Vaikka tämäkin oli mielipidepostaus, kuten kaikessa journalismissä oli se sitten itse postaus tai kommenttiin vastaaminen niin FAKTAT KUNTOON :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä sanoin ettei Lehtonen ole maajoukkueessa voittava maalivahti. Sä vastaat mulle hopealla. Mun käsittääkseni hopea ei ole voitto, eli kulta. Faktat on siis vissiin kunnossa. Mä en ole journalisti, mä bloggaan omalla muistilla ja FIILIKSELLÄ pelaajista. Kai se on sallittua? En nyt oo kai missään vaiheessa sanonu olevani asiantuntija nr. 1 Suomessa lätkäasioista :D minä kerron täällä mun mielipiteitä, en faktoja. Ja tässähän fakta oli kunnossa. Lehtonen ei ole voittava maalivahti ollut maajoukkueessa.

kk (Ei varmistettu)

Kumminkin tuolla ylhäällä väitit, että esim. kipper on voittava maalivahti, niin eihän sekään ole tuonut meille kultaa. Mutta nyt kuitenkin haukut Lehtosen hopeaa, kun ei se kippe esim oo sen parempaan pystyny. En nyt tajua tuota sun Lehtosen haukkumista, kun ei sitä kultaa oo noista sun luettelemista mokeista kuin yksi tuonut. Ja Lehtonen pelasi tänään todella hyvin ja varmasti. Ei Lehtonen sille pysty mitään, ettei Suomi pystynyt hyökkäyspäädyssä niitä maaleja tekemään, vaikka esimerkiksi sitä 5-3 yv tarjottiinkin. Häviön syytä voi hakea muualta kuin Lehtosen tolppien välistä.

Anna (Ei varmistettu)

Mä en ole Lehtosta missään vaiheessa haukkunut. Mä olen kertonut MINUN MIELIPITEENI siitä, että Lehtonen ei minun mielestäni ole paras mahdollinen maalivahti. Kirjoitin myös mielipiteeni Lehtosesta ENNEN peliä, en pelin jälkeen, enkä mielestäni ole syyttänyt Lehtosta tappiosta. Kuitenkin, mä olen sitä mieltä, että psyykkisesti, ei teknisesti, eri tyyppinen maalivahti sopii Suomelle paremmin. Sillon ei tarvitse pelätä vastustajan hyökkäyksiä, vaan hyökätä itse.

Asia loppuunkäsitelty :)

Tiina (Ei varmistettu)

Ihan loistava toi vika kuva!! Sai ainakin täällä mielen koholle häviöstä, tästä on hyvä jatkaa perjantai-iltaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä :) Ei näille voi mitään :)

henssuuu (Ei varmistettu)

Mä oon monesti ollu sun kanssa samaa mieltä, mutta nyt on ihan pakko vaan ihmetellä. Mä tiedän ettei kaikista tyypeistä voi tykätä, enhän mäkään tykkää henkilökohtasesti Mikke Granlundista paskan vertaa ja silti se on erityisen hyvä pelaaja :D
Ja tässä päästään siihen tosiasiaan, että Lehtonen on vaan hemmetin hyvä maalivahti.
Ja ihan pakko on nyt myöskin korjata, että kaksi suomen omaa pelaajaa teki jäätävän maskin Karlssonin maalissa :DD

Huomenna me se pronssi otetaan ku Lehtonen on taas kärppänä maalilla! (:
(tai Rask, aivan sama mulle kumpi mokke pelaa, molempiin luotetaan ihan yhtä paljon!)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla ei taas oo henkilökohtaisesti mitään itse asiassa Lehtosta vastaan, vaan perustan mielipiteeni peliesityksiin, vaikka muuten miellyttävältä kaverilta vaikuttaa :) Muuten oon jo kaiken asiaan sanonut, en jaksa itseäni toistella :/

henssuuu (Ei varmistettu)

Ahaa, okei. Noh, tämä sitten selvä, mä kun luulin, että tässä oli kyse henkilökohtaisesta tykkäämisestä. Hassua ettei mies ole tehnyt vaikutusta, mutta ehket sitten vaan tykkää häen torjumistyylistään tai jotain? Kyllä mäkin osaan sanoa ettei esim. Korpikoski tehnyt muhun läheskään positiivista vaikutusta pelaamisellaan suurimmassa osassa peleistä, vaikka sitä sit nuo ammattilaiset/kommentaattorit kehu :D

Mutta joo, uskon ettei jaksa sataan ja yhteen kertaan käydä näitä asioita läpi, joten jätetään tämä aihe me nyt tällä kertaa tähän! (:

Anna (Ei varmistettu)

Torjumistyylissäkään sikäli ei ole vikaa. Enemmän kyse on siitä, että liian monta kertaa nähnyt liian helppoja ratkaisevissa matseissa, ja jotenkin sellanen tutina -veskari. En osaa sanoa mikä siinä on, mutta ei ole koskaan tullut viilipyttymäistä kuvaa Lehtosesta. Ehkä ne puheet, että NHL-matseissakin on erätauoilla käynyt jännäoksentamassa on jollaki tapaa vaikuttaneet, mutta jotenkin on vaan sellanen kuva veskarista, että ei vaan ole sillä sellaist voittamattomuuden meininkiä, ja sellaista tiiliseinämäisyyttä kuin joissain toisissa :)

Itse olen muuten sitä mieltä, että Korppi taas teki juuri sitä hommaa, missä roolissa onkin, ja suoritti omalla tasollaan. Lehtonenkin mun mielestä suoritti omalla tasollaan. Itse asiassa tää on se ongelma mulle. Molarin pitää venyä, ei riitä, että on omalla tasollaan. Ja jos hävitään, niin ei nyt ainakaan hymyillä tappion jälkeen haastattelussa. En ehkä saa siitä sen pelaamisesta irti intohimoa näkyviin. Ainoa epäonnistuja mun mielestä tossa joukkueessa on kiistatta ollut superflegmaattinen ja täysin turha Jussi Jokinen, muille kyllä plussaa, myös sille Lehtoselle :)

jossu (Ei varmistettu)

Pakko kyllä sanoa, että tätä ottelua - eikä varsinkaan olympiakultaa - maalivahdin takia hävitty. Jääkiekko on joukkuepeli, ja tänään jos Suomen puolustuspeli olisi ollut sillä tasolla millä se voisi olla, olisi tuloskin ollut eri. Ylivoimankin olisi pitänyt olla parempaa voittoon. Arvostusta Lehtoselle, ei ole helppoa olla hänen asemassaan.

Mutta toivottavasti pronssipelissä joukkue tasoisessaan iskussa ja näytetään mistä leijonat on tehty! :)

Anna (Ei varmistettu)

En mielestäni sanonut, että maalivahtipeliin kaaduttiin? Ei olympiavälierässä jatkoon mennä vain yhtä maalia tekemällä, jos kaveri tekee kaksi. Piste. Hyökkäyspäässä helisi. Puolustus musta oli ihan hyvää. Jotenkin koko pelaaminen vaan oli vähän solmussa, ja siitä puuttui se tekemisen ilo. Ja siihen olisin erityisesti kaivannut Raskin / Vehasen kaltaista maalivahtia, joka luo tiimille sen hurmoksen, että tällähän mennään ja mennään loppuun asti :)

Valitettavasti en usko, että USA kaatuu pronssipelissä ainakaan kovin helpolla, mutta toivon kovasti, että olen väärässä :) Tällä jengillä mun mielestä 4- sijoituskin on jo ylisuoritus, eli hats off Leijonille joka tapauksessa! :)

Jenn (Ei varmistettu)

No mun mielestä Leijonat pelas hyvän pelin, joka ei vaan valitettavasti tällä kertaa riittäny. Noita kumpaakaan Ruotsin maalia, ei kyllä MILLÄÄN voi laittaa Lehtosen harteilla. Voittomaalissakin Suomen pelaajat ite blokkas vahingossa maalivahdin näkyvyyden..(ja siltikin se oli about sentistä kiinni, ettei se kiekko jääny sinne Lehtosen hanskaan..) Jos tyyppi saa tietää vasta TUNTI ennen pelin alkua, et joutuu maalin suulle olympiavälierässä Ruotsia vastaan, niin huh huh.. Lehtonen pelas hyvän pelin ja otti monta hienoa pelastusta..tulos voisi olla ihan erilainen, jos Lehtonen ei olis venyny pariin upeeseen torjuntaan. Musta on vaan epäreilua, et moititaan aina Lehtosen suoritusta vaan sen takia, että naama ei miellytä ja kun ei ole "yhtä kuuma kuin Tuukka".

Lohduttavaahan tässä on se, että ei se Ruotsi tuu kultaa voittamaan, USA vie sen mennen tullen..

Anna (Ei varmistettu)

Harmi, ettei USA vaan mennyt finaaliin...

Mä olen kirjoittanut tuon Lehtos -osan ENNEN peliä. Pitäydyn kuitenkin siinä mielipiteessä. Uskon, että Raskin pelaaminen olisi psyykannut Suomea erilaiseen peliin muutenkin. Toinen oli otettavissa. Ei veskarin maali, mutta otettavissa kuitenkin. Kävi se kiekko pari kertaa tolpassakin. Mun mielestä Rask ei todellakaan ole viehättävä ulkoisesti, näyttää semisti vampyyriltä ja ulkonäöllisesti Lehtonen mun silmissäni pesee Raskilla lattiaa. Se ei todellakaan vaikuta siihen. Mun mielestä hänen pelaamisensa vaan nyt sattuu olemaan parempaa. Ihan samalla tapaa kun mun mielestä Barcelona on parempi ku Real ja HIFK parempi ku Jokerit :) Mielipide-asioita, joihin jokaisella, myös bloggaajalla, lienee oikeus :)

Ahahah, siis niin paljon olen lukenut ja kuullut näitä juttuja tästä USA:n maagisesta dream teamista, joka voittaa kaikki ja kaiken tuosta noin vain. Taitaa tämä pronssipeli nyt todistaa että ihan MITÄ VAAN voi tapahtua jääkiekossa, oli joukkue ns paperilla millainen hyvänsä.

Ja Anna, kiva että jaksat rohkeasti kirjoittaa jääkiekosta, ja miksi et kirjoittaisi kun se on sinulle lähellä sydäntä ollut jo vuosia. En tajua miksi se pitää heti lytätä pätemiseksi ja miksi lie, saa kai kaikilla asiasta olla mielipide ja sanottavaa, eri asia on sitten kuinka moni sen uskaltaisi julkisesti kirjoittaa näin monille. Ihan oikea ratkaisu ette julkaise enää yhtäkään negatiivista kommenttia asian tiimoilta. En tajua miksi jääkiekko, jonka pitäisi olla se hauska, hieno, suomalaisia yhdistävä ja innostava laji, herättää ihmisissä tälläistä raivoa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja niin se kai on, mutta en mä silti hyväksy tuollaista henkilökohtaisuuksiin menevää hyökkäilyä toisen kimppuun. Ikävät käytöstavat pitää laittaa ruotuun, vaikka olisikin aiheena sellainen asia, mikä innostaa tai raivostuttaa.

larssi (Ei varmistettu)

Voeh! en kyllä veskarin harteille missään nimessä laittais tota häviötä vaan kyllä oli kentällä enemmänki tänään ongelma, erityisesti yvllä... puoltoista minuuttia viidellä kolmee vastaan ois kyllä maali saanu heilahtaa! mut eipä auta itku ennää :)

Anna (Ei varmistettu)

Pelin jälkeen on pikkasen eri sanoa, kuin kommentoida asiaa ENNEN peliä :) Mä olen kirjoittanut tuon postauksen kokonaisuudessaan ennen peliä :) Ja mä sanoisin, että koko joukkue oli astetta flegumpi tänään, Selännekin totesi, ettei saatu sitä skabojen parasta peliä tähän. Ja mun pointti on nimenomaan se, että sen päälläänseisovan voittavan maalivahdin kanssa sellainen hurmos olisi ollut mahdollista saavuttaa, jolla hyökkäyspään pelaaminenkin olisi auennut :)

Petri (Ei varmistettu)

Jos koitat näillä puheilla tehdä jonkinlaista vaikutusta meihin miespuolisiin henkilöihin, epäonnistut siinä pahemman kerran. Tyttöystäväni näytti minulle nämä tekstit joita olet viime aikoina kirjoittanut jääkiekkoon liittyen.

Lehtonen on tällä hetkellä suomen maalivahtien parhaimmistoa Raskin kanssa, ja saamme olla ylpeitä millainen taso meillä täällä Suomessa on. Lehtonen ei todellakaan pelannut huonoa peliä Ruotsia vastaan. Ei se peli koskaan yhden miehen harteilla roiku. Vaikka Rask olisikin ollut maalissa ei se olisi parantanut Suomen hyökkäys peliä lainkaan.

Kokeilehan itse ensin jääkiekko maalivahdin uraa ennen kuin alat leikkimään asiantuntijaa. Muutenkin se sun joukkue tais tippua jo tuolla puoliväli erissä;)

Ps. Kyllä kiitos minä voin oikein hyvin, enkä koita purkaa pahaa oloani sinuun:)

Pirre (Ei varmistettu)

Hei vaan! Mie nyt aattelin kommentoida tähän ku kaikki muutki =D Ekaks semmosta taustatietoa et mulla ei todellakaa oo minkäänlaista jääkiekko-tietämystä niinku esim. sulla on ja oon seuraillu vaan nuo suomen pelit nyt ja muutaman muunki. Mut silti voisin sanoa tän päivän pelistä et mun mielestä se ei todellakaa ollu moken vika et hävittii.. Jos katto Selänteen peliä nii se ei ollu läheskää sitä mitä se ois voinu olla.. Ja jos pojat ei kahen miehen ylivoimalla saa tehtyä maalia nii kyllä siinä nyt joku mättää ja se ei oo se mokke. Muutenki siinä oli niitä turhanpäiväsiä kiekkojenmenetyksiä aivan liikaa.. Enkä todellakaa sano tätä pahalla enkä arvostele sua siitä et oot tuota mieltä ku kaikki saa olla mitä mieltä haluaa. Oisin mieki halunnu nähä Raskin siellä.. Eipä mulla muuta :) Toivotaa nyt et voitettas pronssia!

Anna (Ei varmistettu)

Mä en jaksa vastata tähän sen pidemmin, kun kaikki samat asiat oon muissakin kommenteissa jo vastannut, luepa sieltä :)

suomalainen (Ei varmistettu)

lopet tollane turha päteminen oikeesti, vitun tyhmä ämmä.

jamivaa (Ei varmistettu) http://deleted

samaa mieltä!

Anna (Ei varmistettu)

Ahahhaha, lol. Söpöä, että olet itse jättänyt tuon ensimmäisen ahh-niin-älykkään -kommenttisi, ja sitten heti perään, ennen kuin edellinen on edes julkaistu, käynyt laittamassa sama ihminen "tukevan" kommentin :D Mees nyt sinne keskustelupalstoille huutelee näitä, ei ihan blogeissa mee läpi :D Sun "sähkäpostit" muuten kerto kaiken sun iästä... "perkele.pissa@hotmail.com" ja "paska.kakka@hotmail.com". Really?! Et mitään lapsellisempaa enää keksinyt? :D En kestä, aiheutit kyllä illan kovimman naurun, kiitos kovasti <3

Iina (Ei varmistettu)

Hahaha apua tää sai mutki naureskeleen täällä!! :D:D

Anna (Ei varmistettu)

Ainoo syy miks julkasin ne :D

NN (Ei varmistettu)

Vitun tyhmä ämmä? Jos kommentoija itse edustaisi fiksuutta, ei hän olisi edes kirjoittanut tuollaista kommenttia. Jo toisen, tuntemattoman ihmisen, haukkuminen vitun tyhmäksi ämmäksi kertoo kaiken omasta älykkyydestä. Voi voi, on se vaikeeta joillekin, kun nainen kertoo oman MIELIPITEENSÄ jääkiekkoon liittyen. Toivottavasti sinä fiksu kommentoija ymmärrät ensi kerralla pätemisen ja mielipiteen kirjoittamisen eron, kannattaa ainakin yrittää opetella ennen kuin tulet nolaamaan itsesi :)

Pages

Kommentoi