Syks.. kevään värejä

Mungolife

Hiphei hellurei, uusi viikko uudet kujeet. Oon aina ihmetellyt, miten vanhemmat ihmiset huokailee, että onpas aika mennyt nopeesti ja että voi voi, minne nämä päivät menee. 27 vuotta ja 8 kuukautta ikää ja voin todeta, että meikäläinen on nyt siinä iässä, että olen yksi tämän lauseen hokijoita. Mut ihan oikeesti, mun mielestä uuden vuoden aatto oli ihan pari viikkoa sitten ja sain melkein sätkyn äsken kun tajusin, että kohta on jo toukokuu, ja tästä vuodesta on vaan lentänyt ohi yksi kolmasosa. Jos vuodet menee tätä vauhtia, niin ei mene kuin about sekunteja, niin sitä on jo vanha ja raihnainen. A pu va. Voin ihan käsi sydämellä sanoa, että tää vuosi on mennyt nopeemmin kuin yksikään toinen, ja se ihan vähän ahdistaa.

Mut jos jotain positiivista hakee, niin ainakin kevät on ihan kunnolla täällä ja on ihan älyttömän ihanaa, että voin kirjoittaa tätä parvekkeen lepotuolista käsin, ja että aamulla kun avaa ulko-oven ennen aamuseitsemää, silmiä joutuu siristelemään kovalta auringonpaisteelta. Ihanaa!

Avasin nyt taas tuon Tokio-kuvakirjaston ja vuorossa olisi tällainen syksyisissä väreissä oleva kevät-asu matkaltamme :) Tuli muuten noita kuvia selaillessa mieleen, että on tullut viime aikoina räpsittyä miehestäkin melko lailla kuvia, ja tuo on jopa kiinnostunut jonkin verran bloggaamisesta. Ollaan tässä pohdiskeltu just, josko mies perustaisi oman blogin, joka ei välttämättä päivittyisi yhtä tiuhaan, mutta olisi varmaan aika lailla miehen tyylijuttuja ja ajatuksia, ja varmaan sitten kesän tullen remppajuttuja jonkin verran. Oman blogini aihealue leviää hieman liikaa, ja sitä paitsi miehellä on hauska tapa ilmaista itseään, joten miksi ei sitten kirjoittelisi omia juttujaan. Ollaan ennenkin väläytelty blogi-ideaa miehen omille jutuille, mutta tuntuu, että miesten blogeille on aika vähän kysyntää. Naisia tuollainen tuskin kiinnostaa, mutta kyllähän mun lukijoiden joukossa on paljon naimisissa olevia ja seurustelevia mimmejä. Onko teillä mielipiteitä asiaan? 

No anyway, palatakseni tähän asuun, niin jotenkin itse tykkäilen tosi paljon kaikista maanläheisistä väreistä yhdistettynä toisiinsa. Ja rakastan siinä tuota mun Mulberryn kaulahuivia, joka jotenkin sitoo kaikki värit aina yhteen. Toki tässä hieman nyt riitelee nuo oranssihtavat saappaat takin värin kanssa, mutta silti tykkään kovasti asun värimaailmasta.

COS mekko
Emilio Pucci saappaat
Louis Vuitton Pochette Metis laukku
Mango nahkatakki
Mulberry huivi
Celine Tilda aurinkolasit

Mitäs tykkätte asusta? Jeij or neij? 

Kommentit

Veera (Ei varmistettu)

Pienelle lukijajoukolle kirjoitteluhan on mielettömän kivaa, sellasta bloggaamista ennen vanhaan! Eiköhän sinne kuitenkin joku eksy katselemaan eli ei muuta kun tuumasta toimeen :)

tiian (Ei varmistettu)

Voisin kuvitella, että miehesi blogille löytyis lukijoita. :) but im human not a sandwish-blogin Iinan mieshän kirjoitteli vähän aikaa blogia ja ymmärtääkseni lukijoita riitti. Ja erityisesti jos blogissa olisi remppajuttuja ym, niin osaisin kuvitella oman mieheni eksyvän blogin lukijaksi. :D eli ei muuta kuin blogia pystyyn. ;p

Jasmin (Ei varmistettu)

Minä voisin lukea miehen pitämää blogia. Remontti jutut ovat mukavaa luettavaa :)

Heidi (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi paljonkin lukea miehesi blogia. Uskon, että monia muitakin lukijoitasi, koska kai nyt noin mielenkiintoisella mimmillä on vähintäänkin yhtä kiinnostava poikaystävä?:D

Ja asu on upea! Harmaan ja ruskean väriyhdistelmä on aina ollut minulle pieni kysymysmerkki, mutta todistat asullasi epäilykseni vääriksi. Onko noissa kengissä joku vetskari vai joutuuko ne tosiaan nyörittämään kiinni? No, kauneden takia pitää nähdä vaivaa:)

Haveaniceday

Peukku miehesi blogille ja todellakin peukku asulle. Itsekin tykkään murretuista sävyistä kovasti.

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi/

Super ihana asukokonaisuus! <3 ja odotan innolla miehesi kirjoituksia/blogia! Tuli muuten mieleen että onko viimevuoden asuista tehty jo se yhteenveto / valittu lukijoiden suosikki ja sinun suosikki? Jos on niin minulta mennyt ihan ohi :D

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Oh I love it! I'm such a huge fan of your scarf and your boots. (Even when I like the black ones more :P) and who cares about autumn colors in spring? haha no one!
You look great Anna, as always. x

IraCassandra (Ei varmistettu)

Ihana asu! :) Mä niin yhdyn tohon ajan kulun ihmettelyyn, musta tuntuu etten muuta nykyään teekään :D Nyt kun kevät ja kesä tulee voisi aika mun puolesta vähän hidastaa tahtiaan!

E/Design with Usability (Ei varmistettu) http://designwithusability.blogspot.fi

Ihana asu! Piti tulla kommentoimaan, että mun mielestä saappaat sopii hyvin tähän asuun ja jopa takkiin, koska takki on nappaa ja saappaat mokkaa niin ainakaan mun silmä ei halua väkisin matchata niitä. Jotenkin ainoa mikä mua jostain syystä häiritsee on että laukun LV-kuvio on erivärinen kuin takki. Outo minä :D
-E

Lotta (Ei varmistettu)

Oot ihan oikeessa tossa, että blogeille ei tunnu olevan niin paljon "kysyntää", mutta omalta osin voin sanoa, että jos kirjoitustyyli on hauska ja mukaansatempaava, niin lukee sitä mielellään yhtä blogia lisää ^_^
Tosi kiva asu myös, tykkäilen kovasti sun tavasta yhdistellä noita ylipolvensaappaita!

Mixed

Mä oisin ainakin aivan varma lukija blogille, jossa on remppajuttuja! :) Vaikka nyt ei oo omaa projektia meneillään, niin oon mm. organisoinut meidän kämpän seinäpintarempan muutama vuosi sitten, rakentanut parvekesohvan, pari sohvapöytää ja rakastan koota Ikean kalusteita... Ja haaveilen jatkuvasti vanhan talon tai asunnon ostamisesta ja sen remontoimisesta <3 Eli ei muuta kuin blogia pystyyn poikakaverille, remppajutut lukisin mä ja asukuvat näyttäisin poikkikselle :D

Kia (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Ja isot peukut miehen blogille, mun poikkis ainakin lukisi sitä :)

Riia (Ei varmistettu)

Mä oisin ainakin kiinnostunut itsekin lukemaan miehesi blogia (vaikka oonki parikymppinen nainen/tyttö) ja uskon et tosiaan myös monet muut sun naislukijatkin :) vastauspostauksissa sun poikaystävä ainakin vaikutti nimittäin tosi hauskalta! Eli iso peukku tälle blogi-idealle!

Katja (Ei varmistettu)

Onpa kauniin värinen mekko.

heidi (Ei varmistettu)

Hehkut kuin oisit raskaana ;)

Sanna (Ei varmistettu)

Raskautta täälläkin epäillään!

Anna (Ei varmistettu)

Olen jo aiemmin kirjoittanut kuinka tyhminä pidän ihmisiä, jotka kommentoivat toisten mahdollisia raskauksia.

En ole raskaana, enkä myöskään niin asiaton muita kohtaan, että kehtaisin moista koskaan muutenkaan kysyä.

Oli tämä hyvällä tai pahalla, niin suosittelen lukemaan: http://www.rantapallo.fi/mungolife/2015/11/10/ystavallinen-pyynto/

Sanna (Ei varmistettu)

Pidät siis minua tyhmänä? No mutta hei kiitos! Tulipa tästäkin oikein hyvä mieli. Mä en juur koskaan päästä tuollaista suustani mutta nyt on vain sellainen tunne että voisit olla. Se olisi aivan ihana asia! Itse kovasti haluaisin vauvan joten varmasti sitten kuvittelen näkeväni raskaana olevia ihmisiä joka puolella. Anteeksi vaan että kommentoin.

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä, pidän raskaudesta kyseleviä tai onnittelevia äärimmäisen tyhminä, koska sellaisilta ihmisiltä puuttuu tahdikkuus ja sosiaalinen tilannetaju.
Oli syysi mikä tahansa, ja oli reaktiosi siihen ihana tai ei, se on minun äärimmäisen henkilökohtainen asia, joka ei kuulu kellekään tuntemattomalle, ennen kuin minä siitä koen oikeaksi kertoa. Ja minä en ole raskaana, ei niin, että se sinulle millään lailla kuuluisi.

Olen pahoillani jos olen tyly, mutta tästä asiasta olen selkeästi mielipiteeni ilmaissut enemmän kuin kerran. Jos haluaa vielä sen jälkeen käyttäytyä tahdittomasti ja loukkaavasti, on se jo omaa typeryyttä.

Anna (Ei varmistettu)

Olen jo aiemmin kirjoittanut kuinka tyhminä pidän ihmisiä, jotka kommentoivat toisten mahdollisia raskauksia.

En ole raskaana, enkä myöskään niin asiaton muita kohtaan, että kehtaisin moista koskaan muutenkaan kysyä.

Oli tämä hyvällä tai pahalla, niin suosittelen lukemaan: http://www.rantapallo.fi/mungolife/2015/11/10/ystavallinen-pyynto/

Beryll (Ei varmistettu)

Saako Onnitella?

Anna (Ei varmistettu)

Ai kivasta asusta? Toki :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ehdottomasti blogi vaan pystyyn, mä ainakin lukisin! :)

Hulijo (Ei varmistettu)

Eikä!!! Ois ihan MAHTAVAA jos sun mies perustais blogin!! Lupaa kertoa täällä heti jos niin käy :)

Katriina (Ei varmistettu)

Ai että pisti kiukuttamaan noi raskauskommentit!! On porukalla otsaa...
Mitä asuun tulee niin siinä on mun mieleen ehkä vähän liikaa meneillään. Noi saappaat on niin näyttävät et ne vaatii mun mielestä kaverikseen ihan kokomustan asun ettei tuu sellanen täti Moonika -look Muussa tapauksessa kyllä tykkään!
Ja miehen blogia voisin myös mä seurailla

marix
Mari style - oho

Mä en jotenkin osaa harmaan ja ruskean yhdistämistä samassa asussa. Oon yrittänyt, mutta ei se vaan ikinä näytä silmääni oikealta. Jos tässä asussa sun mekko olisi sinisempi, se toimisi mun päässä paremmin :)

Kommentoi