Syks.. kevään värejä

syksynvareja (1 of 1)

Hiphei hellurei, uusi viikko uudet kujeet. Oon aina ihmetellyt, miten vanhemmat ihmiset huokailee, että onpas aika mennyt nopeesti ja että voi voi, minne nämä päivät menee. 27 vuotta ja 8 kuukautta ikää ja voin todeta, että meikäläinen on nyt siinä iässä, että olen yksi tämän lauseen hokijoita. Mut ihan oikeesti, mun mielestä uuden vuoden aatto oli ihan pari viikkoa sitten ja sain melkein sätkyn äsken kun tajusin, että kohta on jo toukokuu, ja tästä vuodesta on vaan lentänyt ohi yksi kolmasosa. Jos vuodet menee tätä vauhtia, niin ei mene kuin about sekunteja, niin sitä on jo vanha ja raihnainen. A pu va. Voin ihan käsi sydämellä sanoa, että tää vuosi on mennyt nopeemmin kuin yksikään toinen, ja se ihan vähän ahdistaa.

Mut jos jotain positiivista hakee, niin ainakin kevät on ihan kunnolla täällä ja on ihan älyttömän ihanaa, että voin kirjoittaa tätä parvekkeen lepotuolista käsin, ja että aamulla kun avaa ulko-oven ennen aamuseitsemää, silmiä joutuu siristelemään kovalta auringonpaisteelta. Ihanaa!

syksynvareja (5 of 16)

syksynvareja (13 of 16)

syksynvareja (4 of 16)

syksynvareja (7 of 16)

syksynvareja (2 of 16)

syksynvareja (16 of 16)

Avasin nyt taas tuon Tokio-kuvakirjaston ja vuorossa olisi tällainen syksyisissä väreissä oleva kevät-asu matkaltamme 🙂 Tuli muuten noita kuvia selaillessa mieleen, että on tullut viime aikoina räpsittyä miehestäkin melko lailla kuvia, ja tuo on jopa kiinnostunut jonkin verran bloggaamisesta. Ollaan tässä pohdiskeltu just, josko mies perustaisi oman blogin, joka ei välttämättä päivittyisi yhtä tiuhaan, mutta olisi varmaan aika lailla miehen tyylijuttuja ja ajatuksia, ja varmaan sitten kesän tullen remppajuttuja jonkin verran. Oman blogini aihealue leviää hieman liikaa, ja sitä paitsi miehellä on hauska tapa ilmaista itseään, joten miksi ei sitten kirjoittelisi omia juttujaan. Ollaan ennenkin väläytelty blogi-ideaa miehen omille jutuille, mutta tuntuu, että miesten blogeille on aika vähän kysyntää. Naisia tuollainen tuskin kiinnostaa, mutta kyllähän mun lukijoiden joukossa on paljon naimisissa olevia ja seurustelevia mimmejä. Onko teillä mielipiteitä asiaan? 

No anyway, palatakseni tähän asuun, niin jotenkin itse tykkäilen tosi paljon kaikista maanläheisistä väreistä yhdistettynä toisiinsa. Ja rakastan siinä tuota mun Mulberryn kaulahuivia, joka jotenkin sitoo kaikki värit aina yhteen. Toki tässä hieman nyt riitelee nuo oranssihtavat saappaat takin värin kanssa, mutta silti tykkään kovasti asun värimaailmasta.

syksynvareja (8 of 16)

syksynvareja (6 of 16)

syksynvareja (15 of 16)

syksynvareja (14 of 16)

syksynvareja (12 of 16)

syksynvareja (10 of 16)

COS mekko
Emilio Pucci saappaat
Louis Vuitton Pochette Metis laukku
Mango nahkatakki
Mulberry huivi
Celine Tilda aurinkolasit

syksynvareja (3 of 16)

Mitäs tykkätte asusta? Jeij or neij? 

Kommentit (26)
  1. Pienelle lukijajoukolle kirjoitteluhan on mielettömän kivaa, sellasta bloggaamista ennen vanhaan! Eiköhän sinne kuitenkin joku eksy katselemaan eli ei muuta kun tuumasta toimeen 🙂

  2. Voisin kuvitella, että miehesi blogille löytyis lukijoita. 🙂 but im human not a sandwish-blogin Iinan mieshän kirjoitteli vähän aikaa blogia ja ymmärtääkseni lukijoita riitti. Ja erityisesti jos blogissa olisi remppajuttuja ym, niin osaisin kuvitella oman mieheni eksyvän blogin lukijaksi. 😀 eli ei muuta kuin blogia pystyyn. ;p

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *