SYNTTÄRIHULINAT JATKUU!

Mungolife

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Jatketaan synttärijuhlintaa vielä arvonnan ja alennuskoodin verran, nimittäin tällä kertaa olisi luvassa hyvin kokonaisvaltainen kauneuspaketti MayBeautylta! Olen kirjoitellut MayBeautyn tuotteista jo aika pitkään ja tykkään hirveesti heidän tuotteista, niin naamioista kuin myös hiustuotteista. Tällä kertaa arvottavana onkin ihan mieletön kombinaatio MayBeautylta!

Arvottavana on Face Kit sekä shampoo ja hoitoaine.

Tuotepaketissa on siis 4 kpl Face Geliä, josta olen kirjoittanut näin: 

Tää on ihan huikee kuollutta ihosolukkoa poistava geeli, jonka pakkaan mukaan reissuille. Sen kanssa ei mene kuin pari minuuttia kasvojen pesun yhteydessä, mutta nukkumaan käydessä olo on kuin uudella. On niin puhtaan ja kuulaan tuntuinen iho. Face Gelillä siis pyöritellään koko kasvojen iho, joka aiheuttaa sen, että kuollut ihosolukko poistuu ja sen ihan oikeesti näkee kunnolla. Iho jää todella puhdistetun ja hyvinvoivan näköseks. Pieni pakkauskoko mahdollistaa, että sitä voi käyttää missä tahansa helposti ja vaivatta. 

MayBeautylta tuotetta kuvaillaan näin: "The Incredible Face Gel syväpuhdistaa ihosi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa jättäen ihosi puhtaammaksi ja raikkaammaksi kuin ennen. Käytä säännöllisesti nauttiaksesi puhtaasta ihosta."

4 kpl Pore Maskia, josta olen kirjoittanut näin: 

Ihana ihohuokosia supistava kasvonaamio, ja jotenkin tämä mielestäni toi tietynlaista kirkkautta iholle, vaikka onkin puhdistava tuote! Toinen ehdottoman positiivinen puoli on mielestäni tuotteen edullisuus, joka kyllä on merkittävä asia kun miettiin tämänkin hinta-laatu suhdetta! 

Ja näin sanoo MayBeauty: "The Incredible Pore Mask on herkullinen mutanaamio, joka syväpuhdistaa ihohuokosesi ylimääräisestä öljyisyydestä ja talista, samalla supistaen laajentuneet ihohuokoset. Nauti käytön jälkeen puhtaasta, kirkkaasta ihosta!"

4 kpl mun alltime suosikkia, tuota ahh-niin-kivuliasta, mutta täydellisen kirkastavaa mustaa Incredible Face Maskia.

Tuote auttaa niin ihon kosteuttamiseen kuin myös sellaisen “hehkun” palauttamiseen. Kasvot tuntuu aivan ihanalla naamion poiston jälkeen! Pehmeät ja sileät! Ja selkeästi ihon epäpuhtauksia on heti vähemmän, iho on kuultavampi ja mustapäitä tai kuollutta ihosolukkoa on lähtenyt aika reippaasti. Itse asiassa toi kuivunut naamio on tosi ällön näköinen, kun siinä on niin selkeästi nähtävillä kaikkea sitä, mikä irtoaa naamion mukana.

Näin sanoo MayBeauty: "The Incredible Face Mask poistaa kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä sekä ylimääräistä öljyisyyttä tehden ihostasi huomattavasti puhtaamman vain yhdellä hoitokerralla. Huomaat miten pehmeältä ja tasaiselta ihosi tuntuu käytön jälkeen."

Lisäksi pakettiin kuuluu Moroccan Miracle shampoo ja hoitoaine, jotka on aivan ihanan tuoksuisia ja jättää hiukset upean sileiksi.

Täytyy sanoa, että tykkään todella. Ensinnäkin on sanottava iso plussa siitä, että mulla on hiukset pysyny hyvin sähköistymättä. Keratiinia ja argan oilia sisältävät shampoo ja hoitoaine ei liiskaa hiuksia sellaiseksi limaiseksi ja lähmäiseksi, toisin kuin monet muut pesutuotteet, jotka pitävät hiukset sileinä ja sähköttöminä.

Näin sanoo MayBeauty: "Shampoo puhdistaa hiuksesi hellästi, mutta tehokkaasti, ja The Moroccan Miracle Hoitoaine tekee hiuksistasi helpommat käsitellä. Yhdessä tuotteet muuntavat kuivat ja elottomat hiuksesi pehmeiksi, sileiksi ja helpoiksi muotoilla."

Mungolifen seuraajat saavat tutun -30% koodin kaikista MayBeautyn tuotteista koodilla bday30 ja arvonnan lisäksi 30 ensimmäistä saa lahjanäytteitä tilaukseen (näytteiden saajat saavat sähköpostiviestin MayBeautylta, ja tietävät näin olleen yksi kolmestakymmenestä ensimmäisestä :).

Klikkaa tästä ostoksille! Koodi umpeutuu 28.9. 

Joko te olette tutustuneet MayBeautyn tuotteisiin? Jos olette, niin mitä olette tykänneet? Ja jos ette ole tutustuneet, niin mikä on kaikista kiinnostavin tuote?

Kertokaa vastaus tähän, niin osallistutte arvontaan (arvo 74 €). Arvonta päättyy 3.9. klo 23.59!

Kommentit

MinnaSie (Ei varmistettu)

Oon testannut näitä kaikkia naamioita, shampoota ja hoitsikkaa en. Tykkään tuotteista ja pitäs kyllä ottaa säännölliseen käyttöön. :)

Scarlett'O (Ei varmistettu)

En ole vielä tutustunut, mutta kiinnostaisi tutustua ja varsinkin incredible face maskiin!

Katimaro (Ei varmistettu)

En ole vielä tutustunut, mutta erityisesti tuo incredible face mask kiinnostaisi!

LauraeeM (Ei varmistettu)

Face gel on ehdottomasti kiinnostavin tuote! Mitään näistä en ole koskaan kokeillut.

Jepaa (Ei varmistettu)

Shampoo ja hoitoaine olivat ihan täydellisiä, melko tyyriitä vaan normi hinnaltaan :S

jannna (Ei varmistettu)

Vasta nyt kuulen ensimmäistä kertaa tästä merkistä. Mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Erityisesti Face gel kuulostaa ihanalle ja kutsuvalle.

SaanaV (Ei varmistettu)

Moikka, mä oon koklannut sun suosituksien jälkeen hiusnaamiota ja hiusöljyä. Kummatkin olleet hyviä!
Mua kiinnostaa erityisesti shampoo&hoitsikka ja myös toi kivualias naamamaski, en ole sitä vielä uskaltanut kokeilla :)

Hennao (Ei varmistettu)

En ole tutustunut,mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. eniten haluaisin testata tuota kirkastavaa mustaa naamiota T. kaksostyttöjen mama

Pesukarhukissa (Ei varmistettu)

Sinun suosituksestasi kokeilin tota mustaa maskia ja pore maskia, ja erityisesti jälkimmäiseen tykästyin älyttömästi :) Muitakin tuotteita pitäisi kokeilla.

Jonnz (Ei varmistettu)

En ole kokeillut, vaikka on jo pitkään pitänyt! Eniten kiinnostaaa Incredible Face Maski

Tuulia.H (Ei varmistettu)

En ole kokeillut aiemmin, mutta eniten kiinnostaisi kokeilla kaikkia maskeja!

meerimirella (Ei varmistettu)

En ole viel testannu mitään mutta pore mask kiinnostaa eniten!

karoliinah (Ei varmistettu)

Oon kokeillu noita kasvonaamioita/ kuorintoja ja tykänny kyllä älyttömän paljon niin pakkausten riittosuudesta ku koostumuksestakin ja erityisesti lopputuloksesta. Seuraavaks kiinnostais kyllä kokeilla myös hiustuotteita!

Eemmsse (Ei varmistettu)

Tuo musta tuskanaamio eli incredible face mask kiinnostais kyllä!

Suvitar (Ei varmistettu)

Tuo ah niin kivulias mutta super tehokas incredible maski on yks lemppareista vaikka sen käyttö vaatiikin aina pientä psyykkausta. Ois kiva päästä kokeilemaan myös noita muita tuotteita!

Pijatsu (Ei varmistettu)

Musta naamio on tuttu ja paras peel off-naamio mitä oon testannut. Oikeesti näkee tulokset kun on tätä käyttänyt. Tykkään käyttää edellisenä iltana jos on jotain menoa ja haluaa näyttää hyvältä. Tää tekee ihosta sellasen että meikki levittyy superhyvin seuraavana päivänä.

heloisa (Ei varmistettu)

The incredible face mask on kyllä truly incredible, varsinkin saunan jälkeen lähtee ihanasti epäpuhtaudet iholta :) Seuraavaksi kiinnostaisi kokeilla tota face geliä.

JanicaR (Ei varmistettu)

Kiinnostavinhan on tietty toi pois revittävä kauhistus, hyvänä kakkosena kuolleen ihosolukon poistava. Aina kun nää vilahtaa blogissa tulee entistä suurempi tarve päästä vielä joskus näitä kokeilemaan. :D

TeijaK (Ei varmistettu)

En ole vielä itse testannut, mutta olen kuullut paljon kehuja tuotteista!

kissanen (Ei varmistettu)

En ole tutustunut vielä. Face mask kuulostaa ja näyttää mielenkiintoiselta.

Pauliina.O (Ei varmistettu)

Juuri aioin tilata "kauttasi" ensimmäistä kertaa Mayn tuotteita! :) Tuo Face Gel eritysesti kiinnostaa, mutta aion testata myös naamioita!

Anskuli128 (Ei varmistettu)

En ole vielä kokeillut mutta shampoo ja face gel erityisesti kiinnostaa! Toivottavasti ne tätä kautta saisin kokeiluun

*Annimiina* (Ei varmistettu)

Incredible face maskia olen testannut ja tykkäsin kovasti, mutta koko setin testaus kiinnostaisi :)

Veeruli (Ei varmistettu)

En ole testannut, mutta ehdottomasti pitäisi. Erityisesti noista kasvotuotteista olen kuullut kehuja, joten ne kiinnostaa.

Nnnni (Ei varmistettu)

Erityisesti kiinnostaa nuo kaikki kasvonaamiot, mutta hinnan takia jääny vielä kokeilematta :) plus ehkä noita vanhoja purkkeja pitäis käyttää ensin alta pois

Annes (Ei varmistettu)

En oo koskaan kokeillu heidän tuotteitaan ja ne on tulleet tutuksi vasta blogisi kautta. Tuo face gel olisi kaikista kiinnostavin!

Annsu (Ei varmistettu)

En oo kokeillut, kiinnostaa erityisesti toi mustapäitä poistava naamio!

Sanna Pelli (Ei varmistettu)

En ole vielä kokeillut mitään heidän tuotteita, korkea hinta ehkä vähän hillinnyt ostoksille lähtöä.. eniten kiinnostaa shampoo ja hoitoaine :)

Tuija4 (Ei varmistettu)

En ole vielä kokeillut tuotteita, mutta Incredible face mask kiinnostaisi näistä tuotteista eniten :).

LiisiR (Ei varmistettu)

Tota mustaa maskia oon kokeillu ja se oli ihan super joten ois kiva kokeilla myös muita tuotteita:)

Lode (Ei varmistettu)

Olen jo pitkään etsinyt syväpuhdistavaa naamiota, joten siksi Pore Mask kiinnostaa eniten. Incredible Face Mask vaikuttaa hurjalle, mutta ilmeisesti sillä saa heti näkyviä tuloksia aikaan. Olen törmännyt MayBeautyn tuotteisiin ennenkin somessa, mutta en ole vielä päässyt niitä itse kokeilemaan.

Satzyy (Ei varmistettu)

Olen testannut naamiota, ja tykkäsin. Mieli tekisi kokeilla muitakin tuotteita :)

Noora (Ei varmistettu)

Olen kokeillut tuota incredible face maskia ja miracle oil-hiusöljyä. Molemmista olen tykännyt.

Jeccu (Ei varmistettu)

Ei ole tuttuja mut mieluusti tutustuisin! Etenkin hoitoaine kiinnostaa.

Jenniida (Ei varmistettu)

En ole aiemmin koittanut tuotteita, mutta kovasti kyllä jo aikaisemnin kun niistä oot postaillut niin on kiinnostanut :) Eniten kiinnostaa tuo incredible face mask. Tässä äitiyslomalla ihonhoito on päässyt hiukan unohtumaan niin nyt todellakin kaipaisin tehohoitoa :D

Hilavitku (Ei varmistettu)

En ole kokeillut, naamiot kiinnostavat eniten.

Chuuko (Ei varmistettu)

Olen testannut Incredible face maskia sun suosituksesra. Tehokas on! Kivulias, mutta tehokas.

Pauliina.K (Ei varmistettu)

Musta naamio kuulostaa kiinnostavalta ja sitä on paljon kehuttu !

Suvili (Ei varmistettu)

Oon testannut mustaa naamiota ja toimii!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Rakastan kasvonaamioita! Ne tuo ihanaa hemmottelun tuntua arkeen :) Mutta tätä sarjaa en ole vielä kokeillut joten Incredible face mask kiinnostaa kovasti.

Huiska (Ei varmistettu)

Maybeautyn hiusöljy on ahkerassa käytössä, ja taitaa muuten olla tämän blogin suosituksen perusteella ostettu! Ihanan tuoksuinen, tehokas ja riittoisa.
Parhailaan käynnissä olevan oman hiusvärinkasvatus-projektin myötä erityisesti nuo shampoo ja hoitoaine kiinnostavat, mutta ihonhoitotuotteillekin olisi toki käyttöä :)

Satuj (Ei varmistettu)

Poremaskia olen kokeillut kerran, huipputuote :)

Ansku1111111 (Ei varmistettu)

En ole vielä testannut, tuttuja ovat blogistasi. Tuo musta maski kiinnostaa eniten :D

JE (Ei varmistettu)

En ole tähän merkkiin tutustunut, shampoo ja hoitoaine kiinnostaa.

TiiaL (Ei varmistettu)

En ole vielä tutustunut MayBeautyn tuotteusiin, tilaaminen on kyllä ollut ajatuksena, mutta pitäisi ensin vähän tyhennellä kosmetiikkajemmoja. Kaikista eniten minua houkuttelee Incredible Face Mask!

. (Ei varmistettu)

en oo kokeillut mutta eniten kiinnostaa face gel!

Resus (Ei varmistettu)

En oo tutustunut, mutta toi musta kivulias mönjä kiinnostaa eniten :D

Ninnnn (Ei varmistettu)

Tuotteista osa on tuttuja ja olen tykännyt kokeilemistani. Ei ole tullut tilattua kuitenkaan uudestaan koska haluan aina kokeilla uutta.

maisap (Ei varmistettu)

En ole vielä kokeillut, nuo hiustenhoitotuotteet kyllä kiinnostaisi kovasti!

Helena354 (Ei varmistettu)

Olen kokeillut tuota Incredible Face Maskia ja tykkäsin tosi paljon! :)

Pages

Kommentoi