SYNTTÄRIHULINAT JATKUU!

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

maybeautyarvonta (1 of 3).jpg

Jatketaan synttärijuhlintaa vielä arvonnan ja alennuskoodin verran, nimittäin tällä kertaa olisi luvassa hyvin kokonaisvaltainen kauneuspaketti MayBeautylta! Olen kirjoitellut MayBeautyn tuotteista jo aika pitkään ja tykkään hirveesti heidän tuotteista, niin naamioista kuin myös hiustuotteista. Tällä kertaa arvottavana onkin ihan mieletön kombinaatio MayBeautylta!

Arvottavana on Face Kit sekä shampoo ja hoitoaine.

Tuotepaketissa on siis 4 kpl Face Geliä, josta olen kirjoittanut näin: 

Tää on ihan huikee kuollutta ihosolukkoa poistava geeli, jonka pakkaan mukaan reissuille. Sen kanssa ei mene kuin pari minuuttia kasvojen pesun yhteydessä, mutta nukkumaan käydessä olo on kuin uudella. On niin puhtaan ja kuulaan tuntuinen iho. Face Gelillä siis pyöritellään koko kasvojen iho, joka aiheuttaa sen, että kuollut ihosolukko poistuu ja sen ihan oikeesti näkee kunnolla. Iho jää todella puhdistetun ja hyvinvoivan näköseks. Pieni pakkauskoko mahdollistaa, että sitä voi käyttää missä tahansa helposti ja vaivatta. 

MayBeautylta tuotetta kuvaillaan näin: ”The Incredible Face Gel syväpuhdistaa ihosi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa jättäen ihosi puhtaammaksi ja raikkaammaksi kuin ennen. Käytä säännöllisesti nauttiaksesi puhtaasta ihosta.”

4 kpl Pore Maskia, josta olen kirjoittanut näin: 

Ihana ihohuokosia supistava kasvonaamio, ja jotenkin tämä mielestäni toi tietynlaista kirkkautta iholle, vaikka onkin puhdistava tuote! Toinen ehdottoman positiivinen puoli on mielestäni tuotteen edullisuus, joka kyllä on merkittävä asia kun miettiin tämänkin hinta-laatu suhdetta! 

Ja näin sanoo MayBeauty: ”The Incredible Pore Mask on herkullinen mutanaamio, joka syväpuhdistaa ihohuokosesi ylimääräisestä öljyisyydestä ja talista, samalla supistaen laajentuneet ihohuokoset. Nauti käytön jälkeen puhtaasta, kirkkaasta ihosta!”

Desktop2.jpg

maybeautyarvonta (2 of 3).jpg

4 kpl mun alltime suosikkia, tuota ahh-niin-kivuliasta, mutta täydellisen kirkastavaa mustaa Incredible Face Maskia.

Tuote auttaa niin ihon kosteuttamiseen kuin myös sellaisen “hehkun” palauttamiseen. Kasvot tuntuu aivan ihanalla naamion poiston jälkeen! Pehmeät ja sileät! Ja selkeästi ihon epäpuhtauksia on heti vähemmän, iho on kuultavampi ja mustapäitä tai kuollutta ihosolukkoa on lähtenyt aika reippaasti. Itse asiassa toi kuivunut naamio on tosi ällön näköinen, kun siinä on niin selkeästi nähtävillä kaikkea sitä, mikä irtoaa naamion mukana.

Näin sanoo MayBeauty: ”The Incredible Face Mask poistaa kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä sekä ylimääräistä öljyisyyttä tehden ihostasi huomattavasti puhtaamman vain yhdellä hoitokerralla. Huomaat miten pehmeältä ja tasaiselta ihosi tuntuu käytön jälkeen.”

Lisäksi pakettiin kuuluu Moroccan Miracle shampoo ja hoitoaine, jotka on aivan ihanan tuoksuisia ja jättää hiukset upean sileiksi.

Täytyy sanoa, että tykkään todella. Ensinnäkin on sanottava iso plussa siitä, että mulla on hiukset pysyny hyvin sähköistymättä. Keratiinia ja argan oilia sisältävät shampoo ja hoitoaine ei liiskaa hiuksia sellaiseksi limaiseksi ja lähmäiseksi, toisin kuin monet muut pesutuotteet, jotka pitävät hiukset sileinä ja sähköttöminä.

Näin sanoo MayBeauty: ”Shampoo puhdistaa hiuksesi hellästi, mutta tehokkaasti, ja The Moroccan Miracle Hoitoaine tekee hiuksistasi helpommat käsitellä. Yhdessä tuotteet muuntavat kuivat ja elottomat hiuksesi pehmeiksi, sileiksi ja helpoiksi muotoilla.”

maybeautyarvonta (3 of 3).jpg

Mungolifen seuraajat saavat tutun -30% koodin kaikista MayBeautyn tuotteista koodilla bday30 ja arvonnan lisäksi 30 ensimmäistä saa lahjanäytteitä tilaukseen (näytteiden saajat saavat sähköpostiviestin MayBeautylta, ja tietävät näin olleen yksi kolmestakymmenestä ensimmäisestä 🙂.

Klikkaa tästä ostoksille! Koodi umpeutuu 28.9. 

Joko te olette tutustuneet MayBeautyn tuotteisiin? Jos olette, niin mitä olette tykänneet? Ja jos ette ole tutustuneet, niin mikä on kaikista kiinnostavin tuote?

Kertokaa vastaus tähän, niin osallistutte arvontaan (arvo 74 €). Arvonta päättyy 3.9. klo 23.59!

Kommentit (297)
  1. Oon testannut näitä kaikkia naamioita, shampoota ja hoitsikkaa en. Tykkään tuotteista ja pitäs kyllä ottaa säännölliseen käyttöön. 🙂

  2. En ole vielä tutustunut, mutta kiinnostaisi tutustua ja varsinkin incredible face maskiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *