"Take me back to paradise baby, back into your wonderland.."

Mungolife

Jess!

Illan suunnitelmassa on ihanien Suomi-tyttöjen kanssa treffaaminen ihanien Suomi-poikien soiton tahdissa :)

Reckless Loven pojat soittavat tänään Lontoossa, ja menemme tyttöjen kanssa vähän laulamaan nuotin vierestä ja tanssimaan laajaeleisesti.

Mä oon ollut poikien keikalla varmaan kymmenen kertaa jo (ainakin..), mutta aina yhtä innoissani odotan poikien keikkoja! Kun tutustuimme 3,5 vuotta sitten, oli herroilta tullut vasta ensimmäinen levy, mutta se kolahti kovaa, ja edelleen herättää suurta nostalgista fiilistelyä mussa. Yhä edelleen muistelen yhtä elämäni onnellisimmista vuosista, 2010, aina lämmöllä, ja sen soundtrackina voisi olla Reckless Loven eka levy. One More Time oli mun ja Merin läksiäisbiisi kun lähdimme Australiaan, Back to Paradise muistuttaa mua todella tärkeistä rakastumisentäyteisistä hetkistä ja onnellisista muistoista. Beautiful Bomb on vastuussa varmaan kovimmasta naurukohtauksesta koskaan, kun olemme Lauran kanssa nauraneet itkuun asti. Lämpimiä muistoja, jotka välittyy joka soinnulla ja sanalla koko ekalta levyltä. Toinen levy tuli kun olimme Australiassa, ja siinäkin on niin paljon lämpimiä muistoja. Ja toki poikien saavutukset ovat lähellä sydäntä, ja olen aina kovin ylpeä heistä. He ovat saavuttaneet paljon musiikillaan ja kehittyneet bändinä ihan hirveesti, vaikka ensimmäinen levy edelleen mun suosikki onkin!

Kaiken kaikkiaan Recklessin biisit luo mulle aina lämpimän kotoisen fiiliksen, ja heidän keikoillaan on aina aivan mahtava meininki. Olen mennyt keikalle sydän särkyneenä ja aivan palasina ja kävellyt sieltä ulos valtavan hymyn kera. Olen mennyt Tampereelle keikalle läheisten mimmien kanssa road tripillä ja yhä voidaan nauraa kyyneleet silmissä legendaarisille videoille siltä reissulta (jos Meriltä muuten kysyy, se ei ole Tampereella edes ollut).

I'm catching up with some of my Finnish girlfriends tonight for a gig by my friends' band, Reckless Love. The guys are playing London tonight, so our plan is to go and sing very much offnote and dance our butts off!

I think I've been to their gigs more than ten times already, and know most of their songs by heart. When we met with the band 3,5 years ago, they had just come out with their first album and ever since I've been so proud of them, to see them accomplish a lot with their music :) We met in 2010, and it has probably been one of my favourite years of my life, and their first record will always be a soundtrack-like reminder of that year for me. I still get very nostalgic remembering all of the great moments we shared with my friends listening to Reckless guys and having the time of our lives :)

Odotan siis tätä iltaa oikeen innolla (kiitos maailmankaikkeudelle siitä, että luento alkaa huomenna vasta 14..) Sitä fiilistellessä vähän musiikkia teille tässä mun suosikkien muodossa:

Here are some of my favourites by the band: 

Back to Paradise:

Dirty Dreams:

Born to Break your Heart:

Runaway Love:

Poikien uusin, kolmas levy Spirit löytyy muuten nyt iTunesista ja Spotifysta, ja siellä on paljon uusia hyviä biisejä, mutta ennen kaikkea on kyllä upea levynkansi levyllä!

Their new album, Spirit, came out just a while ago, and you can find it on iTunes and Spotify, and it sounds great! Especially the album cover is amazing, don't you think?!

Jos siis tulee mahdollisuus, niin käykää poikien keikalla, ne on ihan mielettömän hauskoja iltoja!

If you want to have a fun time, and get a chance to visit one of their gigs, definitely do that!

Asiaan liittyen, nauroin tänään tutkiessani yhtä suosikkiblogeistani, Sanasta Sanaan -blogia, jossa oli muutama päivä sitten postaus nimellä:

In regards with this, I found this post on one of my favourite blogs, Sanasta Sanaan..

Kun suunnittelen viikonloppua
(When I'm planning my weekend)

Suunnitelma:
(The plan: )

Todellisuus:
(The Reality: )

Tällä hetkellä on kyllä fiilikset korkealla viikonlopun suhteen, kaikkia kivoja suunnitelmia on :) Saa nähdä pysynkö suunnitelmassa vai katsonko monta jaksoa Criminal Mindsia alemman kuvan näköisenä... :D Toivotaan parasta!

I have a lot of fun plans for the weekend, but we'll see if any of them will actually come through, or am I gonna end up like Johnny Depp on that photo... Let's hope for the best :D

Ihanaa torstai-iltaa, mä lähen nyt todella Suomi-merkeissä Lontoon yöelämään! :)

Have a great Thursday night everybody! :)

Kommentit

inia (Ei varmistettu)

Hahahaa on menny varmaan liian vapaaks tää sun kirjoitustyyli kun mun chrome ilmoitti: sivu on kirjoitettu kielellä viro - haluatko kääntää sen? :D mut i disagree, musta sun tyyli on sopivan rentoa ja hauskaa luettavaa, mut kuitenkin selvästi suomee (mikä ei sekään oo ihan itsestäänselvää nykyään) vaikka chrome väittäis mitä:D
Kiitos laadukkaan hauskasta blogista!
T: yks äidinkielifriikki

Anna (Ei varmistettu)

Ahahahhaha, no onhan tää aika karua suomea, eli en ihmettele :D Ja kiva kuulla :)

lena (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Apua miten multa meni ohi tuo Reckless Love! Oispa ollu kiva olla paikalla. Have fun!

Anna (Ei varmistettu)

No voi vitsi :( Ensi kerralla! :)

Nataliealexandra

Aaah mäki rakastan noita poikia yli kaiken!!! Teethän postauksen keiksta!! :))

Anna (Ei varmistettu)

Teen toki :)

Tonppa (Ei varmistettu)

Moi Anna. Musta on ihanaa ollu seurata, miten Reckless Loven pojat ovat valloittaneet maailmaa. Itse "esiinnyin" Gimmel-coverbändissä (noloa) Recklessin kanssa samoilla minifestareilla Kuopion suunnilla vuonna 2003. :D Vielki tallella sellanen juliste mis on meijän tyttöbändin nimi Recklessin nimen vieressä. Jo silloin 12-vuotiaana tuli huomattuu, et siin on bändi, jolla on munaa päästä vaikka Amerikkaan asti. :) Me oltiin paskoja, ne eivät.

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten ihana kuulla :) Ja juuri näin, näillä pojilla on mahdollisuudet mihin vain! :)

Mä oon kyllä periaatteessa tiennyt, että Reckless love tekee ihan törkeen hyvää ja mun korvaan sopivaa musaa (kasarilapsi kun oon ;)), mutta jostain syystä en ole ikinä tajunnu kuunnella sitä näitä kuuluisimpia biisejä enempää (Back to paradise, Romance, Animal, Hot..). Nyt, kiitos tämän postauksen, avasin Spotifyn ja laitoin ihan ensimmäisestä levystä alkaen biisit soimaan. Taivas! Ei ole edes olemassa oikeita sanoja, jotka kuvais tosta musasta tulevaa fiilistä! Eargasm? Joten KIITOS tästä postauksesta, sain taas hurjasti lisää huippubiisejä tietouteeni!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, mahtava kuulla :) Ja siis tosiaan, suosittelen juurikin niitä vähemmän suosittuja biisejä, sieltä löytyy mun suosikkeja atm :)

OTD
OTD

Hei kiitti tosta blogivinkistä! Meni heti mun seurantalistaan mukaan ja repeilen täällä noita vanhoja postauksia :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, ole hyvä, se on loistava :)

Karoliina (Ei varmistettu) http://www.stayclassywithk.blogspot.fi/

Poikien keikat on kyllä ihan huikeita! Toissaviikonloppuna heitä olin katsomassa pitkästä aikaa ja oli varmasti paras keikka heiltä ikinä. Uuden levyn biisit olivat livenä ihan mahtavia! Kivaa, että pääset Lontoossa heidän keikalleen, varmasti hieman erilaista kuin täällä kotimaassa :)

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! Ja olikin taas loistava keikka :)

Just_me (Ei varmistettu)

Itse menossa Reckless loven keikalle ens viikon lauantaina. Eka poikien keikka, jonka pääsen näkemään ja odotan jo aika malttamattomana! Toivottavasti tulee olemaan yhtä unohtumaton kuin keikat joilla sä olet ollut :D

Anna (Ei varmistettu)

Noniin, varmasti mahtava show luvassa! :)

sirpa (Ei varmistettu) http://sirpaliisan.blogspot.fi/

Ihana toi vertaus. :D Mä taas suunnittelen usein, että nyt relaan ja olen vaan himassa, mutta lauantaina havahdun, että "jaahas, täällä mä taas sheikkaan baarissa klo 4 asti" ja koska ei ole nää nuori, on maanantainakin vielä väsynyt. :'D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, tänään allekirjoitan fiiliksen :D

elina (Ei varmistettu)

tässäpä pieni postaustoive! tykkään hurjasti mielipidepostauksistasi, sillä ne ovat fiksuja, rehellisiä ja aitoja. olisi mahtavaa lukea ajatuksiasi ekologisuudesta, sillä elämääsi/työhösi kuuluu muodin seuraaminen ja kuluttaminen sekä melko paljon lentäminen. ymmärrän kyllä jos tällainen postaus antaisi liikaa revittävää hatereille...

mutta jokatapauksessa blogisi on ihana, kiitos siitä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ideasta :) Uskon kyllä, että pitäydyn tuosta aiheesta, koska viime aikainen kokemuskin jo osoittaa, että jos bloggaaja kirjoittaa ajatuksiaan tänne, niin se on monelle syy hyökätä henkilökohtaisesti bloggaajaa vastaan tämän valinnoista, minkä takia olenkin jättänyt monet asiat kirjoittamatta. En jaksa että kommenttiboksissa ja keskustelupalstoilla revitellään yksityiskohtaista arviointia mun persoonasta ja syvimmästä olemuksesta jonkin lukijan omasta valinnasta poikkeavan valinnan perusteella :/

Nefer (Ei varmistettu)

Reckless love on uskomaton yhtye! Onnistunut tuomaan 80-luvun nykyaikaan, uskottavasti :)

Oli ihan mahtava combo, kun kävin kesäkuussa KISSin keikalla, ja lämppärinä Reckless Love. Se oli elämäni yksi hienoimmista illoista.

Toisessa postauksessa mainitsemasi musikaali Rock of Ages on myös tullut nähtyä Lontoossa. Pidin siitäkin valtavasti, harvoin saa niin hienoja tuntemuksia mistään asiasta maailmassa. Tulin "lumoutuneena" pois sieltä!

Anna (Ei varmistettu)

Olen molemmista samaa mieltä, Recklessistä ja Rock of Agesista :)

Kommentoi