Talvinen toimistoasu

Mungolife

TALVINEN TOIMISTOASU. Aika lailla tältä näyttää tällä hetkellä päivittäin mun toimistoasu; farkut ja lämmin neule on päällä lähes päivittäin. On ollut kyllä mukava huomata, että loppujen lopuksi nää parinkymmenen asteen pakkaset ei oo ees mikään katastrofi, vaikka pelkäsin etukäteen tätä ensimmäistä kokonaista talvea Suomessa aika lailla. Kun on tarpeeksi lämpimät varusteet ja tarpeeksi päällä, niin ei tule edes kylmä :) Muru osti mulle just vielä ihan täydelliset lämpimät merinovillikset, joissa tarkenee kyllä tämäkin vilukissa. Tosin lasinsirpaleen aiheuttama haava jalassa on edelleen niin kipeä kävellessä, ettei oikein tunnu mitkään muut kengät kelpaavan kuin korkkarit tai Uggit. Tänään yritin lähteä kaupungille matalissa ylipolvensaappaissa, niin jo ensi askelmilla jouduin kaivamaan autosta mukaan varmuuden vuoksi ottamani Uggit. Alan olee pikkuhiljaa huolissani, mutta kai se on normaalia, että syvä haava paranee hitaasti. Jos ei tässä kohta ala tuntumaan jo normaalilta, niin täytynee lekurissakin tuota näyttää. Ois kiva vaan jo päästä lentopallotreeneihin, kun ei tänä vuonna vielä kertaakaan ole päässyt mukaan. Välillä oma kömpelöys on kyllä maailman ärsyttävin asia!


Siskoni ja äiti on käymässä poikien kanssa meillä, ja tässä ollaan nautittu taas vuorokauden verran Benkun ja Jedin superystävyyden seuraamista. Noi kaks on ihan ku paita ja pylly, koko ajan tekee kaiken yhdessä. Molemmat aivan älyttömän väsyneinä koko ajan, kun eivät malta edes nukkua leikkimiseltä. Yritin viedä Benjin rauhoittumaan petiinsä nukkumaan oven taakse, ulisi kuin syötävä, ja Jedi jatkoi serenadia yläkerrassa. Luovutin ja totesin, että ei ne väsymykseen kuole. Nyt onneksi molemmat nukkuvat tuossa jaloissa, joten ehkä niillä on kaikki ihan hyvin :D Laura tulee Jutin kanssa käymään tuossa kohtapuolin, niin koiramäärä kasvaa sitten sopivasti neljään täksi illaksi. Eiköhän täällä ole aikamoinen sirkus pystyssä kohta :D

Ollut tosi ihanan rentouttava viikonloppu, kun ollaan poikien ja perheen kanssa oltu vaan kotosalla ja käyty vähän kävelyillä. Nyt ajattelin tehdä suklaakakkua illaksi ja huomenna lähdenkin perheen kanssa Helsinkiin, kun maanantaina on työvelvoitteita Stadissa. Jotenkin nää viikonloput menee ihan loputtoman nopeeta vauhtia, mutta kyllä hyvässä seurassa hyvän ruoan parissa akutkin latautuvat ihan täyteen :)


The weekend is here, and it's quite a great one as my sister and my mother are here with Simba and Jedi :) Benji and Jedi are still best buddies and it's been just so amazing watching these two tirelessly entertain each other. And I do mean tirelessly, because Benji has no interest in sleeping whatsoever. Even though his eyelids are halfway closed, he still wants to wrestle with Jedi. I've tried to force him to sleep, but nope, it just ends up being two dogs serenading each other on each side of closed doors. Oh well, they'll sleep tomorrow :D 

Anyway, here's something I wear on a daily basis to the office now that it's so cold outside. Though usually I'm in my Uggs at the moment, as I can't wear anything else than Uggs and high heels right. I stepped my heel on a piece of glass on the morning of New Year's and it still hurts whenever I try to wear any other shoes than Uggs or high heels. Well, that's brilliant :D I quite miss my other boots. I hope the pain goes away this week, as I would love to go back to training too. 

Now we're at the house and everyone is having a little siesta. Laura and Juti will come over in a few, and I thought I'll spend my Sat night baking a chocolate cake for the crew and just enjoying doing nothing and playing around with the dogs. My life sounds a bit boring maybe, but I enjoy it so much right now! 


Mutta, mitäs te sanotta asusta? Jeij or neij? :) 

(Olen lukenut kaikki kommentit, pahoitteluni, että ne laahaavat näin jälkijunassa, yritän tässä viikonlopun aikana päästä niissä ajan tasalle :) 

What do you think of the outfit? :) 

Kommentit

Zelinda (Ei varmistettu)

Turhanpäiväinen kommentti: Näin teidät eilen cittarilla, ja halusin vain kommentoida, kuinka hyvännäköinen pari olette ja jotenkin tuli hyvä ja positiivinen fiilis siitä teidän olemuksesta :)

pinsku (Ei varmistettu)

Nämä (ja myös muut viimeaikaiset) asukuvat ovat olleet ihania, kun hymyilet kuvissa niin aidosti :) Kaipa se hymy on paras asuste, koska kuvat on todella kauniita ja niistä tulee niin hyvälle tuulelle!

aino (Ei varmistettu)

Mullakin tuli haava kantapäähän (hiertävistä kengistä, mahdollisimman typerä syy) ja se ei kans parantunut millään, lopulta alko nilkka turvota ja raahauduin sit lääkäriin, missä annettiin heti antibiootit ja kauhisteltiin että tosta olis voinut tulla verenmyrkytys. Eli kannattaa ottaa kantapäähaavat vakavasti :D nyt voin jo käyttää muitaki kenkiä kuin uggeja.

Tuija (Ei varmistettu) http://tuijastateofmind.blogspot.fi

Suklaakakku kuulostaa kyllä todella hyvältä näin pakkasen kurjuudessa (:

Heidi (Ei varmistettu)

Tuli mieleen et se haava saattaa olla sen verran hankalassa paikassa, ettei välttämättä parane ihan hetkessä. Toki jos se tuntuu tulehtuneelta tai muuten vaivaa mieltä, ni ei muuta ku lääkärille piipahtamaan :)

Tosi kauniita nää kuvat, nätti perusasu mut kyl kaiken kruunaa noi hiukset. Morjes. Tota kutsutaan vissiin hyväks hiuspäiväks! :D

Viltsu (Ei varmistettu)

Ompas taas kerran ihanan rennon, mutta tyylikkään näköinen asu! :)
Ja tosiaan, jos yhtään huolettaa se haava niin kipinkapin lekurille näyttämään. Jalkapohjan haavat on aika haastavia, kun joutuu rasitukselle koko ajan :/ nimimerkillä 2v haava jalkapohjassa ja muutama leikkauksen jälkeen se on vihdoinkin kiinni :'D

Heidi (Ei varmistettu)

Upeat hiukset! Lausutaanko muuten benjin nimi ihan kuten kirjoitetaankin vai "benzi"?:)

Anniko (Ei varmistettu)

Ihana asu, huokuu positiivisuutta!
Oletko muuten arponut jo joulukalenterin palkinnot? :-)

Rosa (Ei varmistettu)

Mä luulin myös, että nää pakkaset olis ihan katastrofi mutta kuten sanoit niin pukeutumalla oikein niistä selviää :)

Täytyy kyllä sanoo, että tää hiusväri on mahtava! Sopii sulle tosi hyvin. Tykkäsin kyllä vaaleestakin tosi paljon, mutta tässä on sitä jotain.

gabyy (Ei varmistettu)

Hei, saako kysyä mistä merino villikset löyty? Itsekin oon yrittäny ettiä, mutta toistaseks ei oo löytyny itselle istuvaa mallia. Oon saman pituinen ku sä niin vois tämä malli itsellekin sopia :) Kauniita kuvia!

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Ouch, get well soon! :/ I love the outfit, especially the boots and the scarf! And Anna, don't give a fuck about the people. I mean, I don't wear real fur and I don't like it, but it's your life and do whatever the fuck you want! :) x

Olivia (Ei varmistettu)

Oon koittanu ettii noita saappaita netistä mutta ei tuu vastaan niin viittiitkö linkittää mulle ne? :)
Muutenkin tosi kiva asu, samalla tyylillä omatkin päivät kulkee, rentoa mutta lämmintä :)

Suvi (Ei varmistettu)

Ehottomasti jeij, täydellinen asu pakkasilla. Kaunis ja samalla lämmin!

Ansku (Ei varmistettu)

Sun hiukset näyttää ihan huikeen upeilta näissä kuvissa!

Fifi (Ei varmistettu) http://goingbyfifi.theblogpress.com/

Such a pretty outfit! You look gorgeous xx

Sanni (Ei varmistettu)

Hei pakko kysyy kun vaivaa et onks sulla vahingossa noissa kuvissa tekstinä kuopio 2015? Vai onko kuvat viime vuoden puolelta?

Kommentoi