Tampere, moi!!

Heippahei!!

Me ollaan taas liikkeellä, tällä kertaa Tampereella! 🙂

Heyyy!! We’re on the move again, this time in Tampere!

Photo on 18.7.2013 at 13.44 #5

Sataa sataa ropisee, pili pili pom, mutta ei anneta sen haitata! Verhouduin mun viittaan ja iskin päälle vielä sadetakkiviitan, joten ei tule kylmä, eikä ikävä fiiliskään!!

It’s raining like crazy, but we won’t let it bother us! I put on my cape and feeling like a hero again!!

Photo on 18.7.2013 at 13.42

Oon vihdoin saanu vähän nukuttua tällä viikolla, kun on ollut tää heinäkuu aika haipakkaa toiminta-aikaa, ja nyt on virkeä ja pirteä Style Host Tammerfesteilla!

Eilen lähdettiin vähän ex tempore kavereiden kanssa ulos, joten blogin päivittely jäi, mutta pysykääs kuulolla, nimittäin tällä viikolla on tulosa toivottuja juttuja ja yksi arvontakin vielä!

I’ve finally gotten some sleep this week, since I’ve had a couple of days off. This July is so superbusy, it’s insane how intense my calendar looks! But after a couple of nights of proper sleep, there’s one really perky style host going around in Tammerfest! Yesterday we had a bit of an ex tempore night out with friends, so I didn’t have any time for the blog, but I have some cool stuff happening here this week, so stay tuned!

Photo on 18.7.2013 at 13.45 #4

Täysin turha postaus, halusin vaan tulla pikaisesti moikkaamaan ja ilmoittamaan, että illalla aion lukittautua hotellihuoneeseen päivittelemään blogia teille 🙂

Pusmoi, mä pyöriskelen täällä vielä tämän päivän, huomenna lähdetään Poria kohti!! Koska ootte kyselly, niin Muotikuutio tosiaan löytyy siellä 13-21 välisenä aikanan perjantaina ja lauantaina ja me ollaan teltalla molempina päivinä varmasti ainakin 17-18! Teltta löytyy myyntikadulta, mutta ilmoitan vaikka huomenna tarkemmin missä olemme 🙂 Hakuun vaan harmaa pomppulinnan näköinen teltta, joka on melko iso, niin jo löytyy!

Completely irrelevant post, but I wanted you guys to know, that I’m still here, and I will lock myself up in my hotel room tonight to update some posts 🙂 Until then, have a great Thursday!! 🙂

Kommentit (2)
  1. Ei nyt liity aiheeseen, mutta meiän kaveriporukasta otettiin kuva ilosaarirockissa lauantaina, mut sitä kuvaa ei oo muotikuution sivuilla. Oisko sitä mahdollista saada mistään? Ois kiva muisto 🙂

  2. Millä laitteella teet nuo sun kiharat! Haluaisin juuri tuollaiset itsellekin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *