TÄPLISSÄ

Mungolife

Ahh, leopardikuosi. Tuo mieheni iki-inhokki ja tämän hetken yksi kuumimpia trendejä, jonka otan mielelläni vastaan. Mä oon aina tykännyt leopardikuosista ja vaikka se aiheuttaa aina miehessäni lähes saman reaktion kuin miesten metrohousut miehillä, pidän sitä silläkin uhalla :D Olisitte nähneet mieheni ilmeen kun tulin häntä vastaan Lontoossa asemalle näissä leopardisatiiniverkkareissa. Ei paljoa jännitä julkaista kuvaa näistä, sillä mieheni katse sanoi kaiken mahdollisen ja vähän pahempaakin, kuin mitä kukaan voisi :D But I love them! Tykkään ohuesta matskusta ja rennosta istuvuudesta ja oon ihan varmasti pakkaamassa näitä Aussimatkalle. Kevyet ja ohuet verkkarit on ihan super kesäpäiviin! Ja toimi erinomaisen hyvin lokakuisessa Lontoossa, jossa oli +17 astetta. 

Mun mies on ehkä aivopessyt mut hetkellisesti tähän leopardivihaan, oon nimittäin huomannut, että mun vaatekaapissa on tosi vähän mitään leopardikuosista enää jäljellä. Jotenkin vuosien aikana sitä on pikkuhiljaa poistunut kaapista. Jotekin kapinoin sitä ajatusta vastaan, sillä mä oon aina tykännyt leopardikuosista, mutta jotenkin kuitenkin tiedostaen sen, että mieheni ei välitä siitä yhtään, jää se kaipaamatta. Ja vaikken feministiksi itseäni mielläkään, niin joku naisen ylpeys alkaa heti nalkuttamaan, että näinkö mä tosiaan teen niin kuin mieheni toivoo. Minäkö muka pukeutuisin kuten mies haluaa? Yhdessä vaiheessa seurustellessani nuorempana silloinen poikaystäväni sanoi tykkäävänsä enemmän tummista kuin vaaleista. Värjäsin tummanblondit hiukseni entistä vaaleammaksi. Mä oon aina toiminut niin. Toisaalta samaan aikaan oon ilmoittanut kova-äänisesti miehelleni mistä hänen vaatteistaan en todellakaan välitä ja aina kironnut, jos hän on niitä pukenut päälle :D Aika tekopyhää kaikin puolin. 

Mut oon miettinyt välillä sitä, miten vahvasti suhtaudutaan siihen, jos joku tekee asioita miellyttääkseen puolisoaan. Ja siis useimmiten nimenomaan niin, jos nainen tekee asioita miellyttääkseen miestä. Se on heti jotain naisten tasa-arvon pettämistä. Vaikka kuinka tekisi sen valinnan itse ja vapaaehtoisesti. Mulla on parikin teoriaa, joita käytän aika usein miettiessäni parisuhteita ja päätöksentekoa ja kompromisseja niissä. Yksi niistä on sellainen, jossa mä punnitsen aina sitä, kummalle joku asia on tärkeämpi. Esimerkiksi jos mieheni haluaa tosi tosi paljon tehdä jotakin ja mä en oikein haluais/viittis, niin punnitsen kummalle se on tärkeempää. Ja toisin päin. Mä halusin ihan todella paljon meidän vierashuoneeseen vaaleanpunaisen sohvan ja mieheni ei tosiaan yhtään tykkää vaaleanpunaisesta sisustuksesta. Mutta, hän ei käytä juurikaan aikaa vierashuoneessa ja oon antanut myöten esim. olkkarissa ja muissa huoneissa eikä vierashuoneen sisustus nyt ollut niin olennainen juttu miehelleni. Niinpä meillä on vaaleanpunainen sohva. Joissain asioissa aina toinen antaa periksi, joissain asioissa toinen. Missään järkevässä parisuhteessa ei voi asiat mennä aina niin, että kaikki saavat aina haluamansa, ei ketkään kaksi ihmistä halua niin samanlaisia asioita koko elämäänsä. Joten jos joskus nainen tekee asioita miellyttääkseen miestään, oletettavasti asia on joskus toisinpäin, enkä ymmärrä miksi siitä usein nostetaan hirveä älämölö ja jotenkin huono asia. 

Mut joo, tän leopardikuosin kanssa kyse ei oo mistään niin diipistä. Jotenkin alitajuisesti se on vaan jäänyt vähemmälle ja vähemmälle. En ole koskaan tietoisesti jättänyt sitä pukematta sen takia, että mies ei tykkää, sillä ton mun teorian mukaisesti se, että mieheni joutuu katsomaan päälläni jotakin printtiä mistä ei pidä on huomattavasti vähemmän merkittävää kuin se, että saan pukeutua kuten haluan. Niinpä suhasin näissä verkkareissa kolmena eri päivänä Lontoossa :D 

Leopardiverkkarit paritin mun luottopaitaan ja kaveriksi kevyt takki, jonka bongaisn kirpparilta. Oon viime aikoina löytänyt kirpparit uudelleen, tai itse asiassa tarkemmin sanottuna kirpparin. Tykkään ihan hulluna Relovesta Helsingissä ja yritän piipahtaa siellä aina ollessani Helsingistä. Massimo Duttin kiiltäväpintainen viininpunainen ohut bomber on juurikin Relovesta tehty löytö, joka on ollut yksi syksyn parhaita! Oon käyttänyt tätä nyt kylmemmillä keleillä rennosti bleiserin sijasta ja varmasti tule taas pakattua se reissuun mukaan, sillä iltaisin varmasti Ausseissakin viilenee niin, että kevyt takki on hyvä olla. 

Kiva muuten huomaata näin jälkeenpäin, että laukussa on joka kuvassa joku tahra :D Asia, joka voi hiertää vaan mun silmää mua näin mielettömän paljon. 

MASSIMO DUTTI takki (second hand) 

ZARA verkkarit 

ZARA kauluspaita 

HERMÈS laukku 

MANGO korkkarit 

ZARA korvikset

Mitäs te tykkäätte asusta? Entäs leopardikuosista; yes or no? 

Kommentit

SaanaVee (Ei varmistettu)

No mä tykkään!! ehdottomasti sun päällä ainakin ja ajatuksena myös itteni päällä :D ja sitten kun toi punanen takki tuli kuvaan mukaan niin olin että vau!
Kiva että asupostauksiakin on taas mukana kirjotuksissasi :) aiemmin aattelin että pidän enemmän mielipide-postauksista ja oikeestaan edelleenkin se on niin, mutta pidän kyllä paljon näistäkin ja nää on loistavia ja inspiroivia kevyempiä juttuja aina tänne väliin! että jee, aamuni alkoi tämän myötä iloisesti :)

MungoAnna
Mungolife

Kiva kuulla ja yritän jatkossakin tasapainoilla näiden kahden keskellä, mutta valitettavasti usein on haasteita ottaa kuvia kun minä ja mieheni olemme töissä ja valoa ei oikein tahdo riittää tarpeeksi myöhään :(

Anskutin (Ei varmistettu)

I-H-A-N-A-T housut! <3
Ja enpä huomannut mitään laukkutahroja kuvia selatessani kun ihastelin noita upeita pöksyjä, piti ihan selata postausta ylöspäin kun mainitsit tahran :D

MungoAnna
Mungolife

Joo, asia joka häiritsee todennäköisesti vain minua :D kiitos! :) 

2381 (Ei varmistettu)

Tuo on tuommoinen trendy casual asu, ihana! :) Ja tuo laukku xxx

MungoAnna
Mungolife

Kiitos! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää on mahtavaa. Kannattaa ärsyttää miestään aina kun se on mahollista. Girlpower rules.

MungoAnna
Mungolife

Aikamoisen tehokasta väärinymmärrystä.

katariin (Ei varmistettu)

Pakko kysyä, miksi sinä et ole feministi? :)

MungoAnna
Mungolife

Kannatan tasa-arvoa, en tiettyä sukupuolta. Joillekin tämä on feminismiä, toisille ei. Riippuu tulkinnasta. Ja koska feminismillä on liikaa sellaista tulkintaa, mitä en koe omakseni, en koe olevani feministi :) 

KatieSusanna (Ei varmistettu)

Feminismi oli aiemmin naisten aseman parantamista, mutta nykyään se on juuri kaikkien sukupuolien tasa-arvoa ajava ideologia. Ainakin mun mielestä. Nythän Suomessa perustettiin feministinen Miehet ry järjestö, joka pyrkii edistämään sukupuolien välistä tasa-arvoa nimenomaan miesten näkökulmasta. Itse feministinä pidän tätä erittäin hyvänä osoittamaan, ettei ns. vanhan koulukunnan feminismiä (=vain naisten oikeuksien ajaminen, mahdolliseti miesten oikeuksien kustannuksella) enää tarvita. Meillä naisilla on kuitenkin Suomessa loppujen lopuksi asiat todella hyvin, vaikka pientä pilkun viilaamista siellä täällä olisikin. :)

Mmuksu (Ei varmistettu)

En oikeastaan ymmärrä miksi tämä feminismi yritetään nyt kääntää toisenlaiseen ajattelumalliin, koska mulle se on aina nimenomaan naisten oikeuksien ajamista pelkästään sanan puolesta, koska automaattisesti tulee feminististä mieleen feminiininen ja female, ja siis näin ollen naisten asiat. Feministinen miehet ry kuulostaa enempi mun korvaan naisellisten miesten järjestöltä. Eli tälle kaikkien tasa-arvoa ajavalle hankkeelle pitäs keksia joku uusi Ja parempi nimi.

JessiH (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten kivat housut! Ja miten hyvin sulle käykään leokuosi! :) Itse tyydyn lähinnä ihailemaan kyseistä kuosia muiden päällä, itselleni se tuntuu jotenkin liian "villiltä".. :D

Pob (Ei varmistettu)

Niiiiiiim samaa mieltä tästä miellyttämisasiasta!!! puit sanoiksi mun ajatukset

Zareev (Ei varmistettu)

Vähän tulee yöhousut mieleen, mutta silti päheet pökät! Ja pystyn samaistumaan tohon miehen miellyttämiseen ja samalla kapinointiin :D itse myös teen varsin hyvin selväksi miehelle, jos sen vaatekaapissa on jotain mistä en pidä.

Mua jotenkin ärsyttää suunnattomasti asettelu siitä, että jos tekee miehen mielyttämiseksi jotain niin se heikentää heti naisten asemaa tai tasa-arvoa ja oletetaan että elää jonkun täysin assholen kanssa.. Ja auta armias jos mies tekee jotain naisen puolesta tai miellyttääkseen vaimoaan, niin johan oot välittömästi tossun alla. Kysehän ei voi olla parisuhteen kompromissista tai vaikka ihan puhtaasti siitä, että omaa rakastaan on ihan kiva miellyttää ja tehdä toiselle hyvä mieli. No joo, se siitä :D 

Asu on kyllä kiva ja sopii sulle, mutta itselle leo -kuosi on liian villi :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä rrrrakastan leo-kuosia tällä hetkelläoon aina tykänny siitä mutta vasta reilu vuos sitten rupesin lisäämään sitä omaan vaatekaappiin ja nyt löytyykin housut, tekoturkistakki, muutama mekko ja paita.. ja sopiipa ihanan hyvin toi punanen takki noihin housuihin! Itellä pysyy muut värit aika neutraaleina mut tolla takilla tulee ihanan näyttävä mutta silti rento!
Samaistun myös tohon että on kiva miellyttää mutta toisinaan vähän kapinoida.. entinen poikaystävä mainitsi joskus ettei välitä maksihameista/-mekoista joten ostin itelleni heti maksihameen... sen jälkeen niitä onkin kerääntynyt kaappiin muutamia ja exäkin pyörsi mielipiteensä myöhemmin toki kaikki kohtuudella ja kompromissien kautta niinkun itsekin sanoit! Mä päätin vähän aikaa sitten että valmistumisen jälkeen lähen kiertämään Ausseja koska en oo ennen käyny ja nyt ois hyvä hetki. Poikaystävä ei innostunut mutta siihen en juuri nähnyt kompromissia... mutta asiat puhuttiin läpi ja vaikka oisin joka tapauksessa lähtenyt niin kivempi on kun sai toiselta ”siunauksen”. Ihanaa reissua teillekin, seuraan mielenkiinnolla etenkin Aussi-postauksia että saa vähän itekin vinkkejä missä käydä!

SädeH (Ei varmistettu)

mun mielestä parisuhteessa voi ilmaista mielipiteensä toisen vaatetuksesta, mutta jos häiritsee vain joku pikkujuttu, en lähtisi mainitsemaan. itseäni on ärsyttäneet entisissä (ei-niin-vakavissa) suhteissa, kun on huomauteltu siitä, miten esim. meikkaan aivan liian paljon tmv. vaikka kommentilla tarkoittaisi hyvää ( = olet kaunis ilman meikkiä), sen voisi ilmaista positiivisen kautta, koska siitä tuli itselle vähän tyhmä olo. ja vaikka ilmaisisi mielipiteensä, tärkeintä kuitenkin on, että kumpikin osapuoli saa pukeutua juuri niin kuin haluaa :) jos pukeutumisesta ja siitä johtuvista erimielisyyksistä olisi joku suhde kiinni, ei kyllä kestäisi tuo muutenkaan kauaakaan :D

Laura134859 (Ei varmistettu)

Hei, en jostain syystä saa Mungoshop sivustoa auki, onko siellä joku väliaikainen päivitys vai suljettu pysyvästi? :)

Jennimbus (Ei varmistettu)

Minun silmääni aivan ihanat housut <3 <3 Ja sopii todella hyvin tuon punaisen takin kans. Pakko mennä heti katsomaan olisiko Zaran nettikaupassa nuita housuja :D Itse tykkään ja käytän ,leopardikuosia varmaan päivittäin jossain esim. vaatteessa, huivissa, laukussa ym. Mielestäni se on klassinen ja kaunis kuosi.

Kommentoi