TÄPLISSÄ

leopard (11 of 14).jpg

Ahh, leopardikuosi. Tuo mieheni iki-inhokki ja tämän hetken yksi kuumimpia trendejä, jonka otan mielelläni vastaan. Mä oon aina tykännyt leopardikuosista ja vaikka se aiheuttaa aina miehessäni lähes saman reaktion kuin miesten metrohousut miehillä, pidän sitä silläkin uhalla 😀 Olisitte nähneet mieheni ilmeen kun tulin häntä vastaan Lontoossa asemalle näissä leopardisatiiniverkkareissa. Ei paljoa jännitä julkaista kuvaa näistä, sillä mieheni katse sanoi kaiken mahdollisen ja vähän pahempaakin, kuin mitä kukaan voisi 😀 But I love them! Tykkään ohuesta matskusta ja rennosta istuvuudesta ja oon ihan varmasti pakkaamassa näitä Aussimatkalle. Kevyet ja ohuet verkkarit on ihan super kesäpäiviin! Ja toimi erinomaisen hyvin lokakuisessa Lontoossa, jossa oli +17 astetta. 

Mun mies on ehkä aivopessyt mut hetkellisesti tähän leopardivihaan, oon nimittäin huomannut, että mun vaatekaapissa on tosi vähän mitään leopardikuosista enää jäljellä. Jotenkin vuosien aikana sitä on pikkuhiljaa poistunut kaapista. Jotekin kapinoin sitä ajatusta vastaan, sillä mä oon aina tykännyt leopardikuosista, mutta jotenkin kuitenkin tiedostaen sen, että mieheni ei välitä siitä yhtään, jää se kaipaamatta. Ja vaikken feministiksi itseäni mielläkään, niin joku naisen ylpeys alkaa heti nalkuttamaan, että näinkö mä tosiaan teen niin kuin mieheni toivoo. Minäkö muka pukeutuisin kuten mies haluaa? Yhdessä vaiheessa seurustellessani nuorempana silloinen poikaystäväni sanoi tykkäävänsä enemmän tummista kuin vaaleista. Värjäsin tummanblondit hiukseni entistä vaaleammaksi. Mä oon aina toiminut niin. Toisaalta samaan aikaan oon ilmoittanut kova-äänisesti miehelleni mistä hänen vaatteistaan en todellakaan välitä ja aina kironnut, jos hän on niitä pukenut päälle 😀 Aika tekopyhää kaikin puolin. 

leopard (13 of 14).jpg

leopard (1 of 14).jpg

leopard (7 of 14).jpg

leopard (12 of 14).jpg

leopard (9 of 14).jpg

Mut oon miettinyt välillä sitä, miten vahvasti suhtaudutaan siihen, jos joku tekee asioita miellyttääkseen puolisoaan. Ja siis useimmiten nimenomaan niin, jos nainen tekee asioita miellyttääkseen miestä. Se on heti jotain naisten tasa-arvon pettämistä. Vaikka kuinka tekisi sen valinnan itse ja vapaaehtoisesti. Mulla on parikin teoriaa, joita käytän aika usein miettiessäni parisuhteita ja päätöksentekoa ja kompromisseja niissä. Yksi niistä on sellainen, jossa mä punnitsen aina sitä, kummalle joku asia on tärkeämpi. Esimerkiksi jos mieheni haluaa tosi tosi paljon tehdä jotakin ja mä en oikein haluais/viittis, niin punnitsen kummalle se on tärkeempää. Ja toisin päin. Mä halusin ihan todella paljon meidän vierashuoneeseen vaaleanpunaisen sohvan ja mieheni ei tosiaan yhtään tykkää vaaleanpunaisesta sisustuksesta. Mutta, hän ei käytä juurikaan aikaa vierashuoneessa ja oon antanut myöten esim. olkkarissa ja muissa huoneissa eikä vierashuoneen sisustus nyt ollut niin olennainen juttu miehelleni. Niinpä meillä on vaaleanpunainen sohva. Joissain asioissa aina toinen antaa periksi, joissain asioissa toinen. Missään järkevässä parisuhteessa ei voi asiat mennä aina niin, että kaikki saavat aina haluamansa, ei ketkään kaksi ihmistä halua niin samanlaisia asioita koko elämäänsä. Joten jos joskus nainen tekee asioita miellyttääkseen miestään, oletettavasti asia on joskus toisinpäin, enkä ymmärrä miksi siitä usein nostetaan hirveä älämölö ja jotenkin huono asia. 

Mut joo, tän leopardikuosin kanssa kyse ei oo mistään niin diipistä. Jotenkin alitajuisesti se on vaan jäänyt vähemmälle ja vähemmälle. En ole koskaan tietoisesti jättänyt sitä pukematta sen takia, että mies ei tykkää, sillä ton mun teorian mukaisesti se, että mieheni joutuu katsomaan päälläni jotakin printtiä mistä ei pidä on huomattavasti vähemmän merkittävää kuin se, että saan pukeutua kuten haluan. Niinpä suhasin näissä verkkareissa kolmena eri päivänä Lontoossa 😀 

leopard (10 of 14).jpg

leopard (6 of 14).jpg

leopard (2 of 14).jpg

leopard (14 of 14).jpg

Leopardiverkkarit paritin mun luottopaitaan ja kaveriksi kevyt takki, jonka bongaisn kirpparilta. Oon viime aikoina löytänyt kirpparit uudelleen, tai itse asiassa tarkemmin sanottuna kirpparin. Tykkään ihan hulluna Relovesta Helsingissä ja yritän piipahtaa siellä aina ollessani Helsingistä. Massimo Duttin kiiltäväpintainen viininpunainen ohut bomber on juurikin Relovesta tehty löytö, joka on ollut yksi syksyn parhaita! Oon käyttänyt tätä nyt kylmemmillä keleillä rennosti bleiserin sijasta ja varmasti tule taas pakattua se reissuun mukaan, sillä iltaisin varmasti Ausseissakin viilenee niin, että kevyt takki on hyvä olla. 

Kiva muuten huomaata näin jälkeenpäin, että laukussa on joka kuvassa joku tahra 😀 Asia, joka voi hiertää vaan mun silmää mua näin mielettömän paljon. 

MASSIMO DUTTI takki (second hand) 
ZARA verkkarit 
ZARA kauluspaita 
HERMÈS laukku 
MANGO korkkarit 
ZARA korvikset

leopard (4 of 14).jpg

Mitäs te tykkäätte asusta? Entäs leopardikuosista; yes or no? 

Kommentit (20)
  1. No mä tykkään!! ehdottomasti sun päällä ainakin ja ajatuksena myös itteni päällä 😀 ja sitten kun toi punanen takki tuli kuvaan mukaan niin olin että vau!
    Kiva että asupostauksiakin on taas mukana kirjotuksissasi 🙂 aiemmin aattelin että pidän enemmän mielipide-postauksista ja oikeestaan edelleenkin se on niin, mutta pidän kyllä paljon näistäkin ja nää on loistavia ja inspiroivia kevyempiä juttuja aina tänne väliin! että jee, aamuni alkoi tämän myötä iloisesti 🙂

    1. Kiva kuulla ja yritän jatkossakin tasapainoilla näiden kahden keskellä, mutta valitettavasti usein on haasteita ottaa kuvia kun minä ja mieheni olemme töissä ja valoa ei oikein tahdo riittää tarpeeksi myöhään 🙁

  2. I-H-A-N-A-T housut! <3
    Ja enpä huomannut mitään laukkutahroja kuvia selatessani kun ihastelin noita upeita pöksyjä, piti ihan selata postausta ylöspäin kun mainitsit tahran 😀

    1. Joo, asia joka häiritsee todennäköisesti vain minua 😀 kiitos! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *