"Tärkeintä on ettet sinä koveta sun sydäntä koskaan / jonkunhan on uskottava että vielä rakkaus voittaa"

Mungolife

ROOMASSA. Vielä jäi tämä yksi asu julkaisematta sieltä Roomasta. Tai on mulla pari räpsäsyä siitä punaisesta mekosta, jossa tunsin oloni keisarinnaksi, mutta katsotaan jos niistä saisi raavittua postauksen kasaan :) Julkaistaan kuitenkin nyt tämä tähän väliin. Olin tosiaan vaan pienellä laukulla liikkeellä tuolla Roomassa, ja sikäli asut vähän toistaa itseään. Täällä oli siis se ensimmäinen Rooman asu, ja tähän vaihdoin vain topin ja takin. Lyhyillä matkoilla on musta hyvä pitää sama pohja asuissa. Helpot ja mukavat farkut, hyvät kengät (no okei, Conssien hyvyydestä jaloille voidaan olla montaa mieltä, mutta mulla on näissä sellaiset ihanat pörröiset pohjalliset, jotka äiti on askarrellut, että nää on kyllä hyvät jalkaan) ja sitten muutama vaihtuva vaate, joista on helppo leipoa pari kokonaisuutta kasaan.

ROME. I still had this one outfit from Rome left unpublished. Or actually I do have some shots of me wearing the empress dress, but I'm not sure I'm able to scrape up a post from that one. Anyway, I was on the road with only a carry-on bag, so basically I wore same clothes both days, with some slight changes. Here you can find the first outfit from Rome, and as you may see, this is very similar to that one, I just changed the top and the jacket, wearing the same jeans and shoes. When travelling, the most important thing is to have cozy and soft jeans, and these from TopShop are definitely that :)

Mulla on joku selittämätön rakkaus tällä hetkellä yhdistelmään, jossa on vaaleanpunaista ja nudea. Tosin vielä mieluummin juurikin vaaleanpunaista ja tuo Jimmy Choon H&M:lle suunnittelema leopardilaukku. En tiedä mistä tää pakkomielle on tullut, mutta toteutin sitä näin rennolla esimerkillä tuolla Roomassa. Tällä hetkellä yksi suosikkiväriyhdistelmiäni on vaaleanpunainen-nude-harmaa, jotka jotenkin kaikessa herkkyydessään sopii musta hirveän hyvin yhteen :) Ylipäätään myös vaaleanpunainen + harmaa tai harmaa + nude näyttää musta myös kivoilta yhdessä. Joka toinen päivä kuljenkin tuollaisissa vaaleissa sävyissä ja joka toinen päivä hiihdän päästä varpaisiin mustassa. Ei se väärin ole. Vaihtelu virkistää ja sitä rataa :D

I am inexplicably in love with the combination of nude and pale pink, and especially with a combination of pale pink and that leopard print Jimmy Choo for H&M bag. I don't even know where I got the inspiration for it from, but I don't seem to get enough of it. Also I'm really into mixing nude, grey and pale pink at the moment, and all combinations within those. Different shades and colours. It's actually quite funny, because every other day I prance around in head-to-toe black and every other day Iäm very bubblgum-marshmallow -coloured. Oh well, at least my life is different every day :D 

Ahh, odotan kyllä jo niiiin innolla tuota huomenna alkavaa matkaa :) Olen tuijotellut weather appia nyt jo ties kuinka monta kertaa päivässä ja ihastellut sitä +34 asteen kuvaa, joka Gambian kohdalla on! Pakko kylläkin sanoa, että Lontookin on hemmotellut tänä syksynä oikein ihanilla keleillä. Perjantaina muuttopäivänä oli +21, joka verrattuna Helsingin senhetkiseen +4 oli aika luksusta kyllä. Tää aika vuodesta on se, jolloin käy eniten selkeäksi Suomen ja Lontoon ero. Marraskuu on nimittäin mun vähiten suosikkikuukausi Suomessa, ja Lontoossa en valita yhtään. Täällä riittää aurinkoisia lämpimiä päiviä, eikä sadepäiviä ole mitenkään hirveästi. Päivät on pidempiä ja pärjää kevyesti nahkatakilla. Välillä tuntuu, että mulla menee ihan hukkaan mun ihanat talvitakit, kun niille ei täällä ole juuri käyttöä. No, onneksi varasin jo joulukuun lennot Suomeen, että ehkä niitäkin tulee pidettyä :) Mä en tänäkään jouluna ole Suomessa, vaan ollaan joulu joko Lontoossa tai sitten lähdemme jonnekin äkkilähdölle. Lähden Suomeen vasta välipäivinä ja viihdyn sitten kotimaassa pari viikkoa, ennen paluuta koulun penkille. Itsenäisyyspäivänä käyn pikaisen viikonlopun Suomessa viettämässä tosin. Voi kun tulisi kunnon luminen talvi, että tuon pari viikkoa saisi sitten temmeltää poikien kanssa aurinkoisissa hangissa Suomessa!

I can't wait to get on the road tomorrow. i've been checking my weather app about every hour, and it does put a big smile on my face. +34 sounds very promising indeed. I must say though, that this is the time of the year when I remember why I love living in London. It was +21 on Friday, and it's been around +17 every day now. Compared to +4 in Finland, it is an absolute luxury :) I hate November in Finland, but in London I don't mind it at all. You are perfectly fine in some nice shoes and a leather jacket in November, where as in Finland you need to wear layers and layers if you don't want to die of hypothermia. 
I do miss some of my winter coats, and I'm happy I'll get to spend a couple of weeks in Finland in January. I'll be spending Christmas either in London or somewhere overseas if we find a cheap getaway, but then I'm off to Finland on the 27th, and I'm keeping fingers crossed there's gonna be some sunny snowy days in Finland, so I can jump around in the snow with Simba and Jedi :)

Se siitä asusta tällä kertaa, mitäs tykkäsitte tästä? 

Olen muuten Gambian reissun ajaksi ajastanut yhden matkailuun liittyvän postauksen, mutta ajattelin kyllä tehdä ihan sellaisen "mitä pakata matkalle mukaan" -postauksen myös lähiaikoina :)

So that's that, what did you think of the outfit? :) 

I've scheduled one post in reg. with travel while I'm in Gambia, but I'm hoping to be able to post another about packing clothes for a trip. Let's see when I have time to do that :) 

*Sisältää tuotesijoittelua*

Huomatkaa muuten, että Yves Rocherilla on huomiseen asti mahtava kampanja! Halloweenin kunniaksi ensimmäinen ostoskoriin klikattu tuote toimitetaan ilmaiseksi tilaajalahjana :) Jos siis Yves Rocherin valikoimissa on joku vähän kalliimpi tuote, jota mielenne on tehnyt, nyt on hyvä hetki napata sellainen!

Kommentit

*Suvi* (Ei varmistettu)

Ihanan rento mutta tyylikäs :) Eikä kuvausympäristökään ole pöllömpi! Olen käynyt Roomassa kerran ja silloin oli huhtikuu. Upea kaupunki, pakko päästä uudelleen joku päivä.
Vaaleanpunainen-nude-harmaa on mustakin tosi kiva yhdistelmä. Itsellä on tänään päällä beigeä ja mustaa, mutta kynnet on pinkit. Toivon vaan salaa että omistaisin jotain hermione-kykyjä, joilla saisin kynsilakkasävyn neuleeseen... Tosielämässä yritän maanisesti selata verkkokaupoista Juuri Oikeansävyistä vaaleanpunaista neuletta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mä tykkäsin valtavasti Roomasta, ainakin näin lokakuussa toimi erinomaisesti :) Haha :D Vaaleanpunainen neule on musta helposti vaarallinen, saa näyttää vähän possulta :D

*Suvi* (Ei varmistettu)

:D Kieltämättä!

Jasmin (Ei varmistettu)

Todella kaunis asu! :) Mietin tässä et mitä kautta sä yleensä etsit noita Lontoo-Helsinki -välin lentoja? Ja nimenomaan noin päin että täältä Englannista Suomeen ja takaisin? Oon sen verran vasta tullut tänne että nyt vasta ensimmäisen kerran lennän kotiin jouluksi ja en oo ihan varma oisko tuo Rantapallon lentohaku paras vai olisko joku vielä parempi... Ainaki mitä oon googlaillu niin muiden sivustojen hinnat vaikuttais kalliimmilta, mun pitää siis päästä Ouluun asti ni pelkkä Lontoo-HKI ei riitä ja se nostaa hintaa aika paljon. Hirveä selitys, mutta ajattelin et sulla saattais olla jotain vinkkejä kun tuota väliä oot menny muutaman kerran :)

Anna (Ei varmistettu)

Rantapallon kautta, oon tapojeni orja :D En oo koskaan huomannut juuri hintaeroja, vaikka oon kokeillu eri palveluntarjoajia, ja on jotenkin kotoisa yllättäen tämä Rantapallon sivu :D

Kannattaakattoa ne Oulun lennot erikseen! Ensin Helsinkiin ja sieltä Suomen sisäiset, saattaa hinta muuttua :)

Jasmin (Ei varmistettu)

Joo, olen yrittänyt etsiä lentoja myös erikseen, mutta joko hinta on lähes sama tai sitten matka-aika venyy viidestä tunnista kahteentoista, joten taidan mieluummin maksaa vähän enemmän siitä että ei tarvi istua kahdeksaa tuntia lentokentällä :D En kyllä ymmärrä miksi kukaan ei tee suoria lentoja Oulusta Lontooseen...

Anyway, kiitos neuvoista, etsin siis lentoni tuolla Rantapallon haulla! :)

*Suvi* (Ei varmistettu)

Tätä itsekin suosittelisin.

Jos on valmis menemään Helsinki-Oulu- välin (Onni)bussilla/junalla, esim. yön yli matkaten, siinä saattaa joskus säästää. Tai lentää Ryanairilla Tampereelle ja huristella VR:n kyydissä Ouluun. Ainakin joskus aikataulu oli sellainen, että lento oli Suomessa illalla ja Tampereelta lähtee 1.14 (tai jotain) juna Ouluun. Nykyään ennakkoliput on oikeasti jo halpoja ja Veturi-tarjouksia löytyy tosi kivasti.

Jos itsellä budjetti antaa reissailulle myöten, niin pitää oikeasti sitten päästä halvalla. Siksi on tullut pohdittua asiaa, kun Oulusta aina lähden.

Elmou (Ei varmistettu)

Ihana asu, vau! Saanko kysyä tyhmän kysymyksen :D sulla kun on paljon noita rotsimallisia takkeja, niin käytätkö niitä ollenkaan kiinni? Itselläni on sellainen ongelma, etteivät takit edes mahdu kii :D

Anna (Ei varmistettu)

Saat tietty :D Ei mahdu :D Suurin osa ei mee tisseistä kiinni edes ostovaiheessa, mutta kun en koskaan niitä niin pitäisikään, niin miksi niiden edes pitäisi mennä kii? :D Kunhan istuu olkapäiltä ja muuten, niin ei kai niin väliä?

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Mä tykkään tästä asusta kovasti, kaikki kohdillaan! Juuri tämmöset tosi simppelit asut on aina mun lemppareita ja niistä saa jotenki ite eniten inspistä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

Iina (Ei varmistettu) http://www.iinasaarinen.com

Todella kiva asu :) Ja voi jukra, miten upeita kuvia! Jotenkin erityisen super kauniita tällä kertaa! :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

linda (Ei varmistettu)

Seurusteletko nykyään? Parista postauksesta rivienvälistä niin voisi lukea:-D ja jos on liian henk.koht kysymys niin ei tarvitse tietenkään julkaista!:)

Anna (Ei varmistettu)

Thats a nice outfit Anna! :) When you travel, you can't take all your clothes with you (at least when you're not Paris Hilton, haha) and then it's all about combine the pieces, haha. But I like this one here! When I'm traveling at least one pair of Chucks are going with me, these shoes are comfortable enough for sightseeing. Autumn in London sounds nice, this year we're really lucky in Germany / Hamburg as well. This weekend we had about 17 degrees and no need of a winter coat, but I want snow for Christmas! :D :)

Have a safe flight and a great holiday! :) <3

Anna (Ei varmistettu)

Thank you very much, this place is great :)

Minski (Ei varmistettu)

Tiedätkö. Taas on pakko hehkuttaa ja kehua sua maasta taivaisiin! Oot niin upea! Oot häikäisevän kaunis ja sulla on tyyli on jotain niin huumaavaa! Mä ihan todella RAKASTAN sun tyyliä ja saan siitä inspiraatiota huikeasti :) Lisäksi sun elämää on niin mielenkiintoista seurata, kun reissaat paljon. Haaveilen myös tuosta chanelin laukusta ja katson aina asukuviasi sydämet silmissä! Jatka vielä pitkään blogia, oot suurempi inspiraatio kuin uskotkaan<3 Kiitos :)<3

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Eiköhän tämä vielä jonkun aikaa ainakin jatku, olen itse koukussa tähän kuitenkin sen verran perusteellisesti :D

s (Ei varmistettu)

Ihana asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Olyah (Ei varmistettu) http://deleted

Arrrgh!!! Miksi mä olin niiiin pihi silloin ku toi jakku oli myynnissä ja bongasin sen Zarasta?! Toi on niit täydellinen :( toi on niin mun perus "uniformu", mustat farkut, conssit, valkonen teeppari ja joku ihana jakku, joten tykkään tästä asusta ku hullu puurosta<3

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiva kuulla :) Ja vitsi, toihan oli alessakin jossain vaiheessa kesää :/ Buu. eBay? :)

Jenni (Ei varmistettu)

Moi :) Ihania kuvia ja upealta näytät kuten aina :) Täytyy minunkin todeta, kun tuossa joitain kommentteja lueskelin muilta, että olen jo ainakin viimeisen kuukauden kaksi ollut ajatellut,että blogin taso on noussut ihan jotenkin täysin uudenlaiseen nousuun, mikä on ihan mahtavaa! Postauksia tulee kivassa tahdissa kiireistäsi huolimatta, aiheet on ihan loistavia, se miten kirjoitat on ihan loistavaa :D Kiitos siis tosi kivasta blogista! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten mahtavaa kuulla, kiitoksia kovasti :)

Snowprincess (Ei varmistettu) http://snowprincessbella.blogspot.com

Upeita kuvia!! Ja toi vaaleanpunainen takki on I-H-A-N-A

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Emilia (Ei varmistettu)

Joku taitaa saada sinut hehkumaan, näytät säteilevältä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia! :) Ja on kyllä ollut jotenkin ehkä parempi olo viime aikoina :) En tiedä kenen tai minkä ansiota, suurimman kiitoksen annan ehkä melatoniinille ja paremmille yöunille, mutta toki kaikki omat rakkaat tekee elämästä ihanampaa :)

holly (Ei varmistettu)

Lemppariasu pitkiin aikoihin! Jotenkin niin sua! Aivan ihastuttava!:)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Kommentoi