Tårta på tårta

Mungolife

TÅRTA PÅ TÅRTA. Mä nimesin tän asun tårta på tårta -asuks. Mikä saa sen kuulostaa ihan kamalalle. Vaikka päinvastoin tässä olisi nyt esittelyssä mun yksi ehdottomia lempiasujani viime kuukausilta. Jotenkin tämä asu vaan mielestäni toimi huikean hyvin käytössä, vaikka paperilla listattuna kuulostaa hirveelle. Mäpä tästä puen päälleni
- Hatun
- Hanskat
- Revityt farkut
- Farkkupaidan
- Neuleen
- Nahkatakin

... ja kaikki ne samaan aikaan! Asu oli mun mielestä jo muutenkin tosi monella yksityiskohdalla kyllästetty, ja vielä ennen ovesta ulos lähtöä, päätin piiloutua sateelta hatun alle. Kuulostaa jotenkin aivan kamalalle. Mutta, ainakin omasta mielestäni, joskus more is more. Tässä tapauksessa ehdottomasti. Minä nimittäin rakastuin tähän yhdistelmään :)

Mulla oli tosiaan eilen se kotikirppis kotona, ja vitsi miten kivaa :) Olin vielä superahkera ja kuvasin kaikki ylijääneet jutut Facebook-kirpparin puolelle, missä te olitte ihan murhaavan nopeita :D Mä sain tavarat vinne joskus 1 jälkeen yöllä ja aamulla kun herätin ennen 6, niin yli puolissa oli huuto. Tsiisus. Nimeen tän blogin kohta Twilifeks, pelkkii vampyyrejä lukijoina. (Pahoittelut jo tässä vaiheessa vitsien ja muun tekstin laadusta, oon nukkunut neljä tuntia) Mulla on jotenkin ihan mielettömän hyvä fiilis noista myydyistä tavaroista. Sain tavaraa parempiin koteihin, ja samalla kerrytettyä muuttobudjettia sen verran, että saan sängyn ja huonekaluja rahdilla Suomeen tuotua, eikä tää muutto vie mua ihan vararikkoon :) Menipähän samalla kaikki eilen kotikirppiksellä kertyneet punnat matkakassaan, nimittäin tää euron tilanne ei tällä hetkellä naurata. Ei ainakaan sillai matkalle lähtevin silmin. Vaihdan sitten mun punnat kohdevaluutaks, ehkä siinä säästyy muutama euro, kun ei tiedä mitä tolle euron arvolle tapahtuu seuraavan kuukauden aikana.

Ei liene mikään yllätys, jos sanon, että mulla on ihan hirveesti vaatteita. Tuossa ostoslakon aikana (palaan muuten siihen pian) on tullut ajateltua paljon omaa vaatekäyttäytymistä, mutta vielä enemmän niitä ajatuksia on muovannut tää muutto. Tai nää kaks peräkkäistä muuttoa. Multa aina kysellään, miten maltan luopua mun vaatteista kun myyn niitä. Sydän vereslihalla. Eilen kuitenkin mua hymyilytti niistä tavaroista luopuminen. Kun kotikirppikseen osallistuneet oli lähteny, en enää muistanut mitä kaikkea myin. Olisin ehkä kymmenisen juttua saanut ulkomuistista nopeasti ladeltua, mutta mikään ei jäänyt silleen hirveen suuresti mieleen. Samalla kun rupesin siirtämään tavaroita rekistä valokuvattavaksi ja laatikkoon, ei tullut kuin yhden paidan kohdalla sellainen "ei kyllä mä tän nyt pidän"-fiilis. Tai no okei, Burberryn laukkuni kohdalla sydäntä riipaisi, mutta onneksi se menee todella erinomaiseen kotiin :) Mulle on tärkeää uudessa asunnossa se, että meillä on tilaa ja mukava olla. Mulle ei ole tärkeetä säilyttää vaatteita, joita saattaa joskus vielä pitää. Jätin itselleni nyt kolmeksi viikoksi n. matkalaukullisen verran vaatteita vaatekaappiin, ja voin muuten kertoa, ettei ole kertaakaan tullut sellainen olo, ettei tiedä, mitä pukisi päälle. Jätin vaan lemppareimmat tavarat. Kaapissa majailee tällä hetkellä muutama pari luottofarkkuja, cashmere-neuleita, nahkatakkeja, oversized-takki, Canadaa kolmessa värissä ja yksivärisiä t-paitoja, jakkuja ja hameita. Huomaan, että mitä vähemmän tavaraa mulle jää, sitä yksivärisempää ja simppelimpää se on. Helposti yhdisteltävää, laadukasta ja aivan superrakasta. Voisin luetella kaikki kaapissa olevat vaatteet helposti, vaikka niitäkin on varmaan joku 40 artikkelia siellä.

Syksyllä höpisin mun tavoitteesta vähentää 1/3 mun vaatekaapista. Silloin motivaattori ei vaan ollut tarpeeksi suuri. 2 km muutto ei ollut hirveän kallis, eikä todellakaan saanut pohtimaan mistä pitää kiinni. Nyt kun tulevaisuudessa vaatekaapin jakaa toisen ihmisen kanssa ja muutto on parin tuhannen kilometrin päähän, on katsonut kaikkea vähän erilaisin silmin. Luulen, että oon oikeesti tyhjentänyt jopa enemmän kuin 1/3 kaapista. Enkä voisi olla tyytyväisempi. En mä halua tapella henkaritilasta tai pohtia, mahtuuko kotiin meikkipöytä vai rekki. Mä haluan sen meikkipöydän ja ilmaa sinne vaatekaappiin. Ja hyvän mielen molemmille.

Matkakassa on kasassa, muuttorahti tilattu ja mun mieli jotenkin monta monta monta kiloa kevyempi :)

Hassua.

En suinkaan aio lopettaa shoppailua, mä rakastan shoppailua! Mutta mä pidän kiinni asioista, jotka oon oppinut viime kuukausien aikana. Harkinnasta ja luopumisesta. Pätee varmasti moneen muuhunkin asiaan kuin vaan rytkyihin :)

Mulla on itse asiassa vielä vanhempien kotona laatikollinen vaatteita, jotka on ollut kuvattuna jo pidempään, taidanpa lisätä ne tuonne Fb -kirppariin heti kun vaan ehdin. Watch this space, ja erityisesti Instagram kannattaa päivitellä tiheään, nimittäin sinne tulee ensimmäisenä ilmoitus sitten.

Nyt kuitenkin, tärkein kysymys. Tykkäättekö tekin tästä asusta vai onko se vaan way too much?

Kaikille niille, jotka olette joskus mut nähneet kaupungilla tai jossain, tämä seuraava ei liene tulevan yllätyksensä. Kuitenkin, oon vuosien saatossa saanut paljon kommenttia siitä, että hymyilen kuvissa. Mä välillä toivon, että mä voisin olla perusilmeellä kuvissa. Jotenkin sillai chic-streetstyle -henkisesti. Valitettavasti mun resting face näyttää tältä:

Kuolleet silmät ja bitchy resting face. Bi i ei juuutiful.

Kommentit

primrose (Ei varmistettu)

Täältä tulee raikuvat aplodit asulle! Ihan mahtava! Boy ja nahkatakki näyttää ihan mielettömän hyviltä yhdessä. Mä oon etsinyt pitkään mieluista nahkatakkia mutta vielä ei ole kävellyt vastaan. Olen kyllä törmännyt moneen selaiseen "näyttäisi varmasti hyvältä jonkun muun päällä"-yksilöön mutta se mun takki selkeästi vielä odottelee jossain.. Pakko vielä kehua asukuviakin - ihan mahtavan onnistuneita. :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voi kiitoksia :) Ja kannattaa nahkatakissa odottaa sitä THE Onea, vähän niinku miehissäkin ;) Nimittäin sitten kun se oikea löytyy, on se aika mahtava :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Tykkään asusta, vaikka siinä onki aika paljo meneillään! Tai ehkä just siks mä tykkään siitä. :D Olispa jo täällä Suomessaki sellaset kelit, että vois mennä neuleella ja nahkatakilla, mua alkaa jo ärsyttää tää 24/7 palelu. :( Mä ajattelin sunnuntaina käydä vaatekapin kimppuun ihan kunnolla, ja laittaa kirppiskasaan KAIKEN sellasen, mitä en oo käyttäny, tai mikä päällä ei oo hyvä olla. Eli tonne kaappiin jää treenivaatteiden lisäks ehkä kymmenen vaatetta, mut on sit ainakin semmosia, mitä varmasti käyttää. Ja sit kun oon saanu kamat kirpparilla myytyä, niin alkaa just niiden täydellisten eikä vaan "ihan kivojen" vaatteiden ostelu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan näin! Kuulostaa äärimmäisen hyvältä suunnitelmalta :)

Suvi (Ei varmistettu)

Mä tykkään tästä asusta kovasti, vaikka yleensä pidän yksinkertaisemmasta tyylistä :) Oon ihaillut tota hattua niiin monta kertaa, että on ehkä pakko ostaa itellekin ton tyylinen kevättä kohden haha!

Ps. Olisko sulla antaa mitään vinkkejä hyvästä perusravintolasta Helsingin keskustasta? Jotain kohtuuhintaista, josta sais esim. Pastaa ja pihvejä.. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, tosi kiva kuulla :) Apua, joku perusravintola.. Hmm. La Famiglia on musta ihan kiva, Memphis on ihan kiva pihvimesta, Tony's Delistä tykkään :)

maria (Ei varmistettu)

silloin kun sut näin 2009 vuonna hesassa kampin lähettyvillä, sä hymyilit kyllä tosi ilosesti kun olit yksin :-D että mulle on jotenkin "uutta tuo" ns. ankeempi katse

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kuulostaapa kylähullulta :D :)

Helvi (Ei varmistettu)

Ikinä en mitään kommentoi ja sillä haluankin painottaa tätä kommenttia: Oot aivan uskomattoman kaunis ja eritoten tuossa viimeisessä kuvassa! <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, että kommentoit :) Kiitoksia <3

linda (Ei varmistettu)

Vaikka tårta på tårta kuulostaa vähän kamalalta niin asu on kiva! Ja muuntuu moneen aamusta iltaan :) Itsellä on 3 muuttoa vuoden sisään takana ja täytyy sanoa viimeisimmän muuton jäljiltä, että kun on valmis ja saa mahdollisuuden isoon muutokseen elämässä tuntuu luopuminen todella hyvältä! Itsellä lähti tavaroiden lisäksi 20cm hiuksista - en voisi olla onnellisempi nyt :)

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä, tosta neule pois ja korkkarit jalkaan, niin voila, on ilta-asu :) Ja apua, pitäskö munki ottaa jatkot pois :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Mahtava asu! Listattuna kuulostaa tosiaan vähäsen jännittävältä, mutta käytännössä kokonaisuus toimii just loistavasti :) Tykkään varsinkin tosta farkkupaidasta yhdistettynä rentoon neuleeseen.

Anna (Ei varmistettu)

No jep :D Jotenkin kerrankin se more is more on totta, kun yleensä less is more on enemmän paikkansapitävä :D

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihanat kuvat ja mie ainakin pidän enemmän hymykuvista, kuin liian vakavalla naamalla otetuista.:) Hymykuvat näyttävät luonnollisemmilta ja niistä tulee itsekin hyvälle tuulelle. ^^

Anna (Ei varmistettu)

Totta, kyllä kai se hymy on kuitenkin aina se kaunein asuste :D

Veera (Ei varmistettu) http://tyyliametsastamassa.com

Jostain syystä mäkin tykkään tästä asusta tosi paljon! Siitäkin huolimatta, että kammoksun farkkupaitoja. :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitti :D Ja onneks sitä ei hirveesti näy tuolta neuleen alta, ehkä se johtuu siitä? :D

saara (Ei varmistettu) http://saarawal.blogspot.fi

Tykkään ihan sikana tästä asusta!!! Musta ei oo yhtään liikaa kaikki vaan sopii toisiinsa niin hyvin!:) Mukava että tavara liikkuu nooeasti itsekin olen nyt alkanut kiinnittää huomioita shoppailuun ja siihen että harkitsee ennen kuin ostaa ja ihan hyvin on kyllö nyt menny ku kaapissa on oikeesti vaan niitä kivoja vaatteita nii mukavampi pukeutua ja helpompi!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, on ihan mahtavaa kun joka aamu on jotain kivaa puettavaa :)

Juuli (Ei varmistettu)

Hanskat ei oo oikeen omaan makuun, mutta muu asi on aivan bueno! Toimii! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha! :D Pakko sanoa että sulla on sana hallussa! Mä tykkään siitä ku kirjotat yleensä niin pitkästi. Luen aina kaikki postaukset alusta loppuun. :) Sun blogin hyvä puoli (tai ennemminki yks niistä lukuisista hyvistä puolista) on se että sulla on tekstiä niille jotka haluaa lukea eikä pelkästään kattoa kuvia mut sitte sulla on myös paljon kuvia niille jotka ei jaksa lukea pitkiä tekstejä! Hei mulla on menny jotenki ihan ohi se että kauan siis olit ostolakossa? Haha just ku kehuin että luen sun kaikki postaukset kokonaan.... :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kovasti :) Ja siis ostoslakko alkoi 24.10 :) Että siitä asti periaatteessa, mutta palaan asiaan pian :)

Pata (Ei varmistettu)

Missä fb kirpparilla myyt tavaroitadi?

Anna (Ei varmistettu)

Mungolife-tunnuksen alla :) Siihen on linkki alemmassa postauksessa :)

never (Ei varmistettu)

Ihan huippu asu mun mielestä!:) eikä siinä oo yhtään "liikaa", kun värit on maltillisia ja harmoniassa keskenään!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, tossa vielä joku väri yhtenä pilkkuna vois olla wayyy too much :D

Tiia (Ei varmistettu)

Asu on mielettömän kiva ! :) Toi paita + neule combo on jotenkin hassu tosta ylhäältä mutta näyttää silti tosi kivalta. Ehkä oma silmä on tottunut liikaa sellaisiin kauluspaita + istuva neule yhdistelmiin, pitää uskaltautua kokeilemaan sitä vähän rennommalla twistillä. Oot kyllä niin upeen näköinen ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, välillä tollanen rento renttu on ihan paikallaan, kauluspaidankin kanssa :)

Olyah (Ei varmistettu) http://deleted

Aivan ihana asu! Ja ens kirpparille oon kyllä valmiina :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, voisin vaikka varoitella siitä :D

Mimi (Ei varmistettu)

Oot kyllä onnellisessa asemassa, kun pääset noin helposti tavarasta eroon! Ainakin mä pitäisin sitä yhtenä parhaimmista bloggareiden eduista! :)

Tuntuu välillä turhalta, kun vaatteet ei juuri mene eteenpäin itsepalvelukirppareilla ja siellä sitä tavaraa häviääkin helposti varkaiden takia. :( tämä ei ollu mitenkään tarkoitettu negatiivisena kommenttina,
vaan tyhmähän se olisi, jos ei tällaista etua hyväkseen käyttäisi :)

Anna (Ei varmistettu)

No kyllä, iso bonari tässä hommassa :) Ja mun mielestä tässä voittaa kaikki, mä saan tyhjennettyä kaappeja ja lukijat saa edullisemmin juttuja :)

Eveliina (Ei varmistettu)

Todella onnistunut asukokonaisuus!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

NAL (Ei varmistettu)

Tykkään asusta, must tuntuu et noi hillityt värit tekee sen miks ei oo way too much. Ja sopiihan noi yksityiskohdat muutenki yhteen

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, kieltämättä värikkäänä toi ois liikaa :)

Kaisaj (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Tuo hattu on vaan kirsikka kakun päällä ! ;) (huonot vitsit tarttuu..)

Anna (Ei varmistettu)

Haha :D todellaki :D

ronja (Ei varmistettu) http://paintwithallthecolorsofthewind.wordpress.com

Tuo asu on ihana, tyylikäs, rokahtava, boho, renttu siis unelmien asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

emma (Ei varmistettu)

Tuo asu on just hyvä :) Voisitko joskus tehdä postauksen siitä, miten teet noi kiharat ja etenkin et minkälaisilla tuotteilla saat ne pysymään pitkän päivän? Kiitos!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, voin mä jossain vaiheessa tehdä :)

sanna (Ei varmistettu)

Siis onko tässä maailmassa yhtään mitään minkä kanssa toi le boy ei sopisi! (Kolmiraitaverkkarit ehkä...?) Rennon tyylikäs asu, tykkään :) toi nahkatakki on u-p-e-a!

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole :D Luulen, että kolmiraitaverkkaritki näyttää sen kaa hyvältä :D Ja kiitoksia :)

meow (Ei varmistettu)

Hahaa! En oo ihan varma, mitä mieltä oon asusta. Ainakin se on mielenkiintoinen! :D Taidan pitää siitä :) Osaat aina olla niin cool!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no eikö mielenkiintonen oo ihan kiva? :D

Mirka/GoneWithTheNails (Ei varmistettu) http://www.gonewiththenails.blogspot.fi

O.o <3 !

Anna (Ei varmistettu)

:)

Pages

Kommentoi