Täydellinen kosteuttava kasvohoito reissuun

*Kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinic

Näin reissu- ja juhlakautena on mulla ainakin tosi paljon mielessä myös ihon hyvinvointi, koska tässä 30 asteen kuumuudessa ei paljon meikki pysy kasvoilla, jos pohja ei ole kunnossa. Kosteutusta tarvii ja ihan reippaasti, koska aurinko ja helle kuivattaa kasvot. Oon puhunut ton Swiss Clinicin mikroneulaimen puolesta jo vuosia ja se kulkee mulla melkeinpä aina reissussa mukana. On kiva iskeä kasvoille yöksi kasvovoide neulaamisen jälkeen, koska seerumit ja voiteet imeytyy niin paljon paremmin neulaamisen jälkeen ja iho saa ihan kunnon kosteutusta.

Mikroneulainta pystyy tilaamaan Swiss Cliniciltä erikseen ja erilaisissa yhdistelmissä ja mulla on nykyään itse asiassa sekä 0,2mm että 0,5mm neulain. 0,5mm toimii tosi hyvin just esim. kesähelteillä, kun tuntuu, että iho myös uusiutuu nopeammin ja kosteutuksen saaminen pintaa syvemmälle ei ole itsestäänselvää.

Yksi uudehko yhdistelmä tuosta mikroneulain-hoidosta on Skin Reactive-hoitojakso. Se on yhdistelmä, jossa on mikroneulain ja Swiss Clinicin patentoitua vedetöntä teknologiaa hyödyntävä Face Dry Mask.

Hoito koostuu siis kahdesta tuotteesta: Skin Roller-mikroneulausrullasta ja Face Perfecting Face Maskista. Idea on yksinkertainen: Skin Roller avaa ihoon pieniä mikrokanavia, jotka simuloivat vaurion ihossa ja käynnistävät ihon luonnollisen paranemisreaktion, mikä tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, parantaa ihon verenkiertoa ja uusien terveiden ihosolujen syntyä. Face Mask on vuorostaan ”kuivanaamio”, eli naamio, joka aukeaa suoraan kasvoille laitettavaksi ilman mitään levitysprosesseja. Mikroneulaamisella ihoon luotujen mikrokanavien ansiosta naamion kankaaseen uutetut aktiiviset ainesosat imeytyvät ihoon tehostetusti. Tiedättekö mikä on muuten ehkä absurdein ja hassuin juttu ihonhoidossa? Vesi, joka kosteuttaa sisältäpäin, kuivattaa ihoa ulkoapäin. Ja lomalla viettää paljon aikaa uidessa, iho saa ihan tarpeeksi veden kuivattavasta vaikutuksesta. Mikroneulaimen ja Face Dry Maskin yhdistelmä tuo iholle tehokkaan annoksen aktiivisia ainesosia, eikä se sisällä tippaakaan ihoa kuivattavaa vettä.

Swiss Clinic suosittelee tähän 3 päivän hoitojaksoja; kolme päivää rullausta ja viisi päivää taukoa jonka aikana iho saa levätä ja palautua hoidosta. Jatka hoitoa kolmen hoitojakson verran. Yhtä Face Dry Mask-naamiota voi käyttää kolme kertaa. Kun naamiota on käytetty, sen voi laittaa takaisin hygieeniseen uudelleensuljettavaan pakkaukseen (Skin Reactive -pakkaus sisältää kolme naamiota, jotka riittävät yhteen kokonaiseen hoitokierrokseen. Ideana on siis käyttää kolme päivää samaa naamiota, pitää viisi päivää taukoa ja sitten laittaa seuraavalle hoitojaksolle uuden naamion.) Naamiossa on kaksi puolta, ja vaaleanpunainen ”aktiivinen” puoli kuuluu laittaa kasvoille.

Skin Reactiven tarkoituksena on tehdä ihosta kimmoisampi ja kiinteämpi, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja (mun tapauskessa ennen kaikkea) tasoittaa ihon kosteustasapainoa.

Skin Reactive -hoitojakson loputtua, voi jatkaa mikroneulausta joko uusien naamioiden kanssa tai yhdistämällä sen omaan suosikkiseerumiin tai kasvorasvaan. Mun suosikki on toi Swiss Clinicin Face Serum, joka sisältää hyaluronihappoja ja on ihan superhyvä just ikääntymisen merkkejä vastaan ja kosteutukseen!

Mikroneulaimen kanssa on tärkeää huolehtia hygieniasta, ja hoito pitää tehdä aina puhtaalle, terveelle ja kuivcalle iholle. Skin Roller pitää desinfioida käytön jälkeen desinfiointiaineella. Mulla kulkee reissussa mukana mikroneulain, pieni Sanitising Spray ja sitten suosikki seerumi tai naamio. Toi naamio on siitä superhelppo, että se ei tosiaan vaadi mitään vettä tai levityksiä, vaan naamion iskee sellaisenaan kasvoille. Toimii missä tahansa 🙂 Ja kulkee mukana ilman ongelmia turvatarkastuksetkin, jos matkustaa vaan käsimatkatavaroilla. Mä teen usein tän hoidon just kolme päivää ennen jotain tapahtumaa, esim. häitä tai valmistujaisia, jolloin iho pääsee oikeuksiinsa just juhlapäivänä 🙂

Saatte kaikista Swiss Clinicin tuotteista tutusti -15 % (myös jo alennetuista hinnoista) koodilla MUNGOLIFE15. Suosittelen lämpimästi tätä settiä ja lisäksi jos haluatte hieman kesän hehkua, eikä aurinko tartu, niin kannattaa samaan pakettiin napata tuo itseruskettava (Swiss Clinicin The Skin Care Range -sarja), joka on mun ehdoton suosikkituote nykyään ja joka on joka reissussa mukana 🙂 Kirjoitin siitä enemmän täällä! Ei tarvii meikata, kun iho on kauniin sunkissed joka päivä 🙂

Paras setti mukaan reissuun, ei paina mitään, voi kuskaa kässäreissä, eikä tarvii mitään monimutkaista, vaan koko homma on maailman helpoin!

Ootteko jo kokeillut mikroneulainta? Mitä ootte tykännyt? 

Kommentit (4)
  1. Heippa, hankin juuri oman mikroneulaimen ja vasta muutamia kertoja sillä olen rullaillut. Tykkään kyllä kovasti vaikka näkyviä tuloksia ei ole vielä kerinnyt tulla, mutta luotto on kyllä suuri kun niin moni tätä kehuu! Nyt mietityttää että kuinka usein neulain pitää vaihtaa uuteen? Tähän on vaikea löytää vastausta ja ajattelin kun olet käyttänyt tätä jo pitkään ja teet tätä yhteistyötä Swiss Clinicin kanssa, niin ehkäpä osaisit vastata kysymykseeni 🙂

  2. Moi 🙂 itse en ole uskaltanut käyttää tätä tuotetta ollenkaan kesällä vain talvisin, kun kysyin suoraan swiss clinikiltä, niin he eivät suosittele ainakaan auringonottoa ”hoidon” aikana ollenkaan ja välttämään sitä. Niin ajattelin, että kesällähän ei pysty tätä käyttämään ollenkaan ku aurinko ihme ja kumma on paistanut täällä jo pitkään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *