Täydelliset aamut

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteityössä Philipsin kanssa*

TÄYDELLISET AAMUT. Mulle täydellinen aamu on sellainen, että saa nukkua pitkään ja hartaasti, mielellään ilman herätyskelloa ja kalenterisivun näyttäessä tyhjää ko. päivälle. Saa herätä oman kullankainalosta, vitkutella nousemista ja viettää aamun ensimmäiset hetket pyörien keittiössä keittäen kahvia ja aamupalaa taikoen. Australiassa asuessani lähes jokaiseen aamuun kuului myös lasi tuorepuristettua mehua, ja olenkin kovasti kaivannut tänne Lontooseenkin tuoreiden hedelmien tuoksua keittiöön ja herkullisia mehuja aamupalan kylkiäiseksi. Hieman muuton jälkeen puhuimme Jennin kanssa siitä, että on kyllä hankittava mehulinko tänne kotiin. Ei mennyt kuin pari päivää tästä keskustelusta, niin Philipsillä taidettiin kuulla mun ajatukset, sillä yritys otti yhteyttä ja kysyi haluaisinko lähteä mukaan heidän Täydelliset Aamut -kampanjaan. No mutta mielelläni!

Postimies kiikutti muutamaa päivää myöhemmin ovelleni jättikokoisen pahvilaatikon, jonka syövereistä kuoriutui pari laitetta, jotka ovat tehneet siitä lähtien aamuistani huomattavasti mukavempia.

Jos mä jotain inhoan tässä maailmassa, niin heräämistä. Ja varsinkin heräämistä herätyskellon pirinään. Snooze-nappi on ollut Samsungissani aika koetuksella aamuisin, enkä uskonut, että yksikään laite saa minua heräämään mukavasti.

Wake Up Lightin toimivuuteen en oikeen uskonut. Miten niin joku valo voi muka herättää mut syvähorroksestani, jota aamu-unikseni kutsun? Ei varmasti voi. Paitsi että voi. Wake Up Lightin idea on se, että joitakin minuutteja ennen herätysaikaa se alkaa paistamaan ensin punaisena, josta se sitten muuttuu oranssin ja keltaisen kautta kirkkaaksi päivänvaloksi. Vihdoin kun säädetty herätysaika koittaa, alkaa kello myös soittamaan herätysääntä. Mulle tää on toiminut ihan mielettömän hyvin ja myös poikaystävä on ihastunut! Mä alan heräilemään muutamia minuutteja ennen herätyskellon soimista, kun pimeässä huoneessa alkaa loistaa auringonnousun mukainen valo ja saan sitten herätä täysin kauniiseen ja rauhoittavaan musiikkiin kirkkaassa päivänvalossa. Ihmisen on luonnollista herätä päivänvaloon eikä pimeyteen, joten on ymmärrettävää, miksi herääminen Wake Up Lightin avulla tuntuu niin paljon mukavammalle :) Laitehan on kätevä myös iltaisin, tai no itse ainakin olen pitänyt tuota lamppua päällä ihan iltaisinkin. On jotenkin mukavampi työskennellä mukavassa "auringonvalossa" kuin LED-lamppujen paisteessa. Valon lujuutta pystyy säätämään punertavasta auringonnoususta kirkkaaseen päivänvaloon, oman fiiliksen mukaan. Pimeässä huoneessa aamulla keltaisen hempeä valo tuntuu kyllä aika mukavalle, jos on aikainen aamuherätys.

No joka tapauksessa. Kun saan itseni peiton alta esille, odottaa keittiössä toinen ihana laite...

Mehulinko. Ai että mä olin onnellinen kun tää kuoriutui paketista. Tänäänkin siivotessamme keittiön jälkiä tupareiden jäljiltä tuli hirveän hyvä fiilis kun sai tungettua hedelmiä tuosta läpi ja sai tuoretta hyväntuoksuista vastapuristettua mehua. Mun ongelma mehulinkojen kanssa on ollut aina niiden ärsyttävän hankala puhdistus. Ei huolta tän kohdalla, tää on maailman helpointa puhdistaa nimittäin!

Appelsiinit ja ananaksen olen kuorinut ennen kuin olen laittanut lingosta läpi, omenat on menny kuorineen. Mun ehdoton suosikki on ananas-appelsiini-omena inkiväärillä maustettuna, ja sitä tuleekin juotua lähes joka päivä. Täydellinen vitamiinipommi näihin inhottaviin keleihin, kun aurinkoa ei tunnu riittävän kuin muutamaksi tunniksi päivässä!

Pakko kyllä myöntää, että tänäänkin on aamu ollut aika lailla täydellinen. Tässä istuskellessani naputtelemassa postausta on vieressäni jo päivän toinen lasi tuorepuristettua mehua perinteisen kokis-tölkin sijaan. Kiitos Philips siis tästä, ehdottomasti muutos parempaan suuntaan! :)

Nyt joku teistä voi myös saada kotiinsa pientä apua täydellisten aamujen saavuttamiseksi, nimittäin saan jakaa lukijoilleni jomman kumman laitteen arvonnan voittopalkintona :)

Kertokaa siis mulle, miksi juuri te kaipaisitte Täydellisiä Aamuja, ja kumpi laite sellaiset teille tekisi, niin osallistutte arvontaan. Aikaa osallistua jouluaattoon, eli 24.12. asti :) 

Niin, ja jos haluatte vielä hieman tuplata mahdollisuuksianne voittoon, niin tsekatkaa Philipsin oma kampanja SoMessa :)
"#TäydellisiäAamuja tunnistetta käyttäneiden kesken laitamme läpi joulukuun jakoon kivoja yllätyksiä. Yllätyksiä laitetaan erityisesti ilahduttaneita tai sykähdyttäneitä kuvia, postauksia tai kommentteja jakaneille. Lisäksi kaikkien #TäydellisiäAamuja käyttäjien kesken arvomme yhden Täydellisen yllätysaamun, jonka voittaja selviää viikolla 3."

Eli käyttäkää ihmeessä omaan sosiaaliseen mediaan tuota hashtagia, niin saatattepa voittaa yhden täydellisen aamun :)

Kommentit

-erika (Ei varmistettu)

Tolle Wake Up Lightille tulisi todella tarpeeseen, sillä olen erittäin aamu-uninen ihminen ja etenkin näin pimeinä aikoina tuntuu, että ylösnouseminen on vaan mahdotonta aikaisin aamulla. :)

Nou

Työaamuni alkavat yleensä klo.6.00, joten joudun heräämään n.klo.4.30 ja se jos mikä ei ole talvisin(pimeän aikana) mukavaa!! :( olisikin ihana tehdä edellisenä iltana tuoremehu valmiiksi aamua odottamaan ja herätä luonnoliseen valoon :)

Annarosa (Ei varmistettu)

Toi wake up light olis kyllä täydellinen aamu(herätys) tällaiselle vuorotyöläiselle, 13h työpäivien aikana ei juuri päivänvaloa nää ja aamuisin on tuskaisaa nousta ylös uuteen pitkään päivään (niinkun varmasti kaikilla muillakin). Yövuorot sekoittavat kanssa rytmiä ("aamu" on iltapäivällä neljältä jolloin jo pimeää) joten tollainen vehje varmasti helpottais pääsemään takaisin kiinni päivärytmiin :)

Maria Moilanen (Ei varmistettu)

Herätyskello kyllä kelpaisi tänne kaamokseen! Aamut muuten ovat aika täydellisiä, mutta sängystä kipuaminen on hankalinta. Valoa taloon niin eiköhän saada aamut käyntiin!

katska (Ei varmistettu)

Aamuni täydellisiksi tekisi tuo mehulinko, sillä tuo sama täydellinen herätysvalo täältä jo löytyy.

nea (Ei varmistettu)

Toi herätysvalo olisi täydellinen mulle, koska herääminen in tosi vaikeeta varsinkin pimeellä. Olisi sitten kivempi lähteä kouluunkin täydellisen aamun jälkeen :)

memmi (Ei varmistettu)

Yksinkertasesti kaipaan täydellisiä aamuja siksi, että aamut nyt vaan sattuu olemaan parasta aikaa vuorokaudesta. Rakastan aamuja. Ja aikasin heräämistä. Mikään ei oo ihanampaa, kun olla ajoissa hereillä ja viettää piiitkä tovi aamupuuron/munakkaan tai mitä ikinä syönkään sekä kahvin ja lehden kanssa. Ai että. Iltaihmistä musta ei saa tekemälläkään, oon parhaimmillani aamusta varhaiseen iltapäivään, mutta sitten iltaa kohden mun tehokkuus alkaa kadota johonkin ja alan vaan miettiin kuinka kivaa ois päästä jo sängyn pohjalle. Jotenka kyllä niihin aamuihin tekee mieli sitten panostaakin, vielä kun jaksaa :-D

Ja tosiaan, mehulinko ois aika todella jees! Tällanen univammanen kun oon ja saatan usein heräillä omia aikojani monta tuntia ennen herätystä, niin jotenkin koen tuon lingon vähän hyödyllisemmäksi laitteeksi omalla kohdallani. Tuollasella sais kyllä kivaa vaihtelua niille ainaisille smoothieille (vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole)!

Tanja (Ei varmistettu)

Wake up light tänne kitoos! Oon katsellut tätä laitetta jo vuoden parin ajan, mutta opiskelijan tuloilla ei ylimääräisiä ostella. Mua vaivaa erityisesti pimeinä vuodenaikoina jatkuva väsymys joka on pahimmillaan aamuisin. Jos tämä tekee edes puolet siitä mitä luvataan, niin kyllä kiitos!

Siina (Ei varmistettu)

Täydellisen aamun mulle tarjoais tuo mehulinko, mie olen tuoremehujen suurkuluttaja ja olisi todellakin täydellistä saada itse puristaa aamuisin vitamiinipommi.

Kyllä se on toi herätysvalo. Talvisin herääminen on niin tuskaa, ja torkutan jopa tunnin! Herätysvalon kanssa herääminen ois miellyttävämpää, ihan niin kuin kesällä, kun voi heräillä samaan tahtiin nousevan auringon kanssa. On jo useamman vuoden pitänyt ostaa tuommoinen, mutta jostain tuntemattomasta syystä se on aina jäänyt...

maria (Ei varmistettu)

Toi mehulinko ois niin ihana! Mun tehosekoitin meni juuri rikki joten en oo voinu tehdä ihania smoothieita enää aamuisin.. tuo mehulinko pelastaisi nykyisin niin vitamiinittomat aamuni :'D

Elvira (Ei varmistettu)

Wake up light olisi mun päivien pelastus! Jos torkutan aamuisin niin päivä on sen jälkeen pilalla ja olen vihainen kiukkupussi ;) Olisi mahtavaa saada wake up light niin olisin päivisin myös vähemmän väsynyt, koska en heräisi heti kesken unien kellon soittoon vaan toi ihana valo herättäisi <3

Marja (Ei varmistettu)

Mehulinko on ollut mullakin ostoslistassa iät ja ajat! Olisipa ihanaa voittaa moinen. Aamut piristyisi huomattavasti! Tuorepuristettu appelsiini ja ananas on mah-ta-vi-a!

buzz lightyear (Ei varmistettu)

täydellisen aamun tekisi kyllä toi herätyskello! ei tarvitsisi joka aamu herätä sydänkohtaukseen kun kello pirahtaa käyntiin.

Marika (Ei varmistettu)

Ensimmäinen kommentti jonka jätän IKINÄ yhteenkään blogiin, varsinkaan arvontaan :) Mulle kolahti samantien toi Wake up light! Oon nimittäin kanssa aivan älyttömän aamu-uninen (lue 24h/vrk-uninen), herääminen herätyskellon soittoon on vaikeeta lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa ja varsinkin näin pimeillä keleillä. Vaikeuteni herätä ei siis johdu esim yökukkumisesta vaan ihan valtavasta unentarpeesta! Aivan varmasti helpottaisi syväkoomasta heräämisessä tuo "auringonnousu" :) -Marika

Nella (Ei varmistettu)

Takana on suhteellisen rankka syksy ja, no kaamos ei nyt oo ikinä kuulunut minun lempi asioihin, tuntuu, että laahustaa vain koulussa eteenpäin ihan haamuna. Joulun jälkeen lähtee käyntiin viimeinen rutistus koulun suhteen ja lopputentit lähestyy. Tuommonen Wake Up Light antais ehdottomasti Täydellisiä Aamuja ja lisä energiaa pänttäämiseen, sekä koko päivään.

inamaria

Toi herätyslamppu kuulostaa kyllä tosi hyvälle!! Kaipaisin ehdottomasti helpotusta näihin mustaakin mustempiin aamuihin, joita täällä Suomessa on tänä syksynä riittänyt. Itse herään yleensä klo 5 arki-aamuisin (kyllä!). Olen aina tykännyt herätä aikaisin, koska siten ehdin hyvin hoitaa päivän hommat (työt, treenit, koiran, kodin, ruuat jne :)) ennen iltaa. Tehokkuuteni nimittäin ei toimi iltaisin lainkaan niin hyvin... Toki myös menen aina ajoissa nukkumaan, että jaksan herätä. Siltikin tuo herätys on viime kuukausina ollut välillä hyvinkin tuskaisaa, ja toi lamppu varmasti helpottaisi hommaa kovasti. :)

Linda (Ei varmistettu)

Kaipaan täydellisiä aamuja, koska tämä syksy on ollut niin uuvuttava ja herääminen on ollut entistä vaikeampaa. Haluaisin mehulingon, koska aamuni ovat usein kiireisiä ja aamupalat säälittäviä, lingolla saisin tehtyä aamiaisestani terveellisemmän. Ja kyllähän se askel menee nopeampaa makkarista keittiöön, kun tietää mikä siellä odottaa:)

Tuo mehulinko olisi ihana apu meidän perheen aamuihin.
Meillä herätään jo puoli kuuden aikoihin aamuisin ja keittiönpöytä täyttyykin usein hyvin unisista pikkulapsista. Monena aamuna saa hoputtaa syömään ja pukemaan päälle, jotta isi ei myöhästy töistä, kun lapset eivät tarhaan jaksaisi lähteä. Olenkin antanut joskus mehua lapsille, kun väsyttää. Mutta varmana maistuisi ja ennenkaikkea piristäisi tuore mehu paremmin kuin kaupasta ostettu. Ollaan joskus haaveiltukkin tuollaisesta, mutta haaveeksi on jäänyt. Jospa nyt onni potkis!

Emmimari (Ei varmistettu)

Täydellisiä aamuja uneksin aina kun herään yliopistolle. Aamuisin vedän myös jumppia, joten olisi ihanaa jos joskus vetäjä olisi sen näköinen, että olisi herännyt tunteja ennen aamujumppaa, eikä niinkuin todellisuudessa, puolta tuntia (max!) ennen. Siksipä haluaisinkin Wake up lightin, sen avulla uskoisin herääväni!

Janina (Ei varmistettu)

toi valo homma kuulostaa mielenkiintoselta! Oon niin huono heräämään nykyisin ja ensi vuonna alkaa uusi työ joten pakko taas opetella heräileen ihmisten aikoihin joten tää olis varmasti hyvä apu siihen.

May (Ei varmistettu)

Mun aamut on yleensä aika kankeita, kun unet on rauhattomia ja niskat jumissa. Mehulinko piristäisi aika hirveästi :)

jensu (Ei varmistettu)

Toi Wake up light vois olla aikamoinen aamujen pelastaja. Asun Lapissa, missä ei tunnetusti tähän aikaan vuodesta aurinkoa näy paljoa. Siitä syystä aamut venyvät usein herätyskelloa torkuttaessa, ja työpäivät taas pitenevät illasta myöhäisen töihin saapumisen vuoksi. Sen vuoksi taas urheilen myöhemmin illalla, ja nukkumaanmeno viivästyy. Pienoinen noidankehä siis. Olisi ihanaa herätä ajoissa ja vielä pirteänä, jolloin pääsisin lähtemään töistäkin aiemmin.

Kaisa (Ei varmistettu) http://kaisav.blogspot.com

Olen itse raskaana ja viimeinen kolmannes alkamassa. Koska itselläni ei ole mitään reissuja tulossa, tulisi aamuja piristävä mehulinko todella tarpeeseen! :) rakastan tuorepuristettua mehua ja Philipsin linko vaikuttaa hyvältä tuotteelta!

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Jäin just äitiyslomalle ja toivon että edessä olisi monen monta täydellistä aamua. Varmaan reilun kuukauden saan vielä nukkua pitkään ja nauttia rauhallisista aamuista. Sen jälkeen aamut muuttuu ehkä vähän hektisemmiksi, mutta entistä täydellisimmiksi :) molempiin olisi oikein tervetullut toi mehulinko!

never (Ei varmistettu)

oi että mehulinko ois ihana! olen aina moisesta haaveillut, tarvin vitamiineja ja energiaa!

jon-na (Ei varmistettu)

Mulle herääminen on varsinkin näin talvisaikaan ihan hirveän vaikeeta! Sen takia tuollainen herätysvalo tekisikin siitä varmaan ainakin vähän helpompaa. Ja jos en tuollaista voita, niin on varmaan pakko ostaa itselle sellainen :D

Noora (Ei varmistettu)

Mehulinko tekisi ehdottomasti aamuistani täydellisiä! Olimme juuri reissussa Dubaissa ja päivittäin haimme mehubaarista raikkaat mehut päiviä piristämään - olisi niin täydellistä saada mehulinko kotiin ja tuoreita mehuja aamuihin! Porkkanamehut olivat ehdottomia lemppareita reissussa :)

sirpar (Ei varmistettu)

Mulle aamut on aina erityisen vaikeita heräämisen suhteen.. Joskus myöhästeleekin sen takia :D siksi oon pitkään halunnut testata kirkasvalolamppua ja ehkä joskus ostankin sellaisen.

Kuitenkin enempi houkuttelee mehulinko, koska aamupala on paras ateria maailmassa! Rakastan kaikkia mehuja, muttei viitsisi paljoa juoda valmiita sokerisia mehuja, niin oma tekemä mehu kelpaisi :p Aamupala tekee mun aamusta täydellisen (vaikka herääminen olisi ollut hankalaa) ja omat mehut tekisi siitä vielä täydellisemmän!

Riina (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi kokeilla itse tehtyä tuoremehua.

Hanna (Ei varmistettu)

Mun heräämiset helpottui ihan älyttömästi kun hankin tuon Wake up lighin. Vielä kun sais tuon mehulingon, niin johan tää elämä ois juhlaa! :)

M (Ei varmistettu)

Oon erittäin huono syömään aamuisin mitään kunnon aamupalaa, ja yleensä tuleekin aika pikaisesti vain naposteltua jotain. Kauppojen sokerilitkuiset mehut saa mun mahan sekaisin, joten niitä en tykkää aamuisin juoda. Oon tottunut ulkomailla asuessani myös tuohon tuorepuristettuun mehuun, ja eihän sitä pysty mitkään valmismehut jäljittelemään. Mehulinko tekisi siis minun aamuistani täydellisemmän.

Jossu (Ei varmistettu)

Mehulingon haluaisin ehdottomasti :) Olisi ihana saada aamuisin tuoretta mehua!

Katariina (Ei varmistettu)

Vitsi oon halunnu tota herätysvaloa jo niin pitkään :D Asun pohjoisessa ja vtuttaa ihan urakalla herätä, kun huone on yhtä pimeä ku säkissä olis ja sit pitää vaan räväyttää kaikki miljoonan luksin voimalla paistavat lamput päälle.

Hannna (Ei varmistettu)

Mehulinko! Sen kun voittaisi piristämään niin aamuja kuin iltojakin. Ja mieli lepäisi.

Vilma B (Ei varmistettu)

Kun luin tätä postausta ni sanoin mun poikaystävälle että ton Wake Up Lightin mä haluan. Mulla on tapana nukkua liian pitkiä päikkäreitä ja painan aina vaan torkkua. Tä olis lempeämpi ja varmasti tehokkaampi tapa herätä. Olis niiiiin hyvä!

anskkuu (Ei varmistettu)

kukapa niitä täydellisiä aamuja ei kaipaisi! tuollainen mehulinko ois aika mahtava vekotin, tuorepuristettua mehua ei voita mikään. auttaisi kyllä opiskelijan aamuisia herätyksiä vähän lähemmäs täydellisyyttä :)

MoJo (Ei varmistettu)

Tuo herätysvalo tekisi omista aamuista etenkin näin talvella täydelliset. Pimeässä herääminen on yhtä tuskaa aamu toisensa jälkeen kun tekisi mieli vaan jäädä sänkyyn vällyjen alle makaamaan. En ole testannut tuollaista valoa, mutta hienoa kuulla, että se toimii ja voisi siis toimia myös omalla kohdallani!

Anniina (Ei varmistettu)

Moikka! Mä tarviin todella täydellisiä aamuja. Mä oon täysin samanlainen kuin sä, niin aamuuninen kuin vaan voi olla ja tälläiset pimeät talviaamut ovat kamalia kun pitäisi kouluun lähteä. Minulla on viimeinen vuosi tätä koulua meneillään ja nytten pitäisi todella panostaa arvosanoihin. Kun aamulla heräisi paremmin niin jaksaisi painaa paremmin koko päivän. Ja lukea koulua varten. Tarvitsen ehdottomasti tuon herätyskellon!!

Anna (Ei varmistettu)

En juo normaalisti oikein mehuja, mutta jos tuon mehulingon saisi niin varmasti tulisi muutos tähän asiaan! :)

Karoliina (Ei varmistettu)

Kirkasvalolamppu olisi kyllä tarpeen! Haluan käydä aina ennen töitä salilla, mutta täytyy sanoa että nyt marras-joulukuussa on tullut paineltua torkkunappia ahkerammin kuin koskaan... Täydellinen aamuni alkaa aktiivisuudella, joten ehkä lamppu mahdollistaisi sen.

Emilia (Ei varmistettu)

Olen varsinainen unikeko ja herääminen ei ole mullekaan helppoa mutta silti ensiksi haluaisin mehulingon! Haaveissa ollut jo jonkin aikaa.

Jenny (Ei varmistettu)

Apua, miten noista voi valita?! No ehkä ottaisin herätysvalon, oon todella herkkä kaamokselle ja oon väsynyt koko pimeän ajan eli ei tosiaan olisi pahitteeksi pieni valohoito! Haluaisin tosiaan nimenomaan herätysvalon, en pelkkää kirkasvalolamppua kun juuri herääminen on vaikeinta, ei se sitten enää niin pahalta tunnu kunhan on päässyt sängystä ylös :)

Allu (Ei varmistettu)

Voi tuo mehulinko olisi kyllä kultaakin arvokkaampi hankinta! Itselle aina kanssa jäänyt vain se mielikuva, että hankala käyttää ja ylläpitää.

Me saatiin kuulla tuossa hetki sitten, että ensi kesänä olisi perheeseen tulossa yksi asukas lisää. Omat aamut on mennyt pahoinvoinnin kanssa kamppaillen, ja suusta alas ei muuta saa, kun mehua ja kylmiä hedelmiä. Linko olisi erittäin tervetullu lisä tähän talouteen, sillä sekä äiti, isä, että mahan pikku asukki saisivat tuolla helpolla konstilla hyvää ja terveellistä polttoainetta käyttöönsä.

eltsu (Ei varmistettu)

Mä oon vissiin vähän kun sä, enkä usko tohon wake up lightiin ja siks en raaski sellasta myöskään ostaa :D Olis siis mielenkiintoista kokeilla et miten se oikeesti toimii, kun oon maailman huonoin herääjä.. Oon ku perseeseen ammuttu karhu jos nukun alle 9h ja joudun heräämään äkkiseltään :D Joten siis mukana skabassa ja valohoitoa tänne päin, kiitooosss! :D

Vikkis (Ei varmistettu)

Wake up Light -herätyskello tekisi poikaystäväni aamuista mukavemmat ja sitä kautta myös minun aamuista. Poikaystävälläni on univaikeuksia ja uskoisin että tällainen herätyskello poistaisi hieman heräämisenstressiä ja parantaisi hänen unen laatua. Nyt sormet ristissä toivon että arpaonni osuisi kohdalleni :)

Krista (Ei varmistettu)

Tää Suomen sää ja synkkyys vaikuttaa mielialaan, joten ehkäpä tuoremehut aamuisin piristäisivät alkavaa päivää :) Eli siis mehulingon itselleni haluaisin :)

Nina (Ei varmistettu)

Olen vasta vähän aikaa sitten päässyt tuorepuristettujen mehujen maailmaan. Käytössä on se old school sitruunan puristin ja isomalle porukalle mehuja puristaessa on kyllä ranteet hellina. Siksi kaipaisinkin tuota mehulinkoa, ja olisi se yksi parhaista joululahjoista minulle

marine (Ei varmistettu)

Kukapa ei kaipaisi täydellistä aamua :). Arjessa se tosin välillä kiireessä unohtuu. Täydelliseen aamuun kuuluu rauhallinen herätys, ilman herätyskelloa tai wake up valoon. (Joka minulta löytyy) koiran ja miehen suukotus.. Ihana terveellinen aamupala.

Reetta (Ei varmistettu)

Hei!

Joudun opiskelujeni takia asumaan kaukana hyvin rakkaista ihmisistä ja joka päivä herään hieman ikävään fiilikseen, joten pienet aamun piristykset eivät olisi pahitteeksi! :)

Pages

Kommentoi