Taylor Momentum

Mungolife

*Yhteistyössä Sennheiserin, FRENDSin ja Nelly.comin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Mä en blogiini loppujen lopuksi ihan hirveesti kirjoita musiikista, vaikka mulle musiikin kuunteleminen on ihan henkireikä, ja mulla soikin jatkuvasti musiikki. Kotona, metrossa, kävellessä, salilla, missä vaan. En voisi kuvitella pystyväni treenaamaan salilla täydellä teholla ilman kuulokkeita, ja kuulokkeet onkin treenikenkien kanssa tärkein urheiluvälineeni. Lentämään en suostuisi ilman. Jos joskus jäisi napit himaan, niin joutuisi kyllä ostamaan uudet lentokentältä. Jotenkin mä pystyn keskittymään ja rentoutumaan parhaiten musiikin kanssa. Useimmiten myös pitkällä lennolla musiikki soi kuulokkeissa alusta loppuun koko lennon. Pystyn helposti nukkumaan musiikit korvilla, ja itse asiassa paljon helpommin kuin ilman. Mulla on tosi ahtaat korvat, ja napit on vähän hankalat pidemmän päälle, korvatulppia en tykkää yhtään käyttää, kun nekään ei sovi mulle. Mua inhottaa korvatulppien kanssa esim. lukea tai yrittää keskittyä, kun kuuluu omat sydämenlyönnit jotenkin liian hyvin. Musa taas vie mukanaan, ja yleensä luo jonkun fiiliksen, johon on helppo upota. Mun elämän tärkeitä juttuja on tietysti playlistit, jokainen omaan tarkoitukseensa, mutta sitäkin ehdottomampaa on hyvät kuulokkeet. Niitä löytyy onneksi kolmet. Multa löytyy laukun pohjalta aina Lady Gagan ne kultaniittiset Beats by Dre -napit, jotka ostin joskus Helsingin lentokentältä. Parhaat napit, ja saa tarpeeksi pieneksi muokattua, eli menee munkin korvaan :)

Viime vuoden puolella kuitenkin sain kahdet kuulokkeet, jotka on tehny mun päivistä ehdottomasti paremmat!

ARKEEN JA MINNE VAAN:

FRENDSin Taylorit kultaisena. Olin jo tilaamassa näitä Nelly.comilta, kun sainkin nämä sitten yritykseltä testikäyttöön. Herrajumala! Ensinnäkin, nää blokkaa aika kivasti metelin ympärillä ilman musiikkiakaan. Ne on superkauniit ja hiton mukavat päähän. Eivät paina, on isot ja musiikin laatu 10+. Ehdottomasti suosittelen jokaiselle, mahtava sijoitus! Mä tykkään eniten tosta kultaisesta valkoisella nahalla, mutta näitähän saa ruusukultaisena ja mustanakin esimerkiksi :) Laylat on näistä astetta pienemmät, jos haluaa vähän tyttömäisemmät kuulokkeet, mutta mä halusin ehdottomasti Taylorit, jotka ovat isommat. Kun lensin Ausseihin Lontoosta, kolme eri lentoemäntää tuli kehumaan näitä :D Nämä menevät siis korusta ja koristeesta, on sen verran kauniisti muotoillut :)

Näitä saa mm. TÄÄLTÄ.

URHEILUUN JA VAATIVAAN KÄYTTÖÖN: 

Mun treenikassissa vuorostaan nököttää Sennheiserin norsunluun ja ruskean väriset Momentum On Ear -kuulokkeet. Aivan jumalattoman hyvät nämäkin. Itse asiassa riippuen siitä, mitä kuulokkeilta hakee, nää on ehkä jopa paremmat. Nää kestää vähän tiukempaakin menoa, hyppimistä juoksemista jne. Mä käytän näitä aina salilla, ja välillä myös vapaa-ajalla, jos noi Taylorit on liian näyttävät / ei sovi asuun :) Taylorit saattaa salilla vähän liukua korvilta, kun niissä tuo korvaan kiinni tuleva osa on nahkaa. Sennheisereissa on vurostaan sellasta painavaa matskua, eli vaikka hikoilee kuin pieni possu salilla, eivät nämä liu'u mihinkään paikaltaan.

Molemmat poistaa aika hyvin ympärillä olevaa möykkää, musiikki kuuluu saakelin hyvin ja laadukkaana korviin asti, ja molemmissa on kaukosäädin, mikä mulle on ainakin ihan ehdoton, haluan nimittäin pystyä säätämään volyymiä ilman, että tarvii kammeta puhelinta esille. Ja voin kertoa, että monet mikkihiiret kokeilleena, nää hakkaa muilla lattiaa. Mulle on tärkeää, että kuulokkeet pysyy hyvin päässä, mutta samalla ovat todella kevyet, ettei tule hedaria. Taylorit on ehkä astetta kevyemmät, mutta Sennheiserit vuorostaan pienemmät.

Oikeastaan makukysymys, mutta jos hyviä kuulokkeita on hakusessa, niin suosittelen ehdottomasti molempia! :) Onko muilla näitä, ja mitäs tykkäätte? 

FRENDseillä on mallista riippuen hintaa n. 150 -200 euroa, Sennheisereilla siinä alta 200 euron. Pakko sanoa, että molemmat on ehdottomasti hintansa väärti! Sen verran monet kuulokkeet olen käynyt läpi vuosien varrella, että väittäisin mielipiteeni olevan tässä asiassa sangen tutkittu :D

Kommentit

lena (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Noi on ihanat! Mulla on perus nappikuulokkeita noin kymmenet kotona, juurikin tuosta syystä että lennoille on aina saatava uudet. Ja ne aina tuntuu jäävän kotiin kriittisellä hetkellä :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joo, mä onneks oon alkanu aika hyvin muistaa kantaa noita mukana :)

TRAVEL CLUE
TRAVEL CLUE

Ihan mielettömän siistit! Mulla on itsellä myös Senukat enkä vaihtaisi enää mihinkään, kulkee hommat paremmin kun saa musiikin pauhaamaan korvakäytäviin.

Ja täytyy kyllä sanoa, että tollaiset Taylorit - jotka muistuttavat isoja niittejä - iskevät tällaiseen niittiaikakaudenlapseen täysillä. Upeet!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, mä niiiin näkisin sulla ne mustanahkaiset, joissa on teräksenväriset noi niitit. Ne huutaa Nellaa mulle :D

Ace82 (Ei varmistettu)

Makuasiahan se on tosiaan, mutta laadustaan kuuluisat ovat Sennheiserit - koskaan en ollut kuullutkaan mistään Frendseistä (typotin sen vielä Nellyyn). Nyt nuo hinta-arviotkin meni ihan hiukan metsään - Taylorit on yli 200 eskolaista (joo joo, sanoit noin, mutta Sennheiserin hinnoittelu ainoastaan alle 200 on vähän liian yleistävää). Jos oikeasti laatukuulokkeet tahtoo, hankkii sit nämä: Sennheiser HD 800 - hifistelyn raja on nykyisin niin häilyvä. :D Hiukan mietityttää kyllä tuokin, että jos noin 200 e kuulokkeita salilla käyttää, niin saako niihin vaihdettua jotain sporttihikisuojusta? Ei tulis muuten mieleenkään käyttää noin tyyriitä kuulokkeita ko. hikoilevaan possuluokkaan kuuluvana. Entä kestääkö tuo Frendsien kultainen pinta käytössä? Luulisi, että naarmuja tulis helposti eli pitäiskö noille vielä olla joku spessu kotelokin aina messissä? Lisäks näin täti-iässä ja kävelevänä katastrofina tahdon vielä huomauttaa, että juurikin nämä kaiken ulkopuolisen äänen blokkaavat kuulokkeet aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä mm. jos/kun ei kuule ratikkaa/keskittyy musaansa liikaa. Tää on taas tätä maanantaikommentointia, koita kestää ja kiitokset avautumismahdollisuudesta!

Anna (Ei varmistettu)

Siis tarkoitin juuri noita Sennheisereita, noita Momentumeita :) Mulla ei ainakaan korvat/pää nyt hirveesti hikoile, että ei ole ollut ongelmaa, ja saa ne kosteusliinalla oikein nätisti pyyhkäistyä :) Ei ole kulunut Frendsien pinta ollenkaan, olen itsekin yllättynyt, odotin halkeilua ja jälkiä, yllättynyt olen siitä, että yhtäkään jälkeä noissa ei ole. Niillä on oma pieni suojapussukkansa, minne taipuvat helposti :)

Olyah (Ei varmistettu)

Oih, noi ekat on niin rakkautta! <3 mulla on sama noitten korvatulppien/korvan sisään menevien kuulokkeiden kanssa, ei tarvii pitkää käyttää niin mulla on korva kipeä ( ja se sydämmentykytys, hyi..) :( sen takia mun musiikinkuuntelu on vähentynyt reippaasti, mut nyt vois tehdä asialle jotain!

Anna (Ei varmistettu)

Mä suosittelen oikeesti kunnollisia Mikki Hiiri -kuulokkeita! :)

elel (Ei varmistettu)

Moi! :) Ei liity mitenkään aiheeseen, mutta asustelen tällä hetkellä Balilla ja suunnitelen reilun viikon matkaa Perthiin (yksin, jännää!). Ainakin aiemmin tunnuit rakastavan kaupunkia siinä määrin että haluaisin kysyä, mitä minun pitäisi ehdottomasti tehdä ja nähdä kaupungissa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en oikeen osaa sanoa, mitä kannattaa ehdottomasti nähdä tai tehdä :) Kannattaa tsekata mun vuoden 2012 postaukset sieltä, ja sitten ihan Perth-oppaan mukaan ite oon vähän kulkenut :) Mä suosittelen ehdottomasti Cottesloen rantaa ja Rottnest Islandia.

LauraS (Ei varmistettu)

Moi!

Aiheeseen liittymätön juttu; Mozilla-selaimeni on kaatunut tänään joka kerta, kun oon avannut sun blogin. Muiden blogien kanssa ei vastaavaa ongelmaa. Eli jos asialle nyt jotain voi siellä päässä tehdä niin jee :) Safarilla taas saan auki ihan normaalisti… Koskaan ennen ei ole minkään sivun kanssa ollut tämmöistä pulmaa. Päivitykset tehty normaalisti ja ennen toiminut moitteetta. Jos ei riipu millään tavalla blogista niin kiitos ja anteeksi!

Anna (Ei varmistettu)

En osaa yhtään sanoa, missä ongelma. Onko muilla? Mä välitän tiedon eteenpäin :)

heidip
A DAY OFF

Kahdesti aiemmin alkoi lagailemaan mullakin kun täällä kävi tänää, nyt toimi moitteettomasti. Mulla on Macin OS X 10.7.5 ja Mozzillan 26.0 käytössä. Komentosarja virhettä herjaa mulla aina välillä...

Anna (Ei varmistettu)

Outoa. Välitän tiedon :)

LauraS (Ei varmistettu)

Mulla sama setti! Tänä aamuna sama homma taas :/ Safarilla mennään!

Anna (Ei varmistettu)

Nyt on korjattu :)

NN (Ei varmistettu)

Tää ei nyt liity postaukseen, mutta tuli tosta kuvissa vilahtavasta LV:stä mieleen, että mulla olis pari kyssäriä kyseisestä laukusta, ja olisin tosi kiitollinen jos jaksaisit vastata :) Itsellä olis siis tarkoitus hankkia juuri tuo neverfull, oon niin tulisesti siihen ihastunut, tosin se väri olisi se vaalea (kai sille joku "oikea" nimikin löytyy). Eli kysyisinkin sitä, että miten se on sulla käytössä kestänyt, sehän ei käsittääkseni ole nahkaa? Onko se mennyt huonoksi käytössä, sellasia huhuja kun olen kuullut ettei nykyiset luikkarit meinaa kestää :/ Ja tossa vanhoja postauksia lukiessa törmäsin myös sun Burchin beige/mustaan laukkuun, sekin voisi löytää tiensä mun kaappiin, mahtakohan sillä mallilla olla joku nimi, en ainakaan siihen törmännyt? Kiitos jo etukäteen ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä se on oikeen hyvin kestänyt :) Toki ne beiget nahkaosat on tummuneet käytössä, kun niissä on sitä mehiläisvahaa :) Mulla ainakin toimii, mutta vaalea on harvemmin käytössä, yleensä lähinnä kesällä. En muista valitettavasti sen laukun nimeä, mutta mun kyseinen on menossa Huuto.netiin, jos sua kiinnostaa :) On uudenveroisessa kunnossa :)

NN (Ei varmistettu)

Hyvä tietää, kyllähän sen kanssa sitten varmaan voi marssia takasin liikkeeseen, jos tuntuu että se kuluu liian nopskaa :) Oi oi, todellakin kiinnostaa, täytyypä olla silmä tarkkana!! En nimittäin oo vielä missään törmännyt juuri tohon malliin ja pakkomielle on pakkomielle, eli olis vähän pakko saada se tai en saa mielenrauhaa :D

Anna (Ei varmistettu)

No nimenomaan nain :) Ma ilmoittelen blogissa sitten kun kaikki huutikset on livena :)

noona (Ei varmistettu)

hmmmmm, nyt tuli kauhea tarve ostaa uuden kuulokkeet! Pari vuotta sitten käytin ainoastaan marketin 10€ kuulokkeita ja ne hajosikin aina parin kuukauden välein. Lopulta satsasin kunnon mikkihiirikuulokkeisiin ja kannatti!! Nää on yli vuoden päivittäisen käytön jälkeen lähes yhtä hyvässä kunnossa kuin uutena. Nyt yritän vain keksiä hyvää tekosyytä ostaa toiset.. :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahhhaha, ne on kuin koru, asun osa? Good enough reason? :)

heidip
A DAY OFF

Onko noi treenailussa käytetyt kuulokkeet helppo pitää puhtaina? Lähinnä mietin, että jos treenailessa hikoilee kunnolla niin ei jää dunkkaa?:D

Haha, pisti hymyilyttää ilmaisu "ovat hintansa väärti" kun olet nämä kuulokkeet saanut. Ei siis mitenkään pahalla missään nimessä, kuulosti vaan hivenen huvittavalta, että osittain tai kokonaan ilmainen on hintansa väärti. :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, no siis mä ajattelen sen niin, että jos olisin maksanut noista tuon hinnan, niin def. hintansa arvoiset. Jos nyt hajoaisi, ostaisin samantien uudet :) Ja mä putsaan ne aina kosteusliinalla treenin päätteeks, hyvin on pysyny uudenveroisena :)

Asta (Ei varmistettu)

Moikka! Hei mä sain lahjaks noi Taylorit ja olin alkuun tosi intona mut sit rupesin käyttää niitä ja tajusin että jos nostan iphonesta volyymin nelostasoa isommalle, niin musiikki falskaa läpi. Eli vieruskaveri kuulee täysin mitä mä kuuntelen. Tää on mulle ihan ehdoton no no ja olinkin tosi pettynyt.. Niin halusin vaan kysyä et onks sulla samaa ongelmaa vai onko mulla vaan jotenkin liian isot korvat tai jotain :P

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo ollenkaan. Mä kuuntelen välillä tosi lujallakin ja jatkuvasti tiedustelen läheisiltä, että kuuletteko. En haluu että kukaan tietää ku popitan Bäkkäreitä tms :D

Asta (Ei varmistettu)

Kiitos infosta! Hemmetti... Voikohan niissä olla joku vika vai onkohan mulla oikeesti liian isot korvat :D joo jotain yhtä laadukasta kamaa täälläkin soi välillä ;)

Anna (Ei varmistettu)

Nyt en kyllä osaa sanoa :D

LauraD (Ei varmistettu) http://themostsweetestdream.blogspot.fi

Katoppa intagramis semmonen kun @chicdreamsxo , siellä on sun kuva tästä postauksesta :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on näköjään aika monella nyt ollut :/

Kommentoi