Technical problems

Heipä hei rakkaat lukijat. Olen tänään yrittänyt soitella meidän Rantapallon tiimiläisiä läpi, koska kuten moni onkin jo huomannut, on blogin ulkoasu hieman tässä muuttunut. Tämä ämmä ei ole uuden vuoden kunniaksi heittäytynyt gootiksi ja vaihtanut ulkoasua mustanpuhuvaksi. Enemmänkin tässä on nyt kyse nähtävästu ”glitch in the matrix” -tilanteesta, nimittäin jostain syystä meidän blogit on heittäytynyt vähän tökerön näköiseksi. Joillakin selaimilla blogi toimii yhä normaalisti, toisilla ei. Yritän vielä tämän päivän tavoitella meidän graafisen tiimin tyyppejä, sillä en kyllä haluaisi julkaista mitään uusia postauksia näin inhottavan näköisellä pohjalla :/ Korkeampien voimien merkki siitä, että lomaa olisi pitänyt jatkaa pidempään? Noh, heti kun saadaan tää korjattua, niin voidaankin sitten palailla viime vuoden kokokohtiin ja asuihin 🙂

So sorry for these technical issues. It seems we’re suffering from a glitch in the matrix, as the blog has decided to change itself to black and near impossible to read. I’m trying to reach our graphics team to get this fixed ASAP, hope it won’t be too long.

Kommentit (6)
  1. Mulla aivan sama ongelma ollut tänään :(((

  2. Aaah, muillekin sattuu, niinkö? Minäkin ihmettelin, kun tabletilla katsoessa tekstipohja oli ihan musta perjantai-iltana. En tiennyt moisia asetuksia muuttaneeni ja oli tosivaikea lukea tekstiä. Nyt on ilmeisesti korjautunut?

    1. Joo, sen sekoitti joku mainos :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *