Terveiset Björklidenistä

Hello #Björkliden!!! #hiking #lapland #swedishlapland #river #flow Hello #Björkliden!!! #hiking #lapland #swedishlapland #river #flow

Itsesi äärirajoille testaamisen nimessä löydät itsesi maanantai-alkuillasta konttaamassa pilkopimeässä luolassa ahtaassa tilassa otsalamppukypärä silmillä ja vasemmassa kumisaappaassa n. 1,3 litraa jääkylmää koskivettä. Samalla kun mietit tuleeko ensimmäisenä vastaan käärme vai lepakko kontatessasi Ruotsin Lapin luolassa 20 metriä maan alla sormet kohmeessa ja se helvetin vasen jalka läpimärkänä, päässä alkaa soimaan Cheekin Äärirajoille. Mietit hetken tilanteen absurdiutta. Em. olosuhteiden aiheuttama pieni paniikki yhdistettynä päässä soivaan ”ääärirajoilleeeeeeeee” rallatukseen haluaisi kuplia ulos hysteerisenä naurukohtauksena, jota yrität pidätellä, että viisi sinulle täysin tuntematonta ihmistä ei pidä sua aivan sekopäänä. Seikkailumieltä elämään.

Mitenkäs teidän maanantai?

Mulla on puolivalmis asupostaus tässä edessäni, mutta koska mun aivot sanoo nyt vaan ”kuuma suihku – unta – äärirajoillleeeeeeee – kuuma suihku – peitto – väsyttää – sattuu”, mä meen nyt kuumaan suihkuun ja sit peiton alle nukkumaan. Heräsin 4 aamulla Kuopiossa, lensin Helsingin ja Tukholman kautta Kiirunaan ja sieltä Björklideniin ja laitoin itseni äärirajoille. Se riittää yhdelle päivälle.

Kuvat a la mun Huawei. Jos jaksaisin kävellä hotellihuoneen toiselle puolen hakemaan kameran.. No en siltikään jaksais laittaa niitä kuvia blogiin ja kirjottaa jotain muuta ku gorkschmegelblaah, miltä mun pään sisällä nyt lähinnä kuulostaa.

Going cave climbing! #Björkliden #visitsweden #nofilter #lookatthatwater Going cave climbing! #Björkliden #visitsweden #nofilter #lookatthatwater

Oman pikantin lisän tähän touhuu tuo se, että täällä on joutunu jotain mikro-organismeja veteen, joten ei saa edes hampaita harjata kraanavedellä, saati juoda sitä. Awesome. Meen siis harjaa hampaat vichyllä ja sit tutimaan. Ei ole ihmistä tehty heräämään klo 4.

P.S. Mun vasemman jalan varpaat on vielki ihan kylmät. Sanomattaki selvää, että kaikki muut retkeilijät selvisivät kuivin nahoin luolasta. Musta oli hauskaa laittaa jalka suoraan pienen koskiputouksen alle. Wupdiduu, kylmää oli. Yllättäen. Huomenna jäätikölle sitten. Katellaan sitä ambulanssia sitten jo etukäteen, niin ei tuu liian kiire sille.

Kommentit (4)
  1. Aika hassua laittaa täydet meikit tollaselle extreme-reissulle 🙂 Mutta jokainen tavallaan!

    1. Aika hassua tulla kommentoimaan tommosta turhanpäiväistä sivuseikkaa 🙂 Mutta jokainen tavallaan!

    2. Annalla on ripsienpidennykset, jotka saattaa antaa sellasen vaikutelman et silmiä ois meikattu erityisestikin 😀 Mun mielest ei näytä siltä kuin et ois kulmat ja pohjaa laitettu.

  2. Kuulostaa niin siistiltä, vaikka ihan hemmetin raskaalta myös 😀 Nyt mulla sitten soi toi sama päässä, kiitti vaan!! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *