Thailand Souvenir

Home sweet home.

Huh, eilen olin kotona 2 aikaan yöllä.. Eilinen oli niin ihana turistipäivä Budapestissa, etten ajatellutkaan blogia ja kun olin kotona yöllä, niin olo oli niin ryytynyt, että lysähdin vain sänkyyn 🙂 Tänään olen keräillyt kotona energioita ja kironnut sitä, että kesä on ihan oikeasti ohi.

Tribuuttina ihanalle intiaanikesälle, josta saatiin nauttia tänä kesänä, halusin julkaista kivoja kuvia, jotka otettiin siskon kanssa aurinkoisena päivänä mun Thaimaan ainoasta ostoksestani. Se ei ole kovin thaimaalainen tosin, sillä se on ostettu paikallisesta liikkeestä, joka myy ”native americans” -tuotteita. Koh Samuin lisäksi ketjun liike löytyy muutamasta eurooppalaisesta kaupungista ja Jenkeistä, mutten kuollaksenikaan muista sen nimeä enää :/

I got back to Helsinki last night from Budapest, and was absolutely deadbeat tired. I’ve just been getting my energy back today and been cursing that summer is over, since it’s so cold here already :/ 

As a tribute to this amazing indian summer this year, I wanted to publish some photos from the only souvenir I got from Thailand 🙂 It’s not very Thai though, since it’s from a store that sells original native American pieces.

IMG_7716

IMG_7814

IMG_7640

IMG_7784

IMG_7627

IMG_7692

IMG_7656

IMG_7794 IMG_7802IMG_7680 IMG_7683 IMG_7698 IMG_7703 IMG_7726 IMG_7728 IMG_7740 IMG_7759IMG_7820IMG_7812 IMG_7805IMG_7689IMG_7632

Ei, en tiedä mitä varsinaisesti teen isolla sulkahatulla. En etenkään liian kalliilla moisella. Rakastuin todella tulisesti tuohon, kun sen ikkunassa näin. Kävin liikkeen edessä neljänä päivänä ihastelemassa päähinettä, kunnes pikkusiskonikaan ei enää keksinyt syitä, miksen voisi ostaa sitä.

Mun pieni sisäinen inkkarilapsi on edelleen niin iloinen tästä.

No, I don’t now what I’m gonna do with this. I just fell in love with it, and had to have it 😀

Maybe someone will throw a masquerade!

 Sellanen. Voisko joku järjestää naamiaiset?! 

Kommentit (202)
 1. Oi, toi on tosi kiva!! Mut miten ihmeessä oot saanu raahattua sen Suomeen, eihän toi mahu mihinkään:D. Päässäkö kuljetit, hihii? Siinä tapauksessa kanssamatkustajilla olis ainaki ollu halvat huvit.

  Ps. Vanhemmat tietokoneet ja hitaammat netit eivät innostu näistä 22 kuvan postauksista, etenkin kun kuvat ovat hyvin samantyyppisiä keskenään. Voisiko kuvien määrän seuraavalla kerralla vaikka puolittaa?

  1. Se menee nätisti kasaan, käsimatkatavaroissa sen toin 🙂 Ois ollu ehkä aika holtitonta hyppiä tollanen päällä lentokentällä ja -koneessa 😀
   Mä tykkään ite runsaskuvaisita blogeista, ja mulle blogi on samalla valokuvien oma galleria, johon pääsen aina palaamaan. Lisäksi kuvien laatu ja määrä on aina saanut eniten kiitosta kyselyissä joten valitettavasti kuvamäärät tulee pysymään samana 🙂

   1. Mitä kaikkia blogeja sinä itse luet? 🙂

    1. Teen varmaan aiheesta postauksen lähiaikoina 🙂

 2. Oot hirmu kaunis mut tuo meikki saa sut näyttämään 40-vuotiaalta! Miksi peität kauniit kasvosi paksuun, vanhentavaan pakkelikerrokseen?

  1. Valitettavasti olen jyrkästi eri mieltä siitä, saako meikkini näyttämään minut 40-vuotiaalta vai ei. Lisäksi mun meikki on itse asiassa sangen light, pakkelikerrokseksi sitä ei voi kutsua edes huonolla huumorilla 🙂 Ja minä teen tämän päätelmäni faktoilla, en kuvien antamalla kuvalla 🙂

   1. Siis light meikki on luomiväri, rajaukset, ripsenpidennykset+ripsiväri ja huulipuna? Ja on kyllä vahvat rajaukset silmissä alhaallakin. Ei toi ole kenenkään mittakaavalla light!

    1. Huonosti ilmaistu asiani. Tarkoitin, että mulla on tosi lightisti meikkiä, nimenomaan esim. ihomeikkiä, eikä mitään ”pakkelikerrosta”

  2. Lämmin kesäpäivä saa meikin kuin meikin menee helposti ns. kasaan, mikä luo helposti kuvan liian paksusta pakkelikerrosksesta.

   1. Sekin on totta 🙂

  3. Siis voi tsiisus nyt ihan oikeesti, ei kukaan voi tulla sanomaan, että: ” sun meikkis saa sut näyttämään 40-vuotiaalta”. Haloo!!? Anna ei tosiaan näytä 40-vuotiaalta, vaikka olis harmaa meikki naamassa. Järki käteen, mitä siellä ruudun toisella puolella kirjoittelee. Itse olisin ainakin loukkaantunut tollasesta kommentista.

   1. Kiitoksia 🙂 Ja ei tollaset mua loukkaa onneksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *