Throwback outfit // Souk Madinat

soukmadinat (1 of 1)

Huomasin tuossa konetta hieman siivoillessani, että mulla on tosi paljon julkaisemattomia asukuvia viimeisen vuoden ajalta. Useita kuvia Dubaista, ja muutenkin reissuista. Ajattelin, että niitä voisi throwback-hengessä julkaista, sillä ne on omaan mieleeni ja kai niistä ihan yhtä lailla inspiraatiota saa, oli ne vuoden vanhoja tai viimeviikkoisia? Vai? Dubaista muutenkin on kasa kuvia ja juttuja julkaisematta, joten saatanpa hyvinkin pureutua niihin lähiaikoina. Varmasti moni jo suunnittelee syksyn ja talven matkoja, ja mulla voisi olla vinkki tai kaksi jaettavaksi eräiden kohteiden suhteen.

Tää unohtuneinen asujen julkaiseminen tuntui tänään sangen ajankohtaiselta, nimittäin painoimme n. 15 minuuttia sitten Osta-namiskaa lentolippujen kohdalla ja kesäloma on nyt varattu! Pohdimme pitkään, lähdemmekö ollenkaan reissuun tänä kesänä tuon kaupunkikavalkadin jälkeen. Olisiko energiaa ja taloudellista mahdollisuutta, minne mentäis ja mites Benji. Hoitopaikkoja olisi jälleen jonoksi asti ja viimeksi oltuamme poissa, ei Benji ehtinyt edes ikävöidä. Ihanaa kun Benjin tärkein hoitaja tuntuu olevan karvainen ja täysin vastuuton kakara itsekin 😀 Mietimme sitäkin, että olisi kiva ehkä nauttia Suomessa olosta lomalla, mutta toisaalta, miehen kesälomaa emme halunneet heittää täysin ”hukkaan” remontille ja kotona ololle. Kun on kerrankin hieman enemmän vapaata, niin tuntui melkeinpä pakottavalta lähteä tutkimaan maailmaa lisää. Meilläkin on toimisto kiinni koko heinäkuun, niin mullakin on mahdollisuus lähteä ilman turhaa kikkailua ja järkkäilyä.

soukmadinat (10 of 12)

soukmadinat (5 of 12)

soukmadinat (12 of 12)

soukmadinat (2 of 12)

soukmadinat (8 of 12)

Benji pääsee siis remuamaan viikoksi taas energioita purkamaan ja me päästään reissaamaan seuraavaan kohteeseen. Tällä kertaa kohteena taas mullekin ennestään tuntematon paikka, joten innolla odotan! Pohdimme pitkään, että lähtisimme ihan vaan löhölomalle jonnekin, kuluttamaan lähinnä aurinkotuolia ja rantapyyhettä, mutta jotenkin ei tehnyt mieli maksaa satoja euroja taas jostakin Turkin tai Kreikan lomasta. Samalla ei tehnyt mieli lähteä minnekään kaupunkilomalle hiihtämään viittätoista kilsaa päivässä ja väsymään lomasta. Olemme tässä kevään mittaan puhuneet ystäväpariskunnan kanssa yhteisestä reissusta Maltalle, ja he ehtivät jo viime viikolla varaamaan matkansa Italiaan ja Maltalle. Me vielä kuhnailimme vähän, mutta tänään päätimme vihdoin istua alas ja varata matkamme. Malta oli Euroopan kohteista jotenkin kiinnostavin, ja niinpä heinäkuun lopussa olemme viikon reissussa siellä, osan matkasta Lauran ja miehensä kanssa samaan aikaan. Mahtavaa!

Odotan innolla reissua! Maltalla on varmasti valtavasti nähtävää, mutta pari päivää aiomme vaan rentoutua. Mies haluaa sukeltamaan, minä palvomaan aurinkoa ja lukemaan juorulehtiä ja jotain jännäriä tuntematta syyllisyyttä tiskaamattomista astioista ja kirjoittamattomista postauksista. Olen ihan kamala näiden reissujen suhteen, koska suunnittelen seuraavaa jo suunnilleen edellsien aikana. Viimeksi lähtiessämme kohti Pariisia, tutkin äkkiölentoja 😀 Nyt on onneksi tiedossa tämä matka ja kaksi sitä seuraavaakin. Syksyn kohteemme on vielä kahden vaiheilla; joko kyseessä on suurkaupunki lännempänä tai paratiisi idässä päin. Talvilomakin on vielä 50-50, kauas mennään joka tapauksessa, mutta itään vai etelään päin, se onkin vielä kysymysmerkin alla.

Yksi lienee varmaa, matkustaminen ei meiltä ihan heti tule loppumaan. Laskeskelimme tuossa miehen kanssa, että olemme kahden vuoden aikana reissanneet yhdessä yhteensä 15 eri maassa. Aika siistiä! Vaikka rakastin matkustamista sinkkuna, niin parisuhteessa se on vieläkin kivempaa. Yhdessä suunnittelu ja jälkeenpäin fiilistely jotenkin vaan tuo lisäarvoa kokemukselle. Kiva siis taas ottaa suunnaksi kohde, joka on molemmille uusi.

Mies lukee tuossa juuri kaikkia Malta-vinkkejä ja faktoja, itse ajattelin melko avoimin mielin lähteä reissuun. Opin Santorinilla sen, että jos lähden korkein toivein jonnekin, saattaa kokemus tuntua todellisuutta nihkeemmältä. Mulla oli monta vuotta pakkomielle Santorinilla käymisestä, ja ehdin varmasti kerryttää ihan hirveän korkeat odotukset paikkaa kohtaan. Ateenalta en vuorostaan odottanut mitään. Rakastuin sitten Ateenaan kun taas Santorini oli hieman pettymys. En enää itsekään tiedä, oliko ero todellisuudessa niin suuri, vai oliko kyseessä vain suuret odotukset. Niinpä en odota Maltalta mitään. Paitsi aurinkoa ja kirkasta merivettä!

soukmadinat (9 of 12)

soukmadinat (11 of 12)
soukmadinat (6 of 12)

soukmadinat (7 of 12)
soukmadinat (3 of 12)

Nämä kuvat on napsittu Dubain reissussa Souk Madinatissa, joka on yksi suosikkipaikkojani Dubaissa. Ihania ravintoloita veden äärellä, kaunis ja rauhallinen alue jolla viettää aikaa. Viihdyimme Dubain lomallamme tuolla useampana päivänä ja yhtenä niistä satuin vahingossa sonnustautumaan asuun, joka sopi alueen väreihin aika hyvin. Vai mitä?

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE hame
CHANEL laukku
RIVER ISLAND toppi
CÉLINE aurinkolasit

soukmadinat (4 of 12)
soukmadinat (1 of 12)

Mitäs tykkäätte asusta? Ja jeij or neij tässä muutamien kuukausien aikana julkaisematta jääneille asuille? 🙂

Kommentit (4)
  1. Ihan mielettömän upea asu ja kauniita kuvia!
    Malta on hyvä valinta, ainakin itse tykkäsin siitä kovasti 🙂 Lähinnä kaikki eri rannat siellä tuli kierrettyä silloin, et muusta en tosin oikein tiedä 😀
    Mun mielestä sillä ei oo ainakaan mitään väliä onko asut vuoden takaisia vai tänhetkisiä, tai lomapostaukset joltain aiemmalta reissulta, yhtä kiva niitä on lukea myöhemminkin!

  2. Moikka! Vinkkejä et kysynyt,mutta Maltalla asuneena tässä pari paikkaa ja vinkkiä, jota rakastan ja pakko ehdottaa: Päivä Cominolla, biitseistä oma lemppari on Riviera bay, ravintola St Juliansissa ehdottomasti Wigis Kitchen, vanhassa kaupungissa kakkukahvit Fontanella Tea Gardenissa, sunnuntaimarkkinoille saaren eteläosassa sijaitsevaan kalastajakaupunkiin Marsaskalaan. Auton jos vuokraa niin ajelulle Dingli Cliffseille ja päiväreissu Gozon saarella, jossa ehdottomasti Azure Window sekä Ramla Bay biitsi nähtävänä. Drinksuille St Juliansissa sympaattiseen reggaebaariin Juulsiin. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *