Time for Dubai

Mungolife

LÄHTÖVALMIS. Hellurei! Täällä me ollaan Helsinki-Vantaalla istuskelemassa kaikki perheen naiset intopiukeena lähtemään Dubaihin! Ihan mahtava fiilis :) Matkalaukut pakattu, vaatesääntöjä vähän kriiseilty, liian monet bikinit tungettu matkalaukkuun ja varmasti kaikki tärkeimmät unohdettu :)

READY TO GO. Hello hello! Here we are at the Helsinki-Vantaa airport, waiting to board our flight to Dubai. Can't wait, feeling great! :) Bags are packed, even though I had way too many bikinis and a bit of a crisis considering the rules for how to dress in Dubai. I'm sure I forgot something most important, but hey, that's life :D 

Seuraavan viikon tarkoituksena on:

Our plan for this week is...

Rantaelämän parhaat palat. Herkulliset tuorepuristetut mehut, aalloissa hyppiminen ja aurinkotuoleissa kirjojen lukeminen :) Auringossa hengailuaika jaetaan varmasti rannan ja uima-altaan välille, koska hotellissamme on pari kivaa allasta.

The beauties of the beach life. Yummy juices, jumping in the waves and just lounging in the chair reading a book. That should be great! I'm sure we'll split the sunbathing moments between the beach and the pools at our hotel :) 

Nähtävyyksistä olen varannut meille jo Burj Khalifan vierailun ja tuollaisen jokiristeilyn suihkulähteiden joukossa :) Näiden lisäksi varaan meille myös helikopterikyydin kaupungin yllä. Joululahja vanhemmilta on odottanut jo hetken aikaa ja vihdoin päästään se toteuttamaan!

I've already booked a couple of different sightseeing visits. First to Burj Khalifa and then a lake ride around the fountains. I'll always book us a helicopter flight above the city. It was our Christmas present from our parents, and we finally get to do this!

Seikkailuja toivottavasti päästään kokemaan. Joku hiekkadyyniautoilu / vesijetteily tms. on toivelistalla, katsotaan mihin päädymme. Liikaa ei lomaa olla haluttu suunnitella vaan mennään vähän fiiliksen mukaan :)

I'm sure we'll do some adventure. Something like a drive in the desert or riding a water ski is on our wishlist. We haven't been planning the holiday too much, but we'll rather go with the flow. 

Ja totta kai maailman suurimmassa ostoskeskuksessa on pakko käydä käymässä, ja varmasti tytöt tekee tuhoja kesätyörahojensa jämille tuolla. Enköhän mäkin saa jotain vahinkoa aikaiseksi :D

Sellaisia suunnitelmia tällä kertaa tiedossa, ihana viikko edessä! ♥

And of course we'll have to do some shopping at the biggest mall in the world :) That's our plans for the week, hope it will be a great one! :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Have a safe flight and a great holiday sweetheart! :) <3

Anna (Ei varmistettu)

Thanks! X

noora (Ei varmistettu)

Hyvältä kuulostaa. Ihanaa matkaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

millamainen

Jee, mukavaa reissua! <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Nina (Ei varmistettu)

Itse Dubaissa käyneenä tykkäsin tosi paljon tuosta aavikkosafarista. Siellä sai ratsastaa kameleilla, hiekkalautailla (eli laskea lumilaudalla hiekkadyyniltä alas) ja sit illan hämärtyessä oli ruokaa ja tanssiesityksiä. Ainoa miinus siinä retkessä oli pienoinen pahoinvointi autossa kun mentiin ylösalas dyyniltä toiselle mutta onneksi se ei koko reissua pilannut :)

Anna (Ei varmistettu)

Vitsi kuulostaa kyllä kivalta! :)

Katja (Ei varmistettu)

Instakuvassa sulla oli tollanen "sotkunuttura": sopii sulle SAIRAAN HYVIN!!!! Hyvää lomaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

minnie (Ei varmistettu)

Moikka! Eikös teidän alun perin pitänyt lähteä ihan koko perheellä reissuun? :) Muutoin toivotan hyvää ja rentouttavaa matkaa!

Anna (Ei varmistettu)

Juu, valitettavasti isi ei päässyt lähtemään mukaan, kun piti sovitella matkaa kaikkien aikatauluihin, ja siskoilla on koulua ja nuorimmalla vielä tärkeitä pelejä, niin tää oli ainoo sopiva ajankohta. Isi tosin totesi, ettei ehkä haluakaan harmaantua yhtään enempää neljän naisen kanssa maailman isoimmassa ostoskeskuksessa pyöriessä :D

http://deleted

Ihanaa ja mahtavaa matkaa dubaihin! Oot onnekas kun pääset niin mahtavaan maahan, paljon kaikkee nähtävää. Itsekin haluaisin käydä siellä ja monessa muussakin paikassa, ehkä sitten kun tyttäreni on vähän isompi, kouluikäinen. :) sitten viimestään varmasti johki kauas hienoon paikkaan. Rentoudu ja rusketu!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Joo, on kyllä ihanaa päästä näkemään uusia paikkoja :) Will do my best! :)

Siiri (Ei varmistettu)

Tsau!
Sellanen vinkki, että kannattaa ehdottomasti käydä aavikolla sellaisessa tuli/vesi-showssa. Se oli ihan mielettömän upea kokemus. Ja siinä areenan luona on mahdollisuus myös syödä. Huippu buffetti. Meinattiin seota ihan totaalisesti siellä.
Ja sain maistaa elämäni parasta kurpitsakeittoa (btw. se näytti ihan siltiä miltä Muumeissa kurpitsakeitto näyttää) :D
Ja ehdottomasti toi jeeppisafari aavikolla on mahtavaa, jos vaan vatsa sitä ryöpytystä kestää.
Ihanaa lomaa teille!

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, kuulostaapa kivalta :) Täytyy ehdottomasti tutkia tuo jeeppisafari ainakin :)

jenni (Ei varmistettu)

Ihanaa lomaa teille mun lempparikaupungissa! Innolla odotan kaikkia Dubai -postauksia, toivottavasti niitä tulee paljon! Meillä matka varattuna lokakuulle miehen ja lasten kanssa:-D viime vuosi jäi vauvan takia väliin, mutta nyt taas innolla odotetaan lokakuuta:-D Itse olen siellä pitkälti yli kymmenen kertaa lomaillut, niin ihana paikka se on!

Anna (Ei varmistettu)

Okei, selkeesti paikan fani olet :) Ensimmäisen päivän kokemus meilläkin on paikasta tosi myönteinen, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan :D

Jenna (Ei varmistettu) http://www.kaksiyhdenhinnalla.com

Oi, matkasuunnitelmat kuulostaa ihan loistavilta! Odotan jo ihan innolla reissupostauksia, varsinkin sun juttuja matkoilta on aina kiva lukea, kun oikeasti panostat sekä kuviin että tekstiin, etkä vaan tyydy lätkäsee jotain kännykkäkuvia monta kertaa reissun aikana :)

Ps. Haluan myös Dubaihin! Ehkä joskus.. Onneksi on muita matkoja tiedossa:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! Ja ehdottomasti aiheesta jotakin kirjoittelen :)

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Oi että kuinka ikävä tuonne tulikin! Kävin eka kertaa Dubaissa tammikuussa ja niin menetin sydämeni <3 Pakko päästä pian uudestaan, ihana paikka! Ihanaa matkaa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, mä uskon, että mulla on pian sama fiilis :D

Kommentoi