Tinderöiden

Mungolife

Mä en ollut kuullutkaan applikaatiosta nimeltä Tinder ennen joulua. Elän usein omassa kuplassani, jossa ajankohtaiset asiat tuppaa jäämään taka-alalle, ja frendit tietää, että useimmiten mä olen aivan ulapalla mitä tulee tämänhetkisiin juttuihin ja ilmiöihin.

Kuitenkin, Balilla Meri pakotti mut lataamaan Tinderin puhelimeen jonain hämyisenä Alley Cats -iltana, ja löytyypä liekkiohjelma edelleen puhelimestani. Unohdin sen olemassaolon pitkäksi aikaa tässä välissä, mutta kaikkien kavereiden puhuessa tinderöimisestä, olen taas muistanut kyseisen appin.

Tinder on musta hillittömän hauska applikaatio, joka on kyllä jollakin tapaa aika vallankumouksellinen. Appi on suorastaan nerokas. Se vie ihmiseltä pois nöyryytyksen pelon, jos haluaa ilmaista vastakkaiselle (tai miksei samalle) sukupuolelle, että toinen on viehättävä. Tinderissähän ei saa tietää, että joku on tykännyt profiilistasi, ellet ole itse tykännyt heidän kuvista. Muussa maailmassa lähestyessäsi komeaa miestä, vaarana on aina se, että toinen teilaa pystyyn. Tinderissä vain molemminpuolinen viehätys tulee tietoon. Toki itse tietää, jos se komea kundi ei tykännytkään takaisin, mutta toisaalta aina voi valehdella itselleen, ettei se vaan ole vielä swaippaillut tarpeeksi ehtiäkseen sinun profiiliisi.

Totta kai keskustelun aloittaminen Tinderissä on melkein yhtä äärimmäisen tuskastuttavaa kuin baaritiskillä tai työpaikalla. Tinderissä on kuitenkin iso rohkaiseva tekijä. Jos olet päässyt chattivaiheeseen, tiedät jo, että toinen pitää sinua oikealle swaippaamisen arvoisena.

Ainoa Tinderiin liittyvä ongelma, joka tulee mieleeni, on liian hätäinen swipe vasempaan, eli eikiitos-puolelle. Tinderissä ei ole ctrl + Z -mahdollisuutta, ja kerran jos toisen on tullut sihistyä kirosanoja, kun lähes Alex O'Loughlinin kaksoisolennon näköinen tyyppi on livahtanut eikiitos -kansioon. Siltä se ainakin tuntuu siinä vaiheessa, kun hän on sinne vasemmalle kadonnut. You only swipe once.

En oo koskaan uskonut mihinkään nettideittailuun, enkä kyllä koe Tinderiäkään mitenkään mahdollisen tulevan aviomieheni löytöareenana. Hauskaa ajanvietettä se kyllä on, ja samalla ihan uskomaton sukellus ihmisten käyttäytymiseen sosiaalisessa mediassa. Kaupungista riippumatta, jutut on aika samoja. Tinder on tarjonnut lukuisat naurut ja kyyneleet silmissä hihittämiset. En koe tarpeelliseksi nauraa kenenkään ulkonäölle, koska jokainen ihminen on uniikki. Sen sijaan ihmisten valinnat pääkuvikseen ja eri tekstit mottoina ovat kyllä aiheuttaneet paljon paljon naurua.

Jos voisin lähettää kaikille miehille Tinder-oppaan, se menisi jotakuinkin näin: 

- Ensimmäisenä haluaisin mieluiten nähdä kasvosi. En keskivartaloasi. Jos saat tyylikkäästi jonnekin kuvien joukkoon ujutettua kuvan, josta voin päätellä, että salilla on viihdytty, niin great, mikäs sen parempaa. Kyllä minäkin arvostan miesvartalon kauneutta. Kuitenkin peilin kautta otetut vatsalihasten jännityskuvat aiheuttaa lähinnä huutonaurua. Oli siellä peilissä sitten 12-pack tai keskivartalo, joka näyttää kuluttavan joka päivä 12-packin. Jos pidät omana tärkeimpänä piirteenäsi paidattoman kroppasi, kertoo se minulle sinusta enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa.

- Sulla on komeita kavereita. I get it. Älä iske kuitenkaan kuviasi täyteen teidän ryhmäkuvia. Paha mennä sanomaan, kuka heistä olet. Tinder-teoria nr. 264: jokaikinen ryhmäkuva pääkuvana johtaa siihen, että hlökuvissa oleva kundi on se vähemmän komea siitä ekasta kuvasta. Huijausta I say.

- Olet eläinrakas. Grrrreat. Et kuitenkaan saa multa pisteitä, vaikka retuuttaisit sylissäsi tiikerinpentua/kilpikonnaa/jääkarhua tai mitä tahansa muuta eläintä. Yhtä usein kuin söpöt eläinpennut esiintyvät Tinderin pääkuvassa, löytyy kuvasta auto. HUOH.

- Jos eläin/auto -klishee ei täyty, niin kuvasta löytyy soitin. 98% ajasta kitara. Väliäkö sillä osaako sitä soittaa.

- HÄÄKUVAT. Ei liene tarpeellista perustella?

- Lapsi sylissä pääkuvassa. Naiset ovat kieltämättä heikkoina isämatskua oleviin miehiin, mutta itse pidän jotenkin hassuna muksun esittelyä ensimmäisessä kuvassa. Onko se sinun? Kummilapsi? Sisarenpoika? How the hell should I know?

- Jos pääset juttelemaan mimmille, unohda kulahtaneet iskureplat luokkaa "jos me mennään naimisiin, en kerro kellekään missä tapasimme". Havittuha.

Siinäpä ne yleisimmät.

Moni lyttää Tinderin kaltaiset palvelut pinnallisina. "Eihän ihmisessä ihastuta ulkonäköön". Ei niin. Tai usein itse asiassa ihastutaan, siihen sisältöön sitten rakastutaan. Kuinka moni menee puhumaan tuntemattomalle miehelle, koska tällä on kaunis sielu? Aivan. Itselleni ei moista röntgenkatsetta ainakaan syntyessä tarjoutunut, joten joudun luottamaan tähän pinnalliseen puoleen. Fakta on se, että mätä sisältö ei auta vaikka ulkokuori olisi kuin Abercrombien mallilla tai Adam Levinellä. Harva kuitenkaan sitä sisältöä alkaa tuntemattomalta ihmiseltä selvittelemään, ellei ulkokuori ole viehättävä. Omaan silmään.

Mä olen rakastunut kahdesti elämässäni. Jos oikein mietin, kumpikaan näistä miehistä ei ole ulkonäöllisesti sitä mun ns. miestyyppiä. Molemmat toki ovat olleet mun silmääni äärimmäisen komeita ja seksikkäitä miehiä, mutta se tuli sitä mukaa kun tutustuin persoonaan paremmin. Aluksi miehet olivat minusta viehättäviä, heidän luonteesta ja persoonansa tekivät heistä vastustamattomia. Onko siis mitään järkeä applikaatiossa, jossa ihminen teilataan julmasti viiden sekunnin harkinnalla ö-mappiin tai toivottujen chattikavereiden listalle? On. Jokaisen ihmiskosketuksen ei tarvitse olla mahdollinen tuleva avioliitto. Välillä on ihan kiva vaan pitää hauskaa ja jutella eri ihmisten kanssa. Suomalaisessa small talkittomassa kulttuurissa Tinderin suosio on musta hieno asia. Ehkä se rohkaisee meitä tuppisuita!

Ala-astemainen ruma, ruma, ruma, ruma, ruma, komee, ruma, komee, ruma, ruma -meininki on kieltämättä silmiä avartava. Sitä huomaa itsekin kuinka valikoiva on. Ihmisen teilaa mitä pienimmästä jutusta. Toisaalta, ulkonäkömielipide on makuasia siinä missä se, tykkääkö maksalaatikosta. Mun mielestä oudot silmät on toisen mielestä vastustamattomat. Ja Tinder tarjoaa katalogin, jossa on jokaiselle jotain. Haluan aina muistuttaa itseäni siitä, että sisäinen kauneus on niin paljon tärkeämpää kuin niinkin lyhytaikainen asia kuin ulkoinen kauneus. Valitettavasti vielä ei vaan ole applikaatiota, jossa ihmisen luonne on esillä ranskalaisin viivoin. Se olisi varmaan myös menestys. Siihen asti pitäkäämme hauskaa Tinderin kanssa :) Sielläkin kuitenkin kuvat kertoo paljon ihmisestä. Jos ihmisellä on pelkästään paidattomia kuvia itsestään tai pelkkiä naamakuvia, joista ei saa mitään irti, kertoo se jotakin hänestä. Kaikki kuvavalinnat kertovat ihmisestä jotain. Miksi joku on valinnut sellaiset, ja mitä pitää tärkeänä. Ulkonäöstäkin voi löytää viitteitä persoonasta. Jännittävää, eikö?

Mua pyysi yksi poika kahville Tinderissä. Suurimmaksi osaksi koska lupasin Kapkaupungissa Annikalle pyhästi kokeilevani uusia juttuja, suostuin. Ja mulla oli tosi kivaa!! En olisi koskaan voinut kuvitellakaan meneväni sokkotreffeille. Nyt oon taas yhtä kokemusta rikkaampi.

Pysyn edelleen skeptisenä kaikkia deittailuohjelmia/sivustoja ja applikaatioita kohtaan, mutta välillä on hyvä miettiä sen boksin ulkopuolelta. Loppujen lopuksi harva meistä tuntee liikaa inspiroivia ihmisiä, eikö?

Kommentit

moikkelismoi (Ei varmistettu)

aika vierestä menee tämä oma juttu, mutta ite tapasin poikaystäväni netissä. en nyt sen enempää asiaa ala avaamaan, etten "paljastu" :-D mutta ollaan oltu ½v yhdessä ja niin never say never - en ois koskaan uskonut löytäväni niin mulle täydellistä poikaystävää, kun mitä hän on.
olin tosi skeptinen aikoinaan kaikkeen nettiin liittyvästä, ja vannoinki itelleni etten ala seurustelemaan tyypin kanssa, saatika tapaa ketään kenet löydän netistä. mutta on se mahtava tunne, kun kaikki vaan kolahtaa. jos jotain tästä opin, niin joskus on astuttava sinne oman kuplan ulkopuolelle.
paras tunne tuli siitä, kun tapasin hänet vielä aivan yksin eräässä liikkeessä. mutta näin ½v myöhemmin voin todeta, että "riskien otto" ja kaiken "uuden kokeilu" kyllä kannattaa!

Anna (Ei varmistettu)

Awwww, ihana :D

tinderöijäK (Ei varmistettu)

Itse puolivahingossa tuli lähdettyä tapaamaan yhtä poikaa hieman skeptisenä. Poika oli käymässä paikkakunnalla armeijakavereiden kanssa ja hän pyysi oppaaksi keskellä viikkoa näyttämään mitä on yöelämässä. Seuraavana päivänä tavattiin uudelleen ja käytiin bilettämässä. Nyt ollaan tapailtu muutamaan otteeseen kuukauden ajan ja ei sitä ikinä tiedä, mitä tämä tuo tullessaan. Minun vinkki kaikille tinderöijille on se, että et sinä menetä siinä mitään, jos aloitat keskustelun tai tapaat uusia ihmisiä!

Anna (Ei varmistettu)

Aivan!! :D Ja hei, good luck teille! :)

Camilla (Ei varmistettu)

Hauskaa että päätit kirjottaa Tinderistä! Mä olin hyvin skeptinen Tinderiä kohtaan, vaikka työkaveri oli kovasti sitä hehkuttanut. Tuli sitten hankittua se tässä vuoden alussa, ja päädyin treffeille yhden ehdokkaan kanssa. Ekat treffit johti toisiin ja kolmansiin, ja nyt ollaan sitte oltu yhdessä kaksi kuukautta. :D Että kyllä sieltä ihan fiksujakin tyyppejä näköjään löytyy.

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, nähtävästi, tällasia tarinoitakin kun kuulee paljon :D

Sunna (Ei varmistettu)

Mie ja poikaystävä löydettiin toisemme Tinderistä, jonka kumpikin oli kaverien painostuksen alaisena läpällä ladannut. Ehdin olla Tinderissä ehkä kaksi päivää, niin tuo ihana swaippasi minut kans oikealle, ruvettiin juttelemaan, käytiin teellä... ja kolme kuukautta myöhemmin ollaan ihan liian rakastuneita ja onnellisia. Hassua sinänsä, että kumpikin ollaan aika persoonakeskeisiä, ulkonäöllä nyt ei niin väliä, ja tuolla sitten tavattiin!

Ainoa ongelma, johon ollaan suhteessa törmätty, oli kummankin vanhemmille peitetarinan keksiminen :D ehkä sitä tapaamispaikkaa ei kannata tunnustaa.

Anna (Ei varmistettu)

Awwwww, ihanaaa <3

Noora (Ei varmistettu)

Apuaaaa tää oli ihan huippu kirjotus!! :D Tinder on kieltämättä just kuten sä sen sanoit, niin hillittömän hauska!

Anna (Ei varmistettu)

No on :D

Ellli (Ei varmistettu)

Minkä ikäistä porukkaa tuolla tinderissä on? Mäkin haluan nimittäin sokkotreffeille :DD

Anna (Ei varmistettu)

Siis ihan kaikkea 18 -> :D Sä voit itse rajata minkä ikäisiä se sulle tarjoaa :)

Annis (Ei varmistettu)

Itse törmäsin nykyiseen poikaystävääni tinderissä. Tosin aivan eri tarkoituksessa, mihin nyt olen päätynytkään. Ensimmäinen lauseeni hänelle oli nimittäin "mitä vittua?!", koska hän oli yksi eksäni parhaista kavereista ja oli swipannut minut oikealle, joten kun itse lähes vitsimielessä tönäisin sormeni oikeaan alakulmaan hänen kohdallaan, saattoi ilmeeni olla näkemisen arvoinen... Mutta ei siinä, en koe, että Tinder olisi yhtään huonompi paikka kohdata ihmisiä, kuin baaritiskikään, yksityisempää ainakin:) (sitäpaitsi mikä sen parempaa, tai surullisempaa ajanvietettä, kuin tyttökavereiden kanssa yhteinen illanvietto, jossa suureen ääneen pällistellään urpojen kuvia..)

Anna (Ei varmistettu)

Hahhahaha, näitä tarinoita aina kuulee :D Ehkä se on siis oikeesti genius appi :D

Jutta (Ei varmistettu)

Moi! Vähän tyhmä kysymys tähän väliin mutta voitko sanoa paljonko sun neverfull makso tai tiiätkö missä summissa niitten hinnat pyörii? :)

Anna (Ei varmistettu)

Jotain 750 oli kun ostin muistaakseni, nyt on enemmän kai :)

Annna (Ei varmistettu)

Niiiin samaa mieltä! Vaikka aluks kun kuulin tinderistä, olin ihan varma etten sinne kuviani pistä, mutta kun kavereilta kuulin kaikenlaisia hauskoja keskusteluita sieltä, niin pakko se oli itekki sit ladata! Ja vaikka en mäkään pidä sitä ehkä sellasena parhaana tapana tavata kumppania, niin se on vaan niin hauskaa! Ei kaiken tartte olla vakavaa, eihän? Ja niinkun sanoit, tälleen suomalaisena varsinkaan tuttavia tai muita kontakteja ei oo koskaan liikaa! Uusille ihmisille on aina hauska jutella, mieltä avartavia keskusteluita on magee käydä:)

Anna (Ei varmistettu)

Aivan, juuri näin :)

Laura (Ei varmistettu)

Huippu aihe! :D

Itse olin kanssa ennen ihan super skeptinen kaikkia nettideittisivustoja tms. kohtaan. Ajattelin että siellä on vaan kaikki ne ihmiset jotka ei normaali elämässä kykene jostain syystä deittailemaan. Kunnes mun kaveri yllytti mut tekemään profiilin yhdelle nettideittisivustolle ja nyt vuosi myöhemmin mun elämään kuuluu aivan ihana mies. Sellainen josta mä aina ennen haaveilin, mutta luulin ettei sellaista oikeasti ole olemassa.

Ja kun ensimmäisen kerran näin kuvan mun nykyisestä poikaystävästä, niin ajattelin että ei mun tyyppiä ollenkaan vaikka komea olikin. Olin vaan jo ehtinyt viestien perusteella kiinnostua ihmisestä niin paljon, että jatkoin kirjoittelua ja uskaltauduin näkemään. Joten ei sitä koskaan voi tietää mitä elämä tuo tullessaan. Minusta tuo Tinder on aivan loistava keksintö, mun kaverit on ainakin saaneet hyviä ja hauskoja kokemuksia sitä kautta. :) Ja sä oot oikeassa että välillä on hyvä ajatella laatikon ulkopuolelta, jos mä en olisi uskaltaunut ajattelemaan vähän eri tavalla kuin yleensä, niin en mä myöskään olisi tutustunut mun nykyiseen poikaystävään.

Anna (Ei varmistettu)

No juurikin näin :) Välillä pitää muistaa lähteä pois sieltä mukavuusalueeltaan :)

tinderöijä (Ei varmistettu)

Musta oli kiva kuulla, että joku uskals avoimesti kertoa tinder kokemuksistaan :D mustakaan tinderissä ei ole mitään väärää, tuskinpa kukaan menee sinne 'löydän täältä unelmieni miehen' asenteella, mutta sellasiakin varmasti on. Mä ajattelin viimeseen asti että herranjestas en kyllä koskaan mee treffeille tinderin kautta, koska en pitänyt niitä ns 'oikeina' ihmisinä.. kuitenkin kaverit suostutteli ja olin kuullu paljon tarinoita mm. veli löys tinderin kautta tyttöystävänsä (??:D) ja ajattelin että miksei once in a lifetime, aina voi lähteä pois. Oli kyllä positiivinen yllätys mutta eiköhän se siihen kertaan jää ;D

Anna (Ei varmistettu)

Aivan, miksei!! Ja hei, ei kannata päättää noin, voi olla, että seuraavat treffit ois ihan mielettömät :D

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Nyt veit kyllä niiiiin jalat suustani! Minä jos joku oon aina vannonut et mihinkään nettitreffailuun enkä muuhunkaan en haksahda ja ei vaan kiinnosta. Ja skeptisenä aion minäkin pysytellä, mut nyt sait mut haluaan tän appsin! Pakko kokeilla! :) Uskaltaisinkohan? :)

Anna (Ei varmistettu)

Totta kai uskallat!!! :D

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Hahaa, tiedätkös, oli pakko tulla kommentoimaan vielä; mä menin sinne hiton Tinderiin ja mulla olis huomenna tarkotus tavata yks mies johon oon tutustunut sitä kautta! :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mites meni?! :)

Heiskanen (Ei varmistettu)

Erittäin hyvä postaus ja opas miehille oli kuin mun ja kavereiden suusta :)

Pakko kertoa oma kokemus Tinderistä. Matchejahan saa aika helposti ja keskusteluja voi aloittaa kuka rohkea tahansa. Eräs mukavan näköinen mies lähestyi mua kuukausi sitten Tinderissä ja ehdotti aika pian tapaamista. Ajattelin että kuhanko lämpimikseni juttelen tälle ja why the hell, käydään kävelyllä. Vastassa oli vielä kuvaakin komeampi mies sydämellinen ja juttu luisti erittäin hyvin. Tämä sitten totesin, että olis mukava tavata uudelleen. Häkellyin, koska itse en ole kedon kaunein kukkanen enkä jotenkin uskonut että herra kiinnostuis. Nyt ollaan tavattu useamman kerran ja perhoset sen kun lisääntyy vatsassa :) En maalaile mitään vuosisadan rakkaustarinaa, mutta olisihan se mahtava jos tästä jotain tulisi! Liputan kyllä Tinderiä :D

Anna (Ei varmistettu)

Pah! Uskon, että tuo ketokukka-osuus on vain omissa silmissäsi :) Ja miten ihanaaaaaaa, kevätromanssit on niin ihania!! <3

Ipe (Ei varmistettu)

Virkistävä postaus! Toki asukuvat ja matkailujututkin on kivoja, mutta näitä lisää! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :)

Olyah (Ei varmistettu)

Itse kun seurustelen, niin ei tinderille ole oikein käyttöä, mutta sain testata sinkkukaverini tinderprofiilia ihan mielenkiinnosta, kun sitä on niin paljon hypetetty ja että se oli kyllä hauskaa. Tosin ainut huono puoli oli se, että mulla on niin kauhean nopea sormi, että pari hyvääkin tapausta joutui sinne ''ei kiitos'' puolelle.. :D ja vähän myös hämyä, kun löytyi suhteellisen paljon tuttuja, niitäkin jotka seurustelee omalta taholtaan..

Anna (Ei varmistettu)

Joo, toi lihasmuisti on kyllä paha :D

NinaMaaria

Mietin ite tinderistä ihan samaa vielä hetki sitten ja naureskelin kun kaverit painelivat raksia ja sydäntä vimmattuina. Kuitenkin eräänä iltana kaveri pakotti minunkin tekemään ja melkoisia sankareita sieltä tulikin. Kuitenkin vastaan tuli myös ihana mies, jonka kanssa juuri muutin yhteen eli ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon ;).

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, oho, aika kova tulos! :D

Rapu (Ei varmistettu)

Tapasin aviomieheni Tinderin esiasteessa, Facebookin Are you interested -applikaatiossa neljä vuotta sitten. Siinä myös klikkailtiin kuvan perusteella eli aika lihatiskimeiningillä. Klikkailtiin, juteltiin mesessä (oi, käyttääköhän kukaan enää meseä) pari tuntia, tavattiin seuraavalla viikolla IRL ja loppu on historiaa, eli pian kaksi vuotta ollaan jo oltu naimisissa. Nykypäivänä sen unelmiensa miehen voi löytää mistä vain, eikä netistä löytäminen ole enää niin nörttiä :)

Anna (Ei varmistettu)

Ohoh!! Mä muistan, että toi oli musta ärsyttävin osa FB:ssa jonku aikaa :D Mutta näköjään sulla ainakin kanatti :D

heini (Ei varmistettu)

Mä taas koen, että nettideittailu on se appsi, jossa on luonteenpiirteet ranskalaisilla viivoilla. Kyllä niilläkin palstoilla on kuvia (ja nuo samat vatsalihas- ja vauvakuvat saa mussakin aikaan huutonaurua), mutta sen lisäksi ihmisen on pitänyt kertoa itsestään jotain. Helpompi arvioida voisiko synkata vai ei. Baarissa hyvän tyypin löytäminen on vähän neula ja heinäsuopa henkistä, mutta netissä se on mielestäni todennäköisempää, kun voi valkata ihmisiä itseä miellyttävillä kriteereillä. Oon kyllä huomannu ton saman, että tulee karsittua ihmisiä ihme pikkusyiden takia.

Anna (Ei varmistettu)

Aivan! Ja tottahan toikin, mitään kanavaa ei pitäisi aliarvioida :)

Jenki (Ei varmistettu)

Ai kauhee mie just latasin Tinderin tällä viikolla. Ja olen TÄYSIN samaa mieltä sun kanssa. Sehän on aivan loistava, kunhan ei ota liian vakavasti. Ja jos jotain vakavaa jostain näinkin viattomasta appsista kehkeytyy, niin mikäs siinä.
Ja miten jännää se on, kun uusi tinder-pari sit löytyy! "Ai tää on tykänny musta, herranjestas".
Mutta huomasin itsekkin, että se hups-näppäin pitäis olla.. Lihasmuisti ei ehdi mukaan ennen ku on liian myöhästä. Lisäksi mulla on paha tapa alkaa selaamaan niitä kuvia liian aikasessa vaiheessa ennen sitä valintaa ja mies heilahtaakin vasemmalle alta aikayksikön ja pää huutaa "NOOOUUUU!!!".
Mutta oikein kiva appsi!

-Jenki

Anna (Ei varmistettu)

Hahhhaa, aivan :D Toi lihasmuisti-osa on se pahin, on pari sellasta ei-vittu -hetkeä ollut :D

X (Ei varmistettu)

Vaikka laittaisit "ei", tyyppiä kyllä tarjotaan uudestaan. Näissä systeemeissä yritetään aina antaa vaikutelma, että käyttäjiä on pilvin pimein, eli ne kierrättävät samoja tyyppejä. Tinderiä paljon selanneena vakuutan, että vaikka painaisi vahingossa ei, uros palaa uudestaan valikoimiin seuraavalla tai sitä seuraavalla kierroksella.

Anna (Ei varmistettu)

Aijaa :D No ehkä ne pari timanttia tulee siis uudemman kerran vastaan :D

akialoa (Ei varmistettu)

Itse seurustelen, mutta latasin Tinderin, sillä olihan siihen nyt pakko tutustua koska kaikki muutkin. Kun olin hetken sitä pläräillyt, niin tajusin etten saisi siitä mitään irti vaikka olisinkin sinkku.
Mun mielestä on ensinnäkin hirveen vaikeeta laittaa joku ihminen siihen ö-mappiin pelkän ulkokuoren perusteella. Jos kuva on tyyliä "esittelen saliharrastustani/keskikroppaani/tms mitä nyt tuossa mainitsit", niin sitten joo tai jos ulkonäkö ei vaan kertakaikkiaan miellytä. Mutta iso osa noistakin ihmisistä on ihan tavallisia perus kivannäköisiä suomalaisia, joiden kanssa voisin ihan hyvin seurustella mitä ulkonäköön tulee. Mutta sitten pitäisi vielä tutustua siihen sisältöön...
Mun mielestä ois ehkä jopa fiksua, jos sen kuvan lisäks ois pikkasen jotain muuta informaatiota siitä ihmisestä (esim. harrastuksia). Mielenkiintoni heräisi varmasti sellaista tyyppiä kohtaan, joka pitäisi eläimistä (harrastaisi vaikkapa koirien kanssa jotakin), tykkäisi käydä keikoilla (ja vielä samojen bändien kun minäkin) ja olisi vieläpä ulkonäöllisesti miellyttävä. Mutta kun Tinderissä on vain se kuva, jolla en loppujen lopuksi tee juuri mitään jos en edes saa pintaraapaisua siitä sisällöstä...

Anna (Ei varmistettu)

Mutta se onkin se idea, että Tinder tarjoaa sulle ne esteettisesti viehättävät ihmiset sun mielestä, voithan likettää vaikka satoja niistä. Ja ne, joiden kanssa mätsää, pääsee sitten enemmän avaa sielunelämäänsä :)

Emppu (Ei varmistettu)

Sait kyllä kirjotettua just mun ajatukset koko Tinderistä! :D Ihan mahtavaa ajanvietettä ja just se, että ei tarvi pelätä ns. pakkeja tai nolostua jos toinen ei pidäkkään minua viehättävänä on mahtavaa.
Oon myös Tinderin avulla huomannu millasiin asioihin miehen ulkonäössä kiinnitän huomiota ja mikä on se mun ns. miestyyppi mikä viehättää, jännää hoksata tälläsiä uusia asioita itestä :D Ennen tosiaan oon aatellu, että ei mulla mitään miestyyppiä ole, mutta kyllä kummasti ne tietynlaiset miehet pääsee sinne oikealle.
Ja täysin samaa mieltä oon tuosta Tinder-oppaasta, jos vastaan tulee joku jolla on profiilikuvana peilikuva ilman paitaa - lähes välittömästi pyyhkäisen vasemmalle. Rantakuvat on ehkä sitten asia erikseen, mutta nää peilin edessä otetut puolialastomat kuvat.... juu ei kiitos :D
Kuvilla on myös ollu se vaikutus, että jos esimerkiksi miehellä on monia kuvia matkustamisesta tms niin tyyppi vaikuttaa heti paljon viehättävämmältä myös ulkonäöltään :D Eli tälläset mulle tärkeät asiat ja kiinnostuksen kohteet kuvissa vaikuttaa jonku verran siihen miltä mies mun silmissä sitte vaikuttaa.

Anna (Ei varmistettu)

Just näin, ne neljä-kuusi kuvaa voi kertoa paljon enemmän kuin yksikään pärstäkuva :)

piukku (Ei varmistettu)

Minä löysin tinderin alkuvuodesta ja kävin muutamilla treffeillä sen kautta tutustumieni miesten kanssa ja kivaa oli! En olis aiemmin uskonu kans lähteväni jonku tuntemattoman kans ulos.. mutta nykyinen poikaystävä sattui sitten löytymään tinderistä joten oon tosi onnellinen että uskaltauduin kyseistä sovellusta kokeileen :D

Anna (Ei varmistettu)

Oho, näitä tarinoitahan on näköjään vaikka millä mitalla :D

Mada (Ei varmistettu)

OON TISMALLEEN SAMAA MIELTÄ!

miia r (Ei varmistettu)

Yhdyn tohon ctrl+Z!!! Tuli kerran vastaan Sami Lepistö, ja mä vedin sen vahingossa X:n puolelle... KYLLÄ VITUTTI!!!!!

Pages

Kommentoi