Toivelista

Mungolife

LAUKKUHAAVEITA. Olen useamman kerran tässä viime aikoina väläytellyt, että laukkukokoelma on kokemassa suuriakin muutoksia, ja ajattelinkin nyt hieman jakaa ajatuksiani :)

Tässä päivitetty lista toivelaukuista tällä hetkellä. Vaalealle Celinelle ja Givenchylle olen löytänyt jo uudet kodit, ja vielä on uutta kotia vaille mm. ruskea Miu Miun Bow bag, Chanelin vintage clutch ja pari muuta laukkua, jotka yritän saada myyntiin lähipäivinä bloginkin puolelle :)

Olen hirvittävän tyytyväinen mustien laukkujen kokoelmaani, mutta vaaleiden kanssa on ollut hieman vaikeuksia, kun Givenchy ja Celine eivät käytössä kuitenkaan tuntuneet omalta. Siksi tuo toivelista onkin näin vaalean värinen. Seuraava hankinta on ehdottomasti Chloen Drew, ja sormeni on ollut liipaisimella hiiren painikkeella jo useamman kerran, mutta valinnan vaikeus on ollut koko ajan ongelmana. Toisaalta tuo motty gray, eli tuo harmahtava, on mielestäni aivan upea väriltään, mutta myös todella lähellä pienen Pradan värimaailmaa. Cement pink väri on aivan upea, ja taittaa kauniisti vaaleanpunaisen lisäksi beigeen. Abstract White on ehkä sitä, mitä eniten tarvitsen, eli vaalean laukun, joka käy juhlaan ja arkeen, mutta jotenkin tuo todella vaalea väri pelottaa, eikä ole ihan niin kauniskaan silmääni. Olen tässä arvonnassani päätynyt "järkiratkaisuun", ja olen kallistunut tuon vaaleanpunaisen puolelle. Nyt ongelmana onkin koko, haluanko smallin vai minin. Small olisi ehkä käytännöllisempi, mutta olisiko se liian iso iltamenoihin? Onko mini taas liian pieni tällaiselle hujopille? Miljoonia kysymyksiä, ja alan olemaan varma, että miehen mielessä puhkikulutetuin sana on Chloe. Mikä noista keskirivin kaunokaisista olisi teistä paras? En enää luota omaan mielipiteeseeni tässä asiassa :D 

Chanel-tyttö olen henkeen ja vereen, joten ei-niin-kovin yllättäen niitäkin on toivelistalla. Deauville mallina on hurmannut minut, ja haluaisin sen Neverfullien rinnalle sellaiseksi isoksi joka paikan laukuksi, matkoille ja rannalle/kesäkäyttöön. Beige väri on ehdoton suosikkini, nyt täytyy vaan alkaa metsästämään moista jostakin päin maailmaa :) Chanelin flap bageja mulla on kaksi, Maxi-kokoisia molemmat, ja nyt kiinnostelisi hieman pienemmät. Jumboa kaipailisin, samaten Mediumia. Toisaalta myös ihan pikkuinen olisi kiva, mutta käyttöä on enemmän Medium/Jumbo -kokoisille. Väreistä burgundy, harmaa ja beige kiinnostaa. Taupeen taittava beige löytyykin jo, mutta haluaisin myös vaalean kultaisilla yksityiskohdilla. Perineinen beige clair on mielestäni hieman liian vaalea, ja kaipaisinkin jotain hieman tummempaa, jotka eivät näyttäisi niin valkealta niin helposti. Täytyy siis stalkata käytettyjä yksilöitä ahkerasti :)

Bonareina ihastuslistallani on Chloen Marcie harmaana ja Pradan Double Zip vaaleassa värissä isompana. Tykkään valtavasti tuosta mun harmaasta, ja uskon, että tuolle olisi paljon käyttöä isommassa koossa ja varsinkin kesällä vaaleassa värissä...

Projekti etenee tässä pikkuhiljaa ja seuraavana hankintalistalla on tuo Chloen Drew. Nyt kun vielä päättäisi 100 % varmuudella värin ja koon, niin voisi vihdoin painaa sitä osta-nappulaa :D

Kommentit

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Drew on ihana kaikissa kolmessa värissä jotka kollaasissa on, mutta ehkä vaaleanpunainen on ihan hitusen verran kivempi kuin harmaa ja valkoinen! Sävy on todella kaunis, kun se ei oo liian karkkisen vaaleanpunainen vaan "aikuisempi" tuon beigen vivahteen ansiosta. Ei sillä, että söpöissä pastelleissa olisi vikaa, mutta tollanen nudeväri lienee vähän monikäyttöisempi. Siispä ääni cement pinkille :D Ja lähinnä small-kokoisena oon itse silmäillyt Drewiä, tosin toistaiseksi ilman oikeita säästö-/ostoaikeita.

Anna (Ei varmistettu)

Jesss, tää vaan lisää mun päätöstä :)

primrose (Ei varmistettu)

Oi, näin ihanista laukuista onkin varmasti vaikea valita! Drew on mallina munkin mielestä todella kaunis. Omalla kohdallani järkisyyt kallistaisivat hiukan tuohon ihanaan harmaaseen mutta sydän kuitenkin vetäisi hiukan enemmän kohti tuota suloista vaaleanpunaista! :) Haluaisin kovasti itsekin tilavan laukun arkikäyttöön - mukaan pitäisi mahtua 13-tuumainen MacBook, A4-kokoinen vihko ja kulmalukkokansio. Onko sulla suositella jotain oman käyttökokemuksiesi perusteella? Neverfull tuntuisi tosi loogiselta ratkaisulta mutta sen kohdalla jarruttelee se, että niin monella tuntuu olevan se enkä haluaisi antaa vaikutelmaa, että ostan sen juuri siksi, että muillakin on.

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä ihmisten mielipide siitä, miksi sä ostat jotain on täysin toissijainen :) Mutta voisin suositella Celinen shopperia tai Saint Laurentin shopperia vaihtoehdoiksi? :)

primrose (Ei varmistettu)

No sehän on just niin - muiden mielipide omasta ostoksesta on toissijainen. :) Tosin olen itse ehkä useimmiten ajatellut sitä toisin päin eli voi ostaa jotain omasta mielestä hienoa, vaikka se jonkun muun mielestä ei iskisikään yhtään. Nyt tuntuu ihan hassulta ajatella ikään kuin päinvastoin eli jarrutella ostopäätöstä sellaisessa asiassa, joka tuntuu monen mielestä olevan ihan huippujuttu. :D

Merja (Ei varmistettu) http://deleted

Sori siitä, mutta harmaa Drew small olisi käyttökelpoisin. Vaaleanpunainen on kyllä söpö, mutta loppupeleissä harmaa käy kesään ja talveen, sekä on yhdistettävissä lähes minkä värin kanssa tahansa.

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, kyllä vaaleanpunainenkin musta toimii ympäri vuoden :) Se piristää niin paljon synkkiä värejä :)

Jasmin (Ei varmistettu)

Voitte sit Hannan ja Metin kanssa kävellä käsikynkkää veskat olalla hernesaarenrantaan skumpalle, eikun sori shampanjalle. Olisin ajatellut että Sä oot omaperäisempi näiden laukkuvalintojen suhteen.

Anna (Ei varmistettu)

Ai mä en tiennytkään, että jos tykkää jostain mallista, niin sitä ei pitäisi ostaa jos jollakulla ystävällä tai tutulla tai toisella bloggaajalla sellainen sattuu olemaan. Erikoista :D Kyllä mä ainakin menen omissa valinnoissani ihan se edellä, mikä eniten miellyttää omaa silmää, eikä mua ainakaan häiritse jos jollain upeilla naisilla on jo sama laukku :D

Essi (Ei varmistettu)

Harmaa ehdottomasti!!

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä upea :D

Henni (Ei varmistettu)

Toi burgundy Chanel<3 Ai että

Ja vaaleanpunainen Drew on mun mielestä noista ehdottomasti ihanin :)
Mahtavia laukkusuunnitelmia sulla, laukkuja ei voi kyllä koskaan olla liikaa :D Varsinkaan Chaneleita, heh.

Anna (Ei varmistettu)

No äläpä :D Ja olet täysin oikeassa :D

Heidi (Ei varmistettu)

Vau, upea toi harmaa Drew! Mutta toisaalta vaaleanpunainen on kovaa vauhtia nousemassa pinnalle muotivärinä, joten;)

Anna (Ei varmistettu)

Niinpä niinpä :D

Liisa (Ei varmistettu)

Drew small pinkkinä. Harmaa on joo käytännöllisempi, mutta ostit Pradan jo ja harmaa ei mun mielestä sovi iltamenoihin.

Mutta miksi Chanelin tote? Näyttää 90-luvun mainoslaukulta ja silti käytettynäkin yli tonnin (?). Nevefullit ovat kuitenkin jo olemassa. Tiputtaisin pois myös vaalean Chanelin. Niin samanlainen kuin uusin. Käyttäisin rahat vaikka kahteen muun merkin laukkuun.

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkään siitä, siksi :) Vaalea Neverfullini alkaa olla jo aika kärsinyt, ja kaipaisin vaihtelua. Vaalea Chanel on ihan listan kärkipässää, sillä haluan yhden, jossa on kultaiset somisteet :)

MaikkuP (Ei varmistettu)

Chole Drew Cement Pink MINI ! :)

Anna (Ei varmistettu)

I like your thinking :)

Elli (Ei varmistettu)

Strictly Style blogissa ihastuin täysin Hannan harmahtavaan Chloeen :-) aivan täydellinen! Sopisi kaiken kanssa, ja kokokin näyttää juuri sopivalle. Hmm ehkä sinun tilannettasi ajatellen harmaa small sopisi arkeen ja vaaleanpunertava mini juhliin; vaikka molemmat meneekin molemmissa :-) kannattaa siis ehkä miettiä, kumpaan käyttöön se tulisi enemmän, lähinnä ehkä koon valinnan kannalta! Mihin tahansa päädytkään niin se on ihana, eli ei kannata turhia stressata, vaikka se onkin helpommin sanottu kuin tehty; itsekin mietin pienimpiäkin valintoja hirmu pitkään :D

Anna (Ei varmistettu)

Näin minäkin mietin :) Lähinnä nyt tarve ehkä pienemmälle ja juhlaan toimivalle laukulle, että kyllä nyt ehkä se pieni pinkki on mun juttu :)

V (Ei varmistettu)

Tuleeks sulle koskaan olo et rahat menevät osittain hukkaan kun käyttää kalliita laukkuja hetken ja myy jo eteenpäin? Itse ajattelisin jos ostaisin kalliin laukun, että käyttäisin sitä loppuun asti:)

Anna (Ei varmistettu)

Ei ollenkaan :) Olen nauttinut laukkujeni käytöstä paljon, ja nyt kun ne tuntuvat epäsopivalta kehittyvään omaan makuun ja tyyliin, olen saanut niitä hyvällä hinnalla eteenpäin. Paljon parempia sijoituksia kuin telkkarit, puhelimet jne. On laukkuja, joita en ikinä möisi (2.55t ja Boy), mutta sitten on myös niitä, joita käytän oman aikani ja lähetän parempaan kotiin menettämättä hirveitä summia kuitenkaan :)

O (Ei varmistettu)

Vaalea! :) Seuraavana suosikkina harmaa!

Anna (Ei varmistettu)

:)

Liinu* (Ei varmistettu)

Ihana postaus Anna, näitä laukkuhaaveita on kiva lukea.
Itseltäni löytyy Drew cement pinkkinä ja small koossa. Tuo motty gray on kyllä myös ihana ja mietin aikaisemmin sitäkin, mutta lopulta cement pink vei voiton. Jälkeenpäin en ole valintaani yhtään harmitellut vaan se on tuntunut juuri oikealta. Väri on helposti yhdisteltävä ja jotenkin tuo asuun kuin asuun "sitä jotain".
Kaipasin ns. kaupunkilaukkua ja small on tuntunut todella nappivalinnalle. Laukkuun mahtuu hyvin lompakko, aurinkolasikotelo, avainnippu ja puhelin eikä se menetä muotoaan. Iltakäyttöön suosittelisin pienempää kokoa eli silloin mini olisi varmaan se jota etsit, nano on taas jo paljon pienempi. En usko minin olevan liian pieni sulle. Itse olin aluksi jopa aika yllättynyt miten isolle small luonnossa näyttää (tilasin omani Net-A-Porterilta).
Jos lähiaikoina olet Helsingissä käymässä niin koita käydä Nina's liikkeessä katsomassa mitä kokoja heiltä löytyy. Ties vaikka sieltä löytyisi juuri oikea värikin. Onnea "metsästykseen"! ;)

Anna (Ei varmistettu)

Mä itse asiassa juuri varasin sieltä sen Minin pinkkinä :D Viimeistään tämä kommenttisi sai minut uskomaan, että se on oikea koko :) Ja Ninasin mahtava asiakaspalvelija vielä otti itsellään (pitkä nainen) kuvan, missä Small ja Mini olivat samaan aikaan olalla, ja Mini oli musta sopivamman näköinen kooltaan mun tarkoitusperiin :)

Ahhh, pian se on minun! :) <3

sinii (Ei varmistettu)

Vaaleapunainen! Kaikista vaaleimmasta kun et pitänyt ja tuo motty gray tosiaan hieman siinä Pradan värimaailmoissa(vaikka upean värinen onkin<3) :) Omalla tavallaan tuo mini on söpömpi, mutta onko sitten taas käytännöllisempi :D

Anna (Ei varmistettu)

No tässähän tämä vaikeus juuri on, että tuo Motty Gray on värinä niin upea :)

Liinu* (Ei varmistettu)

Oi, onnea jo etukäteen! <3
Varmasti niin oikea valinta sulle. Tulet kyllä ihastumaan entisestään kun saat sen käyttöön.
Ja mä jään odottelemaan asuinspiraatiota. Ihanaa nähdä miten joku muu tuota väriä yhdistää vaika koko onkin itsellä vähän eri. :)

kaista (Ei varmistettu)

Sorry asiaan liittymätön kommentti, mutta ovatko avautumuspostauksen sukat käsintehdyt vai ostetut? Suloiset.

Mapaula (Ei varmistettu)

Meillä on kyllä niin erilainen maku ettei ole tosikaan. Ihastelen kyllä monia vaatteita ja asusteita sinulla, mutta jos itse kokeilen päälleni jotain vastaavaa niin se on kyllä ehdoton ei. En näkisi itselläni mitään noista laukuista, ei jotenkin istu mun tyyliin. Se "tyyli" tosin onkin lähinnä laatua "ryönäpirkko" :). Enkä kyllä tuon hintaluokan laukkua varmaan uskaltaisi edes kotiovesta pihalle kantaa, se olisi mun käsittelyssä hukassa/rikki/varastettu/täynnä kastike-, viini- tai suklaatahroja alta aikayksikön. Mutta tuo harmaa on kyllä väriltään niin kaunis, luoja. Tosin sama vaikka kanniskelisit Siwan muovikassia niin saat senkin näyttämään tyylikkäältä. En myönnä mitään, mutta saatan olla tästä asiasta hieman kateellinen :)

Kommentoi