Torstaista ja toivepostauksista

Mungolife

TOIVEPOSTAUKSISTA JA TORSTAISTA. Hellurei hei! Eilinen meni kuin siivillä, kun ja tänään on kyllä aiheuttanut melko suurta hymyä se, että on perjantai :) Näin päivätyöt aloitettuani olen kyllä ihan eri tavalla oppinut arvostamaan viikonloppuja, ja perjantaissa on melkoista suuren juhlan tuntua usein. Minähän siis tykkään töistäni kovasti, mutta nyt kun ensimmäistä kertaa vuosiin joutuu aina miettimään aikatauluja paljon tarkemmin ja jättää kaikki vapaa-ajan erikoisemmat jutut viikonlopulle, on perjantaissa se oma fiiliksensä :) Viikonloppusuunnitelmiin kuuluu blogihommien lisäksi luistelu, sulkapallo ja toivottavasti leffa-ilta, mutta tänään ajattelin juhlistaa palkkapäivää ja viikonloppua muutamilla drinkeillä tyttöjen kanssa! Ensi viikolla rakkain lukioystäväni tulee viikonlopuksi Kuopioon, ja sen jälkeen alkaa kyllä aikamoinen härdelli. Ystävänpäivä-viikonloppuna on näillä näkymin myös kyläläisiä, ja sitten neljä viikonloppua putkeen ollaan menossa milloin missäkin. Siksi tästä viikonlopusta kolmin kotosalla tullaan varmasti ottamaan kaikki irti!

Kuvituksena postauksessa eilisiä Instagram-kuvia, kun oli pakko taltioida isojen lumihiutaleiden koristama olemus ja uusi lompakko, joka korvasi kadonneen Balenciagani :) Siskoni kävi hakemassa tuon Della Margasta minulle, ja postitti samoin tein Kuopioon, niin ketutti hieman vähemmän lompakon menetys. Onneksi lähes kaikki kortitkin on nyt uusittu, joten ei olo ole ihan yhtä tyhmä poikaystävältä viikkorahaa pyytäessä :D

Eilinen meni töiden jälkeen palaveeratessa, Benkun ja murun kanssa asioilla pyörähtäessä ja illalla treeneissä hyppiessä. Siinähän ne arkipäivät meneekin, välttämättömien ja tärkeiden juttujen selvittämisessä ja edistämisessä.

Tämän postauksen tarkoituksena ei kuitenkaan ollut kertoilla mun paikasta toiseen säpisemisestä, vaan laittaa palloa teille. Kyselin teiltä aiemmin, mistä te haluaisitte blogissa lukea. Vastauksia kertyi aikamoisesti, ja keräilin eilen kasaan ne, joista voisin kuvitella tekeväni postauksia :)

Loinkin teille tuossa äänestysmahdollisuuden, jotta voisitte äänestää, mikä teitä eniten kiinnostaa. Käykääs siis naputtamassa suosikkinne! Toteutan tässä lähiviikkoina 3-5 näistä postauksista, ja vaikka tuossa rajoituksia ei saanutkaan päälle, niin äänestäkää 3 suosikkianne, ei enempää!!

// Create your own user feedback survey

Jos ihmettelette tiettyjen toiveiden puuttumisen, siihen on ihan selkeät syynsä:

Raha-asiat - En halua enkä aio puhua raha-asioista blogissa. En edes mistään rahankäytön vinkeistä tai mistään muustakaan taloussuunnittelusta. Minä laitan jokaisesta palkasta osan säästöön, maksan laskut ja muut välttämättömät menot ja loput jää käyttöön mihin itse halajan. Tämän enempää en aio asiaa avata.

Laukkukokoelman esittely - Mulla on nyt mielessäni hyvin tarkka projekti siitä, mitkä laukut myyn ja mitkä aion tilalle hankkia. Tämän takia nyt ei ole oikea aika tuon esittelylle, vaan palaan siihen myöhemmin, jahka projekti etenee :) Ylipäätään kokoelmaesittelyt ei omasta mielestäni ole kovin mielekkäitä, niin myöskään kenkäkokoelmaa en omana postauksenaan aio esitellä.

Koti-esittely - Kuten olen jo sanonut useamman kerran vuoden 2015 aikana, kotini ei ole enää vain minun kotini, vaan myös mieheni koti. Vaikka mieheni onkin näkynyt blogissani ja sosiaalisessa mediassa harvakseltaan, ei se tarkoita, että haluaisimme meidän kotia, meidän henkilökohtaista yksityistä tilaamme "esitellä". Varmasti jotakin kivoja yksityiskohtia tulee näytettyä, mutta mitään esittelyä en aio tehdä, ennen kaikkea kunnioituksesta minulle rakkaimman ihmisen yksityisyyttä kohtaan. Vaikka itse saatoin itseni julkiseksi eläimeksi puolivahingossa 19-vuotiaana, en halua esitellä kotiamme. Tämän rajan luulisi kaikkien ymmärtävän.

Bucket List - En halua kertoa bucket listiani blogissa, sillä se on minulle todella henkilökohtainen asia.

Postaus työpaikasta / a week at the office - Kaikkien hullujen lukijastalkkereiden ja hatereiden vuoksi olen tullut elämässä sellaiseen pisteeseen, että en halua kertoa elämästäni enempää kuin pinnallisen merkkilaukut/meikit/vaatteet -puolen ja jättää tärkeät asiat blogin ulkopuolelle. Tämän asian olen sanonut jo useasti ja toivon, että valintaani kunnioitetaan :)

Videot - En halua luvata videoita, jos en niitä sitten toteuta. En usko, että tulen videoita tekemään, ainakaan kovin paljoa, sillä en yksinkertaisesti viihdy videokuvattavana enkä itse ikinä katso blogeissa videoita, ainakaan tuntematta yleensä pientä myötähäpeää. Tiedän, että vloggaaminen on supersuosittua, mutta en usko, että itseäni se millään lailla kiinnostaa. Tämän jätän vielä kyllä optioksi auki, mutta en missään nimessä lupaa tätä.

Innolla jään odottamaan äänestystuloksia, voitte käydä tuolla äänestelemässä viikonlopun ajan! Nyt kohti kotia ja pikkumonsterin kanssa lumikinoksissa hyppelemistä! :) Ihanaa perjantaita! ♥

Kommentit

Emilia (Ei varmistettu)

Ehottomasti Lontoo-postaus! Kaikki käytännön vinkit ois tosi tervetulleita, muutan ite Gravesendiin, Kentiin, huhtikuussa joka onkin ihan Lontoon lähellä. Kulttuurierot, parhaimmat ruokapaikat ja ruuat, tapakulttuuri, yöelämä, shoppailu (varsinkin kirpparit sun muut), julkinen liikenne, festarit ja muut tapahtuma jne kiinnostais kovasti :D

Kaisa (Ei varmistettu)

Tervetuloa Kentiin Emilia! Muutin ite hiljakkoin Canterburyyn ja Gravesendissä tulee käytyä aina silloin tällöin poikaystävän luona :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Siis poikaystävän veljen luona :D

Elli (Ei varmistettu)

Saakohan tuota näkymään myös kännykällä? Itselläni (iPhone6) näkyy nyt vain teksti "create your own user feedback survey" :(

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Sama homma :/ En nää mitään missä voisi äänestää. :)

J (Ei varmistettu)

Mullakasn ei näy kännykällä... (Samsung )

Maria (Ei varmistettu)

Mullakaan ei näy :c huawei

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti ei toimi mobiilissa tuo, muttei mitään muutakaan ratkaisua oikein ollut :/

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti ei toimi mobiilissa tuo, muttei mitään muutakaan ratkaisua oikein ollut :/

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti ei toimi mobiilissa tuo, muttei mitään muutakaan ratkaisua oikein ollut :/

Elli (Ei varmistettu)

Ja iPadilla näkyy mutta ei pysty rullaamaan alaspäin eikä näkemään kaikkia vaihtoehtoja/äänestämään.. Mitähän sitä nyt tekis kun muita laitteita ei ole käytössä:D

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti sitten ei voi äänestää, ei nyt ollut parempiakaan mahdollisuuksia tarjolla :/

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti ei toimi mobiilissa tuo, muttei mitään muutakaan ratkaisua oikein ollut :/

Hki (Ei varmistettu)

Ei onnistu äänestys padilla.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti ei toimi mobiilissa tuo, muttei mitään muutakaan ratkaisua oikein ollut :/

Heidi (Ei varmistettu)

Olipa kiva toi äänestysjuttu!:) Mullakaan ei puhelimella toiminut, mutta koneella toimii hyvin! Hahah pakko tunnustaa; mulla ei ole instaa, mutta käyn säännöllisesti katselemassa sun instaa:D niin upeita kuvia!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti ei toimi mobiilissa tuo, muttei mitään muutakaan ratkaisua oikein ollut :/
Voi miten kiva kuulla, kiitoksia :)

Nina (Ei varmistettu)

En pääse puhelimella äänestämään :/ harmi kun äänestys on näin rajoittunut ku itsellä ei konetta ole...

Mutta olisin super innokas näkemään sun pukeutumis huoneen :) ymmärrän että et kotia halua esitellä mutta jos voisit tuon naisten pyhän huoneen esitellä ;) ollaan ensi kuussa muuttamassa isompaan asuntoon missä on ylimääränen makuuhuone ja mies lupasi sen mulle pukeutumis huoneeksi! :) harmikseni oon löytäny vaan ulkomaalaisia inspiraatio kuvia joten olisi kiva nähä kuinka teidän suomalaisessa kodissa, suomalaisessa huoneessa ja suomalaisen sisustamana olette tämän touttaneet :) itse tällä hetkellä tiedän vain että oman kauneuspisteeni sinne teen missä on hyvä meikata mutta kaikki muu onkin vielä yhtä kysymysmerkkiä :D eli siis pelkkä kauneushuoneen esittely riittäisi jos sen verran uskaltaisit kotiasi näyttää :)

Lisäks olisin innokas näkemään sen teidän tekemän sängynpäädyn mutta siitä vissiin onkin jo tulossa postausta :)

-Ninni

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti ei toimi mobiilissa tuo, muttei mitään muutakaan ratkaisua oikein ollut :/ En oikein jaksaisi 1300 kommenttia laskea itsekään :/

Mä luulen, että siitäkään ei ihan hirveenä tule kuvia sieltäkään, kuten ei tästä kodista ylipäätään :) Ehkä jotain yksityiskohtia korkeintaan :) Ymmärrän toki, että moni kaipaisi inspiraatiota, mutta valitettavasti olen niin lopen kyllästynyt hullujen hatereiden meininkiin, ja haluan pitää meidän ihanan kotimme ihan meidän juttuna tällä hetkellä. Katsotaan, tuleeko mieli muuttumaan, mutta tämän hetken tilanne on tämä :/

Katja (Ei varmistettu)

Voi vitsi, toivottavasti tulet tekemään tuon postauksen Lontoosta! :) Muutin Lontooseen nelisen kuukautta sitten ja kiinnostaisi kovasti sun ajatukset aiheesta, oonkin itseasiassa viimepäivinä selaillut kovasti sun postauksia Lontoo-ajoilta. Koitko tätä kaupunkia koskaan uuvuttavana paikkana? Ihmisten määrä ja jatkuva hulina tekee ainakin mut ajoittain todella väsyneeksi! That being said, on tämä silti mielettömän upea kaupunki! Ihanaa viikonloppua sinne!

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä, koin :) Ja siksi kivaa nykyään olla rauhallisemmassa paikassa :) Katsotaan mitä tuolla nyt on äänestetty :)

tunnels (Ei varmistettu)

Kiva äänestys :)
Mulla olis vielä yks ehdotus, joka ei ollut listassa :D Oon jo pidemmän aikaa, mutta ehkä nyt on hyvä mahdollisuus.
Eli hiustenvärjäämisestä! Eli kun oot menny tummasta vaaleaan ja takaisin tummaan, miten kyseiset projektit kannattais toteuttaa?

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, katsotaan :) Kiitos ehdotuksesta :)

sini (Ei varmistettu)

Mä tykkään sun blogista paljon ja sun tavasta kirjottaa, mutta mä en voi sille mitään että välillä mulle tulee tunne että sä pidät sun lukioita jotenkin tyhmänä tai huonompina kuin sä. Mä ehkä ymmärsin väärin, voi olla, mutta tapa jolla tuot julki postaustoiveet joista et halua tai aio kirjoittaa saa mut tuntemaan että me lukijat ollaan typeriä ja kohtuuttomia kun edes oltiin niin hölmöjä että ehdotettiin kyseisiä aiheita sulle kirjotettavaks.

Itse en ole aikaisemmin kommentoinut, eli kyseessä ei siis ollut mun kommentti, mutta kuitenkin aika monissa blogeissa noita aiheita esiintyy, jos ei nyt kuitenkaan kenenkään raha-asiat, mutta kuitenkin, sun vastaukset vaan jotenkin teki mulle hassun olon. Saatan olla väärässä, toki siihen voi liittyä sekin että kun bloggaaja tarpeeksi saa kuraa niskaan rupee hän vaistomaisesti puolustelemaan itseään kaikessa.

Joka tapauksessa, mun tarkoitus ei oo tällä kommentilla loukata, vaikutat mukavalta tyypiltä ja niin kun sanoin tykkään sun blogista tosi paljon :)

Anna (Ei varmistettu)

Heippa Sini ja kiitos kommentistasi :) Ymmärrän, että voi näyttää siltä joillekin lukijoille, mutta en sitä missään nimessä niin tarkoittanut. Lähinnä halusin ehkä selventää, miksi tiettyjä juttuja ei tule olemaan postauksissa, ja sitten se selittäminen meni varmasti hieman tunteisiin. Olen nimittäin miljoona kertaa blogissani sanonut, että tietyt asiat ovat off limits. Raha-asiat eivät kuulu blogiini, ja olen tässä ihan viime aikoinakin korostanut, että työjuttuja tai kotiesittelyjä en tee. On minusta jotenkin älyttömän ärsyttävää silti koko ajan joidenkin ihmisten pyytää sitä, selvästi paskat välittäen mun toiveista. Ja mun mielestä ylipäätään on todella törkeää ja tökeröä kysellä joltain ihmisiltä raha-asioista, ja pyytää vieläpä jotakin postausta rahankäytöstä. En tiedä, ehkä minut on kasvatettu jotenkin hassusti, mutta mä en koe mitenkään fiksuksi puhua raha-asioista tuntemattomien kanssa. Nähtävästi sitten noista mun selvityksistä kävi ilmi se, että nää asiat ärsytti mua. Halusin vaan postauksessa heti selventää, miksei kaikki kohdat ole valittavissa, etten joutuisi perustelemaan yhtä toisensa perään kommenteissa :)

L (Ei varmistettu)

Ihana lompakko! Mikä malli toi on ja millä hinnalla tuommosen saa?:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mä en itse asiassa nyt muista onko mallilla joku koodinimi, mutta omani on Della Margasta ja hintaa sillä oli 340 €. Soitin sinne ja kysyin, josko heillä olisi korttikoteloa Chanelilta ja he lähettivät mulle tuon kuvan, ja sisko kävi sen sitten matkaansa poimimassa sieltä :)

Kommentoi