Totaalinen ihon uusiutuminen

Mungolife

*Olen saanut tuotteen Swiss Cliniciltä ilmaiseksi, ja postaus on toteuttu yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa.*

Muistatteko kun kirjottelin täällä mikroneulauksesta? Näin joulun lähestyessä ja varmasti monien pohtiessa, mitä joulupukin konttiin toivoisi tänä vuonna, tai mitä jollekin tärkeälle ihmiselle lahjoittaisi, halusin muistuttaa teitä tästä ihmevekottimesta :)

Kuten jo aiemmin kirjoitin, mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihoon. Näiden avulla iho uudistuu ja korjaa itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Syntyy uusia ihosoluja ja verenkierto paranee. Mikroneulaus synnyttää ihoon minimaalisia “reikiä”, joiden kautta käytettävät seerumit, voiteet tms. aineet imeytyvät huomattavasti paremmin. Eri lähteistä on erilaisia tutkimuksia, ja joidenkin tutkimusten mukaan aineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin mikroneulattuun ihoon. Mikroneularollereita löytyy eri pituisia, ja niitä n. 1 mm pituisia ei suositella muuta kuin ammattilaisten käyttöön. Kuitenkin, lyhyempiä mikroneularollereita voi turvallisesti käyttää kotona. Niiden hyöty on nimenomaan siinä voiteiden imeytymisen avittamisessa.

Itse käytän tuotetta taisteluun erittäin kuivaa ihoa vastaan, ystäväni on löytänyt tästä avun akneen. Erilaisia ihotyyppejä on vaikka millä mitalla, ja Swiss Total Skin Renewal sopii melkeinpä kaikille.

Olen itse käyttänyt mikroneularolleriani, seerumia ja Swiss Clinicin immuunijärjestelmää avittavia kapseleita kesästä asti. Kun olen käyttänyt rolleria oikeaoppisesti, ihoni on voinut erittäin hyvin. Tuossa kun unohdin sen käytön vähäksi aikaa, huomasin heti ihoni muuttuneen väsyneemmäksi ja ilottomammaksi. Siksi haluan täydestä sydämestäni suositella kaikille ko. tuotetta. Varsinkin kun sain teille nyt ihan mielettömän alennuksen Swiss Cliniciltä :)

Swiss Total Skin Renewal -paketti sisältää oman mikroneularollerin, Swiss Rejuvenator -seerumin (lupaa nopeuttaa ihon parantumisprosessia, parantaa ihottumia ja ekseemoja, hidastaa ihon ikääntymistä ja säilyttää ihon elinvoimaisuuden, stimuloi ihossa olevia soluja nuorentumaan ja stimuloi ihon kollageenintuotantoa) ja Swiss Immunizer -kapselit. Normaalisti paketti maksaa 120 €, mutta koodilla MUNGOVIP te saatte sen 95 €:lla. Tuote on voittanut Swedish Beauty & Cosmetics Awardsin, ja jos minun sanani on teille yhtään luotettava, niin kyllä ihan ansaitusti :)

Mulla on tosiaan tuo 0.2 mm pitkillä neuloilla varustettu rolleri, joka on mielestäni ollut erinomainen roller kasvoille. Lisäksi vaihtoehtoina on 0.5 mm, jossa on huomattavasti pidemmät neulat, ja 1.0 mm. Suosittelen muuten hankkimaan lisäksi puhdistusaineen tuolle rollerille (rulla pitää putsata joka käytön jälkeen, ettei siihen jää bakteerit asumaan).

Tuotetta on todella helppo käyttää. Tässä vielä muistin virkistämiseksi ohjeet käytölle.

Käyttö-ohjeet:

 • Puhdista iho ennen hoidon aloittamista
 • Liikuta rullaa ihon pinnalla varovasti painaen edestakaisin suorin liikkein. Rullaa noin kymmenen kertaa jokaiseen neljästä suunnasta: pystysuoraan, vaakasuoraan ja molempiin suuntiin diagonaalisesti.
 • Levitä ohut kerros SWISS REJUVENATOR –geeliä iholle ja anna sen imeytyä. Älä huuhtele geeliä pois kasvoilta.
 • Mungoekstra: Mä levitän yleensä n. 5 minuuttia seerumin levityksen jälkeen vielä kerroksen mun lempparia kasvoöljyä koko nassulle, koska se imeytyy tuoreisiin “reikiin” paljon tehokkaammin kuin muuten.
 • Swiss Clinic suosittelee tuotetta käytettäväksi iltaisin, sillä neulaus saattaa aiheuttaa kasvojen punoitusta, ja siksi on parempi käyttää tuotetta yötä vasten :)

Ja tosiaan, tuota settiä suositellaan käytettäväksi mm.

  • Ihottumien hoitoon
  • Suojaamaan ihoa immuniteettia vahvistavan efektinsä avulla
  • Nopeuttamaan ihon parantumisprosesseja
  • Ennaltaehkäisemään ja hidastamaan ihon ennenaikaista ikääntymistä
  • Stimuloimaan uuden ja terveen ihon tuotantoa
  • Hoitona kuivaa ihoa ja aknea vastaan
  • Kasvattamaan ihon luonnollista kollageenintuotantoa

Rullauksen ja seerumin lisäksi on tärkeää muistaa ottaa nuo kapselit ohjeiden mukaisesti, jotta saa irti maksimaalisen tehon paketista. Kapselit auttavat ihon hyvinvointia ja kauneutta sisältäpäin, kun seerumi ravitsee ihoa ulkoapäin.

"Mun iho ei ole ikinä voinut näin hyvin, ja tiedän sataprosenttisen varmaksi, että iso kiitos siitä kuuluu noille 520:lle minineulalle." Kirjoitin noin jo kesällä, ja olen edelleen samaa mieltä :)

Paremman ihonhoidon voit siis tilata TÄSTÄ ja käyttämällä koodia MUNGOVIP saatte 27.11. asti tuon paketin hintaan 95 € :)

Kommentit

anna (Ei varmistettu)

Mitähän nää "immuunijärjestelmää avittavat kapselit" sisältää? Ois mielenkiintosta tietää, millä mekanismilla ne parantaa immunijärjestelmää / valkosolujen toimintaa. Sori kun oon kyyninen, mut uskon että usein tuonkaltaiset on puhdasta huuhaata. Jos sellanen perusterve ihminen haluaa pitää immuniteetistä hyvää huolta niin eiköhän terveelliset elintavat ja ruokavalio oo paras konsti siihen kalliiden kapselien sijaan! :) Tai ainakin kannattaa katsoa tarkasti mitä pillereitä sitä tulee naamaan popsittua. Tosta rullasta en sitten osaa sanoa mitään, mutta luulisi että tavallisella kasvojen kuorinnalla saisi saman hyödyn :o

maria (Ei varmistettu)

Mä ite oon tätä käyttänyt viime keväästä asti, ja tämä itellä todella toimii! Mulla ei oo koskaan ollut aknea, mutta satunnaisia näppylöitä kyllä, ja tämä vekotin vei kaiken pois. Mäkin pidin sitä samana ku kuorinta,mutta ei. Ihokuorinta kuorii ihon päältä paskat pois ja auttaa ihoa hengittämään, tää rolleri taas iskeytyy ihon sisään ja edistää verenkiertoa sisältäpäin. Mä en itse huomannu eroa aluksi,mutta mies totes sitten viikon käytön jälkeen,että mun iho on paljon tasasempi ja sileä. Joten mun suuri skeptisyys käänty miinuksen puolelle. Kuulosti ihan mainospuheelta, mutta kyllä ite mielelläni maksoin ja pääsin tuplasti vähentämään meikin käyttöä, tarkotuksena ois lopettaa kokonaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihan mahtavaa kuulla :)

Sanna (Ei varmistettu)

Itselleni tämä laite puhkaisi uudelleen 10 vuotta sitten sairastetun aknen. Kaikille tämä ei tietenkään sovi enkä herkkäihoisille en suosittelisi lainkaan, vaikka jollain voisi toimiakin.

Anna (Ei varmistettu)

Onpas jännä, en oo kuullut yhtään tällaista tarinaa :( Oletko ollut yhteydessä Swiss Cliniciin?

Sanna (Ei varmistettu)

Laitoin heille muusta asiasta mailia eikä siihen vastattu niin en jaksanut enää uudestaan laittaa. Keskiviikkona ihotautilääkärille aika ja sieltä saa varmasti parhaimman avun. Kiitos kuitenkin :-)

Talvi (Ei varmistettu)

Olet varmasti saanut Swiss Cliniciltä ohjeet mihin 'vaivoihin' mikrorullausta suositellaan. Mutta ehkä kannattaa kuitenkin tarkastaa tuo aknen parantaminen mikroneulauksella. Hienoa että se on mm. ystäväsi akneen auttanut. Mutta ehkä yleisenä ohjeena en kuitenkaan sitä antaisi. Jos iholla on tulehdustila päällä, niin mikroneulaus tulehtuneiden finnien päältä kuulostaa aika erikoiselta. Silloinhan finnit menevät verille, ärtyvät ja tulehdus lisääntyy. Aknearvet ovat eri asia. Myöskin ihottuman hoito rullauksella on hiukan erilainen ohje mitä itse olen saanut. Korostaisin että hoito on tarkoitettu kuitenkin vain kosmeettisena toimenpiteenä terveelle iholle.

Anna (Ei varmistettu)

Mä itse asiassa nimenomaan tarkistin aknen osalta asian Swiss Cliniciltä :) Ja Swiss Cliniciltä muutenkin vastaavat mielellään kaikkien tiedusteluihin, eli jos ei ole varma, sopiiko tuote omalle iholle, kannattaa laittaa sinne kuvien kera meiliä menemään :)

Moi.

Mistä toi meikkipöydällä oleva peili on? Onko siinä joku erillinen valokin?

Anna (Ei varmistettu)

Minäpä teen siitä erillisen postauksen :) Tai siis tuosta pienestä, iso on Briteistä, siinä on valo, ja se on ollu mulla jo iät ajat :)

Mardu (Ei varmistettu)

Just eilen ajattelin että pitää kaivella tuo vanha postaus esille niin osaa toivoa joulupukilta oikeaa tuotetta :) voitko vielä vihjaista minkämerkkistä kasvoöljyä käytät?

Ps. Vaikka tiedän että blondin ajat on jääny sun osalta taakse, niin hetki meni ennenku tajusin että kuvissa olet sinä. Niin tummaksi tuo tukka on muuttunut! Upeahan se on silti

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, no se on niin fresh vielä kampaajan käsittelyltä, vaalenee aina hirveesti viikossa parissa :) Ja tosiaan, mä käytän siis lisäksi itse erilaisia öljyjä, Suomesta saatavista suosittelen ehdottomasti jompaa kumpaa Jurliquea, jotka esittelin ihan pari postausta takaperin :)

Karolinnas

Paljonko tässä paketissa on näitä kapseleita, en heidän verkkosivuilta löytänyt tietoa? Osaatko sinä sanoa? :) Monesta blogista olen tästä rullasta lukenut ja nyt ajattelin sen viimein tilata testaukseen :)

Anna (Ei varmistettu)

Moikka, kapseleita on mun mielestä 30, ellen ihan väärin nyt muista :) Kaksi levyllistä :)

Erika (Ei varmistettu)

Ostin ton 0.2 mm rullan sen viime postauksen jälkeen, ja toimii todella hyvin! Mulla arpeutuu iho tosi herkästi näppylöiden jälkeen, ja tää on auttanut niihin tosi paljon. Myös näppylät paranee paljon nopeammin ja tulossa olevat eivät puhkea :) Itselläni tosi kuiva iho, ja varsinkin näin talvella, niin välillä rullauksen jälkeen levitän naamalle kosteuttavan naamion, sen jälkeen Bioöljyä ja sitten ekstrakosteuttavaa kasvovoidetta yötä vasten. Ja aamulla iho hehkuu! Rakastan tota rullaa <3

Anna (Ei varmistettu)

Siis just tuo :) Itselläkin vaan iho voi niin paljon paremmin ja näppylät lähtee heti lipettiin :D

sinii (Ei varmistettu)

Kuulostaa kyllä lupaavalta. Itseltäni näppyjä löytyy aina sillon tällöin enemmän tai vähemmän, mutta talvella erityisesti pintakuiva :/ Tuntuuko tuo piikkirullaus miltään kasvoilla? Jotenkin vähän kylmiäväreitä saan kun ajattelen tuota touhua :D

Anna (Ei varmistettu)

Tuntuu hieman pistelevältä ekat käyttökerrat, mutta sen jälkeen ei juuri tunnu :)

maria (Ei varmistettu)

Mäkin sanon samaa, että ei tunnu! Ekoilla kerroilla oli kasvoilla sama fiilis kun saunasta pois tullessa, kihelmöi, naama punotti ja piikit tuntu pieninä neulanpistoina (oon piikkikammonen ja omistan lävistyksiä, tämä ei niihin nähden tuntunut miltään!), mutta sitten viikon parin jälkeen ei tuntunu enää ollenkaa. Tietysti nyt kun olin unohtanut hetkeksi tuon, niin kasvot näytti väsyneiltä ja rollaus teki NIIIIIIN hyvää!! :) itse olen saanut tosi nopeasti tuloksia aikaan, ja kiitän kyllä Annaa suuresti tästä!

Katri (Ei varmistettu)

Millä aineella itse puhdistat rullan käytön jälkeen? :) kyllä nyt itsekin täytty tämä ihmetuote tilata, kun on niin paljon hyvää kuullut tästä. Kiitos sulle kattavasta tietopaketista :))

Anna (Ei varmistettu)

Mä putsaan ihan Siwss Clinicin tolla Sanitizing Spraylla :)

sahrae (Ei varmistettu)

Onko tuo spray kuinka riittoisaa? Mietin, että kannattaako saman tien tilata tuo 3 kpl:n paketti vai jääkö sitten vaan ylimääräiset pyörimään kaapin perälle..

maria (Ei varmistettu)

Itse oon puhdistanut sen rullan aina desinfiontiaineella, en tiedä onko suositeltavaa, mutta hyvin on toiminu. Maksa apteekissa 2,30€? Tietty vekottimesta tuppaa lähtee väri, mutta ei se esteettisyys oo siinä niin justiinsa

Seranelle (Ei varmistettu)

Käytätkö sä noita kapseleita siis joka päivä? Tuntuu typerältä ja hirveältä tuhlaukselta maksaa 34€ kahdesti kuukaudessa jos noita pitää sen kaksi kertaa päivässä ottaa ja paketissa olisi vain kolmekymmentä nappia. o. O

Anna (Ei varmistettu)

Oiskohan niitä nappeja sit 60 kpl :D Apua, mä tsekkaan kotona :) En oo kiinnittäny ees huomiota, syöny sillon syksyllä ohjeen mukaan, ja nyt en oo vielä aloittanut uutta kuuria :)

Kommentoi